Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - بيرجند - ايرنا - رئيس شبکه دامپزشکي نهبندان گفت: پنج اکيپ ثابت و سيار دامپزشکي اين شهرستان براي حفظ سلامت مردم و اطمينان از سالم بودن دام، بر ذبح دام هاي قرباني در روز عيد قربان نظارت مي کنند.

به گزارش ايرنا محمد راه انجام روز شنبه در جمع خبرنگان اظهار داشت: هدف از نظارت هاي بهداشتي و شرعي دامپزشکي، تامين بهداشت عمومي و جلوگيري از انتقال بيماري هاي قابل انتقال از دام به انسان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي افزود: امسال نيز مانند سال هاي گذشته اکيپ ‌هاي ويژه شبکه دامپزشکي نهبندان بر ذبح دام‌ هاي قرباني در روز عيد قربان به صورت رايگان نظارت مي کنند.
رئيس شبکه دامپزشکي نهبندان گفت: بسياري از بيماري ‌هاي مشترک ميان انسان و دام مانند تب کريمه کنگو در دام بدون نشانه است اما در اثر تماس انسان با دام بيمار، بيماري به انسان منتقل مي ‌شود.
وي از مردم خواست به منظور جلوگيري از آلودگي زيست محيطي و حفظ بهداشت، دام‌هاي خود را در کشتارگاه ‌ها ذبح کنند.
راه انجام، کشتار دام خارج از کشتارگاه را ممنوع اعلام کرد و افزود: ذبح دام در منازل و معابر عمومي علاوه بر به مخاطره انداختن سلامت عمومي سبب ايجاد آلودگي هاي ثانويه در گوشت استحصالي و نيز ايجاد آلودگي هاي زيست محيطي در معابر عمومي و انتشار بيماري هاي مشترک بين انسان و دام مي شود.
وي توصيه کرد: به منظور پيشگيري از ابتلا به بيماري هاي قابل انتقال از دام به انسان از جمله تب خونريزي دهنده کريمه کنگو و بروسلوز، گوشت دام قرباني 24 ساعت و آلايش خوراکي دام (دل، جگر و قلوه) 48 ساعت در دماي يخچال (صفر تا چهار درجه سانتيگراد) نگهداري و سپس اقدام به توزيع و مصرف آن شود.
رئيس شبکه دامپزشکي نهبندان گفت: براي خدمت‌ رساني به مردم، اکيپ ‌هاي دامپزشکي از ساعت 6 تا 14 آماده ارائه خدمات رايگان نظير نظارت‌ هاي بهداشتي و شرعي قبل، حين و بعد از کشتار در کشتارگاه و مکان‌هاي در نظر گرفته شده به شهروندان هستند.
7557*3028
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۹۳۴۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳۰۰۰ قلاده سگ صاحب‌دار علیه بیماری هاری در استان واکسینه شدند

به گزارش خبرنگار مهر، مختار رجایی فر ظهر شنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: سگ‌های ولگرد نیز باید توسط شهرداری جمع آوری، ساماندهی و به جایگاه مشخصی انتقال داده شوند که واکسیناسیون برای آنها انجام شود.

وی بیان داشت: قیمت تمام شده یک دوز واکسن بیش از ۵۰۰ هزار تومان است اما دامپزشکی برای واکسینه کردن سگ‌های ولگرد در صورت جمع آوری توسط شهرداری، آمادگی کامل دارد.

رجایی فر تصریح کرد: دامپزشکی همچنین با کمک مراکز بخش خصوصی طرف قرارداد، برای عقیم کردن و جلوگیری از زاد و ولد سگ‌های ولگرد آمادگی دارد.

وی با بیان اینکه وظیفه سازمانی دامپزشکی، واکسینه کردن سگ‌های صاحب‌دار مثل سگ‌های گله دامداران و عشایر است، گفت: با این حال در راستای سلامت مردم، دامپزشکی سگ‌های ولگرد را نیز در صورت جمع آوری در یک محل واکسینه می‌کند.

رجایی فر اظهار داشت: در سال گذشته نیز ۱۲ هزار و ۷۵۳ سگ صاحب‌دار واکسینه شدند.

کد خبر 6090026

دیگر خبرها

  • گوشت قرمز از مراکز معتبر و موردتایید دامپزشکی تهیه شود
  • کاهش کانون‌های بیماری آبله در استان ایلام
  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز
  • یک میلیون و ۹۰۰ هزار نوبت سر دام در اراک ایمن سازی سازی شد
  • اجرای طرح واکسیناسیون طیور در زنجان
  • ۱۳۰۰۰ قلاده سگ صاحب‌دار علیه بیماری هاری در استان واکسینه شدند
  • واکسیناسیون بیش از ۴۰۰۰ رأس دام علیه بیماری آبله گوسفندی در بدره
  • تاکید رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز بر ممنوعیت کشتار غیر مجاز دام در منازل و معابر
  • شهروندان فرآورده‌های خام دامی را از مراکز مجاز تهیه کنند
  • کاهش ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام در یزد