Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-05@23:09:08 GMT

مبارزه با فساد باید ریشه ای باشد

تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۱۹۳۵۶۵

مبارزه با فساد باید ریشه ای باشد

امام جمعه میاندوآب گفت: از ریشه باید با فساد مبارزه کرد.
به گزارش ایسنا منطقه آذربایجان غربی، حجت الاسلام حمید حسن اده در خطبه های امروز نماز جمعه میاندوآب بابیان اینکه در حال حاضر همگان بر وجود فساد اقتصادی و مبارزه با همین فساد در کشورمان تاکید دارند اما ساز و کار عملی چیست؟!گفت:مبارزه با فساد باید ریشه ای باشد و قوانین سفت و سخت توسط مجلس تصویب و قوه مجریه ملزم به اجرای صحیح قوانین شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  حجت الاسلام حسن زاده با اشاره به تحریم ترکیه توسط آمریکا، گفت: برخی خودفروخته ها عامل تحریم ایران را وجود سپاه پاسداران می دانند و این در حالی است که ترکیه سپاه ندارد، برخی هم شعارهای مرگ بر اسرائیل را عامل تحریم کشورمان می دانند و این در حالی است که ترکیه و اسرائیل دو کشور دوست و کاملا صمیمی هستند و اما برخی دیگر عامل تحریم ها را کمک های ایران به سوریه و حزب اله اعلام می کنند و در این مورد هم همگان بر سیاست اردوغان آگاهی دارند و میدانند که سیاست ترکیه بر ضد این کشورهاست، در حالی که دلیل تحریم ترکیه فقط این بود که رئیس جمهور ترکیه اعلام کرد ما نوکر آمریکا نمی شویم و تحریم شد.
وی ادامه داد:آمریکا فقط نابودی ایران را می خواهد و مذاکره و نوکری هم حلال این مشکلات نیست، پس راه مقابله با آمریکا مبارزه و مقاومت است.
امام جمعه میاندوآب با اشاره به فرا رسیدن عید سعید قربان گفت: از مردم می خواهیم در مراسمات روز عرفه حضور پررنگی داشته باشند چرا که بعد از ماه رمضان تنها روز بخشیده شدن گناهان است و همچنین از خرید و مصرف گوشت های ذبح شده غیررسمی خوداری کنید چرا که نه از لحاظ بهداشتی و نه از لحاظ دینی مورد تایید نیستند.

انتهای پیام انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: رفع حصر نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت آذربایجان غربی ایران ماه رمضان مرگ نماز جمعه رفع حصر نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۹۳۵۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحریم ترکیه طی چند روز بر مصرف‌کنندگان اسرائیلی تأثیر خواهد گذاشت؟

سایت خبری اسرائیلی کالکالیست Calcalist می‌گوید که پیامد‌های مالی تحریم ترکیه به زودی بر اسرائیلی‌ها تأثیر می‌گذارد، زیرا مواد اولیه به دست نمی‌آید، قیمت کالا‌های اساسی و مواد غذایی افزایش می‌یابد و قیمت مسکن ممکن است صعودی شود.

گزارش کالکالیست بیان کرد که تصمیم ترکیه برای قطع روابط تجاری با اسرائیل در تل آویو یک اقدام «غافلگیرکننده کامل» بود، زیرا معتقد بود تهدیدات آنکارا برای ممنوعیت کالا‌ها در سایه جنگ غزه، تهدیدی توخالی است.

بر اساس این گزارش، یافتن منابع جایگزین واردات نیازمند زمان و مجموعه‌ای از توافق‌نامه‌ها است و حتی زمانی که آنها امضا می‌شوند، احتمالاً قیمت کالا‌ها بسیار بالاتر از تقاضای عرضه‌کنندگان کالا در ترکیه خواهد بود.

پر کردن این شکاف‌های قیمتی نیز از جیب مصرف‌کنندگان اسرائیلی حاصل می‌شود که در حال حاضر با هزینه‌های سنگین روبه‌رو هستند.

گزارش کالکالیست نشان می‌دهد که صنعت ساخت‌وساز به‌ویژه تحت تأثیر تحریم قرار گرفته است و همچنین صنعت خودروسازی، جایی که خودروسازان بزرگ مجموعه‌ای از خودرو‌های محبوب را از ترکیه به اسرائیل صادر می‌کنند.

آنکارا از روز پنجشنبه، تمامی واردات از اسرائیل و صادرات به آن را متوقف کرد. رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه، پیشتر از در دستور کار بودن قطع کلیه روابط تجاری با رژیم اشغالگر خبر داده بود. رئیس‌جمهور ترکیه تعلیق مبادلات تجاری با رژیم صهیونیستی از سوی آنکارا را اقدامی ضروری دانست و نخست‌وزیر رژیم اشغالگر را فردی بی‌رحم توصیف کرد.

اردوغان پس از اعمال تحریم‌ها علیه اسرائیل گفت مرحله قطع روابط تجاری با [رژیم]اسرائیل ضروری بود و انجام شد. حجم تجارت سالانه ما با اسرائیل ۹.۵ میلیارد دلار بود و ما چنین در نظر گرفتیم که این تجارت وجود ندارد و فاز جدیدی را آغاز کردیم.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • کشتی‌گیران اسرائیلی به دلیل تحریم ترکیه، از حضور در المپیک پاریس محروم شدند
  • لبه تیغ
  • رویکرد ایدئولوژیک دولت رییسی، ریشه ادامه چالش‌های اقتصادی
  • تحریم ترکیه طی چند روز بر مصرف‌کنندگان اسرائیلی تأثیر خواهد گذاشت؟
  • لزوم مبارزه تلفیقی با آفت سپردار توت سفید در باغات سیاه ریشه
  • ترکیه برای بازگشت به برنامه مونتاژ F-35 شرط گذاشت
  • قوه قضاییه در مبارزه با فساد هیچ تبعیضی قائل نمی شود
  • دولت اژدهای هفت سر فساد را در بخش‌های مختلف شناسایی کند
  • مبارزه با فساد در الوند پایان نمی‌پذیرد
  • آیا جان توافق ایران و عربستان با ابتکار چین در خطر است؟/ پکن از ترس تحریم های ثانویه فروش نفت از تهران را کاهش خواهد داد/ دیپلماسی تلفنی چین میان ایران و آمریکا موفق بود