Web Analytics Made Easy - Statcounter

به‌گزارش ایلنا، بررسی آخرین وضعیت منابع آبی استان تهران حکایت از کاهش 22 درصدی بارندگی این استان نسبت به سال گذشته دارد. میزان نزولات جوی استان تهران از ابتدای سال آبی (ابتدای مهرماه) تاکنون به 252 میلیمتر رسیده است که در مقایسه با متوسط درازمدت نیز کاهش هشت درصدی داشته است.

افت بارندگی‌ها در سال آبی جاری موجب شده است تا حجم ورودی به سدهای پنجگانه استان تهران (لار، طالقان، کرج، لتیان، ماملو) هم با افت 32 درصدی نسبت به سال گذشته مواجه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کل حجم آب ورودی به سدهای استان از ابتدای سال آبی تاکنون یک میلیارد و 125 میلیون مترمکعب بوده است که در مقایسه با سال گذشته ورودی آب به سدهای تهران کاهش 538 میلیون مترمکعبی داشته است.

با کاهش ورودی آب به سدهای استان، حجم ذخیره آب در این مخزن سدها نیز نسبت به سال گذشته با افت 25 درصدی مواجه شده است. هم اکنون مجموع آب ذخیره‌شده در مخازن سدهای پنجگانه تهران که وظیفه تأمین آب شرب استان را به‌عهده دارند به 742 میلیون مترمکعب رسیده که در مقایسه با سال گذشته کاهش 250 میلیون مترمکعبی داشته است.

در حال حاضر میزان آب ذخیره شده در سد لار 70 میلیون مترمکعب، سد طالقان 313 میلیون مترمکعب، سد کرج 164 میلیون مترمکعب، سد لتیان 48 میلیون مترمکعب و سد ماملو 147 میلیون مترمکعب است.

هم‌اکنون به طور میانگین 61 درصد از حجم مخزن سدهای استان تهران نیز خالی از منابع آبی است و در سدی همچون لار این رقم به 93 درصد می‌رسد که از این حیث این سازه بدترین وضعیت ذخیره آب را در میان سدهای پنجگانه استان تهران داشته است.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: استان تهران میلیون آب سدهای حجم آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۹۳۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۲ درصد ظرفیت سدهای کشور پُر آب شد/ کاهش ۱۷ درصدی ورود آب به سدها

میزان پرشدگی سدهای کشور از ابتدای سال آبی جاری (ابتدای مهر ۱۴۰۲) تا ۵ فروردین ماه امسال به طور میانگین به ۵۲ درصد افزایش یافت، در حالی که نسبت به سال آبی گذشته ۴ درصد افت را نشان می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، بارش‌های اخیر گرچه هنوز تأثیر مثبتی در حجم آب موجود در سدهای کشور نداشته است، اما در کل میزان پرشدگی سدهای کشور را که در پایان سال ۱۴۰۲ ۴۷ درصد بود را افزایش داد و تا روز تا پنجم فروردین سال جاری به ۵۲ درصد رساند.

بر اساس گزارش جدید شرکت مدیریت منابع آب ایران میزان آب ورودی به سدهای کشور از ابتدای سال آبی جاری (ابتدای مهر ۱۴۰۲) نسبت به مدت مشابه سال آبی گذشته (ابتدای مهر ۱۴۰۱ تا آخر شهریور ۱۴۰۲) با کاهش ۱۷ درصدی همراه شده است.

همچنین از ابتدای سال آبی جاری تا ۵ فروردین ماه ۱۶ میلیارد و ۳۴۰ میلیون متر مکعب آب وارد سدها شده است، در حالی که سال گذشته این عدد ۱۹ میلیارد و ۷۰۰ میلیون متر مکعب بوده است.

میزان خروجی آب از سدها از ابتدای سال آبی جاری تا ۵ فروردین ماه در حالی به ۱۲ میلیارد و ۴۱۰ میلیون متر مکعب رسیده که این رقم در سال آبی گذشته ۱۲ میلیارد و ۵۰ میلیون متر مکعب بوده که ۳ درصد رشد را نشان می‌دهد.

حجم آب موجود در سدها نیز از ابتدای سال آبی جاری تا ۵ فروردین به رقم ۲۵ میلیارد و ۶۴۰ میلیون متر مکعب رسید. این میزان در سال آبی گذشته (ابتدای مهر ۱۴۰۱ تا آخر شهریور ۱۴۰۲) ۲۶ میلیارد و ۷۵۰ میلیون متر مکعب بوده که ۴ درصد کاهش دارد.

منبع: ایرنا

کد خبر 739553

دیگر خبرها

  • این سدهای خالی؛ وضعیت ذخایر آبی سدها در شروع سال ۱۴۰۳+ جدول
  • باران به داد سدها رسید/ ۲۲ سد بیش از ۵۰ درصد آب دارد
  • ذخیره آب سدهای مازندران ۵۳ درصد افزایش یافت
  • کاهش بارندگی در تمام شهرستان‌های خراسان جنوبی
  • ثبت میانگین 67.3 میلیمتری باران در خراسان جنوبی/ کاهش 29 درصدی میانگین بارشها
  • کاهش بیش از هشت درصدی میزان بارش‌ها در زنجان
  • کاهش ۲۹ درصدی میانگین بارش‌ها در خراسان جنوبی
  • ۵۲ درصد ظرفیت سدهای کشور پُر آب شد/ کاهش ۱۷ درصدی ورود آب به سدها
  • بارش‌ها در ایران ۲۱ درصد کاهش یافت/کاهش ۱۷ درصدی ورودی آب به سدهای کشور
  • ۹۲ درصد از حجم سدهای یک استان پر شد !