Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-25@12:14:12 GMT

سفر به گرجستان بهشت گم شده گردشگران

تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۱۹۳۷۵۳

اگر تاکنون به گرجستان سفر نکرده اید باید بگوییم که یک بهشت گم شده کوچک را در همین نزدیکی از دست داده اید و اگر تفلیس و باتومی را ندیده اید باید خدمتتان عرض کنم که نیمی از جاذبه های گردشگری جهان را از دست داده اید. 

خب شاید فکر کنید که این جملات کمی اغراق آمیز است ولی واقعیت این است که باید از خودتان بپرسید چرا من تا بحال تور گرجستان را تجربه نکرده ام و این سوال را در انتهای این نوشته حتما از خودتون خواهید پرسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گرجستان با تنوع زیادی که در جاذبه های گردشگری دارد می تواند تمامی سلیقه ها را راضی نگه دارد. گرجستان هم از جاذبه های طبیعی برخوردار است و هم از جاذبه های ساخت بشر، گرجستان برای عاشقان طبیعت و طبیعت گردی و تورهای رافتینگ و هیجانی، کوه پیمایی و کمپینگ به واقع بهشتی بی بدیل است، کوه ها با طبیعت دست نخورده، رودخانه های فراوان و خروشان، جنگل های وحشی و بکر و آب و هوایی منحصر بفرد می تواند بزرگترین هیجان طبیعت گردان را رقم بزند. اما اگر اهل دیدن جاذبه های تاریخی و فرهنگی هستین باید بگوییم که گرجستان یکی از بهترین های دنیای گردشگران است، چرا که مملو از قلعه ها،کلیساهای بزرگ و کوچک، موزه ها و گالری های هنری است و هر خیابان از روستاولی تا مرجانشویلی خود می تواند در نقش یک موزه تاریخی زنده و پویا باشد و هر بیننده ای را مجذوب خود کند.

دیگر جاذبه ی گرجستان خوراکی ها و غذاهای ویژه منطقه قفقاز است، گرجستان بنا به موقعیت جغرافیایی که دارد در طول تاریخ از ایران و هندوستان در شرق تا ترکیه وکشورهای اروپایی در غرب به واسطه قرار داشتن در میانه راه ابریشم از سبک های غذایی متنوعی تاثیر پذیر بوده و هم اکنون تبدیل به طیف وسیعی از طعم و مزه در غذاهای گرجی شده است که تقریبا تمامی ذائقه ها را پوشش می دهد. گردشگران می توانند در مدت اقامت خود در کشور گرجستان این بازه ی بزرگ تنوع غذایی را مزه کنند، البته ناگفته نماند که گردشگران می توانند از غذاهای سایر ملل از ایرانی،عربی، هندی، چینی و اروپایی گرفته تا فست فود ها را در گرجستان لذت ببرند.

اگر اهل خرید باشید درگرجستان و بویژه در تفلیس شما می توانید از مراکز خرید متنوعی از بازارهای خیابانی و شبانه گرفته تا فروشگاه های زنجیره ای و مال های بزرگ دیدن کرده و از برندهای معتبر در این مراکز خرید نمایید.

دیگر موضوع با اهمیت در سفر به گرجستان مردم خونگرم و مهربان این کشور است. در خیلی از موارد شاید متوجه زبان شما نشوند ولی با لبخند و مهربانی شما را همراهی می کنند و اگر کمکی نیاز داشته باشین با کمال میل شما را کمک می کنند. شما می توانید  با آرامش و امنیت خاطر دراین کشور بدون هیچ ترسی در خیابان ها و در شب هنگام به گشت وگذار بپردازید.

مهمترین شهرهای گردشگری گرجستان تفلیس و باتومی هستند و هر کدام با جاذبه های خاص خودشان می توانند انسان را محو تماشای این همه زیبایی نمایند، شاید باتومی را بتوان عروسی زیبا در کنار دریای سیاه نامید و به واقع این شهر کاملا برای گردشگری رشد پیدا کرده و اماکنی دیدنی بسیاری همچون بلوار باتوی، مجسمه متحرک عشق(علی و نینو)، تلکابین دیدنی باتومی، اسکله زیبای باتومی، ميدان اروپا، ميدان تئاتر ، پارك فواره ها، برج الفبا، پارک ششم می، رستورانهای زیاد و چند ملیتی، خیابانهای زیبا و مسحور کننده، طبیعت بکر و باغ گیاه شناسی اعجاب انگیز باتومی همه و همه گردشگران را از سراسر دنیا  به خود  فرا می خواند.

اما تفلیس پایتخت کشور گرجستان نیز از این قاعده جذابیت مستثنی نبوده و با جاذبه های بسیار زیاد و تاریخ کهن خود همانند کلیسای جامع سامبا، کلیسای جامع متخی، پل صلح، معبد سیو، تلکابین تفلیس، تپه  ناریکالا، قلعه ناریکالا،  تندیس مادر گرجستان، حمام های آب گرم گوگرد دار، کوه مقدس متاتسمیندا و پارک زیبای آن، دریاچه لاکپشت ها، دریاچه تفلیس، قایق سواری بروی رودخانه متکواری، باغ بسیار زیبای گیاه شناسی تفلیس، پارک واکه، زندگی شبانه تفلیس، پیاده روی در خیابان های روستاولی و شاردنی و .... می توانند در جلب گردشگران از تمامی کشورهای دور و نزدیک مورد توجه قرار گرفته و می تواند آنقدر زمان را برای شما سریع بگذرانند که شاید باورش برایتان سخت باشد.

به غیر از تفلیس و باتومی دیگر شهرهای گرجستان نیز جاذبه های خاص خود را دارند مانند: تور یک روزه کاختی و بازدید از مزارع انگور و آشنایی با فرهنگ مردم بومی آن منطقه، بازدید از شهر عشق(سیقناقی)، تور یک روزه شهر قدیمی Kutaisi، کلیسای Motsameta، صومعه Gelati و غارشگفت انگیز Prometheus ، تور یک روزه کوه های بلند گرجستان مانند کازبگی،آنانوری،گوداری و ...

یک جنبه ی دیگر و مهم در گردشگری که نباید از آن غافل ماند زیرساختهای خوب گردشگری در گرجستان است چرا که اگر تمامی این جاذبه ها در کشوری وجود داشته باشد ولی زیر ساخت لازم را نداشته باشد عملا نمی تواند گردشگر زیادی را جذب کند ولی در گرجستان شما شاهد وجود انواع هتل های بین المللی و زنجیره ای در مراکز گردشگری و دیگر نقاط شهرها و در ستاره بندی های متفاوت و همچنین سیستم حمل ونقل خوب این نوید را به گردشگران می دهد که می توانند ایام خوبی را در گرجستان سپری نمایند.

حال در اینجا 10 دلیل برای دیدن گرجستان بیان می شود:

آب و هوای بسیار خوب گرجستان طبیعت خیره کننده گرجستان سایت های تاریخی فراوان غذا و خوراکیهای گرجستان امنیت و مردم مهربان گرجستان بازارهای محلی و فروشگاه های مدرن خدمات حرفه ای به گردشگران ارزان بودن کشور گرجستان تورهای یک روزه و ارزان و متنوع نزدیکی به ایران و عدم نیاز به ویزا    

هم اینک شرکت آناجرجیا با تیمی کاملا حرفه ای و ایجاد زیرساختهای متنوع برای گردشگری در کشور گرجستان میزبان هموطنان عزیز در گرجستان خواهد بود، لذا در حال حاضر با توجه به نوسانات قیمت بلیط هواپیما و یا به علت علاقه گروهی از  مسافران به سفر زمینی با اتوبوس و یا خودروی شخصی خود به گرجستان ، آناجرجیا خدمات خود را از بدو ورود گردشگران به کشور گرجستان (هوایی:فرودگاه، زمینی:شهرتفلیس یا باتومی ) بدون واسطه توسط شرکت آناجرجیا تا پایان سفرتان میزبان شما عزیزان در گرجستان می باشد و سبکی جدید و متفاوتی از سفر را برای گردشگران ایرانی پدید خواهد آورد.

به امید دیدارتان در گرجستان

مدیر عامل شرکت آناجرجیا

سعید درویشی

راه های ارتباطی:

وب سایت :www.anageorgia.com

کانال تلگرام آناجرجیا : t.me/anageo

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۹۳۷۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهمیت و ضرورت های راه آهن ایران ارمنستان

تین نیوز سیدحسین میرافضلی :

تاکنون ده ها مقاله و یاد داشت در خصوص کریدور شمال جنوب و اهمیت آن نوشته شده و مصاحبه های زیادی انجام شد اما عملا اتفاق ملموسی حاصل نگردیده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از سیاست روز، انتظار بود تا صد میلیون تن بار بین شرق و غرب و جنوب آسیا با شامل غرب آسیا از طریق این کریدور و از مسیر ایران جابجا شود اما هنوز رشد ملموسی در این خصوص حادث نگردیده است. دلایل اینکه این آرزوی بزرگ در حد سخن و شعار باقی مانده چیست؟

از جمله دلایل اصلی عدم تحقق رویای کریدور شمال جنوب عبارتند از:

1-عدم همکاری ترکیه جهت رفع مشکل خط آهن بین دریاچه وان و غیر اقتصادی شدن حمل بار  ریلی از این مسیر

2-مشکلات کانال ولگا جهت حمل انبوه و سریع کالا

3-عدم اتصال راه اهن ایران به عراق از طریق شلمچه یا خانقین

یکی از راهکارهای اساسی حل این مشکلات اتصال راه آهن ایران به گرجستان از طرق ارمنستان است. بندر پوتی گرجستان یکی از بنادر بزرگ و پیشرفته جهان است. بندر باتومی نیز از ظرفیتهای مناسبی برخوردار است.  خط آهن ایران می بایست بهر طریق ممکن هر چه سریعتر به خط اهن و بنادر  گرجستان متصل شود. از طریق بنادر گرجستان می توان اروپا و شمال آفریقا را تحت پوشش کریدور جنوب شمال قرار داد.

دو مسیر برای تحقق این هدف وجود دارد که عبارتند از:

1-راه آهن رشت آستارا و اتصال به گرجستان از طریق آذربایجان یا اتصال خط اهن جلفا به نخجوان و از انجا به ارمنستان و گرجستان که این مسیر کمترین سرمایه گذاری را می خواهد چرا زیرساختهای ان موجود می باشد.

احتمالا آذربایجان کما فی سابق با ایران همکاری جدی نخواهد نمود اما چنانچه آذربایجان و ترکیه کاملا متوجه شوند که عزم ایران برای احداث خط اهن ارمنستان جدی است همکاری نسبتی بیشتری خواهند نمود. با این حال ایران می بایست پروژه خط اهن ارمنستان را در هر شرایطی پیگیری نماید تا وابسته به دو کشور ذکر شده نباشد. حتی چنانچه کشور آذربایجان همکاری بیشتری داشته باشد باز نیز یک مسیر ریلی برای تحقق کریدور شمال جنوب و جابجایی ده ها میلیون تن بار در مسیر این کریدور بین المللی کافی نیست و احداث خط اهن ایران ارمنستان یک ضرورت ملی است.

2-احداث 65 کیلومتر راه اهن از جلفا تا مکان مد نظر در مرز ارمنستان و احداث راه اهن از مرز ایران تا محل اتصال به خط آهن ارمنستان(خط اهن ارمنستان به گرجستان متصل می باشد)

 راهکارهای اجرایی اتصال خط آهن ایران به ارمنستان و گرجستان:

1-انعقاد قرارداد الزام آور و تعهد آور با ارمنستان جهت تامین هزینه احداث خط آهن از مرز ایران تا محل اتصال به خط آهن ارمنستان گرجستان و واگذاری پروژه بصورت BOO یا BOT به سرمایه گذار ایرانی

2-در صورت نیاز، ایجاد کنسرسیومی جهت اجرای پروژه با مشارکت سرمایه گذاران هندی و چینی( احداث این خط اهن منافع بسیار زیادی برای این دو کشور به دنبال دارد)

3-شروع عملیات اجرائی خط اهن جلفا تا مرز ارمنستان پس از انجام بند 1

4-شروع عملیات اجرائی در خاک ارمنستان توسط شرکتهای ایرانی و اعضای کنسرسیوم

 منافع اجرای این طرح برای ایران:

شرکت راه آهن 50درصد درآمد شرکتهای ریلی را بابت حق دسترسی به شبکه برداشت می کند چنانچه کرایه هر تن کیلومتر بار را 800تومان لحاظ نمائیم که 400 تومان آن سهم شرکت راه آهن می شود با ترانزیت ریلی 20 میلیون تن بار سالانه 300 میلیون دلار درامدپایدار صرفا در بخش زیرساختهای ریلی برای کشور ایجاد می شود با استفاده از این درآمد وام های دریافتی در مدت کوتاهی پس از بهره برداری طرح بازپرداخت خواهد شد. با توجه به بررسی مسیر و طول مسیر،  هزینه اجرای این پروژه حدود 500میلیون دلار خواهد بود که در مدت کمتر از دو سال پس از بهره برداری بازگشت خواهد شد.

-ترانزیت حدود بیست تن میلیون تن بار از طریق 1500کیلومتر شبکه ریلی ایران و در نتیجه
 ایجاد حدود 300 میلیون دلار درآمد برای شرکت راه آهن، در حوزه خدمات حمل و نقل نیز درامدهای قابل توجهی ایجاد می شود.

-ایجاد بیش از 300 میلیون دلار درآمد برای شرکتهای مالک لکوموتیو و مالک واگن-ارتقاء روابط و تعاملات بین المللی ایران-افزایش سطح امنیت پایدار در کشور -ایجاد هزاران شغل در حین اجرای پروژه

-ایجاد هزاران شغل در خدمات حمل و نقل مرتبط از جمله تولید واگن و لکوموتیو و قطعات و تجهیزات مربوطه و شرکتهای حمل و نقل ریلیپیش نیازهای ایجاد جذابیت برای کریدور ایران ارمنستان گرجستان:

-اجرای هر چه سریعتر خط آهن دو خطه و پر سرعت از ایران تا خط آهن ارمنستان گرجستان

-اتصال چابهار به شبکه ریلی -رساندن میانگین سرعت قطارهای باری به 80 تا 100کیلومتر بر ساعت

-افزایش سرعت تخلیه و بارگیری در بنادر جنوبی-تکمیل مسیرهای اتصال خط اهن بندر ماهشهر به تبریز  

-تصویب قوانین تسهیل کننده ترانزیت و رفع کلیه موانع قانونی و نرم افزاری-ارتقاء سطح دیپلماسی و تعاملات بین المللی

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • اعتبار ۴۰ میلیارد تومانی برای احیای مقبرةالشعرای تبریز
  • درباره رابطه ایران با گرجستان و ارمنستان!
  • اهمیت و ضرورت های راه آهن ایران ارمنستان
  • برگزاری جشنواره سماق درآینده نزدیک باحضور گردشگران داخلی وخارجی
  • سراب هنام الشتر؛ چشمه‌ای در دل یک خانه تاریخی
  • جاذبه تنگه «کفنه لا»در شهرستان بدره
  • 5 تا از بهترین ایالت‌های آمریکا
  • افزایش ۳۰ درصدی سفر گردشگران خارجی به گیلان
  • توسعه زیرساخت‌های گردشگری در مسیر رشد ۲۵ درصدی جذب گردشگران
  • جاذبه های گردشگری شهرستان آبدانان