Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر کمیسیون اصل ۹۰ مجلس ‌گفت: طبق اطلاعات،‌ گزارشات و رایزنی‌هایی که تاکنون با برخی از دولتمردان انجام داده‌ام دولت هیچ برنامه مشخصی برای مقابله با جنگ اقتصادی آمریکا علیه کشورمان ندارد. ۲۷ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۳ استانها گیلان نظرات

ولی داداشی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت اظهار داشت:‌ هیچ یک از بازاریان و به ویژه عمده فروشان در سطح کشور حق احتکار کالاها را ندارند و در صورت عدم تمکین از الزامات اتاق اصناف باید منتظر برخورد شدید قانونی دستگاه‌های نظارتی و سازمان تعزیرات باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر کمیسیون اصل 90 مجلس احتکار کالاهای اساسی مردم را عملی غیرقانونی اعلام کرد و افزود:‌ دولت،‌ اتاق اصناف و سایر دستگاه‌های مرتبط در این زمینه باید سیاست‌هایی را تدوین و به سرعت اجرایی کنند تا هیچ فردی برای منفعت و سودجویی خود به احتکار کالا داخل انبارها اقدام نکند.

نماینده مردم آستارا در مجلس در مورد ورود کمیسیون اصل 90 مجلس به پرونده احتکار کالا در کشور نیز بیان داشت: امیدواریم با مجموعه اقداماتی که در حال شکل‌گیری است و با کمک و تعامل دو طرفه دولت،‌ مجلس و سایر سازمان‌ها از ایجاد پدیده شوم احتکار در کشور جلوگیری شود.

داداشی در پاسخ به این سئوال که آیا دولت برنامه‌ای برای مقابله با جنگ اقتصادی پیش‌رو دارد یا خیر تصریح کرد:‌ به عقیده بنده و طبق اطلاعات،‌ گزارشات و رایزنی‌هایی که تاکنون با برخی از دولتمردان انجام داده‌ام دولت هیچ برنامه مشخصی برای مقابله با جنگ اقتصادی آمریکا علیه کشورمان ندارد.

وی با بیان این مسئله که کوتاهی‌های بسیار زیادی از جانب تیم اقتصادی دولت انجام شده است عنوان کرد:‌ خروج آمریکایی‌ها از برجام و تبعات این اتفاق از مدتی قبل کاملاً آشکار و قابل پیش‌بینی بود اما دولت و وزرای اقتصادی آن هیچ برنامه‌ای برای چنین وضعیتی تدوین و یا ارائه نکردند.

دبیر کمیسیون اصل 90 مجلس عدم برنامه‌ریزی دولت برای وضعیت پس از خروج آمریکا از معاهده برجام را عامل ایجاد رکود اقتصادی در کشور اعلام کرد و گفت:‌ در حال حاضر تنها انتظار ما از مجموعه دولت و وزرای اقتصادی این است که برای ‌خروج از این مشکلات به سرعت چاره‌اندیشی کنند.

نماینده مردم آستارا در مجلس تدوین برنامه‌های کوتاه مدت و بلند مدت اقتصادی را توسط دولت خاطرنشان کرد و ابراز داشت:‌ تنها راه برون رفت از بحران فعلی و کنترل مطلوب شرایط،‌ سازماندهی کردن نیروها بر اساس برنامه‌ریزی‌های راهبردی کوتاه‌مدت و بلندمدت از سوی دولت است.

انتهای پیام/م

R7877/P1486/S6,71/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۹۴۰۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان بررسی جداول لایحه بودجه در جلسات علنی مجلس

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، نمایندگان در نشست علنی صبح امروز (سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت‌ماه) مجلس شورای اسلامی، در پایان بررسی بخش دوم بودجه سال ۱۴۰۳ (جداول) با کلیات گزارش کمیسیون تلفیق و اصلاحات آن با ۱۴۶ رأی موافق، ۱۶ رأی مخالف و ۵ رأی ممتنع از مجموع ۱۹۴ نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.   رئیس مجلس در پایان بررسی بخش دوم بودجه ۱۴۰۳ (جداول) گفت: به دلیل اینکه در این خصوص برخی اصلاحات داشتیم لازم است که در پایان جداول رأی‌گیری نهایی شود. ما حتماً در تنظیم جداول ممکن است برای تراز جابه‌جایی بر اساس مصوبات داشته باشیم تا تراز را رعایت کنیم. این موارد به هیچ عنوان ماهیت موضوع را عوض نمی‌کند از طرفی نیز ردیف اضافه نمی‌شود.   وی ادامه داد: در داخل جداول ناترازی‌های ممکنی برای این موارد، ردیف‌ها، جداول و پیوست‌ها مدنظر باشد که هیأت رئیسه کمیسیون تلفیق اجازه داشته باشد در زمانی که رفت و برگشت‌هایی که با شورای نگهبان انجام می‌شود، بتواند کار را انجام دهد. اگر در رفت و برگشت‌ها با شورای نگهبان و شورای عالی نظارت، ماهیت موضوع عوض شود حتما موضوع به صحن می‌آید و زمان آن را در نظر خواهیم گرفت.   قالیباف گفت: دولت و کمیسیون برای بحث مربوط به ردیف جدول ۷ وزارت بهداشت و درمان، با توجه به شرایط کادر درمان به ویژه پرستاران، پیشنهاد داده اند که از محل تراز جداول، ۱۰ همت از اعتبارات وزارتخانه را برای فوق‌العاده شغل پرستاران در نظر بگیرند که دولت و کمیسیون با این موضوع موافق هستند.

دیگر خبرها

  • تصمیم نهایی مجلس درباره یارانه‌ ها در سال ۱۴۰۳
  • جلسات دولت و مجلس برای اتخاذ تدابیر ارزی به کجا رسید؟
  • مجلس با یارانه نان، دارو و شیرخشک موافقت کرد
  • مالیات یا کمیسیون دولت از سفته بازی
  • پایان بررسی جداول لایحه بودجه در جلسات علنی مجلس
  • جدول منابع و مصارف حوزه انرژی در بودجه ۱۴۰۳ مصوب شد
  • موافقت مجلس و دولت با فوق‌العاده شغل پرستاران
  • قالیباف: ۱۰ همت برای فوق‌العاده شغل پرستاران اختصاص یافت
  • موافقت مجلس با یارانه نان، دارو و شیرخشک
  • موافقت مجلس با جدول شماره ۱۲ لایحه بودجه ۱۴۰۳ کل کشور