Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از استان زنجان؛ اسداله درویش امیری در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان که با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در زنجان برگزار شد؛ پرداختن به موضوعاتی نظیر بررسی آسیب های اجتماعی را از رسالت های اصلی شورای فرهنگ عمومی برشمرد و خاطرنشان کرد: باید به این نکته توجه شود که چرا برخی از مردم در کشور، منافع شخصی خود را به منافع ملی ترجیه می دهند و باید تبیین شود که تامین منافع فردی ما در گرو تامین منافع ملی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی به سابقه دیرینه زنجان در حوزه های مختلف علمی، فرهنگی و هنری در طول تاریخ و وجود هنرمندان برجسته ای در این دیار اشاره کرد و گفت: اگر امروز زیبایی های فراوانی از روحیه سرشار از معنویت، معرفت، شادابی، سلوک و هم زیستی در این استان وجود دارد به دلیل سابقه طولانی مردم این سرزمین در علم و فرهنگ و هنر است.
استاندار زنجان وجود بزرگانی همچون شیخ شهاب الدین سهروری را نشانه ای از عمق تاریخ فرهنگی در زنجان دانست و خاطرنشان کرد: وجود علمای بزرگ طی چند قرن اخیر نام نیکی از زنجان در تاریخ کشور به جای گذاشته و کماکان این روند با حضور شخصیت های بزگی همچون آیت اله شبیری زنجانی که از مفاخر جهان اسلام و تشیع است، پروفسور ثبوتی فیزیکدان و چهره علمی شاخص استان، دانشمند هسته ای شهید مجید شهریاری، حسین منزوی غزل سرای نام‌آشنا و رضا میرکریمی کارگردان برجسته کشور، در حوزه های مختلف ادامه دارد.
مقام عالی اجرایی استان به برخی از شاخصه های مهم فرهنگی استان زنجان که موجب شده است این استان با عناوینی همچون دیار غواصان دریادل، پایتخت شور و شعور حسینی، میزبان مهربان و شهر کریمان شهرت یابد اشاره نمود و گفت: حضور دلاورمردان زنجانی حوزه رزم و فداکاری در دوران دفاع مقدس، اجتماع عظیم عزاداران حسینی در 8 و 11 محرم هرسال در حوزه معرفتی و باورهای دینی، استقبال و پذیرایی گرم از مهمانان استان و نیز توجه ویپه مردم زنجان به حوزه بخشش، نوع دوستی و حمایت از حقوق انسان ها با فعالیت گسترده در انجمن ها و سازمان های مردم نهاد و خیریه ای موجب شده است نام زنجان در تاریخ کشور بدرخشد.
وی با بیان اینکه استان زنجان پس از تهران، رتبه دوم را در بالا بودن سرانه میزان مطالعه کتاب، روزنامه و اینترنت به خود اختصاص داده است، افزود: برگزاری چندین دوره جشنواره آش در زنجان، جشنواره غذای کشورهای اکو و جشنواره توانمندی های روستائیان همگی از شاخصه های فرهنگی مردم استان زنجان است.
نماینده عالی دولت در استان ادامه داد: وجود 335 خیریه و سازمان مردم نهاد فعال درزنجان که نزدیک به 2 برابر میانگین کشوری است مشارکت اجتماعی بالای مردم این استان را به خوبی نشان می دهد.
استاندار زنجان با اشاره به وجود برخی مراکز و محیط های علمی و دانشگاهی در زنجان که از دوران پس از پیروزی انقلاب اسلامی در زنجان ایجاد و تاکنون به رشد خود ادامه داده است، اظهار کرد: علاوه بر شاخصه های فرهنگی، استان زنجان یکی از امن ترین استان های کشور با کمترین میزان آسیب های اجتماعی است که در جرائم و تخلفات اجتماعی نظیر انواع سرقت، قتل، خودکشی، تجاوز، نزاع و جرائمی از این قبیل در وضعیت مطلوبی قرار دارد و از فضای اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و امنیتی مناسبی برخوردار است.
وی در این دیدار همچنین به نمایش فصل شیدایی و استقبال پرشور و کم نظیر مردم استان در طول 12 شب اجرای آن در زنجان اشاره کرد و گفت: می توان این برنامه را که به نمایش تاریخ پرافتخار اسلام، پیش از آن و دوران دفاع مقدس می پردازد و از ارزش بالای هنری، معنوی و فکری برخوردار است، در تمامی مراکز استان ها و شهرهای بزرگ کشور نیز اجرا نمود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان زنجان شورای فرهنگ عمومی پرچمدار پایه گذار وحدت و انسجام ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۹۵۱۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واقعه طبس باید در عرصه‌های ملی جدی دیده شود

به گزارش خبرنگار مهر، جواد قناعت، ظهر پنج شنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان اظهار کرد: عملکرد شورا سال گذشته بسیار خوب بوده است.

وی تصریح کرد: سیاست دولت پیاده سازی گفتمان امام در راستای تعالی هویت اسلامی ایرانی بوده که در این راستا کارهای زیرساختی آغاز شده و در کنار آن توجه ویژه مجموعه کارکنان دولتی به موضوعات فرهنگی مورد تاکید است.

استاندار خراسان جنوبی ادامه داد: نمونه آن فعال شدن جلسات شورای فرهنگ عمومی در سطح استان بوده که در سال‌های گذشته این جلسات اینگونه منظم برگزار نمی‌شده است.

قناعت با بیان اینکه شورای فرهنگ عمومی در واقع قرارگاه سیاستگذاری فرهنگی در استان است، گفت: در این شورا بایدها و نبایدها در حوزه فرهنگی مورد بحث و گفتگو قرار گرفته و در نهایت خروجی آن موجب مصوبه شورا می‌شود.

استاندار خراسان جنوبی یادآور شد: در سال گذشته اتفاقات خوبی در این شورا افتاده که یکی از آنها پاسداشت زبان فارسی بوده و در این زمینه شورای پاسداشت زبان فارسی فعال‌سازی شده است.
قناعت ادامه داد: با توجه به مصوبه شورای فرهنگی عمومی، شهرداران و دستگاه‌های اجرایی باید قانون پاسداشت زبان فارسی را رعایت کنند.

وی با تاکید بر اینکه باید جلسات شورا جدی گرفته شود و متناسب با دستور کار افراد وارد این جلسه شوند، گفت: نباید مسیر جلسات عوض شده چون اینجا قرارگاه سیاست گذاری فرهنگی است که بر اساس اسناد بالادستی و موضوعات بومی سیاست‌ها و اولویت‌ها در استان مشخص می‌گردند و دستگاه‌ها به ویژه دستگاه‌های فرنگی که در خط مقدم این جبهه فعالیت دارند باید دستورالعمل‌های این جلسه را رعایت کنند بنابراین نباید وارد جزئیات شویم.

استاندار خراسان جنوبی از اعضای این جلسه خواست توجه ویژه‌ای به جلسه داشته و خالی از ذهن وارد آن نشوند و با مطالعه وارد شوند.

قناعت به دیگر عملکردهای مثبت شورای فرهنگی عمومی استان اشاره داشت و افزود: طرح کنشگران عفیفانه بزرگداشت بزرگان استان تهیه نقشه مهندسی فرهنگی که بر اساس سند بالادستی تهیه شده و در مرحله رونمایی قرار دارد پیوست فرهنگی گردشگری از جمله این موارد است.

استاندار خراسان جنوبی به ساخت موزه دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: قبل از توجه به ساخت این مکان که البته بسیار مهم است باید ابتدا دغدغه مسئولان کشور را نسبت به این رخداد بزرگ و این معجزه الهی جلب کنیم.

قناعت با بیان اینکه این موضوع باید در عرصه‌های ملی جدی دیده شود و در انعکاس آن مسئولان در سطح ملی پای کار باشند، اضافه کرد: اعتبارات مربوط به این موضوع ملی بوده بنابراین دستگاه‌های مربوطه باید در سطح ملی مطالبه‌گر این امر باشند.

وی در خصوص الزامات فرهنگی تحقق شعار سال گفت: تولید محتوا برای فعالان کسب و کار برگزاری همایش‌های کنشگران مردمی در حوزه اقتصاد و همچنین استفاده از ظرفیت مساجد برای تبیین برخی از موضوعات در جامعه از جمله پرهیز از اسراف از جمله و توجه به تولیدات داخلی این الزامات است.

استاندار خراسان جنوبی به طرح نور اشاره داشت و یادآور شد: خروجی اجرای طرح نور نباید طرحی تنها سلبی باشد و تنها مربوط به نیروهای فراجا نیست.

قناعت با بیان اینکه خراسان جنوبی می‌تواند یک استان نمونه از لحاظ فرهنگی برای دیگر استان‌های کشور باشد، خاطرنشان کرد: در این راستا باید همه تلاش کنند.

کد خبر 6088470

دیگر خبرها

  • همه مسئولان باید برای اجرای طرح نور کمک کنند
  • نقشه مهندسی فرهنگی خراسان جنوبی رونمایی می‌شود
  • نقشه مهندسی فرهنگی خراسان جنوبی آماده رونمایی است
  • لزوم توجه به باورهای فرهنگی جامعه
  • واقعه طبس باید در عرصه‌های ملی جدی دیده شود
  • کار قرارگاهی، زمینه‌ساز حرکت صحیح و اثرگذار در عرصه فرهنگ
  • شورای وحدت چند نماینده در مجلس دوازدهم دارد؟ /جزئیات لیست انتخاباتی برای دور دوم انتخابات از زبان متکی
  • نگاه قرارگاهی در حوزه فرهنگ استان کرمانشاه
  • مسئولان روش‌های مشارکت مردم در تحقق شعار سال را تبیین کنند
  • مسئولین استان نسبت به کتابخانه‌ها متفاوت عمل کنند