Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارگران شرکت هپکوی اراک در بیانیه‌ای خطاب به مسئولان استان از تلاش آنها برای رفع مشکلاتی که همچنان پابرجاست قدردانی کردند.

به گزارش ایلنا از اراک در متن این بیانیه که یک نسخه از آن در اختیار این خبرگزاری قرار گرفته آمده است:

«جامعه کارگری بایستی احساس تکریم بکند، احساس احترام بکند، احساس کند که قدر او دانسته می‌شود، قدر کار او دانسته می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. » مقام معظم رهبری(مدظله العالی)

نماینده محترم ولی فقیه در استان مرکزی جناب آقای دری نجف آبادی

استاندار محترم استان مرکزی جناب آقای دکتر آقازاده

نمایندگان محترم مردم شریف اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی جناب آقای دکتر علی اکبر کریمی و سید مهدی مقدسی

فرمانده محترم سپاه روح الله استان مرکزی سردار کریمی

فرمانده محترم کل نیروی انتظامی استان مرکزی سردار عزیزی

و مسئولان پیدا و پنهان نظارتی و امنیتی استان مرکزی و دیگرانی که سالهاست در کنار کارگران مظلوم شرکت هپکو ایستاده اید و شاید نتوان نام و سمت‌تان را به زبان آورد. ضمن عرض سلام و خداقوت خدمت تمامی شما یاران جامعه کارگری استان مرکزی

کارگران شرکت مظلوم هپکو سالهاست به عنوان سرباز خط مقدم مبارزه با مفاسد اقتصادی در این مبارزه نابرابر رنج‌ها کشیده‌اند. در گذشته مسئولان استانی به جای حل مسئله همواره به دنبال به حاشیه بردن فریاد حق خواهی کارگران بوده‌اند، که خوشبختانه با رهنمودهای بزرگان و هوشیاری کارگران، اصل مطالبه‌گری و مبارزه برای حفظ صنعت، آلوده به مسائل جناحی نشده است و این یکی از دهها مواردی است که می‌توانیم به آن ببالیم، ولی با ورود شما بزرگواران و ایستادن در کنار بزرگان شهر، روحیه مطالبه‌گری که خواست مقام معظم رهبری نیز بوده است در بین کارگران این شرکت چند برابر شده است و خوشحالیم دیگر در این مبارزه نابرابر تنها نیستیم و همسنگرانی همچون شما عزیزانی که فرزندان این انقلاب می‌باشید را در کنار خود می‌بینیم. الحق که عمل به وعده از خصوصیات بارز یک مدیر جهادی است و شما بزرگواران در جریان چند سال و ماه گذشته روحیه جهادی و انقلابی خود را ا ثبات کرده‌اید.

یک روی سخن‌مان با نماینده محترم ولی فقیه در استان مرکزی جناب آیت الله دری نجف آبادی: زمانی که در تریبون نماز جمعه از هپکو نام بردید احساس غرور کردیم و دانستیم در کنار دغدغه های بسیار، خوب می دانید درد هپکو کجاست و چه کسی مقصر این روزها‌ی‌مان است که نشان از تجربه و نازک بینی‌تان است(هر چند هنوز مشکلاتمان پابرجاست.)

یک روی دیگر سخن‌مان با استاندار استان مرکزی جناب آقای آقازاده: در روزهای ابتدایی ورودتان به استان، هپکو و رفع مشکلات هپکو را در رئوس برنامه‌هایتان قرار داده که با برگزاری ده‌ها جلسه با نمایندگان کارگری هپکو،نشان از شناخت درد و تلاش برای رفع مشکلات داشت و الحق که بسیار تهمت‌ها شنیدید و بسیار تحت فشار قرار گرفتید اما با روحیه انقلابی‌گری بسیار فراتر از وعده‌ای که داده بودید عمل کردید که جای تشکر فراوان دارد(هرچند هنوز مشکلاتمان پابرجاست.)

روی دیگر سخن‌مان با نمایندگان شهرمان در مجلس شورای اسلامی  آقای علی اکبر کریمی و سید مهدی مقدسی، شما هر دو عزیز عصاره خواسته‌های مردمی هستید که روزی به عنوان چهارمین شهر صنعتی ایران از آن نام برده می‌شد.کارگران هپکو هیچگاه فراموش نمی‌کنند که نمایندگان این دوره مجلس برخلاف دوره‌های قبل ساعت‌ها وقت در طی شبانه روز برای شنیدن درد دلهایمان گذشته و پای درد دلهای‌مان نشستند و صد البته پیگیر مشکلات شرکت هپکو تا حد توان و قانونی خود بودند (هر از چندگاهی انتقادهایی هم از سر دلسوزی به عملکردهایتان داشتیم و داریم، از چگونگی ورود سهامدار فعلی و مشخص نشدن تکلیف وی و تیم همراه ایشان، تا  سکوت به یکباره‌تان در وضعیت فعلی) ولی بدانید این انتقادها دلیل بر فراموشی زحمات شبانه روزی شما نیست و حقی است که تا آخرین لحظات نماینده بودنتان بر عهده شما داریم.

و من الله التوفیق

جمعی از کارکنان شرکت هپکو اراک

 

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: رفع حصر نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت استان مرکزی جامعه صنعت مجلس شورای اسلامی ولی فقیه رفع حصر نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۹۷۶۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گذر از میانه تاریخ با سفر به روستای انجدان اراک

اَنجدان از روستاهای قدیم اراک، مرکز تجدید حیات فرهنگی و تبلیغی و جایگاه امامان اسماعیلی نزاری پس از سقوط الموت بوده‌ است و امروزه از مقاصد و جاذبه‌های گردشگری استان مرکزی محسوب می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، در قسمت مرکزی اراک در دهستان مشک‌آباد روستای دیدنی به اسم انجدان وجود دارد. این روستا در منطقه‌ای کوهستانی است و دو کوه برف شاه و کوه چشمه در پیرامون آن قرار گرفته‌اند و غارهای زیادی نیز در مجاورت این روستا قرار دارد.

آب و هوای خوب و مطبوع و وجود چشمه‌سارها، این روستا را به مکانی دلپذیر برای تفریح و استراحت تبدیل کرده است، به نحوی که بسیاری از شهرهای اطراف آخر هفته را در این روستای خوش آب و هوا می‌گذرانند.

فاصله انجدان تا شرق اراک ۳۷ کیلومتر است و ۲۰۰۰ متر از سطح دریا ارتفاع دارد. این روستا بعد از قرن ۹ قمری خاستگاه نویسنده‌ها و ادیبان زیادی بوده است که تعدادی از آن‌ها از جمله شاه طاهر دکنی، میرزا ابوتراب بیک فرقتی و ملأ داعی انجدانی هستند.

روستای انجدان جمعیت زیادی ندارد، اما با وجود این جمعیت کم در سراسر روستا حسینیه‌ها و مساجد زیادی دیده می‌شود که نشان می‌دهد فرهنگ و مذهب اهمیت زیادی دارد. تعدادی از این مساجد همچون مسجد جامع که قدمت آن به قرن‌های آغازین اسلام بازمی‌گردد و از آثار تاریخی این روستا به شمار می‌رود.

از دیگر آثار تاریخی روستای انجدان بقعه‌های زیبای آن است که از میراث ارزشمند به جای مانده دوره صفوی محسوب می‌شود.

واژه «انجدان» معرب واژه «انگدان» است و قدمت این روستا به بیش از هزار سال پیش بازمی‌گردد. در متون تاریخی از آن به عنوان «انکوره» و «انغوزه» نیز نام برده شده است.

نام این روستا برگرفته از نام گیاه انگدان است که صمغ آن در این روستا تولید می‌شود و برای صادرات به کشورهای دیگر نیز استفاده می‌شود. نام انجدان در منابع قدیمی به‌صورت‌های انکوان و انکدان نیز آمده است.

چنانکه از منابع برمی‌آید، استفاده از واژه انجدان پس از اقامت امامان اسماعیلی در این محل رواج یافته است، از پیشینه کهن انجدان تا سده هشت قمری، ۱۴ میلادی آگاهی دقیقی به جز سنگ قبرهای یافت شده و اطلاعات محلی در دست نیست.

ناحیه‌ای که امروزه انجدان در آن قرار دارد، در سده‌های نخستین اسلامی (احتمالاً) جزو کوره دوراخور قم بوده است، اما در هیچیک از منابعی که از دوراخور نام برده‌اند، به انجدان یا نامی مشابه آن اشاره نشده است‌.

این روستا ۱۰ سال است که به روستای برگزیده هدف گردشگری استان مرکزی تبدیل شده و در طول این مدت بسیاری از بناهای تاریخی آن مرمت و بازسازی شده است، از زمانی که روستای انجدان به روستای هدف گردشگری تبدیل شده قیمت زمین‌های آن افزایش پیدا کرده است و عده‌ای از جوانان نیز به این روستا مهاجرت کرده‌اند.

بیشتر اهالی روستا کشاورز و دامپرور هستند و محصولاتی از جمله گردو، بادام و انگور به عمل می‌آوردند. صنایع دستی پر رونق این روستا گلیم‌بافی، قالی‌بافی و منبت‌کاری است که حتی می‌توانید آن‌ها را به عنوان سوغات از اهالی روستا خریداری کنید.

یکی از آئین‌های سنتی این روستا چغچغه‌زنی است که در ایام محرم رواج دارد و حتی در فهرست میراث معنوی کشور نیز ثبت شده است. ایام محرم در این روستا بسیار پر شور برگزار می‌شود و بسیاری از شهرهای اطراف برای شرکت در مراسم ویژه خود را به این روستا می‌رسانند.

غارهای بزرگ و کوچک زیادی در روستای انجدان وجود دارد که علاقه‌مندان به غارنوردی از آن‌ها دیدن کنند. غار گیوه‌کش، غار کبوتر، غار آسیلی و غار طاق رجه از غارهای معروف این روستا است.

چشمه‌های زیادی در اطراف و داخل این روستا وجود دارد که طراوت و شادابی خاصی را به باغ‌ها و کوچه‌های روستا داده است. در بسیاری از کوه باغ‌ها مسیری از جریان آب وجود دارد که جذابیت باغ‌های اطراف را دوچندان کرده است.

این روستا موزه مردم‌شناسی نیز دارد و علاقه‌مندان می‌توانند برای بازدید و تماشای اشیای تاریخی و فرهنگی که با سبک زندگی و فرهنگ مردم مرتبط است، به این موزه بروند. بر اساس نقل قول‌های گوناگون روستا در حمله مغول‌ها به ایران به شدت آسیب دید و مردم برای فرار از گزند مغول‌ها در زیر روستا نقب حفر کردند و در زیر زمین مشغول به کار شدند.

قدمت این روستا را بیش از هزار سال تخمین زده‌اند. سنگ قبری نیز در یکی از قبرستان‌های این روستا به دست آمده که متعلق به نوه سلمان فارسی است. در این سنگ اشاره به انجدان اصفهان شده است.

شهر اراک قدمتی ۲۰۰ ساله دارد و در گذشته زیر نظر اصفهان اداره می‌شده است و در منطقه روستای دیگری به این نام وجود ندارد. این احتمال است که سلمان فارسی زاده این روستا بوده و از اهالی این روستا محسوب می‌شده است؛ این سنگ قبر هم‌اکنون در موزه حمام چهار فصل اراک نگهداری می‌شود.

با در نظر گرفتن این واقعیت، احتمالاً قدمت این روستا به قبل از اسلام باز می‌گردد.

کد خبر 747295

دیگر خبرها

  • گزارش تصویری | تجلیل مدیر کل صدا و سیما از مقام کارگران
  • گذر از میانه تاریخ با سفر به روستای انجدان اراک
  • دیدار کارکنان آموزش و پرورش استان مرکزی با نماینده ولیّ‌فقیه
  • قدردانی از مربیان عقیدتی سیاسی
  • قدردانی مسئول دفتر رهبر معظم انقلاب اسلامی در قم از اجرای طرح نور
  • از سرگیری فعالیت‌های «آشپزخانه مرکزی جهانی» در غزه
  • بیش از ۱۳ هزار کارگر ساختمانی در مرکزی تحت پوشش بیمه هستند
  • استان مرکزی دارای بیکاری پنهان است
  • قدردانی از کارگران بسیجی نمونه اراکی
  • تحکیم بنیان خانواده مؤثرترین مؤلفه در پیشرفت جامعه