Web Analytics Made Easy - Statcounter

با تایید قانون منع بکارگیری بازنشستگان توسط شورای نگهبان، این قانون در مسیر ابلاغ قرار گرفته و در همین چارچوب، برخی دستگاه‌ها از جمله سازمان سینمایی به عنوان متولی سینمای ایران با تغییرات گسترده مدیریتی مواجه می‌شوند؛ تغییراتی که دور از انتظار نیست پیش از کناره‌گیری محمدمهدی حیدریان از ریاست این سازمان و در طول دو ماه آینده رخ دهد و بخشی از بدنه مدیریتی آینده این سازمان توسط او منصوب شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش «تابناک»؛ اصلاحات قانون مانع بکارگیری بازنشستگان به تایید شورای نگهبان رسید و اکنون در انتظار امضای رئیس جمهور است. از روزی که حسن روحانی این قانون را ابلاغ نماید، دستگاه‌های مشمول مکلف‌اند ظرف مدت شصت روز از تاریخ لازم الاجرا شدن این قانون آن دسته از افرادی را که برخلاف مفاد این قانون به کار گرفته شده‌اند، از خدمت منتزع و با آنان تسویه حساب کنند. از جمله دستگاه‌هایی که مورد توجه قرار گرفته‌اند سازمان سینمایی است به واسطه کثرت قابل توجه بازنشستگان در این مجموعه است.

بر اساس اطلاعات «تابناک»، علاوه بر محمدمهدی حیدریان، رئیس سازمان سینمایی که بازنشسته است و بالاخره باید مسئولیت را تحویل بدهد و بدین ترتیب دل از این سینما بکند، علیرضا رضاداد، مشاور سازمان سینمایی و دبیر جشنواره کودک نیز بازنشسته است. همچنین مهدی یزدانی مدیرعامل رسانه‌های تصویری، محمود اربابی معاون توسعه و تحقیقات سازمان سینمایی، علیرضا قاسم خان مدیرعامل موزه سینما و صانعی مقدم مدیر گروه سینمایی دولتی هنر و تجربه نیز بازنشسته هستند.

بدین ترتیب، هسته اصلی مدیریت سینما در این دوره به شکل قابل توجهی تغییر می‌کند. در این میان مجید مسچی با 28 سال سابقه و ابراهیم داروغه‌زاده که با مدرک پزشکی پست حساس معاونت نظارت و ارزشیابی سازمان سینمایی را در کنترل خود دارد، جزو معدود مسئولانی هستند که تا زمان حضور رئیس جدید سازمان سینمایی می‌توانند به فعالیت‌شان ادامه دهند و ممکن است تغییر نکنند.

چنین تصور می‌شد که با تغییر رئیس سازمان سینمایی، ترکیب مدیریتی این سازمان تا مدت‌ها تغییر نکند اما با اعمال این قانون عملاً مدیر جدید دستش را انتصاب مدیران تازه بدون برکناری گروهی از مدیران باز است. با این حال دور از انتظار نیست که حیدریان پیش از ترک مسئولیت، شماری از همکاران بازنشسته‌اش را مرخص کند و گروهی را جایگزین کند و سازمان سینمایی را با تیم مدیریتی چیده شده توسط خودش به رئیس بعدی تحویل دهد.

البته این یک گمانه زنی است و اینکه آیا حیدریان در هفته‌های پیش رو، خود را آماده تحویل بدون دردسر مدیریت سینما خواهد نمود یا پیش از ترک این مسئولیت دست به یک رشته تغییرات مدیریتی خواهد زد، مسئله‌ای است که در هفته‌های آینده مشخص خواهد شد. شرایط کنونی البته چندان به نفع سینما نیست، چرا که عدم قطعیت را در میان سینماگران افزایش می‌دهد و برخی امور سینما موکول به حضور مدیر تازه سینما و خط مشی او خواهد شد.

از این منظر انتظار می‌رود وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی پیش از ابلاغ این قانون، تغییرات را در زیرمجموعه آغاز نماید تا پس از اجرای قانون شاهد آسیب جدی در این بخش نباشیم. سینمای ایران نسبت به تحولات بسیار حساس است و تجربه نشان داده تداوم بخشیدن به عدم قطعیت در فضای سینما، شرایط را از قبل پیچیده‌تر می‌سازد.

موفق‌ترین تجربه مدیریت سینما به باور گروه‌های منصف، دوره مدیریت سیف‌الله داد بوده و این اتفاق به واسطه انتخاب یک مدیرِ سینماگر تحقق یافته است؛ مدیری که نه تنها تجربه مدیریت موفق در خانه سینما را داشت، بلکه خود کارگردان بود و به همین دلیل درک کاملی از فرآیندهای سینمایی و نقاطی که باید اصلاح شود تا مسیر فیلمسازی ایران بهبود یابد، داشت.

از این روی، امید می‌رود یک کارگردان معتدل و دارای سوابق سینمایی، مدیریت سینمای ایران را در این مقطع بر عهده بگیرد؛ کارگردانی که علاوه بر تجربه مدیریتی جدی در حوزه سینما، توان اداره این حوزه را در سال‌های پیش روی ـ که دیگر خبری از بودجه‌های تخصیصی کلان سال 95 تا 97 نیست ـ داشته باشد و بتواند سینمای ایران را آبرومندانه از گردنه پیش رو عبور دهد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: سازمان سینمایی تغییرات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۹۸۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پارسا پیروزفر و اخاذی از زنان ثروتمند ؛ سکانسی که پربازدید شد | ببینید

به گزارش همشهری آنلاین، ‌عاشقانه تاریخی «مست عشق» با حضور پارسا پیروزفر و شهاب حسینی که این روزها رکورد گیشه سینما را با ۵۰۸,۶۸۷,۵۲۵,۰۰۰ ریال در کمتر از دو هفته شکسته، دوباره اسم پارسا پیروزفر را نقل محافل سینمایی کرده است. این درحالی است که به زعم منتقدان جدی این فیلم هم با وجود ایراد و اشکال های فراوان، حضور چهره کاریزماتیک و محبوب این بازیگر روی پرده نقره ای یکی از دلایل اقبال و فروش این فیلم یه حساب می‌آید. به نظر می‌رسد پارسا پیروزفر که همچنان در شمایل جوان خوش سیما و معصوم سینما ۵۰ سالگی را از سر گذرانده، مسیر حرفه‌ای و بی حاشیه ‌اش را در سینما به آرامی طی می‌کند.

پیروزفر با داشتن چهره، ‌فیزیک و استایل بازی منحصر به خودش، شانس بازی در نقش های منفی و بدمن های سینما به ندرت، نصیبش شده و همان معدود نقش‌های منفی سینما نظیر یوسف «مهمان مامان» مهرجویی یا بهمن خان سریال «یاغی» بیشتر از ایجاد تنفر و انزجار، مخاطب را با او سمپات می‌کند.

فیلم سینمایی «نقاب» و نقشی که پارسا پیروزفر در آن دارد شاید تنها موقعیت سینمایی است که به پارسا پیروزفر جوان این فرصت را داد تا شرارت و خباثت را از پشت چشمان معصومش بیرون بکشد و شمایلی متفاوت از پارسای محبوب را به رخ مخاطب بکشد.

فیلمی ساخته کاظم راست‌گفتار که یکی از پدیده‌های گیشه سال ۱۳۸۴ شد و سکانس‌هایی از آن همچنان در میان طرفداران و مخاطبان سینما دست به دست می شود. پارسا پیروزفر در این فیلم نقش پسر خوش‌سیما اما شیادی را بازی می‌کند که علاوه بر تبحر در قمار و بازی پوکر با ورود به زندگی زنان ثروتمند از آنان اخاذی می‌کند. او با امین حیایی همدست می‌شود و به سراغ زنان ساده اما سرمایه دار می‌رود و با رابطه گرفتن و فیلمبرداری و تهدید و اخاذی‌های کلان از آنها جدا می‌شود.

کاراکتر نیما در فیلم «نقاب» تا قبل از قاچاقچی بی‌رحم سریال «یاغی» تنها نقش منفی کارنامه حرفه‌ای این بازیگر محسوب می‌شود.

فیلم رکوردشکنی که نقدهای تند و تیزی را متحمل شد ؛ ماجرای مست عشق پارساپیروزفر و شهاب حسینی | وقتی کمدی دیگر پیشتاز فروش نیست

کد خبر 849570 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها خبر مهم پارسا پیروزفر بازیگران سینما و تلویزیون ایران سینمای ایران

دیگر خبرها

  • تحویل گواهینامه های بین المللی به ذوب آهن اصفهان
  • پارسا پیروزفر و اخاذی از زنان ثروتمند ؛ سکانسی که پربازدید شد | ببینید
  • تشکیل شورای فیلم اولی‌ها موجب ایجاد امید در میان نسل جوان شد
  • اکران تگزاس ۳ از ۲ خرداد در سینماهای سراسر کشور
  • «تگزاس ۳» به سینما می‌آید
  • «تگزاس ۳» و «عطرآلود» به سینما می‌آیند
  • فیلمی که دیوار میان پایتخت و شهرستان را از بین برد
  • مست عشق، ماجرای یک تابوشکنی در سینما
  • عکاسان برای مشارکت در پروژه‌های سینمایی مجوز بگیرند
  • پاسخ مرتضی‌علیزاده به منتقد «هفت»: سینما بر همه‌چیز مقدم است