Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرجع تقلید شیعیان با توجه به عدم اهتمام دولت در حمایت از حوزه‌های علمیه گفت: باید خیران برای استقلال مالی حوزه‌های علمیه از بودجه‌های دولتی وارد میدان شوند. ۲۷ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۷ استانها قم نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، آیت‌الله ناصر مکارم‌شیرازی پیش از ظهر امروز در افتتاحیه چهاردهمین همایش سراسری مدیران مدارس علمیه خواهران که در جامعه الزهرا(س) برگزار شد، با اشاره به اهمیت گردهمایی نخبگان حوزوی اظهار داشت: مدارس علیه خواهران در کشور دارای جایگاه ویژه‌ای بوده و امروز به مسئله مهمی تبدیل‌شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی یکی از برکات و دستاوردهای مهم  انقلاب را تاسیس حوزه علمیه خواهران دانست و گفت: پیشی گرفتن حوزه علمیه خواهران در بسیاری از حوزه‌ها در  جامعه و با مقایسه  با حوزه علمیه برادران و با توجه به  هجمه‌هایی که عده‌ای از متحجران نسبت به حضور زنان در جامعه داشته‌اند قابل‌تقدیر است.

مرجع تقلید شیعیان با توجه به آیه 35 سوره احزاب تصریح کرد: دیدگاه قرآن و تشیع نسبت به برابری مردان و زنان در همه عرصه‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی در جامعه در 1400 سال پیش قابل‌توجه بوده  و باید در نظر داشت باشیم که مسئولیتی برابر به مردان و زنان داده‌شده است.

وی نقش زنان را در جامعه با توجه به وظیفه مادری پررنگ‌تر معرفی کرد و گفت: نقش مادری در ورود زنان به عرصه فرهنگی نمی‌تواند مانعی محسوب شده بلکه باید مدیریت تبلیغ را از خانواده و فرزندان خود شروع کرده و با نگاهی کلان به تأثیرگذاری خود در جامعه وارد میدان عمل شوند.

استاد برجسته حوزه تأکید کرد: متأسفانه جایگاه مدیریت در کشور ما به‌صورت علمی و درست دیده نشده درحالی‌که کشورهایی مانند ژاپن و المان توانسته‌اند در همه عرصه‌های با مدیریتی صحیح بسیاری از مشکلات خود را حل کرده و از بحران‌ها عبور کنند.

وی مشکلات حاکم بر کشور را در همه حوزه‌های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی حاصل مدیریت ناکارآمد دانست و ادامه داد: مدیریت مهم‌ترین مسئله در رسیدن به نتیجه مطلوب در فعالیت‌های جامعه بوده و با توجه به دیدگاه مقام معظم رهبری مشکلات کشور ما حاصل عدم مدیریت صحیح در کشور است.

مرجع تقلید شیعیان با انتقاد از عدم دلسوزی دولت برای حوزه‌های علمیه بیان کرد: حوزه‌های علمیه باید به استقلال مالی رسیده و هر چه سریع‌تر وابستگی خود را به بودجه‌های دولتی کم کند و این مسئله نیازمند ورود خیران به حوزه علمیه است، زمانی که دولت توجه لازم به مسائل حوزه‌ها را ندارد باید راهکارهای جدیدی اندیشیده شود.

وی به هماهنگی حوزه علمیه خواهران و برادران نیز توجه کرد و ادامه داد: حوزه علمیه خواهران و برادران باید هماهنگ باهم طبق یک برنامه جامع عمل کرده و دوگانگی بین آن‌ها باید برطرف شود و طبق یک اصول برنامه‌های خود را در جامعه پیش برده و برنامه‌ریزی کنند.

آیت‌الله مکارم ‌ابراز کرد: یکی دیگر از مسائلی که باید در حوزه‌های علمیه به آن اهمیت داده شود توجه به آموزش‌های اجتماعی و سیاسی به طلاب است، بی‌توجهی به مسائل اجتماعی و سیاسی حوزه را از خط اصلی و انقلابی خود خارج کرده و بسیار آسیب‌زا  است.

وی مسئله مهم دیگر حوزه‌های علمیه را بهره‌بری بعد از تحصیل دانست و خاطرنشان کرد: باید برای ورود گنجینه‌ای که در حال تربیت است به اجتماع برنامه‌های جامعی دیده شود و اشتغال بعد از تحصیل در اولویت حوزه علمیه خواهران قرار گیرد و زیرا تنها تحصیل نمی‌تواند نیاز جامعه امروز ما را مرتفع کند.

انتهای پیام/ ز

R7854/P41362/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۹۸۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیت الله مکارم شیرازی: دادگاه ویژه سبب می‌شود که روحانیت ملاحظه بیشتری داشته باشند

آیت الله مکارم شیرازی در دیدار حجت الاسلام قاصدی؛ رئیس دادگاه ویژه روحانیت قم، وجود این دادگاه را از برکات امام راحل(قدس سره) دانست و گفت: دادگاه ویژه سبب می‌شود که روحانیت ملاحظۀ بیشتری داشته باشند.

وی افزود: دادگاه ویژه روحانیت افزون بر حفظ شخصیت اشخاص، باید شأن و جایگاه روحانیت را نیز مد نظر قرار دهد.

مرجع تقلید شیعیان، پیشگیری را موثرتر و کم هزینه‌تر از جبران جرایم دانست و گفت: باید با آموزش طلاب جوان، زمینه صیانت آنها در مواجهه با جرم و وقوع در دام مجرمان را فراهم کرد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • بیانیه مشترک حوزه‌های علمیه خواهران و جامعه‌الزهرا(س) در حمایت از اجرای طرح عفاف و حجاب
  • اعلام حمایت طلاب حوزه علمیه خواهران استان آذربایجان شرقی از طرح نور فراجا
  • لزوم توجه به سلیقه مردم در امور مختلف
  • آغاز پذیرش حوزه‌های علمیه خواهران در لرستان
  • اعلام حمایت طلاب حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان از طرح نور فراجا
  • شصت و پنجمین سالگرد ارتحال آیت الله العظمی بروجردی برگزار شد
  • ثبت‌نام حوزه‌های علمیه خواهران در همدان
  • تأکید آیت‌الله نوری همدانی بر توجه به تفسیر قرآن
  • آیت الله مکارم شیرازی: دادگاه ویژه سبب می‌شود که روحانیت ملاحظه بیشتری داشته باشند
  • آغاز پذیرش حوزه‌ های علمیه خواهران در لرستان