Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@02:22:57 GMT

سه شهرک گلخانه ای در گنبدکاووس احداث می شود

تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۱۹۹۴۴۷

سه شهرک گلخانه ای در گنبدکاووس احداث می شود

گنبدکاووس - ایرنا - مدیر جهاد کشاورزی گنبدکاووس از احداث سه شهرک بزرگ تولید محصولات گلخانه ای با مجموع مساحت 100هکتار در مناطق روستایی این شهرستان توسط بخش خصوصی خبر داد.

غلامعلی نورا روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: شهرک گلخانه ای روستای خوجملی به مساحت 40 هکتار که در زمینه تولید بذرهای هیبریدی سبزی و صیفی جات فعال خواهد کرد، یکی از این شهرک ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: در این شهرک که 33 هکتار از مساحت آن مسقف می شود، حدود 10 درصد از نیاز کشور به بذرهای هیبریدی سبزی و صیفی جات تامین می شود.
نورا اضافه کرد: دو شهرک تولید محصولات گلخانه ای دیگر هر کدام به مساحت 30 هکتار نیز در روستای گوزنی تپه و دهستان باغلی مرامه احداث می شود.
وی تصریح کرد: مقدمات احداث این شهرک های گلخانه ای فراهم شده و بزودی عملیات اجرایی آن آغاز می شود.
مدیر جهاد کشاورزی گنبدکاووس همچنین از احداث یک واحد گلخانه ای تمام شیشه ای به مساحت تقریبی سه هکتار درحومه روستای شهرک شهید بهشتی از توابع بخش مرکزی این شهرستان خبر داد و گفت: عملیات اجرایی این واحد تولیدی نیز بزودی آغاز می شود.
نورا با مناسب دانستن شرایط اقلیمی گنبدکاووس برای تولید محصولات گلخانه ای، یادآور شد: در ماه های گذشته تقاضا برای احداث 120 هکتار گلخانه در این شهرستان انجام شده که تاکنون برای حدود 68 هکتار آن پروانه تاسیس صادر و عمیات احداث 2،3 هکتار آن نیز آغاز شده است.
وی، به سیاست حمایتی دولت برای احداث گلخانه و پرداخت 80 درصد هزینه احداث آن نیز اشاره کرد و گفت: تنها برای احداث دو واحد شهرک گلخانه ای و یک واحد گلخانه شیشه ای در گنبدکاوس افزون بر 700 میلیارد ریال تسهیلات از محل خط اعتباری صندوق توسعه ملی پیش بینی شده است.
نورا، صرفه جویی درمصرف آب، افزایش حداقل پنج برابری تولید و اشتغالزایی بالا را از مزایای تولید محصولات گلخانه ای دانست و اضافه کرد: درحال حاضر پنج واحد تولید محصولات گلخانه ای با مجموع مساحت سه هکتار در گنبدکاووس فعال است.
شهرستان گنبدکاووس با 350 هزار نفر جمعیت واقع درشرق گلستان حدود 170 هزار هکتار اراضی زراعی و باغی و حدود 20 هزار هکتار کشت دوم دارد که سالانه 700 تا 900 هزار تن انواع محصولات کشاورزی و دامداری به ارزش تقریبی 16 هزار میلیارد ریال در آن تولید و روانه بازار می شود.
/3039/1860

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد جهاد كشاورزي كشت گلخانه گنبدكاووس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۹۹۴۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی، در سال ۱۴۰۲ با ورود دستگاه قضایی آذربایجان غربی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،دکتر ناصر عتباتی با اعلام این خبر بیان داشت: در سال ۱۴۰۲ دستگاه قضایی استان در راستای صیانت از اراضی ملی و طبیعی، با اقدامات خود از بیش از ۲۱۰۰ هکتار از اراضی ملی که مورد تعرض و تصرف عده‌ای افراد سودجو قرار گرفته بود با اقدامات قانونی خود و پای کار آوردن ادارات متولی رفع تصرف نمود.
عتباتی ادامه داد: اقدامات قانونی که در این خصوص صورت گرفت شامل رفع تصرف بیش از ۳۴۹ هکتار در اجرای تبصره ماده ۵۵ و بدون ارجاع به محاکم، قلع و قم ۱۸۲ فقره در مساحتی بالغ بر ۱۵۹ هکتار، اجرای احکام خلع ید در ۱۱۳۷ فقره به مساحت بیش از ۱۲۴۷ هکتار بود.
رئیس کل دادگستری استان همچنین به اقدامات صیانتی در مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز اراضی زراعی و باغ‌ها در سال ۱۴۰۲ نیز پرداخت و گفت: دستگاه قضایی استان در سال گذشته به منظور مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز اراضی زراعی و باغ‌ها با تشکیل قرارگاه پیشگیری از تغییر کاربری غیر مجاز اراضی در استان و شهرستان‌ها با محوریت سازمان جهادکشاورزی استان، ۲۶۸۶ مورد تغییر کاربری غیر مجاز در سطح استان به مساحت بیش از ۸۲ هکتار را شناسایی و در اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها به تعداد ۸۰۲ مورد به مساحت بیش از ۱۵ هکتار و اجرای احکام قطعی محاکم کیفری به تعداد ۲۱۳ مورد به مساحت بیش از ۶ هکتار با تعداد ۱۰۱۵ مورد قلع و قمع مستحدثات از تغییر کاربری در این اراضی ممانعت به عمل آمد.
مقام ارشد قضایی استان همچنین به رفع تصرفات غیر مجاز اراضی ساحلی، بستر و حریم رودخانه‌ها و انهار طبیعی هم اشاره و گفت: در سال ۱۴۰۲ از بیش از ۶۵ هکتار از تصرفات غیر مجاز اراضی ساحلی، بستر و حریم رودخانه‌ها و انهار طبیعی استان نیز رفع تصرف به عمل آمده است.

دیگر خبرها

  • پهنه تالاب‌های گنبدکاووس ۱۲۰ هکتار افزایش یافت
  • اجرای هفت پروژه باغات مدرن در آذربایجان شرقی
  • پیش‌بینی تولید پنج میلیون و ۲۸۰ هزار تن محصولات کشاورزی در استان
  • تولید ۵ میلیون و ۲۸۰ هزار تن محصولات کشاورزی در آذربایجان شرقی
  • رفع تصرف بیش از ۲ هزار هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • شهرک انرژی در تهران احداث می‌شود
  • واحد‌های بزرگ پرورش مرغ گوشتی در قم احداث می‌شود
  • رفع تصرف بیش از دو هزار هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی، در سال ۱۴۰۲ با ورود دستگاه قضایی آذربایجان غربی