Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-25@19:50:55 GMT

ضرب وشتم تکنسین اورژانس توسط پرسنل بیمارستان!

تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۲۰۰۲۳۸

ضرب وشتم تکنسین اورژانس توسط پرسنل بیمارستان!

روز پنجشنبه ارجاع یک بیمار بدحال به بیمارستان خصوصی در شهر پردیس بهانه ضرب وشتم تکنسین‌های اورژانس و توقیف ۲ ساعته آمبولانس ۱۱۵ شد.

خبرگزاری فارس: روز پنجشنبه ارجاع یک بیمار بدحال به بیمارستان خصوصی در شهر پردیس بهانه ضرب وشتم تکنسین‌های اورژانس و توقیف ۲ ساعته آمبولانس ۱۱۵ شد.

داستان کتک خوردن بچه‌های اورژانس انگار تمامی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر بار که یک بیمار بدحال است و خانواده او از کنترل خارج می‌شود، یا وقتی بیمار به هر دلیلی فوت می‌کند، درست آنوقت است که تاوان آن را باید بچه‌های اورژانس بدهند.

این داستان به سریالی تلخ تبدیل شده که هراز چندگاهی، دامان یکی از تکنسین‌های اورژانس را می‌گیرد.

روز پنجشنبه تکنسین‌های اورژانس ۱۱۵ در یک بیمارستان خصوصی در شهر پردیس مورد ضرب و شتم قرار گرفتند؛ اینبار، اما ماجرا فرق می‌کرد و کاملا متفاوت بود. تکنسین‌های ۱۱۵ توسط عوامل خود بیمارستان مورد ضرب و شتم قرار گرفتند و آمبولانس‌آن‌ها بیش از ۲ ساعت در بیمارستان توقیف می‌شود.

داستان از این قرار است که ظاهرا واحد اورژانس پس از اعزام به یک ماموریت با یک مورد خاص روبرو می‌شود. کودکی ۲ ساله که دچار تشنج شده و بسیار بد حال است. طبق پروتکل‌ها درمانی، بیمار را بلافاصله به نزدیک‌ترین مرکز درمانی منتقل می‌کنند، اما مسئولان این بیمارستان که خصوصی هم هست! از ارجاع یک بیمار کارگرزاده و بی‌پول چنان خشنود نمی‌شوند و تلافی آن را با کتک بر سر تکنسین‌های اورژانس خالی می‌کنند.

کتک خوردن پرسنل اورژانس برای نجات جان یک کودک!

نادر شایان مسئول اورژانس شهرستان پردیس گفت: صبح روز پنجشنبه تکنسین‌های اورژانس پس از اعزام به یک مأموریت با کودک دوساله بدحال و دارای تشنج مواجه می‌شوند که پس از تشخیص اولیه وطی هماهنگی با مرکز فوریت‌های اورژانس و با توجه به بدحالی کودک دوساله تصمیم بر ارجاع وی به یکی از بیمارستان‌های خصوصی پردیس گرفته می‌شود.

وی ادامه داد: طبق اظهارات همکاران من از همان لحظه اول انتقال این نوزاد به اورژانس بیمارستان خصوصی شهر پردیس با برخورد پرسنل این بیمارستان مواجه می‌شوند.

وی افزود: طبق پروتکل درمانی باید بیمار بدحال به نزدیک‌ترین مرکز درمانی منتقل شود، اما به محض اینکه همکاران من می‌خواستند از بیمارستان خارج شوند، با دخالت عوامل بیمارستان مواجه شده و بیش از دو ساعت آمبولانس اورژانس در بیمارستان توقیف می‌شود. همین موضوع نیز باعث درگیری حراست بیمارستان و تکنسین‌های اورژانس می‌شود که عوامل بیمارستانی، تکنسین‌ها را مورد ضرب و شتم قرار داده و آمبولانس نیز آسیب می‌بیند.

مسئول اورژانس شهرستان پردیس گفت: پیش از این مسئولان این بیمارستان خصوصی اعلام کرده‌بودند که بیمار اورژانسی را به این بیمارستان منتقل نکنید و در این یک ساله هم هیچ بیماری را به این بیمارستان ارجاع نداده‌ایم، اما طبق پروتکل قانوناً کسی نمی‌تواند این منع را انجام دهد؛ چراکه طبق قوانین در این مواقع اولین مرکز درمانی حتی اگر مطب خصوصی باشد برای حفظ جان بیمار در اولویت است.

لازم به ذکر است این بیمارستان در محدوده دانشگاهی شهید بهشتی و تحت نظارت و بازرسی این دانشگاه علوم پزشکی قرار دارد.

از پرسنل بیمارستان شکایت کردیم

معتمدی معاون فنی و عملیات سازمان اورژانس در گفتگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس گفت: طبق قوانین اورژانس هیچ آمبولانس ۱۱۵ نیاز به گرفتن پذیرش از هیچ بیمارستان و مرکز درمانی را ندارد و تنها در مواقعی که نیاز است بیمار در بین استان جا‌به جا شود باید این هماهنگی صورت پذیرد.

وی افزود: در قوانین ما اولویت حفظ جان بیمار است و فرقی نمی‌کند که بیمار به چه بیمارستانی و مرکز درمانی باید ارجاع شود. اگر بیمار بدحال باشد نخستین موضوع و اولویت نزدیک‌ترین مرکز درمانی است، حال می‌خواهد خصوصی باشد یا دولتی یا نیرو‌های مسلح و حتی مطب و درمانگاه. تمامی مراکز وظیفه دارند بیمار بدحال را بدون چو و چرا پذیرش کند.

معاون فنی و عملیات سازمان اورژانس تاکید کرد: در این مورد اخیر هم یک بیمار ۲ ساله بدحال بوده که همکاران من طبق ضوابط و مقررات اقدام به ارجاع این کودک به یکی از بیمارستان‌های خصوصی کرده‌اند، البته که همین اقدام هم باعث حفظ جان این کودک شده است.

معتمدی ادامه داد: آنچه مشخص است پرسنل بیمارستان با اقدام غیرحرفه‌ای و غیر اخلاقی با پرسنل اورژانس درگیر شده و آن‌ها را مورد ضرب و شتم قرار داده اند؛ همچنین آمبولانس هم که یک وسیله برای خدمات ضروری عمومی است به مدت دو ساعت در این بیمارستان توقیف بوده که همین موضوع هم جرم است. مطمئن باشید که ما از طریق حقوقی این موضوع را پیگیری خواهیم کرد و به هیچ عنوان کوتاه هم نخواهیم آمد.

وی در پایان گفت: از طرفی هیچ بیمارستانی چه دولتی و خصوصی حق نگه داشتن آمبولانس را ندارد؛ خودرو‌های ۱۱۵ پس از ارجاع بیمار بلافاصله باید از مرکز درمانی خارج شوند.

منبع: فردا

کلیدواژه: نجات جان کودک توقیف آمبولانس تکنسین اورژانس ضرب و شتم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۰۰۲۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خانم مبتلا به «سندرم لی» برای نخستین بار در کشور جراحی شد

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا زالی جراح مغز و اعصاب و استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، درباره وضعیت کلی بیمار، گفت: بیمار خانم ۲۳ ساله است که به دلیل ابتلاء به «سندرم لی» و مشخصاً عوارضی مانند اختلالات حرکتی در اندام‌ها که با درمان‌های متعارف هم بهبود پیدا نکرده بود، به بیمارستان شهدای تجریش مراجعه کرد و بعد از بررسی کاندیدای جراحی شد.

وی با اشاره به بررسی وضعیت این بیمار توسط همکاران بخش اختلالات حرکتی بیمارستان شهدای تجریش، افزود: بعد از بررسی‌های تیم پزشکی تصمیم بر این شد که الکترود در بخش‌های عمقی مغز این بیمار کار گذاشته شود.

به گفته زالی، در این جراحی الکترود تحریک مغز در هسته‌های تالاموس قرار داده شد، با کمک این روش اختلالات و مشکلات مقاوم به دارو درمانی در این بیمار به میزان قابل توجهی کنترل می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره سندرم لی توضیحاتی داد و گفت: این سندرم نوع بیماری نادر ژنتیکی است که فرد از همان بدو تولد به آن مبتلا است، عمده مشکلات در این بیماران مربوط به بخش میتوکندری یعنی بخش کارخانه درون سلول مغز است.

وی افزود: انواع بیماری‌ها شامل اختلالات عصبی، کاهش شنوایی، مشکلاتی در قوای عقلانی و ضریب هوشی، اختلالات چشمی و مشکلات قلبی، عروقی و تنفسی از جمله عوارض مبتلایان به سندرم لی است.

زالی با اشاره به اینکه نخستین جراحی سندرم لی در کشور توسط متخصصان بیمارستان شهدای تجریش انجام شده است، اظهار کرد: خوشبختانه بیماری که تحت عمل جراحی درمان سندرم لی قرار گرفت، از طول عمر بالاتری در بین مبتلایان برخوردار است.

وی یادآور شد: اولین جراحی سندرم لی در دنیا توسط متخصصان جراحی اعصاب دانشگاه اکلاهما در ایالت اکلاهما آمریکا در بیماری ۱۸ ساله انجام شد.

کد خبر 6087433 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • هدیه وزارت بهداشت به بانوان زاهدانی؛ افتتاح اولین پایگاه اورژانس بانوان
  • هشدار درباره انتقال بیمار از مراکز دولتی به بیمارستان‌های خصوصی!/ باید چرخه پرگلایه «بیمه» اصلاح شود/ متاسفانه از اولویت نخست یعنی بهداشت غفلت شده است
  • واژگونی اتوبوس مسافربری در اصفهان
  • واژگونی اتوبوس مسافربری در اصفهان/ ۱۱ نفر مصدوم شدند
  • خانم مبتلا به «سندرم لی» برای نخستین بار در کشور جراحی شد
  • واژگونی اتوبوس مسافربری در موته اصفهان ۱۱ مصدوم داشت
  • نجات جان بیمار ۷۰ ساله در چهارمحال و بختیاری
  • لبخند سه بیمار نیازمند به پیوند در شیراز
  • انتقال بیمار ۶۸ ساله با بالگرد به شیراز
  • تصادف منجر به فوت در چهارمحال و بختیاری