Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: تضمین سلامتی مواد غذایی، دغدغه ملی امروز محسوب می‌شود.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ آقا‌جانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی امروز در حاشیه مراسم امضاء تفاهم‌نامه طرح‌های تحقیقاتی مشترک‌ با دانشگاه واخِنینگِن‌‌ هلند که در ساختمان مرکزی این دانشگاه برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امروزه بحث سلامت غذا و آلاینده‌های آن یکی از معضلات جدی در دنیا و به دغدغه‌ ای ملی در داخل کشور تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اخبار زیادی در زمینه آلاینده‌ها و تخلف‌ در مواد غذایی‌ شنیده می‌شود و این مسئله‌ باعث بروز نگرانی‌هایی در بین مردم کشورمان شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به وظیفه وزارت بهداشت‌، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و سازمان غذا و دارو در رفع نگرانی‌های مردم گفت: برخی اخبار منتشر شده در خصوص سلامت مواد غذایی درست نیست و بسیاری از آنها قابل پیشگیری‌ هستند.

آقاجانی‌ بیان کرد: پروژه‌ ملی سلامت غذا با انتقال تکنولوژی‌ مدرن با هدف تأمین سلامت غذا و تضمین‌ آن برای مردم ایران و تضمین سلامتی مواد غذایی صادراتی به سایر کشورها انجام می‌شود، کار مشترک‌ علمی یک مدل موفقی در زمینه همکاری‌های داخلی و دانشمندان خارجی تلقی‌ می‌شود.

وی تأکید کرد: همکاری دانشگاه شهید بهشتی با مرکز آموزشی واخنینگن‌ هلند در راستای آموزش مسئولان آموزشگاه های غذای‌ سراسر کشور است که علاوه بر دانشگاه شهید بهشتی سازمان غذا و دارو نیز متولی برگزاری دوره‌های مشترک با مرکز آموزش عالی هلند محسوب می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به هدف این دوره مشترک مبنی بر ارتقای استانداردهای‌ کنترل مواد غذایی، گفت: امضای‌ این تفاهم‌نامه در زمینه تحقیقات علمی و انتقال تکنولوژی‌ در خصوص تخلفات آبمیوه‌ و بررسی میزان سموم به وسیله آزمایش بر روی موی افراد است.

آقاجانی‌ اظهار کرد: تضمین سلامتی غذا از وظایف دولت محسوب می‌شود و این تفاهم‌نامه با بررسی‌ تخلف در مواد غذایی به خصوص آبلیمو‌ انجام می‌شود.

برگزاری کارگاه‌های آموزشی ویژه دانشجویان دکترا در زمینه سلامت غذا و آلاینده‌های مواد غذایی‌

در ادامه سلام‌زاده، رئیس مرکز تحقیقات سلامت غذای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: هدف از برگزاری این تفاهم‌نامه انتقال تکنولوژی‌ فناوری پایش غذا به داخل کشور است که در این زمینه دوره‌های مشترک با دانشگاه هلند برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: بر اساس این تفاهم‌نامه کارگاه‌های آموزشی با حضور دانشجویان دوره PHD در بحث آلاینده‌های غذایی و میزان سموم آفت‌کش‌ها در مواد غذایی برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۰۰۳۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح تشدید کنترل کیفی آب آشامیدنی اهواز عملیاتی می‌شود

معاون اجرایی مرکز بهداشت خوزستان، گفت: طرح تشدید کنترل کیفی آب آشامیدنی و همچنین کنترل کیفیت مواد غذایی عرضه شده در بیش از ۵۰ هزار مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی عملیاتی می‌شود. - اخبار استانها -

مهرداد شریفی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اهواز، اظهار داشت: طرح تشدید کنترل کیفی آب آشامیدنی و همچنین کنترل کیفیت مواد غذایی عرضه شده در بیش از 50 هزار مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی تحت پوشش این دانشگاه از اولویت‌های معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز است.

وی افزود: به همین منظور در ماه‌های اخیر گام‌های بسیار موثری جهت رفع کمبودهای موجود در حوزه بازرسی مهندسین سلامت محیط مراکز بهداشت شهرستان‌ها توسط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز برداشته شده است.

معاون اجرایی بهداشت خوزستان، گفت:  در این خصوص با صرف هزینه یک میلیارد تومان در ماه‌های گذشته نسبت به خرید تجهیزات آزمایشگاه‌های آب‌شناسی از قبیل اتوکلاو، فور، کدورت‌سنج و بن ماری برای 23 شهرستان‌ تحت پوشش این دانشگاه اقدام شد.

وی بیان کرد: در ادامه در روزهای آینده با اختصاص یک میلیارد تومان دیگر نسبت به خرید دستگاه‌های پرتابل سنجش کیفی آب آشامیدنی شامل کیت‌های پرتابل کلرسنجی و قرص های سنجش کلر باقیمانده آب (DPD)، پودر و قرص‌های پرکلرین، حلال‌ها و محیط‌های کشت میکروبی مورد نیاز آزمایشگاه آب‌شناسی و همچنین دستگاه‌های پرتابل سنجش قطبیت روغن و دماسنج و اندیکاتورهای سنجش بارمیکروبی سطوح در کارگاه‌های تولید و فراوری مواد غذایی اقدام شد.

شریفی افزود: هدف از این اقدامات افزایش سطح پوشش و‌ تقویت نظارت به موقع و فوری بهداشتی بر تاسیسات آبرسانی و تصفیه‌خانه‌های آب، شبکه‌های توزیع آب شهری و روستایی و همچنین کنترل بهداشتی مواد غذایی در سطح عرضه است.

وی تاکید کرد: با این اقدامات صورت گرفته امیدواریم مخاطرات در این حوزه‌‌ها شناسایی و با همکاری متولیان مربوطه خطری متوجه سلامت جامعه نشود.

معاون اجرایی معاونت بهداشت دانشگاه چمران در این زمینه افزود: 380 مهندس بهداشت محیط در 23 شهرستان تحت پوشش این دانشگاه در نوبت‌های صبح و عصر در قالب اجرای طرح تشدید بازدید از مراکز تهیه و توزیع و اماکن عمومی و کنترل کیفی آب آشامیدنی از ساعت 8 صبح تا 20 عصر در قالب تیم‌های بازرسی ثابت و سیار در حال انجام وظیفه است.

شریفی همچنین گفت: عدم رعایت موازین بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی خط قرمز مرکز بهداشت می‌باشد و با کسانی که سلامت مردم را به مخاطره می اندازند به هیچ وجه مماشات به عمل نمی‌شود.

وی بیان کرد: بر اساس قانون ماده 13 مواد خوردنی و آشامیدنی مصوب مجلس شورای اسلامی از طریق مراجع قضایی پیگیری‌های لازم برای برخورد با متخلفان بهداشتی شده و در صورت عدم توجه به اخطار بهداشتی مراکز و اماکن نامبرده پلمب خواهند شد.

انتهای پیام/341/

دیگر خبرها

  • ایران و هند تفاهم‌نامه توسعه همکاری در حوزه سلامت امضا کردند
  • راه اندازی طرح تحقیقاتی و تولیدی پرورش طیور در دانشگاه ملی ملایر 
  • برطرف شدن اغلب دغدغه‌های حوزه سلامت
  • طرح تشدید کنترل کیفی آب آشامیدنی اهواز عملیاتی می‌شود
  • آمادگی استانداری تهران در انعقاد تفاهمنامه فرهنگی،اجتماعی و سلامت
  • کارشناس مسکن: هیچ جای دنیا مستأجران مثل ایران به حال خود رها ‌نشدند / معضل مستأجران می‌تواند مشکل امنیتی شود
  • کمک یک میلیارد ریالی خیّر سلامت به بیمارستان شهید بهشتی سبزوار
  • امحاء بیش از یک تن مواد غذایی فاسد و غیربهداشتی در بوکان
  • کشف و معدوم سازی بیش از ۴ تن مواد غذایی فاسد در پارس آباد
  • نشست «درآمدی به اخلاق قرآنی» برگزار می شود