Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- سفیر ویژه وزارت امورخارجه روسیه اعلام کرد: احداث خطوط لوله نفت و گاز در دریای خزر مشروط به توافق پنج کشور ساحلی است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان به نقل از وزارت امور خارجه روسیه، «ایگور براتچیکوف» روز جمعه در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه پس از امضای کنوانسیون رژیم حقوقی دریای خزر در برخی رسانه ها گفته شده است که تمام موانع برای احداث خط لوله گاز ترانس کاسپیسک از میان برداشته شده است؛ آیا این واقعیت دارد؟ به تشریح موضع روسیه در این زمینه پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طرح خط لوله گاز ترانس کاسپیسک یا ترانس خزر، طرحی است که بر اساس آن خط لوله گاز از ترکمنستان به جمهوری آذربایجان کشیده می شود.

براتچیکوف که در چند سال اخیر با عنوان های معاون وزیر امورخارجه روسیه و رییس هیات این کشور در مذاکرات دریای خزر شرکت کرده است، خاطرنشان کرد: در کنوانسیون رژیم حقوقی دریای خزر که روز 12 ماه اوت (روز شنبه گذشته) در اجلاس سران خزر در آکتائو قزاقستان امضا شد بطور مشروح موضوع احداث خطوط لوله در خزر تشریح شده است.
نماینده ویژه وزارت امورخارجه روسیه گفت: در ماده 14 کنوانسیون رژیم حقوقی دریای خزر گفته شده است اگر طرح این خطوط با شرایط اکولوژیکی و معیارهای توافقنامه های بین المللی ازجمله کنوانسیون و پروتکل های الحاقی به آن مطابقت داشته باشد، کشورهای ساحلی خزر می توانند در این زمینه اقدام کنند.

وی یادآوری کرد: وزیران (مسئولان) زیست محیطی پنج کشور ساحلی خزر روز بیستم ماه جولای 2018 (29 تیر ماه) در مسکو پروتکل ارزیابی تاثیرات بر محیط زیست، (الحاقی به کنوانسیون محیط زیست امضا شده در سال 2003 در تهران) را امضا کردند.

براتچیکوف گفت: در این پروتکل حق هر یک از پنج کشور ساحلی برای شرکت در ارزیابی های کارشناسی فعالیت ها در این دریا که بر محیط زیست آن می تواند تاثیر بگذارد، مورد تاکید قرار گرفته است.
وی ادامه داد: به این ترتیب علاوه بر ارزیابی کارشناسی این گونه فعالیت ها در سطح ملی نیاز به ارزیابی بیشتر و بسیار دقیق نیز وجود دارد.

مقام روس افزود: بدیهی است که طرح های گسترده ای همچون انتقال مواد هیدروکربنی (نفت و گاز) از یک ساحل به ساحل دیگر، شامل این پروتکل می شود.
وزارت امور خارجه روسیه علاوه بر سفرای ثابت در کشورهای مختلف، سفیرهای ویژه دارد که بدون استقرار در کشوری خاص امور محوله را در یک منطقه جغرافیایی یا چند قاره انجام می دهد که به این فرد سفیر ویژه گفته می شود.

انتهای پیام /

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان مقام روسی منطقه جغرافیایی هیدروکربنی نفت و گاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۰۰۶۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حماس: هیچ توافقی را بدون توقف جنگ نمی‌پذیریم

الجزیره به نقل از یکی از  رهبران جنبش حماس اعلام کردد  که این جنبش تحت هیچ شرایطی توافقی را که صراحتاً متضمن توقف جنگ علیه غزه نباشد، نخواهد پذیرفت.

به گزارش مشرق، این مقام حماس که به نام وی اشاره نشده به شبکه الجزیره گفت که رژیم اشغالگر با اصرار بر ادامه جنگ مانع رسیدن به توافق آتش‌بس می‌شود.

وی تصریح کرد که رژیم صهیونیستی در تلاش برای دستیابی به توافقی برای آزادی اسرای خود است بدون اینکه این توافق متضمن توقف جنگ باشد.

این مقام حماس گفت دشمن صهیونیستی به خاطر اصرار بر حمله زمینی به رفع به جای توقف جنگ و خروج کامل از نوار غزه مسئول هرگونه عواقب و پیامدی است.

وی گفت اطلاعات ما نشان می‌دهد که نتانیاهو به خاطر برخی مسائل شخصی مانع رسیدن به توافق می‌شود.

این جنبش به جانفشانی‌ها و فداکاری‌های ملت فلسطین وفادار است و تحت هیچ شرایطی در مورد آن کوتاه نخواهد آمد.

سخنان این مقام حماس ساعتی پس از آن بیان می‌شود که سازمان پخش رژیم صهیونیستی شنبه شب به نقل از منابعی گزارش داد: آمریکا اسرائیل را برای اعزام یک هیأت به قاهره برای مذاکره با حماس زیر فشار گذاشته است.

سازمان پخش رژیم صهیونیستی افزود: با وجود فشار آمریکا اما نتانیاهو انتظار برای پاسخ حماس را رد کرده است.

همچنین دیگر رسانه‌های رژیم صهیونیستی گزارش دادند که نتانیاهو بیانیه‌ای در مخالفت با امضای قرارداد برای تبادل اسرا با حماس را در پوشش یک مقام دیپلماتیک اسرائیلی منتشر کرده است.

روزنامه جروزالم پست چاپ سرزمین‌های اشغالی نیز در این باره نوشت: خبرنگاران اسرائیلی تصمیم گرفتند که نتانیاهو و بازی وی برای مانع تراشی برای مبادله اسرا را برملا و وی را رسوا کنند.

این رسانه صهیونیست گزارش داد: اظهارات نتانیاهو هرگز بیانگر دیدگاه کل کابینه نیست.

جروزالم پست در ادامه آورد: مقام مسوولی که به تازگی بدون ذکر نامش در بیانیه ای در رسانه های همسو، تهدید کرده که با وجود هرگونه توافق با حماس، به رفح حمله می شود، خود نتانیاهوست.

این رسانه صهیونیست افزود: هدف نتانیاهو این است که به افکار عمومی اسرائیل چنین القا کند که در مسأله تشدید حملات نظامی و مخالفت با مذاکره برای تبادل اسرا با حماس یک اجماع کلی وجود دارد.

فاش شدن مانع تراشی نتانیاهو پس از آن بیان می شود که «حسام بدران» از رهبران حماس گفت که نتانیاهو و اعضای کابینه تندرو او با بهانه های واهی در مسیر مذاکرات و توافق برای آتش‌بس کارشکنی می‌ کنند.

بدران تصریح کرد که محاسبات نتانیاهو مرتبط با شخص او و آینده سیاسی‌اش است و او به دنبال توافق نیست.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • درمانگاه فرهنگیان در میناب احداث شود
  • اجرای هزار میلیارد تومان پروژه در شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت
  • طالبان خواستار سرمایه‌گذاری تاجران روسی در افغانستان شد
  • دومین روز از مذاکرات آتش‌بس در غزه بی‌نتیجه پایان یافت
  • پایداری تولید در نفت و گاز مارون با تکمیل ۲۲ پروژه در ۱۴۰۲
  • پایداری تولید در نفت و گاز مارون با تکمیل ۲۲ پروژه در سال ۱۴۰۲
  • مزایا و معایب استفاده از لوله مانیسمان و لوله اسپیرال به عنوان لوله گازی چیست ؟
  • حماس: هیچ توافقی را بدون توقف جنگ نمی‌پذیریم
  • چین برای اولین بار توافقنامه ادعایی 2016 دریای چین جنوبی با فیلیپین را منتشر کرد
  • زور آزمایی اف ۱۶ آمریکا با سوخو ۳۵ روسیه + فیلم | روسیه سواحل غربی آمریکا را تهدید کرد؟ | این غول‌های جنگی را در آسمان دریای برینگ ببینید