Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس، ستاد تنظیم بازار در نشست اخیر خود با توجه به لزوم تامین حداکثری نیاز بازار روغن نباتی، تاکید کرد، مواد اولیه مورد نیاز برای عرضه حداکثری، از محل ذخایر استراتژیک تامین شود.

بر این اساس، در راستای کاهش هزینه تولیدکنندگان تصمیماتی به منظور تامین مواد اولیه بسته بندی روغن اعم از ورق مورد مصرف در بسته بندی pet اتخاذ شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این گزارش حاکی است، مقرر شد واردات ورق مصرف در بسته بندی به منظور کاهش هزینه تولید با ارز 4200 تومانی وارد شود.

در این نشست اعضای کارگروه ستاد تنظیم بازار مقرر کردند کمیته‌ای، سناریوی کاهش تعرفه واردات انواع روغن خام برای پوشش هزینه‌های تبعی تولید را با هماهنگی وزارت جهاد کشاورزی تدوین کنند. این سناریو لازم است به شکلی تدوین شود که مزیت تولید دانه داخلی و واردات دانه سویا بر روغن خام سویا ارجحیت داشته باشد.

همچنین در راستای پوشش هزینه محاسباتی سازمان حمایت برای نرخ روغن خانوار، مقرر شد، گزارشی در راستای تامین ضرر و زیان مربوطه تدوین و به ریاست رئیس جمهور و وزیر صنعت، معدن و تجارت ارائه شود.

در ادامه این جلسه وضعیت تولید و بازار شکر نیز مورد بررسی قرار گرفت.

اعضای شورا با اشاره به افزایش ضریب خودکفایی در تولید شکر و کاهش وابستگی به واردات این کالا مقرر کردند، در راستای حمایت از کارخانه‌های تولید شکر، قیمت شکر تولیدی در سال جاری با توجه به حمایت از خودکفایی و همچنین لحاظ شدن حقوق مصرف کننده بررسی شود.

پیش‌بینی می‌شود با تصمیم اتخاذ شده افزایش عرضه شکر به رقابتی شدن بازار منجر شود.

انتهای پیام/ب

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۰۰۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت سیزدهم کم خرج ترین دولتِ در حال توسعه شد

جدیدترین آمار منتشر شده توسط صندوق بین المللی پول از میزان هزینه‌کرد دولت‌ها در ۳۸ کشور در حال توسعه با درآمد متوسط نشان می‌دهد دولت ایران کمترین میزان هزینه‌کرد نسبت به تولید ناخالص داخلی در میان این دولت‌ها را طی سال ۲۰۲۳ داشته است.

این نهاد بین المللی در گزارش جدید خود موسوم به «دیده‌بانی مالی» نسبت هزینه‌کرد دولت ایران به تولید ناخالص داخلی در سال ۲۰۲۳ را تنها ۱۳.۵ درصد محاسبه کرده است که کمترین رقم در میان کشورهای در حال توسعه با درآمد متوسط است.

هزینه‌کرد دولت ایران طی دو سال متوالی کاهش داشته و از معادل ۱۴.۲ درصد جی دی پی در سال ۲۰۲۱ به ۱۳.۸ درصد در سال ۲۰۲۲ و ۱۳.۵ درصد در سال ۲۰۲۳ کاهش یافته است.

دولت کویت در میان این کشورها پرخرج‌ترین دولت شناخته شده به طوری که نسبت هزینه‌کرد دولت این کشور به تولید ناخالص داخلی در سال میلادی گذشته ۵۰.۸ درصد بوده است.

متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در این ۳۸ کشور نیز ۳۲.۶ درصد اعلام شده که بیش از دو برابر ایران بوده است. متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در خاورمیانه و شمال آفریقا نیز معادل ۲۹.۷ درصد تولید ناخالص داخلی منطقه بوده که بیش از دو برابر ایران است.

نسبت هزینه‌کرد دولت‌ها در برخی کشورهای دیگر به تولید ناخالص داخلی آن‌ها در سال ۲۰۲۳ عبارت است از: برزیل ۴۷.۹ درصد، چین ۳۳.۹ درصد، مصر ۲۲.۷ درصد، اندونزی ۱۶.۶ درصد، مالزی ۲۳.۳ درصد، عربستان ۳۲.۳ درصد، ونزوئلا ۱۴.۴ درصد، پاکستان ۱۹.۲ درصد، عمان ۲۶.۲ درصد، قطر ۲۴.۴ درصد، روسیه ۳۶.۸ درصد، ترکیه ۳۳.۹ درصد، امارات ۲۵.۹ درصد، و ویتنام ۱۹.۹ درصد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • از خرداد ماه، قیمت حبوبات کاهش می‌یابد
  • امارات واردات سیمان ایران را ممنوع کرد
  • چرا بورس درجا می‌زند؟!
  • افزایش ۵۹۳ درصدی قیمت کره حیوانی از سال ۱۳۹۹/ پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال/ انتقاد وزیر صمت از مافیای واردات خودرو/ صف میلیونی برای دریافت وام اجاره
  • راه حل مشکل لاستیک/واردات یا توجه به تولید؟
  • تامین ۷۰ درصدی لوله و اتصالات کشاورزی از تولیدکنندگان داخلی
  • معیار تعرفه خدمات مهندسی نباید قیمت ماست باشد
  • ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت سیزدهم کم خرج ترین دولتِ در حال توسعه شد