Web Analytics Made Easy - Statcounter

صادق پژوهان روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: برخی عوامل از جمله حامل های انرژی، افزایش حقوق و بیمه کارگران شاغل در خبازی ها، افزایش بهای خمیرمایه، نمک، آرد، تجهیزات و اقلام تولید نان و ... برای صنف خبازان افزایش یافته در حالیکه قیمت نان همان نرخ سال های گذشته است.
وی افزود: دولت ماهیانه 450 هزار ریال به هر نفر به عنوان یارانه که بخشی از آن را یارانه نان تشکیل داده پرداخت می کند در حالیکه از پنج سال گذشته تاکنون هزینه سهم بسیار اندک یارانه نان مردم با توجه به درآمد اندک، استهلاک تجهیزات، افزایش بهای حامل های انرژی، .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. در عمل از جیب نانوایی ها پرداخت می شود.
رئیس اتحادیه صنف نانوایان ایلام ایلام یادآور شد: در حالیکه دولت نه یارانه نان مردم را افزایش داده و نه در صدد افزایش بهای قیمت نان نانوایی هاست اما بهای آیتم های مربوط به پخت نان در این مدت پنج سال افزایش چشمگیری داشته است.
پژوهان اضافه کرد: این عدم تعادل در ثبات قیمت نان با افزایش عوامل تولید آن باعث ورشکستگی برخی از نانوایی ها شده و در این مدت حدود 15 نانوایی فقط در شهرستان ایلام با اعلام ورشکستگی از ادامه فعالیت در این صنف منصرف و واحدهای تولیدی خود را تعطیل کرده اند.
وی یکی دیگر از مشکلات این صنف را وفور نانوایی های آزادپز به نسبت نانوایی های با آرد یارانه ای دانست و گفت: همچنین فاصله مکانی بین واحدهای نانوایی کم شده و گاه در یک منطقه شاهد فعالیت چندین نانوایی هستیم و این باعث کاسته شدن حجم مشتریان نانوایی ها و پایین آمدن درآمد اندک آنها شده است.
رئیس اتحادیه صنف نانوایان ایلام به موضوع تخلف کم یا گران فروشی نانوایی ها اشاره کرد و گفت: هرچند این تخلف ها چندان چشمگیر نیست اما با توجه به کمبود مشتری و اندک بودن درآمد، برخی از واحدهای نانوایی کسری بودجه و درآمد خود را به این شیوه جبران می کنند که تعداد این نانوایی ها چشمگیر نیست.
وی یادآور شد: مکان بیشتر نانوایی ها استیجاری است و بین 75 تا 80 درصد نانوایی ها مستاجر هستند و علاوه بر پرداخت اجاره بهای سنگین یکی دیگر از مشکلات آنها محدودیت مکان برای یافتن جای جدید، جا افتادن نانوایی در محل جدید و مشکل در جابجایی تجهیزات است که با هر بار نقل مکان حدود 150 میلیون ریال ضرر می کنند.
پژوهان یکی دیگر از معضلات نانوایی ها را با توجه به اینکه هر واحد باید در طول روز کیسه های آرد سهمیه خود را به نان تبدیل کند، ذائقه مردم دانست و افزود: بیشتر مشتریان با حضور در نانوایی ها خواهان نان تازه پخت شده و داغ هستند.
وی ادامه داد: مردم نان هایی که چندین ساعت از پخت آنها گذشته را نمی خرند و این معضل هم به نانوایان و هم به اقتصاد ملی به خاطر هدررفت نان ضربه می زند و باید خریداران دیدگاه خود در خصوص خرید و مصرف نان را تغییر دهند.
استان ایلام دارای 800 واحد نانوایی دارای مجوز بوده که از این تعداد 682 نانوایی فعال هستند که در این میان سهم شهرستان ایلام 280 واحد است.
119 نانوایی از این تعداد آزاد پز و 563 نانوایی دارای آرد یارانه ای هستند.
در طول روز نانوایی های لواش و تافتون پنج تا هشت کیسه و نانوایی های از نوع ریزشی هم بین 10 تا 15 کیسه آرد مصرف می کنند که این نوع نان ها عمده ترین نان تولیدی استان ایلام را تشکیل می دهند.
7172/6119
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: رفع حصر نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت انرژی حقوق درآمد کسری بودجه یارانه رفع حصر نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۰۱۳۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید ورونق اقتصادی دربزرگترین معدن کرومیت خاورمیانه

   


به گزارش خبرگزاری صداوسیما ی مرکز کرمان در شهرستان منوجان، همزمان با فرارسیدن هفته‌ی کارگر جشن بزرگ روز کارگر در محل مجتمع معدنی شرکت پارت گوال شهرستان منوجان برگزارشد
این معدن درسال گذشته بدلیل عدم پرداخت به موقع حقوق کارگران و اعتراضات متوالی عملا تعطیل بوداما با پیگیری‌های نماینده مردم شش شهرستان جنوبی درمجلس شورای اسلامی، شورای تامین شهرستان منوجان بعداز یکسال ونیم تعطیلی، باردیگر رونق تولید در آن جان تازه‌ای به خود گرفته است
مهندس نخعی مدیر عامل شرکت پارت گوال گفت:درحال حاضر ماهیانه حدود *پنج هزارتن کرومیت* دراین مجتمع تولید شده و پیش‌بینی می‌شود درسال آینده بیش از ۱۲۰هزارتن تولید کرومیت داشته باشد که نسبت به سال گذشته، افزایش صد در صدی را نشان می‌دهد
وی تصریح کرد: با افزایش ماشین آلات سنگین که درحال ترخیص ازگمرک بندرعباس هستند، طرح توسعه‌ی معدن نیز در دستور کارقرارگرفته و نتیجه آن افزایش بهره‌وری وتولید باکیفیت خواهدبود
مهندس نخعی افزود: عملیات اجرای پروژهٔ معدن روباز با ذخیره و تولید ۱۲۰هزارتن نیز آغاز شده و *عملیات احداث واحد فرآوریِ تبدیل کرومیت کم‌عیار به کنسانتره کرومیت با بروزترین روش‌های موجود در دنیا نیز بزودی آغاز خواهد شد که* این مهم کارآفرینی و بازدهی تولید را بدنبال خواهد داشت.
نخعی از خرید دستگاه‌های مخصوص اکتشاف کرومیت نیز خبردادو افزود: قبلاً کرومیت از این معدن به صورت خام به کشور‌های خارجی و به ویژه چین صادر می‌شد ولی اکنون کرومیت با تلاش مهندسین بومی به جغتای در خراسان رضوی ارسال می‌گردد تا با تبدیل به فروکروم، علاوه بر بی‌نیازی صنایع فولاد آلیاژی داخلی نسبت به واردات این محصول مهم، بخش اعظمی از آن نیز با توجه به کیفیت بسیار بالا، عمدتاً به کشور‌های اروپایی صادر می‌شوند تا ارزآوری بسیار بهتری را نسبت به خام‌فروشی یه دنبال داشته باشد*

کلیه متخصصان مجتمع معدنی آسمینون بومی هستند و حقوق ودستمزد کارگران وپرسنل نیز بروزشده است.

دیگر خبرها

  • افزایش ۴۰۰ درصدی قیمت نان در برخی نانوایی‌های سنندج!
  • نرخ جدید نان «آزادپز» در کردستان اعلام شد
  • نرخ انواع نان آزادپز در کردستان اعلام شد
  • بنگاه‌های اقتصادی چشم انتظار حل مشکل مواد اولیه هستند
  • سرگرمی جدید خودرویی
  • چرا بورس درجا می‌زند؟!
  • در صحن شورای شهر همدان چه گذشت؟
  • رشد اقتصادی پایدار در صنعت نفت با بهینه‌سازی مصرف انرژی
  • تولید ورونق اقتصادی دربزرگترین معدن کرومیت خاورمیانه
  • اجاره‌بهای غرفه‌های نمایشگاه یک پنجم هزینه‌ها هم نیست