Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-07@02:26:30 GMT

تشکل اجتماعی کاهش مهریه راه اندازی شود

تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۲۰۱۷۱۲

تشکل اجتماعی کاهش مهریه راه اندازی شود

به گزارش ایرنا علی اسماعیلی روز شنبه در جشنواره استانی ازدواج و خانواده جوان استان افزود: در حوزه مسائل اجتماعی بیش از 340 تشکل در استان داریم که همیشه پیشتاز بوده اند.
وی ادامه داد: در حوزه اجتماعی نگاه مان مردم محور کردن همه فعالیت هاست تا زمانیکه مردم وارد میدان عمل باشند بسیاری از امور حل و فصل خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان جنوبی از تلاش های سازمان مردم نهاد موسسه جلوه آرامش سربیشه قدردانی کرد و گفت: این موسسه در زمینه ازدواج، تکمیل و تحکیم بنیان خانواده در سطح استان فعالیت های خوبی انجام می دهد.
وی بیان کرد: از سال گذشته تاکنون طرح آموزش و مشاوره ازدواج از طریق استانداری با همکاری سازمان بهزیستی و دانشگاه علوم پزشکی در حال اجراست که جوانان باید از این فرصت استفاده کنند.
اسماعیلی وضعیت خراسان جنوبی را از حیث نرخ ازدواج مطلوب عنوان کرد و افزود: همچنین این استان در نرخ طلاق رتبه 28 کشور را دارد که برای کاهش این میزان نیز باید تلاش کرد.
وی تاکید کرد: باید برنامه هایی از قبیل جشنواره استانی ازدواج در راستای احیا و تروج فرهنگ ازدواج آسان در استان گسترش یافته و به تصویر کشیده شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان جنوبی یادآور شد: همین که در شرایط کنونی جوانی جرات می کند زندگی مشترک را بپذیرد خودش عین شجاعت است.
وی به عنوان معلم حقوق خطاب به زوج های جوان گفت: زندگیتان را بر پایه عشق، ایثار و از خود گذشتگی بنا کنید، در زندگی مشترک صحبت از من و تو فایده ندارد باید صحبت از ما باشد.
اسماعیلی ادامه داد: نهایت تلاش شما باید این باشد که در زندگی آرامش داشته باشید، مراسم امروز باید مبنایی برای تداوم این قبیل اقدامات و زندگی های مشترک به شیوه آسان باشد.
در این جشنواره از 40 زوج جوان و 10 خیر تجلیل و قدردانی شد.
7557 * 6054
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: رفع حصر نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت ازدواج دانشگاه علوم پزشکی معاون سیاسی امنیتی معلم مهریه رفع حصر نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۰۱۷۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مفاهیم: آشنایی با عوامل اجتماعی تعیین‌کننده سلامت (SDH)

به گزارش همشهری آنلاین، این عوامل شامل شرایطی می‌شوند که در آنها افراد به دنیا می‌آیند، رشد می‌کنند، کار می‌کنند، زندگی می‌کنند، و پیر می‌شوند و نیز مجموعه گسترده‌تر از نیروها و نظام‌ها که شرایط زندگی روزمره را شکل می‌دهند. این نیروها و نظام‌ها شامل سیاست‌ها و نظام‌های اقتصادی، برنامه‌های توسعه، هنجارهای اجتماعی، سیاست‌های اجتماعی و نظام‌های سیاسی می‌شوند.

این عوامل تأثیر مهمی بر نابرابری‌های بهداشتی دارند - یعنی تفاوت‌های ناعادلانه و قابل پرهیز در وضعیت سلامت که در داخل و در میان کشورها دیده می‌شوند. در کشورها همه سطوح درآمد، سلامت و بیماری از یک شیب اجتماعی پیروی می‌کنند: هر چه موقعیت اجتماعی-اقتصادی افراد پایین‌تر باشد، وضعیت سلامت آنها بدتر است.

فهرست زیر نمونه‌هایی از عوامل اجتماعی تعیین‌کننده سلامت را ارائه می‌کند که می‌توانند بر عدالت سلامت به صورت مثبت یا منفی تأثیر بگذارند:

درآمد و حمایت اجتماعی تحصیلات بیکاری و عدم امنیت شغلی شرایط زندگی کاری ناامنی غذایی مسکن، امکانات اولیه و محیط‌زیست رشد اولیه دوران کودکی شمول اجتماعی و عدم تبعیض تعارض ساختاری دسترسی به خدمات بهداشتی مقرون‌به‌صرفه باکیفیت مناسب.

پژوهش‌ها نشان می‌دهد که عوامل اجتماعی تعیین‌کننده سلامت یا SDH می‌توانند در تأثیرگذاری بر سلامت حتی مهم‌تر از مراقبت‌های بهداشتی یا انتخاب سبک زندگی در تأثیرگذاری بر سلامت باشند. به عنوان مثال، مطالعات متعدد نشان می‌دهد که SDH مسئول بیش از ۳۰ تا ۵۵ درصد از پیامدهای سلامتی است. علاوه بر این، برآوردها نشان می‌دهد که سهم بخش‌های خارج از سلامت در پیامدهای سلامت جمعیت از سهم بخش سلامت بیشتر است.

پرداختن مناسب به عوامل اجتماعی مؤثر بر سلامت (SDH) برای بهبود سلامت و کاهش نابرابری‌های درازمدت در سلامت، که مستلزم اقدام همه بخش‌ها و جامعه مدنی است، اساسی است.

منبع: وب‌سایت سازمان جهانی بهداشت

کد خبر 849816 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها مجله مفاهیم پزشکی پزشکی

دیگر خبرها

  • مفاهیم: آشنایی با عوامل اجتماعی تعیین‌کننده سلامت (SDH)
  • کاهش ازدواج و طلاق در کردستان در سال گذشته
  • کاهش ازدواج و طلاق در کردستان طی سال گذشته
  • تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران
  • ۲ انتصاب جدید در دانشگاه آزاد آذربایجان غربی
  • لزوم هوشیارسازی اجتماعی نسبت به آسیب‌های پیری جمعیت
  • ایلام از استان‌های برتر کشور در پرداخت وام ازدواج است
  • نرخ جمعیت در قزوین بحرانی است/ روند کاهشی در مرکز استان
  • نرخ جمعیت در قزوین بحرانی است / کاهش جمعیت در مرکز استان
  • این شبکه اجتماعی برای کاربرانش بازی راه‌اندازی کرده است!