Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز، 

چوبینه در نشست خبری امروز شنبه در تشریح عملکرد شرکت شهر سالم گفت: پروژه‌های زیادی در شهر تهران در حال احداث و یا تعریف است که باید برای همه آنها پیوست‌های HSE تعریف شود. در حقیقت در سه حوزه شهروند، پرسنل شهرداری و پیمانکاران موضوع HSE دیده شده است و شورای عالی HSE که ریاست آن با شهردار تهران و دبیری آن با مدیرعامل شرکت شهر سالم است، مطالعات گسترده و خوبی را در این حوزه انجام داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: قطعا در حوزه HSE اقدامات انجام نشده بسیاری باقیمانده که تلاش می‌کنیم با تشکیل کمیته‌های فنی و علمی و برگزاری جلسات مشترک با اعضای شورای شهر تهران و مدیران شهرداری تهران پیمان نامه دقیقی را در جهت تحقق پیوست‌های HSE برای پروژه‌های مختلف به امضاء برسانیم.

وی ادامه داد: در حال حاضر مشغول تدوین سامانه‌ای هستیم که پیمانکاران و افراد صاحب صلاحیت به ویژه در حوزه HSE بتوانند خود را به این سامانه معرفی کنند تا ابتدا پایش اولیه برای این پیمانکاران انجام شود و در ادامه نیز به صورت مستمر پایش‌ها بر روی این پیمانکاران شهرداری تهران عملیاتی شود. قطعا در این حوزه به ویژه در گذشته ضعف‌ها و کمبودهایی را شاهد بودیم که امیدواریم با اجرایی شدن این سامانه بتوانیم معضلات را حل و فصل کنیم.

مدیرعامل شرکت شهر سالم در بخش دیگری از صحبت‌های خود در خصوص فرسودگی ساختمان درمانگاه‌های این شرکت در سطح شهر تهران گفت: برخی ساختمان‌های ما متعلق به 20 سال قبل هستند و بعضا کاربری آنها برای ارائه خدمات درمانی نبوده است؛ اما امروز با توجه به لزوم ارائه خدمات درمانی به پرسنل شهرداری تهران و شهروندان تهرانی مورد استفاده قرار گرفته است. البته باید به این نکته توجه داشته باشیم که درمانگاه‌هایی که استانداردهای درمانی لازم را ندارند برای بیماران بد حال مورد استفاده قرار نمی‌گیرند اما اگر در مناطق مساعدتی از سوی شهرداران انجام شود با تامین مکان مناسب قطعا در جهت ساخت درمانگاه‌ها با استانداردهای لازم اقدام خواهیم کرد.

وی تاکید کرد: در حال حاضر بیش از 40 درصد ساختمان‌های درمانگاه‌های شرکت شهر سالم قدیمی هستند و استانداردهای لازم برای فعالیت‌های ما را ندارند که تلاش می‌کنیم با گرفتن فضای مناسب درمانگاه‌هایی با استانداردهای مناسب را ایجاد کنیم.

وی ادامه داد: البته ما استانداردها را در سطح بالا تعریف کرده‌ایم تا خدماتی که به پرسنل شهرداری تهران و شهروندان ارائه می‌کنیم در سطح بالایی باشند. بی تردید ما شهروندان تهرانی و همکاران خود را شایسته خدماتی با کیفیت بسیار بالا می‌دانیم.

چوبینه در ادامه با اشاره به وضعیت سلامت در سطح کشور گفت: وضعیت سلامت کشور مشکلات بسیاری دارد اما در سال‌های گذشته که طرح عظیم حوزه سلامت توسط دولت مطرح شد خدمات ویژه‌ای برای هموطنان در نظر گرفته شد که می‌توان از آن به عنوان اتفاقی بزرگ یاد کرد. به شکلی که ظرف سال‌های گذشته توانستیم خدمات سلامت را در کشور توسعه دهیم و بار درمانی را دولت توانست به عهده بگیرد. در همین مسیر دفترچه‌های بیمه معنای درست‌تری پیدا کردند البته هنوز مشکلاتی در این حوزه بر سر راه دولت وجود دارد که دولتمردان در تلاش هستند آنها را حل و فصل کنند. باید درآمدها و بودجه‌های مناسب‌تری را برای این حوزه در نظر بگیریم.

وی افزود: 250 هزار نفر از پرسنل شهرداری تهران به نوعی از اقشار پایین جامعه محسوب می‌شوند. پرسنلی همانند کارگران خدماتی که برای ارائه خدمات بهتر به این عزیزان شرکت شهر سالم ایجاد شد که در حقیقت فلسفه شکل گیری آن ارائه خدمات شایسته به این پرسنل بود. در کنار این موضوع خلاءها و کمبودهایی که در حوزه خدمات درمانی در شهر تهران وجود داشت توسط مراکز درمانی شهرداری تهران به نوعی پوشش داده شد. در حقیقت ما در کنار وزارت بهداشت و سازمان‌های مربوطه بخشی از ارائه این خدمات را بر عهده گرفته‌ایم.

وی تاکید کرد: شرکت شهر سالم در جهت ارائه خدمات مناسب‌تر به شهروندان جنوب و جنوب شرق تهران آمادگی لازم را دارد تا با ایفای نقش تسهیل گری بتواند در جهت تحقق این مهم گام بردارد. یکی از حرفه‌ای ترین خدمات تخصصی که ظرف سال‌های گذشته در شهرداری تهران انجام شده است موضوع سلامت بوده که شهرداری توانسته به این حوزه ورود پیدا کند و خدمات شایسته‌ای را نیز به شهروندان و پرسنل خود ارائه کرده است.

وی درباره موضوع واگذاری درمانگاه‌های این شرکت به بخش خصوصی نیز گفت: خدماتی که ما ارائه می‌کنیم از کیفیت بالایی برخوردار است و دلیلی برای واگذاری درمانگاه‌های خود به بخش خصوصی نمی‌بینیم. ضمن آنکه این شرکت بدهکار نیست تا نیاز به فروش ساختمان‌های خود داشته باشد. البته در جهت ارتقاء و بهبود کیفیت برخی خدمات این شرکت ممکن است واگذاری به بخش خصوصی را در برخی خدمات داشته باشیم اما اینکه کل بحث درمان پرسنل خود را واگذار کنیم چنین چیزی نخواهد بود.

وی ادامه داد: در جهت تکریم و ایجاد شناسنامه الکترونیکی پرسنل مشغول گفت‌وگو با شرکت‌هایی هستیم تا بتوانیم تهیه شناسنامه الکترونیک درمان را برای پرسنل خودمان به سرانجام برسانیم. در حقیقت قصد داریم پکیجی داشته باشیم که ما به سراغ همکاران‌مان که بعضا از سنین بالایی برخوردار هستند و بازنشسته هستند برویم و سیستم ارجاع به پزشک متخصص را از منازل آنها داشته باشیم که امیدواریم این موضوع در فرصت زمانی کوتاهی محقق شود.

چوبینه در خصوص ارائه خدمات این شرکت در راهپیمایی اربعین حسینی به زائرین گفت: ما تابع سیاست‌های شهرداری تهران در موضوع اربعین هستیم. قطعا سیاست‌های کلی توسط شورا و شهرداری تصمیم گیری می‌شوند و بنابر صحبت‌هایی که تا کنون انجام شده امسال نیز ما توفیق ارائه خدمات به زائرین را خواهیم داشت. سیاست ما برای اربعین امسال سیاست پیشگیری است اما باید به این نکته توجه کنیم که درمان خارج از کشور بر عهده هلال احمر جمهوری اسلامی ایران است که برای این امر پایگاه‌های زیادی را در کشور عراق برپا کرده است. وظیفه ما حمایت و درمان پرسنل شهرداری تهران است که در کشور عراق مشغول ارائه خدمات به زائرین هستند.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود به ارائه خدمات درمانی به کودکان کار در سطح شهر تهران اشاره کرد و افزود: در حال حاضر 735 کودک کار در اماکن تحت اختیار شهرداری که به نوعی سرپرستی این کودکان را بر عهده دارد با کمک خیرین پایش سلامت به صورت رایگان برای آنها انجام می‌شود و باید به کمک دستگاه‌های ذیربط دغدغه پایش سلامت کودکان کار رفع شود.

وی در خصوص بکارگیری تجهیزات این شرکت در حوادثی همچون پلاسکو نیز گفت: وظیفه خدمات اورژانسی در ابعاد شهری در اختیار اورژانس کشور است. ما در شهرداری تهران به آن معنا اورژانس نداریم اما در مواقع بحران،  در کنار اورژانس هستیم و از مدیریت آنها تبعیت می‌کنیم. امکانات ما در اختیار آنها قرار می‌گیرد اما آمبولانس‌های ما در مواقع عادی تنها برای ارائه خدمات به پرسنل شهرداری تهران مشغول فعالیت است؛ اما در مواقع بحران در کنار اورژانس به ارائه خدمات به شهروندان می‌پردازند.

وی در خصوص بهره گیری از ظرفیت‌های مغفول مانده شرکت شهر سالم نیز گفت: در خصوص واردات و خرید و فروش تجهیزات پزشکی با توجه به اختیاری که قانون به ما داده است ظرف سال‌های گذشته کاری انجام نشده اما مقرر کرده‌ایم که جنبه‌های اقتصادی شرکت از این پس مورد توجه قرار گیرد و به حوزه‌های مغفول مانده ورود پیدا کنیم که قطعا با تحقق این امر می‌تواند ارز آوری را برای این شرکت به همراه داشته باشد.

انتهای پیام

منبع: وانا

کلیدواژه: شرکت شهر سالم شهرداری تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۰۳۴۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت آلودگی هوای تهران امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق

کیفیت هوا در کلان‌شهر تهران امروز با قرار گرفتن روی شاخص ۷۵ در وضعیت هوای سالم (زرد) ثبت شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سنجش کیفیت هوا امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در دستگاه سنجش کیفیت هوای ایستگاه پاسداران با شاخص ۱۵۴، در وضعیت هوای ناسالم (قرمز) قرار دارد.

بر این اساس سنجش کیفیت هوا امروز در ایستگاه‌های اسلام‌شهر با شاخص ۱۱۶، باغستان شهریار با شاخص ۱۱۲، تهران پارک شکوفه با شاخص ۱۰۷، دانشگاه شهید بهشتی با شاخص ۱۰۲، رباط‌کریم با شاخص ۱۳۲، سلامت با شاخص ۱۲۷، شهرداری منطقه ۱۹ با شاخص ۱۱۱، شهریار با شاخص ۱۰۳، قرچک با شاخص ۱۳۲، در وضعیت هوای ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی) قرار دارد.

در همین راستا، دستگاه سنجش کیفیت هوا امروز در ایستگاه‌های اتوبان محلاتی منطقه ۱۴ با شاخص ۵۱، امام خمینی با شاخص ۶۹، پارک رازی با شاخص ۶۴، پاکدشت با شاخص ۶۱، پردیس با شاخص ۸۴، پونک با شاخص ۵۱، پیروزی منطقه ۱۳ با شاخص ۸۷، پیشوا با شاخص ۸۲، دانشگاه تهران با شاخص ۷۷، دماوند با شاخص ۶۵، ژئوفیزیک با شاخص ۶۳، در وضعیت هوای سالم (زرد) قرار دارد.

همچنین ایستگاه‌های ستاد بحران منطقه هفت با شاخص ۸۸، سرخه‌حصار با شاخص ۵۳، شادآباد منطقه ۱۸ با شاخص ۸۵، شریف منطقه دو با شاخص ۹۵، شهرری منطقه ۲۰ با شاخص ۸۱، شهرداری منطقه چهار با شاخص ۹۷، شهرداری منطقه ۱۱ با شاخص ۹۴، شهرداری منطقه ۲۱ با شاخص ۷۰، شهرداری منطقه ۲۲ با شاخص ۵۷، فرمانداری شهرری با شاخص ۹۲، گلبرگ منطقه هشت با شاخص ۶۱، لواسانات با شاخص ۹۹، مسعودیه منطقه ۱۵ با شاخص ۵۷، ملارد با شاخص ۸۹، منطقه ۱۵ با شاخص ۸۰، میدان فتح منطقه ۹ با شاخص ۹۵ و ورامین با شاخص ۷۴ در موقعیت هوای سالم (زرد) ثبت شدند.

به این ترتیب ایستگاه آتی‌ساز با شاخص ۴۶، چشمه با شاخص ۴۴، شهرداری منطقه دو با شاخص ۵۰، علم و صنعت با شاخص ۳۲، قدس با شاخص ۴۹ و وردآورد منطقه ۲۲ با شاخص ۴۲ در موقعیت هوای پاک (سبز) قرار دارد.

شاخص کیفی هوا از صفر تا ۵۰ هوای پاک (سبز)، ۵۱ تا ۱۰۰ هوای سالم (زرد)، ۱۰۱ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی)، ۱۵۱ تا ۲۰۰ ناسالم برای عموم (قرمز)، ۲۰۱ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم (بنفش) و ۳۰۱ تا ۵۰۰ بسیار خطرناک (قهوه‌ای) است.

کد خبر 749281

دیگر خبرها

  • تاخیر در دیدار حساس: هوادار سکته کرده بود!
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • همه چیز درباره خدمات پرینت سه بعدی فلزی در تهران
  • برگزاری نخستین جلسه ستاد اربعین وزارت ارتباطات
  • فرسودگی ۳۰ درصد مدارس گناباد
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • ارائه خدمات ضروری به بیش از ۸۰۰ هزار نفر در افغانستان
  • ساختمان اورژانس، پد آشیانه بالگرد و سوله بحران ساخته می‌شود
  • برای ثبت شرکت خدماتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق