Web Analytics Made Easy - Statcounter

­به گزارش­ خبرگزاری صداوسیما از روابط عمومی سازمان توسعه تجارت ایران؛ ​­­میترا بیدل افزود:­ از این میزان، صادرات محصول زعفران به تنهایی در­سه ماهه نخست امسال­­معادل 97.5 ­میلیون دلار و 70 تن بوده است که 58.5 درصد از کل صادرات این گروه را در بر داشته و نسبت به مدت مشابه سال قبل از نظر ارزشی53درصد افزایش و از لحاظ وزنی48 درصد افزایش را نشان­ می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: حفظ و ماندگاری بازار در اقلامی نظیر گیاهان دارویی و زعفران با مشکلاتی مواجه بوده است که می‌توان به حضور کمرنگ ایران در برخی بازارهای سال 1396 نظیر بازار اسلواکی و ارمنستان­ و همچنین کاهش صادرات به بازارهایی نظیر هلند و آلمان به دلیل­ نفوذ سایر کشورها در رقابت در بازار صادراتی شیرین بیان اشاره کرد.

دبیر میز گل و گیاه دارویی، خوراکی، زینتی و صنعتی­گفت:­حضور ناپیوستۀ گیاهان زینتی ایران در بازار ترکمنستان به‌ دلیل تغییر مواضع­ استان گلستان در افزایش صادرات به عراق به عنوان بازار هدف جدید و مشکلات حضور در بازار آلمان برای صادرات گیاهان دارویی به دلیل اعمال محدودیتهای بین‌المللی و همچنین مشکل نقل و انتقال پول از طریق بانک‌های معتبر اروپایی از دیگر موانع پیش روی توسعه صادرات محصولات­ گل و گیاه دارویی، خوراکی، زینتی و صنعتی­ است.

گفتنی است، افزایش واردات زعفران توسط چین از کشور افغانستان بجای ایران و اعمال محدودیت توسط کشور چین­ در واردات زعفران ایران منجر به ایجاد موانعی برای حضور در بازار چین شده است.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: افزایش صادرات گل و گیاه دارویی گیاهان خوراکی گیاهان صنعتی گیاهان زینتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۰۳۴۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گشایش پنجره صادراتی و حضور در بازارهای بین الملل راهکار اصلی تثبیت بازار مرغ

علی ابراهیمی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: با توجه به سیاست افزایش جوجه ریزی ها و تولید مرغ، گشایش پنجره صادراتی و حضور در بازارهای بین‌المللی راهکار اصلی تنظیم و تثبیت بازار مرغ محسوب می شود.

به گفته او، تولید محصول با کیفیت، ایفای به موقع تعهدات و پایداری حضور از عوامل حفظ بازار های صادراتی است.

ابراهیمی با بیان اینکه پتانسیل صادرات حداقل ۲۰۰ هزارتن مرغ در سال وجود دارد، افزود: بنابر برنامه ای که وزارت جهاد دنبال می کند، صادرات مرغ موثرترین راهکار برای پایداری تولید و بالانگه داشتن جوجه ریزی محسوب می شود.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی ادامه داد: علی رغم آنکه قیمت تمام شده هرکیلو مرغ زنده بالای ۶۵ هزارتومان است، اما در شرایط کنونی مرغداران در فروش هرکیلو مرغ بیش از ۱۰ هزارتومان متضرر هستند.

او با بیان اینکه خرید حمایتی توسط پشتیبانی امور دام راهکار مقطعی تنظیم بازار است، گفت: بنده معتقدم که مرغ های جمع آوری شده توسط پشتیبانی امور دام در مقطعی باید به بازار عرضه شود که براین اساس بازار دائمی صادرات با پویا ساختن تولید داخل، عاملی قطعی در توسعه زنجیره تولید و تأمین مرغ برای کشورهای همسایه خواهد بود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • رفع موانع صادرات واحدهای تولیدی در استان تهران پیگیری شود
  • زیمبابوه به صنعت کشاورزی و دارویی ایران نیازمند است
  • این گیاه دارویی نفخ شکم را از بین می‌برد
  • فصل رویش گیاه کوهی با مصرف خوراکی و دارویی
  • میمند ۲ هزار هکتار گل محمدی زیرکشت دارد/وجود ۳۶۰ گونه گیاه دارویی
  • دومین اجلاس بین المللی ایران و‌ آفریقا؛ بستری برای افزایش صادرات موسسه رازی
  • گشایش پنجره صادراتی و حضور در بازارهای بین الملل راهکار اصلی تثبیت بازار مرغ
  • بوی خوش گیاهان بهاری درسفره گروسی‌ها/۱۳۵ نوع گیاه خوراکی در بیجار
  • برداشت سه تن زعفران از مزارع لرستان
  • گیاهان خوراکی خودرو؛ گنجینه‌ای ارزشمند در چهارمحال و بخیاری