Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-23@13:18:51 GMT

کشف دیوار باستانی در پرو با قدمت حدود ۳۸۰۰ سال + فیلم

تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۲۰۳۶۰۱

کشف دیوار باستانی در پرو با قدمت حدود ۳۸۰۰ سال + فیلم

‍‍‍‍‍‍

به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان؛ باستان شناسان موفق شدند یک دیوار باستانی حاوی چندین نقش برجسته را در پرو کشف کنند که به قدیمی‌ترین تمدن در قاره آمریکا تعلق دارد.

دیوار محل قرار گرفتن این نقش برجسته‌ها حدود ۳۸۰۰ سال قدمت دارد و نقش چند مار و سر انسان روی آن دیده می‌شود. ارتفاع این دیوار یک متر و طول آن دو متر و ۸۰ سانتی متر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منطقه باستانی محل کشف این دیوار، «ویچاما» نام دارد و در شمال لیما پایتخت پرو قرار گرفته است.

بر اساس اعلام باستان شناسان، نقش برجسته‌های این دیوار، حامل معنای باروری زمین است. مار نماد خدایگان آب است که در زمین نفوذ می‌کند و امکان باروری دانه‌ها را فراهم می‌سازد.

منطقه باستانی ویچاما در ساحل رودخانه هواورا قرار دارد و برخی اماکن باستانی کشف شده در این منطقه به دوره پیش از سفال (سه هزار تا ۱۸۰۰ قبل از میلاد) باز می‌گردد.

کاوش‌های باستان شناسی در این منطقه از سال ۲۰۰۷ آغاز شد. تمدنی که نقش برجسته‌های مذکور به آن تعلق دارد، پنج هزار سال قدمت دارد و قدیمی‌ترین تمدن در قاره آمریکا است. به گفته کارشناسان، کاوش‌ها در منطقه باستانی ویچاما در آینده ادامه خواهد داشت، زیرا هنوز مشخص نیست چه بر سر ساکنان این منطقه و فرهنگ آن‌ها آمده است. ساکنان این منطقه پس از ۳۰۰ سال و بعد از غلبه کردن بر قحطی که سرتاسر منطقه را فرا گرفته بود، به دیگر مناطق کوچ کردند.

منطقه باستانی ویچاما در سال ۲۰۱۵ نیز خبرساز شد. در آن سال، کاوشگران توانستند دیوار دیگری را در این منطقه کشف کنند که دارای نقش برجسته چند جسد با شکم‌های خالی و چشمان بسته بود. اشاره این نقوش به مرگ مردم بر اثر قحطی بود که در منطقه شایع شد.

بیشتر بخوانید: تخریب آثار باستانی خوزستان، به دست گردشگران بی‌مهر + فیلم 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی انتهای پیام/   آثار باستانی در آمریکای جنوبی + فیلم  

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانلود فیلم میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۰۳۶۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به توافقات انجام شده بین آذربایجان و ارمنستان احترام می‌گذاریم

سخنگوی وزارت خارجه اعلام کرد که ایران به توافقات انجام شده بین جمهوری آذربایجان و جمهوری ارمنستان در نشست کمیسیون تحدید حدود بین دو کشور احترام می‌گذارد.

به گزارش ایسنا، ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امورخارجه در پاسخ به پرسش خبرنگاران در خصوص توافق اخیر جمهوری آذربایجان و ارمنستان در مورد برخی مسائل مورد اختلاف مرزی اظهار داشت: ما به توافقات انجام شده بین جمهوری آذربایجان و جمهوری ارمنستان در نشست کمیسیون تحدید حدود بین دو کشور احترام می‌گذاریم.

کنعانی افزود: استمرار تلاش‌های دو کشور برای حل و فصل مسائل مرزی با توسل به روش‌های مسالمت آمیز در چارچوب احترام متقابل دو کشور به حاکمیت و تمامیت ارضی یکدیگر لازمه استقرار صلح و ثبات پایدار در قفقاز جنوبی است.

دولت ارمنستان اخیرا چهار روستای مرزی در منطقه «قزاق» در خاک جمهوری آذربایجان که مورد مناقشه با این کشور بود را به باکو واگذار کرد.

این روستا‌ها به مدت بیش از سه دهه در کنترل ارمنستان قرار داشتند.

نیکول پاشینیان، نخست‌وزیر ارمنستان نیز روز شنبه اعلام کرد نیرو‌های مرزبان روسیه‌ای مستقر در منطقه مرزی «تاووش» مابین جمهوری آذربایجان و ارمنستان در پی روند جاری تعیین مرز و تحدید حدود بین دو کشور از این منطقه خارج می‌شوند.

سربازان مرزبان روسیه از سال ۲۰۲۱ طبق یک توافق دو جانبه در پشت مرز تاووش در خاک ارمنستان استقرار داشته‌اند.

پاشینیان در این ارتباط گفت: ایست بازرسی‌های روسیه در یک وضعیت برقرار شدند و اکنون اتفاقی که دارد می‌افتد این است که این وضعیت دستخوش تغییر بزرگی می‌شود و این تغییر بزرگ باید بر همه زمینه‌ها اثر بگذارد. معنی این صحبت این است که اکنون ما در اینجا یک خط مقدم نداریم بلکه یک مرز داریم و یک مرز علامت صلح است. این معنی‌اش این است که نیرو‌های مرزبانی ارمنستان و جمهوری آذربایجان خواهند توانست با همکاری با یکدیگر و با اتکا به خود از مرز محافظت کنند.

دیگر خبرها

  • تحویل واحد‌های دانشگاه صنعتی امیرکبیر در هشتگر طی دومرحله تا پایان شهریور
  • اختراعی با قدمت دوهزار سال| یخچال‌هایی در دل کویر
  • به توافقات انجام شده بین آذربایجان و ارمنستان احترام می‌گذاریم
  • آب شیرین‌کُن شناور راهکاری فناورانه برای مبارزه با خشکسالی
  • گلستان باید الگوی برجسته وحدت معرفی شود
  • رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور : گلستان باید الگوی برجسته وحدت معرفی شود
  • شکستگی لوله انتقال آب زاینده‌رود به کاشان تخریب غیرعمد بود
  • تصاویری از معبد باستانی در ایران؛ شاهکار نقش‌برجسته اژدها را ببینید
  • مرمت و بازسازی دیوار صوتی بزرگراه شهید حکیم
  • رونمایی از پیکره هنرمندان برجسته و نامی منطقه بزودی در مهاباد