Web Analytics Made Easy - Statcounter

اگر درباره چشم اشک‌آلود یا آبریزش چشم، درمان گیاهی آبریزش چشم، علت سوزش و اشک چشم، درمان سوزش و آبریزش چشم، علت ریزش اشک از یک چشم، سرازیر شدن اشک از چشم چپ، درمان آبریزش چشم و علت ریزش اشک از یک چشم نوازد سوالاتی دارید با ما همراه باشید.

پایگاه خبری تحلیلی فردا: در این مطلب اطلاعاتی درباره چشم اشک‌آلود یا آبریزش چشم، علت سوزش و اشک چشم، درمان گیاهی آبریزش چشم، درمان سوزش و آبریزش چشم، درمان آبریزش چشم، علت ریزش اشک از یک چشم، سرازیر اشک از چشم چپ و درمان آبریزش چشم می‌خوانید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
          چشم‌های اشک‌آلود خیلی آزاردهنده هستند. خیلی چیز‌ها ممکن است باعث اشک‌آلودشدن چشم‌ها شوند: از آلرژی گرفته تا عفونت‌های باکتریایی. صرف‌نظر از اینکه چه چیزی چشم‌ها را آزار می‌دهد، برای متوقف‌کردن اشک‌ریزی کار‌های زیادی می‌توان انجام داد. درمان‌های معمول این مشکل عبارت‌اند از شستن چشم‌ها، استفاده از قطره‌ی چشم، و استفاده از کمپرس گرم. همچنین می‌توانید از پزشک کمک بگیرید. پزشک می‌تواند مشکل را تشخیص دهد و درمانی را توصیه کند که مشکل را بهبود بدهد. کار‌های دیگری هم هست که می‌توانید برای جلوگیری از ابتلا به چشم اشک‌آلود انجام دهید، از جمله استفاده از عینک محافظ، عینک آفتابی، و استفاده از لوازم آرایش مخصوص به خودتان.

۱. استفاده از روش‌های درمانی معمول   مطمئن شوید که هیچ جسم خارجی‌ای در چشمان‌تان وجود ندارد. اگر چیزی در چشم‌تان افتاده باشد، چشم اشک‌آلود می‌شود تا شی خارجی را از چشم خارج کند. سعی نکنید آن را با انگشت یا موچین بیرون بکشید. برای خارج‌کردن جسم خارجی از چشم، باید چشم‌ها را بشویید.
• برای شستن چشم‌ها، با دست تمیز پلک را باز نگه دارید و زیر جریان ملایم آب ولرم بگیرید. می‌توانید این کار را در حمام و زیر دوش انجام دهید و بگذارید آب به پیشانی‌تان بخورد و درحالی‌که از صورت‌تان پایین می‌آید وارد چشمان بازنگه‌داشته‌شده‌تان بشود. همچنین، می‌توانید از ابزار شست‌وشوی چشم یا ظرف چشم‌شویی استفاده کنید.
• اگر احساس می‌کنید چیزی در چشم‌تان فرو رفته، چشم‌ها را نمالید. مالیدن چشم‌ها موقعی که چیزی در آن افتاده ممکن است به چشم آسیب برساند.      
۲. از قطره‌ی چشمی یا «اشک مصنوعی» استفاده کنید. شاید چندان عقلانی به‌نظر نرسد که برای درمان چشم اشک‌آلود از اشک مصنوعی استفاده شود، اما واقعیت این است که برای درمان مشکل اشک‌آلودی چشم‌ها می‌شود از قطره‌های چشمی استفاده کرد. قطره‌ی چشمی بیش از همه برای مواقعی مفید است که اشک‌آلودی چشم به‌خاطر خشکی مفرط اتفاق بیفتد. قطره‌ی چشمی چشم را مرطوب و روان می‌کند و در نتیجه چشم دیگر نیازی به این ندارد که از اشک برای این کار استفاده کند. برای استفاده از قطره‌ی چشمی:
• سرتان را به عقب برگردانید و پلک پایینی را به پایین بکشید. ظرف قطره‌ی چشمی را دو سه سانتی‌متری چشم بیاورید. مواظب باشید نوک ظرف به چشم‌تان برخورد نکند.
• سه قطره داخل چشم‌تان بریزید (یا هر مقداری که پزشک تجویز کرده). بگذارید قطره‌ها جداگانه به چشم‌تان ریخته شود. از اشک مصنوعی هر چهار ساعت یک بار، یا هر زمانی که لازم است، استفاده کنید.
۳. لنز‌های چشمی را دربیاورید. اگر اشک‌آلودی چشم‌های‌تان متوقف نمی‌شود، لنز را از چشم‌تان دربیاورید. تماس چشم با لنز باعث بدترشدن اشک‌آلودی چشم‌ها می‌شود، ضمن اینکه ممکن است جلوی تاثیر قطره‌های چشمی را نیز بگیرد. اگر فکر می‌کنید مشکل‌تان ناشی از لنز‌ها است، با چشم‌پزشک مشورت کنید.
• برای تمیزنگه‌داشتن لنز‌های چشمی از دستور پزشک پیروی کنید. اگر از لنز‌های یک‌بارمصرف استفاده می‌کنید، هیچ‌وقت آن را دوبار به‌کار نبرید. همیشه بعد از استفاده، آن‌ها را دور بیندازید.
• هیچ‌وقت با لنز نخوابید، مگر اینکه پزشک اجازه‌ی آن را داده باشد.
• هنگام شنا و هنگام استحمام لنز‌ها را از چشم‌تان دربیاورید.      
۴. از کمپرس برای تسکین چشم‌های رنجور استفاده کنید. کمپرس گرم به رفع قی از چشم‌ها کمک می‌کند و همچنین سمومی را که باعث بندآمدن کانال‌های اشک می‌شوند شل می‌کند. کمپرس همچنین قرمزی و برانگیختگی معمول چشم‌های اشک‌آلود را کاهش می‌دهد. پارچه‌ای را زیر آب گرم یا داغ بگیرید، آن را بچلانید تا آب اضافی‌اش خارج شود، و بعد روی چشم‌های‌تان بگذارید. دراز بکشید و بگذارید پارچه ۵ تا ۱۰ دقیقه روی صورت‌تان بماند.

۲. از پزشک کمک بگیرید
۱. اگر اشک‌آلودی چشم‌های‌تان به‌خاطر آلرژی است، با دکتر درباره‌ی مصرف آنتی‌هیستامین مشورت کنید. گاهی اوقات، اشک‌آلودی چشم‌ها به‌خاطر واکنش‌های آلرژیک اتفاق می‌افتد. مصرف آنتی‌هیستامین یا قرص‌های ضدحساسیت دیگر می‌تواند برانگیختگی ناشی از آلرژی را کاهش دهد. فقط یادتان باشد که اگر اشک‌آلودی چشم‌ها به‌خاطر آلرژی نباشد، آنتی‌هیستامین احتمالاً هیچ کمکی به‌تان نخواهد کرد. اگر مطمئن نیستید که مشکل از آلرژی است یا چیز دیگر، با پزشک مشورت کنید.
• پراستفاده‌ترین داروی آنتی‌هیستامین کپسول‌های خوردنی دیفن‌هیدرامین هستند. بزرگسالان باید ۲۵ تا ۵۰ میلی‌گرم دیفن‌هیدرامین را هر ۴ تا ۶ ساعت یک‌بار مصرف کنند. اگر دل و روده‌تان تحریک می‌شود، می‌توانید آن را همراه شیر یا غذا مصرف کنید.
• یکی از بزرگ‌ترین عوارض جانبی آنتی‌هیستامین‌ها خواب‌آلودگی است. وقتی آنتی‌هیستامین مصرف می‌کنید از راندن ماشین یا کار با دستگاه‌های سنگین خودداری کنید.    
۲. از پزشک درباره‌ی مصرف آنتی‌بیوتیک راهنمایی بگیرید. ممکن است وقتی برای درمان اشک‌آلودی چشم نزد پزشک می‌روید، او عفونت تشخیص بدهد و برای شما آنتی‌بیوتیک تجویز کند. مثلاً، عفونت‌های باکتریایی به آنتی‌بیوتیک خوب جواب می‌دهد. بااین‌حال، اگر اشک‌آلودی چشم‌ها به‌خاطر وجود ویروس باشد، ممکن است پزشک هیچ چیزی تجویز نکند و درعوض به شما توصیه کند یک هفته‌ای صبر کنید تا معلوم شود که مشکل خودش رفع می‌شود یا نه.
• معمول‌ترین آنتی‌بیوتیکی که برای درمان چشم‌های اشک‌آلود تجویز می‌شود توبرامایسین است. توبرامایسین یک نوع قطره‌ی چشمی آنتی‌باکتریال است که مخصوص عفونت‌های چشمی ساخته شده است. این دارو را طبق راهنمایی دکتر مصرف کنید. معمولاً توصیه‌ی پزشکان این است که روزی دو بار و به مدت هفت روز یک قطره از توبرامایسین در چشم بچکانید، یک قطره در صبح و یک قطره شب پیش از خوابیدن.
۳. درمان‌های فعلی‌تان را بررسی کنید. گاهی بعضی از روش‌های درمانی عوارض جانبی دارند، ازجمله اشک‌آلودی چشم‌ها. برچسب داروی مصرفی‌تان را بررسی کنید و اگر مطمئن نیستید از پزشک‌تان دراین‌باره سوال کنید. اگر چشم‌های اشک‌آلود از عوارض پایدار یکی از دارو‌های مورد استفاده‌تان است، ببینید آیا پزشک می‌تواند داروی دیگری به‌جای آن برای‌تان تجویز کند. بدون مشورت با پزشک مصرف دارو را قطع نکنید. بعضی از دارو‌هایی را که ممکن است باعث اشک‌آلودی چشم‌ها شود در زیر آورده‌ایم:
• اپینفرین
• دارو‌های شیمی‌درمانی
• آگونیست‌های کولینرژیک
• بعضی از قطره‌های چشمی، مثل یدید اکوتیوفات و پیلوکارپین
۴. با پزشک درباره‌ی دیگر احتمالات حرف بزنید. مشکلات درمانی زیادی هست که می‌تواند منجر به اشک‌آلودی چشم‌ها شود. اگر نمی‌توانید علت اشک‌آلودی چشم‌های‌تان را پیدا کنید، از پزشک کمک بگیرید. بعضی از مشکلاتی که باعث اشک‌آلودی چشم‌ها می‌شود عبارت‌اند از:    
• بلفاریتیس (پلک‌های ملتهب)
• بسته‌شدن کانال اشکی
• سرماخوردگی عادی
• مژه‌هایی که به‌سمت داخل رشد کرده‌اند
• التهاب ملتحمه
۵. با پزشک درباره‌ی روند درمان صحبت کنید: اگر، به‌خاطر بسته‌شدن کانال اشکی، همیشه دچار مشکل اشک‌آلودی چشم هستید، شاید لازم باشد یک روند درمانی شامل شستشو، لوله‌گذاری و حتی جراحی را در پیش بگیرید تا مشکل انسداد کانال رفع شود. تنها موقعی باید سراغ این گزینه‌ها بروید که دیگر روش‌های پاک‌سازی انسداد جواب نداده باشد و اشک‌آلودی چشم‌ها مزمن شده باشد.
• گشادکردن پانکتال: اگر اشک نتواند درست از دریچه‌ی کانال اشکی نشت کند، شاید لازم باشد عمل بازکردن پانکتال انجام شود. چشم‌پزشک در چشم آسیب‌دیده بی‌حسی موضعی اعمال می‌کند. پزشک از ابزاری برای گشادکردن دریچه‌ی کانال اشکی استفاده می‌کند و درنتیجه‌ی این کار، اشک‌ها می‌توانند به‌راحتی از کانال وارد چشم شوند.
• لوله‌گذاری یا استنت‌گذاری: در این روند، پزشک قطعه‌ای لوله‌ی نازک را در یک یا هر دو کانال اشکی وارد می‌کند. لوله‌گذاری باعث می‌شود کانال اشکی گشاد شود و، درنتیجه، اشک‌ها راحت‌تر به چشم نشت کنند. لوله‌ها به‌مدت سه‌ماه در آنجا می‌مانند. در این روند ممکن است از بی‌هوشی موضعی استفاده شود و ممکن هم هست که از بی‌هوشی سراسری استفاده شود.
• داکریوسیستورینوستومی (DCR): DCR یک روند جراحی است که درصورت جواب‌ندادن روش‌های کمتر تهاجمی سراغ آن می‌روند. در DCR کانال جدیدی برای نشت اشک ساخته می‌شود. جراح از کیسه‌ی اشکی موجود در بینی استفاده می‌کند تا کانال جدیدی بزند. در DCR، هم از بی‌هوشی موضعی ممکن است استفاده شود و هم از بی‌هوشی سراسری.  

۳. از چشم‌ها محافظت کنید
۱. از عینک‌های محافظ استفاده کنید تا اشیاء خارجی وارد چشم‌تان نشود. حتماً موقع کارکردن با مواد شیمیایی، یا ابزار‌های صنعتی، و یا موقعی که در وسط ذرات ریز معلق در هوا هستید (مثلاً وسط خاک‌اره موقع نجاری)، از عینک محافظ استفاده کنید. این مواد ممکن است در چشمان شما گیر کنند و اشک به چشمان‌تان بیاورند. وقتی عینک محافظ می‌گذارید، از چشم‌ها در برابر تکه‌های کوچک و بزرگی که این طرف و آن طرف پرت می‌شوند و ممکن است به چشم‌ها آسیب برسانند نیز محافظت می‌کنید.
۲. عینک آفتابی بگذارید. عینک آفتابی از چشم‌های شما در برابر اشعه‌ی فرابنفش محافظت می‌کند. اشعه‌ی فرابنفش نیز می‌تواند چشم‌ها را اشک‌آلود کند. عینک آفتابی حفاظی در برابر ذرات و دیگر خرده‌ریز‌های معلقی است که با باد این طرف و آن طرف می‌روند و ممکن است وارد چشم‌های‌تان بشوند.
• قبل از اینکه عینک را به چشم‌های‌تان بزنید، شیشه‌ی آن‌ها را از هرگونه غباری که روی‌شان نشسته پاک کنید.
۳. از لوازم آرایش و دیگر محصولات چشمی مخصوص خودتان استفاده کنید. یکی از راحت‌ترین راه‌ها برای اینکه باکتری‌ها یا عفونت‌های چشمی شایع دیگران را بگیرید این است که از لوازم آرایش یا قطره‌های چشمی یا لیف صورت همدیگر استفاده کنید. به‌همین‌خاطر، بهترین کار این است که از استفاده‌ی اشتراکی از هر وسیله‌ای که دیگران به چشم‌شان می‌زنند خودداری کنید.  

منبع: فردا

کلیدواژه: مراقبت از چشم سلامت چشم سلامت درمان اشک چشم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۰۳۶۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد با ۶ پزشک متخلف در اصفهان/ظرفیت LDR بیمارستان‌ها خالی ماند

به گزارش خبرنگار مهر، محمد رجالی ظهر چهارشنبه در نشست خبری در پاسخ به خبرنگار مهر درخصوص شناسایی و رسیدگی به تخلفات پزشکان اظهار داشت: در ۶ ماه اخیر حدود ۳۰ تخلف در رابطه با اخذ زیرمیزی توسط پزشکان به ما گزارش شد.

وی با بیان اینکه اثبات برخی از موارد اخذ زیرمیزی توسط پزشکان دشوار شده و لازم است افراد مستندات داشته باشند، افزود: علی رغم این شرایط طی ۶ ماه گذشته با ۶ پزشک که زیرمیزی می‌گرفتند برخورد شد؛ با چهار نفر از آنان برخورد اداری شده و قرارداد یکی از آنان لغو و پرونده دیگری به سازمان در تهران ارجاع شده تا درخصوص فعالیت وی تصمیم‌گیری شود.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان با بیان اینکه گزارش تخلفات را به دانشگاه علوم پزشکی ارائه می‌کنیم، تصریح کرد: مسؤول برخورد در این زمینه تعزیرات است و هر پزشکی را که احتمال می‌دهید از بیمار پول دریافت کرده با مستندات به دفتر بازرسی و حراست تأمین اجتماعی یا تعزیرات معرفی کنید.

اثبات زیرمیزی گرفتن دشوار است

رجالی با تاکید بر اینکه اثبات چنین تخلفاتی برای ما سخت شده است، اضافه کرد: با بخش رسیدگی به تخلفات اداری در تهران در تلاش هستیم که با تشکیل کمیته صیانت اداری درصورت نبود مستندات کافی به گونه‌ای دیگری برخورد کنیم و اگر مستندات داشته باشیم قرارداد پزشک لغو شود درحالی که در مواردی نیز پزشک متخلف نسبت به تصمیم سازمان در دیوان عدالت اداری شکایت کرده است.

وی پدیده زیرمیزی گرفتن پزشکان در اصفهان را نوعی بیماری توصیف کرد و افزود: حتی در مواردی علی‌رغم تذکر ما، تخلف ادامه پیدا کرده و این درحالی است که در برخی حوزه‌ها به دلیل کمبود متخصص به سختی می‌توان قرارداد پزشکی را در برخی بیمارستان‌های تأمین اجتماعی لغو کرد.

کاهش نیروی انسانی در مراکز و بیمارستان‌های تأمین اجتماعی

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان با بیان اینکه وضعیت نیروی انسانی در بیمارستان‌های ما بد شده است، ابراز داشت: با وجود حدود ۳۵ دانشگاه علوم پزشکی در کشور، نیروی انسانی و تربیت نیروی انسانی خوبی داشتیم در حالی که از دو سه سال پیش این شرایط افت کرده است به طوری که شمار نیروهای علاقه مند به دوره تخصص کم شده و دوم اینکه نیرو برای همکاری با بیمارستان‌های تأمین اجتماعی کم شده است.

رجالی علل کم شدن نیروی انسانی را مهاجرت و دلایل سیاسی، اجتماعی و مالی برشمرد و گفت: باید توجه داشت که میانگین افزایش هزینه‌ای که به پزشکان پرداخت می‌شود ۲.۵ برابر شده در حالی که نتوانستیم با توجه به میزان تورم و ارزش پول ملی هزینه‌ها را در نظر بگیریم.

وی با بیان اینکه هم اینک با ۴۰۰ پزشک متخصص در استان همکاری داریم، افزود: با توجه به شرایط موجود برخی از متخصصان ما به کشورهای حاشیه خلیج فارس نظیر عمان مهاجرت کردند.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان با اشاره به اینکه در استخدام پرستار نیز مشکلاتی داریم، خاطرنشان کرد: امسال مجوز استخدام ۲۵۰ نفر پرستار را داریم درحالی که شمار شرکت کنندگان در آزمون طی سال‌های قبل ۱۰ برابر امسال بود.

نیمی از اتاق‌های زایمان LDR خالی ماند

رجالی در ادامه با بیان اینکه طی دو سال اخیر اقدامات عمرانی خوبی در حوزه درمان استان اتفاق افتاده است، گفت: در طرح جوانی جمعیت یکی از مواردی که بر عهده سازمان تأمین اجتماعی بود، ساخت اتاق‌های زایمان مجهز (LDR) است که در اصفهان زایشگاه‌های بیمارستان شریعتی و غرضی تکمیل شده است.

وی افزود: زایشگاه بیمارستان شریعتی هشت اتاق زایمان ال. دی. آر و بیمارستان غرضی پنج اتاق زایمان مجهز دارد که برای این امر ۳۵ میلیارد تومان هزینه شده اما ۵۰ درصد مراجعه کننده دارد.

زایمان در بیمارستان‌های شریعتی و غرضی رایگان است

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان با بیان اینکه ارائه خدمات در زایشگاه‌های بیمارستان‌های شریعتی و غرضی ۱۰۰ درصد رایگان است، ابراز داشت: به رغم آنکه پزشک متخصص زایمان به صورت ۲۴ ساعت در بخش ال. دی آر مستقر است اما ظرفیت زایمان این بیمارستان‌ها خالی مانده است.

رجالی افزود: در اتاق‌های ال.دی‌.آر این دو بیمارستان چهار بخش NICU یا مراقبت ویژه نوزادان نیز احداث شده است.

جراحی رایگان قلب و مغز در بیمارستان شریعتی

وی با اشاره به اینکه بخش جراحی قلب در بیمارستان شریعتی اصفهان سال ۱۴۰۱ راه‌انداری شد و تاکنون ۴۰۰ مورد جراحی قلب در این بیمارستان رایگان انجام شده است، گفت: همچنین بخش آنژیوگرافی در بیمارستان شریعتی راه‌اندازی شده که خدمات آن کاملاً رایگان است.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان خاطرنشان کرد: جراحی بیماری‌های مغزی از مواردی بود که پیش‌تر بیماران به تهران ارجاع می‌شدند در حالی که جراحی مغز دست‌کم ۱۵۰ میلیون تومان برای بیمار هزینه دارد اما طی سه سال اخیر بیمارستان شریعتی با هزینه ۲۰ میلیارد تومان به دستگاه نویگیشن جراحی مغز مجهز شده و هفت مورد جراحی موفقیت آمیز داشتیم.

رجالی در ادامه با بیان اینکه صفت برخوردار بودن برای اصفهان سبب شده که بسیاری از امکانات که حق این استان است به آن داده نشود، تصریح کرد: بر اساس شاخص تعداد بیمه شدگان تأمین اجتماعی و امکاناتی که به اصفهان داده شده این استان در رده پانزدهم است در حالی که دست‌کم به پنج بیمارستان و ۲۰ درمانگاه جدید نیاز دارد.

ساخت بیمارستان ۵۰۰ تختخوابی اصفهان نیازمند ۹ هزار میلیارد اعتبار است

وی با بیان اینکه تلاش می‌کنیم تا چند سال آینده این شاخص را از ۱۵ به ۱۰ برسانیم، افزود: ساخت و تجهیز بیمارستان ۵۰۰ تخت خوابی در شهرک شهید کشوری به اعتباری بالغ بر ۹ هزار میلیارد تومان نیاز دارد که با مجوز و اعتبار آن موافقت شده است.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان با اشاره به اینکه پروژه ساخت این بیمارستان در مرحله طراحی و نقشه‌برداری است، گفت: سازمان تأمین اجتماعی کشور ساخت این پروژه را به شرکت بزرگ خانه سازی تأمین اجتماعی واگذار کرده است.

رجالی با بیان اینکه امید است تا یکسال آینده مطالعات اولیه پروژه را تمام کنیم، تصریح کرد: برای تسریع در آغاز عملیات اجرایی آن تلاش می‌کنیم زیرا این پروژه اکنون درگیر مسائل غیرمالی و مطالعاتی شده که کند پیش می‌رود در حالی که با ساخت این بیمارستان ۵۰۰ تختخوابی ۵۰ درصد به ظرفیت بستری ما اضافه خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه اصفهان حدود ۲۰ سال به دنبال اخذ مجوز این بیمارستان بود، خاطرنشان کرد: نقشه کامل و جامعی برای ساختمان ۸۴ هزار مترمربعی بیمارستان در حال طراحی است و اگر کلنگ زنی شود فکر نمی‌کنم ساخت آن بیش از چهار سال طول بکشد.

نوسازی درمانگاه‌های اصفهان در دستور کار است

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان با بیان اینکه در استان ۲۸ درمانگاه وجود دارد، ادامه داد: نیاز استان حدود ۳۵ تا ۵۰ درمانگاه است که ظرفیت بیماران سرپایی را تکمیل کند که از ۱۴۰۱ ورود کردیم و مجوز ساخت درمانگاه در فولادشهر، پیربکران و هرند اخذ شده است و به دنبال اخذ مجوز برای درمانگاه بهارستان هستیم.

رجالی با بیان اینکه درمانگاه فریدونشهر یک خانه بهداشت بود، اضافه کرد: ساخت درمانگاه در محل کنونی این خانه بهداشت با مساحت ۳۵۰۰ متر با اعتباری ۱۴۰ میلیارد تومانی اردیبهشت یا خرداد امسال شروع می‌شود.

وی با بیان اینکه قدمت برخی از درمانگاه‌های شهر اصفهان به بالای ۵۰ سال می‌رسد، اظهار داشت: به دنبال نوسازی درمانگاه‌های قدیمی شهر هستیم.

شناسایی ۳۰۰ زن مبتلا به ایدز در اصفهان

به گفته مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان در این استان ۳۰۰ خانم مبتلا به ایدز وجود دارد که به دلیل ارائه خدمات بهداشتی مناسب زایمان ۵۰ درصد آنان سالم بوده است.

رجالی اضافه کرد: تاکنون ۴۰۰ کودک ناشنوا در استان شناسایی شدند که در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی تأمین اجتماعی برای آنان کاشت حلزون رایگان انجام شده است.

کد خبر 6087337

دیگر خبرها

  • از هر هزار تولد، یک تا سه نوزاد با آسیب شنوایی متولد می شود/شناسایی۱۶۳ نوزاد ناشنوا در خراسان شمالی
  • آنچه باید درباره سندرم ناخن زرد بدانید
  • آنچه باید سندرم ناخن زرد بدانید
  • سندرم ناخن زرد چیست؟
  • دلیل اصلی و علت لق شدن دندان ها در بزرگسالی + درمان آن
  • غربالگری شنوایی ۱۱هزار نوزاد در خراسان شمالی
  • سنگ کیسه صفرا چیست و چگونه درمان می‌شود؟
  • برخورد با ۶ پزشک متخلف در اصفهان/ظرفیت LDR بیمارستان‌ها خالی ماند
  • علت افزایش فشار داخل سر و راه های درمان آن
  • واکسیناسیون کودکان هرمزگان علیه بیماری پُنوموکوک