Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ کامبیز عباسی، اظهارکرد: همه تولیدکنندگان کشور می‌توانند  بدون محدودیت، کالای خود را با تسهیلات بانکی به فروش برسانند، به گونه‌ای که به اندازه ۸۰ درصد قیمت کالاهایشان، تسهیلات بانکی با کارمزد ۱۵درصد دریافت می کنند. همچنین  کشاورزان می توانند با مراجعه به بانک های کشاورزی از تولیدات این کارخانجات و تولید کنندگان بدون محدودیت خرید کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی افزود: رشد مکانیزاسیون در عرصه‌های کشاورزی آمار و وضعیت متفاوتی دارد. به عنوان مثال در حوزه مکانیزاسیون برنج و در شالیزارهای کشور در ابتدای آغاز به کار دولت یازدهم  ۱۰ تا ۱۲ درصد زمین ها مکانیزه بود اما در حال حاضر این رقم به ۷۰ تا ۷۵درصد رسیده است.   
 
رییس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: در حوزه محصولات صنعتی مانند کلزا و دانه های روغنی، سیب زمینی و... مکانیزاسیون بیش از ۹۰ درصد و در غلات این عدد به حدود ۸۰ درصد می‌رسد اما میزان رشد مکانیزاسیون در حوزه باغبانی نزدیک به ۲۰  درصد است که به دنبال توسعه بیشتر آن هستیم.
 
عباسی گفت: در همین راستا دومین نمایشگاه بین‌المللی کشاورزی اتماک - آی فارم در ۲۱ تا ۲۴ شهریور ماه امسال برگزار می‌شود که در این نمایشگاه شرکت های خارجی مانند ایتالیا، آلمان و ... حضور پیدا کرده و امیدواریم تحریم‌ها تاثیری روی حضور آن ها نداشته باشد. البته یک روز را نیز به عنوان روز مزرعه در نظر گرفته‌ایم که در این روز نحوه استفاده از ماشین های نوین و انجام عملیات توسط ماشین های کشاورزی نوین نمایش داده شده تا کشاورزان بتوانند با آن آشنا شوند. این نمایشگاه‌ها جایی برای عرضه کالاهای داخلی است چرا که در راستای اقتصاد مقاومتی باید به این خود باوری برسیم.

خوشبختانه در بخش ماشین آلات کشاورزی به خود کفایی ۹۵ درصدی ریسده ایم و تنها در ماشین‌هایی نظیر ماشین‌های زراعتی، باغبانی و دام و طیور نیازمند تامین از مبادی واردات هستیم که امیدواریم تدبیری اندیشیده و برای سرمایه‌گذاری در این بخش تسهیلاتی در نظرگرفته شود.  
وی اعلام کرد: منابع زیادی را مانند امکان خرید ماشین‌آلات کشاورزی در کشور تامین کردیم و طی ۵ سال گذشته نزدیک به ۶ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری در این زمینه اتفاق افتاده است، در نتیجه یک امنیت خاطری در بازار ماشین آلات کشاروزی در کشور به وجود آمده که باعث ترغیب شرکت های خارجی می‌شود

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ماشین آلات کشاورزی سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۰۴۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده باش تمامی دستگاه‌های اجرایی برای خدمات رسانی به مردم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، در جلسه اضطراری ستاد مدیریت بحران استان با بررسی آخرین وضعیت بارندگی در شهرستان‌های زیرکوه و بشرویه، درخصوص مدیریت شرایط تصمیماتی اتخاذ شد.

معاون مدیریت بحران استانداری درخصوص مصوبات این جلسه گفت: بر اثر سیلاب روز گذشته تا امروز ۶۰ خانوار از اهالی روستای نوده و ۲۵۰ خانوار روستای بمرود زیرکوه، هفت نفر در بشرویه و چهار نفر در سرایان به مکان امن منتقل و اسکان اضطراری داده شدند.

محمودرضا تیمورپور افزود: بسته غذایی ۷۲ ساعته از طریق جمعیت هلال احمر بین مردم آسیب دیده که در مناطق امن اسکان داده شده اند توزیع می‌شود و ارتش هم برای اعزام ماشین آلات سنگین در آماده باش است.

وی گفت: بارش‌های شدید روز گذشته تاکنون در شهرستان زیرکوه به ۵۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی روستا‌های نوده، بمرود و شاهرخت خسارت وارد کرده، ۶ رشته قنات تخریب و ۳۰۰ راس دأم نیز تلف شده اند.

معاون مدیریت بحران استانداری با بیان اینکه زیرساخت‌های جاده‌ای خسارت جدی دیده، افزود: در جلسه اضطراری ستاد مدیریت بحران استان، نیازمندی‌های شهرستان‌های زیرکوه و بشرویه اعلام و مقرر شد ماشین آلات سنگین از طریق راهداری و برخی شرکت‌های خصوصی به منطقه اعزام شوند لذا بیشترین مشکل در حال حاضر مربوط به شهرستان زیرکوه است که برخی آبنما‌ها تخریب شده و راه‌های روستایی مسدود است.

به گفته وی مسیر‌های اصلی و روستایی توسط نیرو‌های راهداری در حال بازگشایی است.

تیمورپور با اشاره به هماهنگی‌های انجام شده برای آبرسانی سیار از سوی شرکت آب و فاضلاب استان گفت: از طریق بنیاد مسکن هم ماشین آلات کمرشکن برای حمل خودرو‌های سنگین هماهنگ شده است.

وی با بیان اینکه در سایر شهرستان‌ها بارندگی بوده، اما خسارتی گزارش نشده است، افزود: بیشترین بارندگی را برای عصر امروز شاهد خواهیم بود که هسته اصلی آن در بیرجند است.

به گفته وی علیرغم سیلاب شدید در زیرکوه و نبود دسترسی روستا‌ها به مرکز شهرستان، طبق گفته فرماندار، کنکور سراسری طبق برنامه امروز برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • روستاهای زنجان به کارگاه عمرانی تبدیل شده‌اند
  • خسارت ۵۲۰ میلیاردی سیل به اردستان
  • راه ارتباطی ۳۵۰ روستای خراسان جنوبی بازگشایی شد
  • پیش‌بینی برداشت ۶۰۰۰ تن کلزا در مزارع لرستان
  • اعطای تسهیلات خرید به سرمایه گذاران جهت اصلاح خطوط تولیدی
  • اعزام ماشین آلات راهداری برای رفع خرابی های سیلاب در راور
  • ضرورت تقویت ماشین‌آلات و تجهیزات اطفای حریق در ایلام
  • احداث آشیانه اداره ماشین آلات راهداری و حمل و نقل جاده ای لرستان
  • آماده باش تمامی دستگاه‌های اجرایی برای خدمات رسانی به مردم
  • تخلیه روستاهای بحرانی/ خسارت جانی در زیرکوه نداشتیم