Web Analytics Made Easy - Statcounter

قائم مقام مدیر‌عامل توزیع برق استان با اشاره به اینکه با احداث پست انتقال برق شهرک ولیعصر حجم‌ قابل توجهی از ضعف ولتاژ مناطق شمالی و پروژه‌های مسکن مهر مرتفع می‌شود گفت: احداث پست برق در شهرک ولیعصر ملایر ضروریست. ۲۷ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۷:۲۰ استانها همدان نظرات

 به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از ملایر، امیر حسین بادامی  امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه متولی احداث  پست انتقال برق شهرک ولیعصرشرکت برق باختر است اظهار داشت: این شرکت پذیرفته که در راستای ارتقاء کیفیت توزیع برق مناطق شمالی و مسکن مهر شهرستان پست شهرک ولیعصر ملایر احداث شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی با بیان اینکه ما در حوزه توزیع در راستای نیاز سنجی و‌ مکان یابی  وظایفمان را به خوبی انجام دادیم و شرکت منطقه‌ای برق باختر نیز  آمادگی دارد در این حوزه سرمایه‌گذاری کند افزود: تنها مشکل در این زمینه بحث تملک زمین است که باید عرصه آن مشخص شود و اداره اوقاف نیز باید در این زمینه  انعطاف پذیری بیشتری داشته باشد. 

 وی بیان کرد: تاکنون جلسات متعددی برای احداث این پست برق توسط شرکت منطقه‌ای برق باختر با اداره اوقاف و امور خیریه برگزار و قیمت‌های کارشناسی نیز پیشنهاد شده است اما هنوز توافقی صورت نگرفته است.

قائم مقام مدیر‌عامل توزیع برق استان با اشاره به قطعی‌های اخیر برق در ماه گذشته، این مشکلات را ناشی از بحران‌های اقتصادی و منابع تولید دانست و افزود: مشترکین شهرستان  با درک بالا از موضوعات فوق کمک قابل ملاحضه‌ای به توزیع برق داشته‌اند و به همین دلیل توانستیم با کمک آنها توانستیم از تشدید مشکلات و افزایش خاموشی‌ها جلوگیری کنیم .

وی بیان کرد: رسانه‌های شهرستان  با اطلاع رسانی و مدیریت صحیح اخبار آرامش خوبی به جامعه القا کرده و از تشویش اذهان عمومی جلوگیری کردند که جای تقدیر دارد.

 بادامی با اشاره به اینکه رسانه‌ها یکی از سرمایه‌های بی‌بدیل در راستای رشد و ارتقا و فرصت‌های بهبود در هر سازمانی  هستند که می‌توانند به عنوان  یک پل ارتباطی بین مسئولان و ‌مردم عمل کنندگفت:  شما به عنوان رابطین مردم ‌و‌ مسئولان و  اطلاع رسانی نقدهای آنها  به مسؤلان سبب می‌شوید مشکلات را به حداقل برسانیم.

وی ایجاد خاموشی‌های اخیر را به واسطه عدم توازون بین تولید و مصرف برق در کشور عنوان کرد و افزود:  امسال به واسطه گرمای بی‌سابقه هوا و‌ کاهش نزولات آسمانی یک ناهمگنی در بحث تولید ومصرف  در کشور ایجاد شد که خاموشی‌های اخیر را به دنبال داشت .

مدیر توزیع برق شهرستان ملایر با اشاره به اینکه بخش بزرگی از بار برق کشور مختص  به حوزه چاه‌های آب کشاورزی  است گفت:  هم اکنون با توجه به نزدیک شدن به اتمام فصل کشاورزی و خروج مصرف‌‌کنندگان این حوزه و کاهش دما تقریبا سایه خاموشی‌ها از سر مشترکین برق برچیده شده است .

بادامی  بیان کرد: پیک مصرف برق شهرستان ملایر در فصل‌های گرم  و ایام‌ گرم سال 118 مگا وات  است که این رقم در سایر فصل‌های سال حدود 80 مگا وات است .

وی  افزود: ضروریست امروز در کشور به جای ایجاد نیروگاه‌های برق و ظرفیت‌سازی در حوزه فرهنگ سازی مردم و کاهش مصرف برق سرمایه‌گذاری کنیم .

بادامی درباره فرسودگی شبکه توزیع برق شهرستان نیز با اعلام اینکه  بیشتر فرسودگی شبکه توزیع در مناطق بافت فرسوده شهرستان است تصریح کرد: 4 سال پیش مبلغ 5 میلیارد تومان در راستای ترمیم شبکه توزیع بافت فرسوده شهرستان پیش‌بینی شده که هنوز هیچ اعتباری تخصیص نیافته است .

وی با اشاره به اینکه از محل عوارض برق و منابع داخلی شبکه توزیع توانستیم طی سنوات گذشته بخشی از مشکلات شبکه‌های روستایی را مرتفع کنیم  بیانکرد:  امسال در حوزه توسعه بهینه سازی و تاسیسات اعتبارت خوبی جذب کردیم و امیدواریم بتوانیم بخش قابل توجهی از فرسودگی‌ها را  حل کنیم .

 قائم مقام مدیر عامل توزیع برق استان با اشاره به اینکه شهرستان ملایر جزء شهرهای برتر استان است که در راستای مدیریت مصرف برق تفاهم نامه‌هایی با بخش کشاورزی و صنعت  امضاء کرده است گفت: بر اساس این تفاهم نامه‌ها در حوزه کشاورزی اگر حدود 4 ساعت در شبانه روز کاهش مصرف وجود داشته باشد علاوه بر اینکه 20 ساعت باقیمانده ساعت آب کشاورزان  بصورت رایگان محاسبه می‌شود وجهی نیز به عنوان پاداش به ‌ آنها داده می‌شود.  

بادامی با بیان اینکه شهرستان ملایر در حوزه‌های کشاورزی،صنعت ، مشترکین خانگی و غیره حدود 125 هزار مشترک دارد گفت:  مطالبات  شبکه توزیع برق شهرستان  از حوزه‌های متعدد  مبلغ 24 میلیارد تومان است که این میزان مطالبات مربوط به سالهای قبل است و ما سعی می‌کنیم هر ساله 90 تا 95 درصد مطالبات شبکه توزیع را وصول کنیم.

وی با اشاره به اینکه استان همدان جزء استان‌های برتر کشور درعرصه  احداث  نیروگاه خورشیدی است گفت: در شهرستان ملایر هم حدود 15 مورد درخواست احداث نیروگاه داشتیم که مجوز آن صادر شده اما هنوز عملیات اجرایی آن آغاز نشده است.

 انتهای پیام/م

R41405/P1486/S6,75/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۰۴۷۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی انشعابی استان تهران به دست هایپراستار

مسئولیت اجتماعی شرکتی (CSR) از مفاهیمی است که در دهه‌های اخیر وارد ادبیات کسب‌وکارهای بزرگ دنیا شده و در این مفهوم، سودآوری تنها عامل اثرگذاری بر تصمیم‌های تجاری یک سازمان نیست، بلکه انتقاع اجتماع و عموم جامعه از فعالیت‌های شرکت نیز در تصمیم‌گیری‌ها دخیل است.

در این زمینه در ایران نیز شاهد ایفای مسئولیت اجتماعی، از سوی شرکت‌ها در سال‌های اخیر بوده‌ایم، از جمله شرکت هایپراستار که در روز 10 اردیبهشت 1403، از نیروگاه خورشیدی خود در فروشگاه مارلیک، رونمایی به عمل آورد. این اقدام را می‌توان نقطه عطفی در اجرای فعالیت‌های مسئولیت اجتماعی شرکت‌ها در ایران دانست، اما نقطه‌ی مهم‌تر نگاه زیرساختی به مقوله‌ی توسعه‌ی پایدار در این شرکت است.

در رویداد رونمایی از بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی استان تهران چه گذشت؟

در این مراسم که روی پشت بام فروشگاه هایپراستار مارلیک و در محل استقرار پنل‌های خورشیدی این شرکت برگزار شد، مهمانانی از شرکت توزیع برق استان تهران، سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق (ساتبا) و سازمان حفاظت از محیط زیست، به همراه فعالان رسانه‌ای و کنشگران محیط‌زیست حضور داشتند. این نیروگاه که در وسعت دو هزار متر مربع و در طی ۴ ماه ساخته شده، در اولین سال فعالیت خود ۳۶۲ هزار کیلووات ساعت برق تولید می‌کند.

بابک هاشمی، مدیرعامل هایپراستار در این مراسم با اشاره به تاریخچه‌ی هایپراستار به عنوان پایه‌گذار صنعت خرده‌فروشی مدرن در ایران، به اهداف توسعه پایدار و مسئولیت اجتماعی این شرکت اشاره کرد و در مورد این پروژه گفت:‌ «برنامه‌های توسعه پایدار و مسئولیت اجتماعی از روز اول تاسیس این شرکت، خط مشی ما بوده و امروز خوشحالیم با رونمایی از اولین نیروگاه خورشیدی در بین سرمایه‌گذاران بخش خصوصی در صنعت خرده‌فروشی ایران، قدم مهمی در اجرای مسئولیت‌هایمان برداشته‌ایم.»

وی در ادامه افزود: «این نیروگاه به شبکه توزیع برق استان تهران متصل شده که برق مصرفی معادل ۷۵ خانه‌ی مسکونی در سال را تامین خواهد کرد.»

در ادامه البرز بازغی، مدیرکل توسعه و سرمایه‌گذاری این شرکت در زمینه‌ی نگرش این شرکت به مفهوم توسعه پایدار گفت: «توسعه‌ی پایدار، مفهومی توسعه‌یافته از مسئولیت اجتماعی است که در ده سال گذشته در دنیا به آن توجه بسیاری شده است. در شرکت هایپراستار نیز این مساله در سه رکن توانمندسازی نیروها و همکاران، مسئولیت‌های اجتماعی و بازاندیشی به منابع تعریف شده است. نگاه ما بازاندیشی به منابع در دسترس بوده است. زیرا منابع نامحدود نیست و باید به صرفه و با نگاه محیط زیستی مصرف کنیم. به همین جهت است که توسعه‌ی پایدار در داخل دپارتمان توسعه و سرمایه‌گذاری قرار گرفته است تا به سرمایه‌گذاری در آن متعهد باشیم.»

نسترن بنی‌جمالی، مدیر توسعه پایدار و مسئولیت‌های اجتماعی هایپراستار نیز در زمینه‌ی اقدامات این شرکت گفت: «در زمینه‌ی توانمندسازی نیروها و همکاران، مهم‌ترین اقدام ما آشنایی آنها با مفهوم توسعه پایدار و اهدافش بوده است. در زمینه‌ی مسئولیت‌های اجتماعی، استخدام توان‌یابان، جمع‌آوری باتری‌های زباله، جمع‌آوری و اهدای ۸ تن لباس دست دوم، توزیع ۱۳ تن غذا و محصولات غذایی در خیریه‌ها تنها در سال گذشته و تاسیس اولین بانک غذای ایران مهم‌ترین اقدامات بوده‌اند. در زمینه‌ی بازاندیشی به منابع نیز، ترویج استفاده از کیسه‌های پارچه‌ای به نام «اکوبگ» برای کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی، مدیریت کاهش مصرف آب و برق در فروشگاه‌ها، کاهش مصرف کاغذ، ایجاد دفتر کار سبز و در نهایت تاسیس نیروگاه انشعابی خورشیدی بخشی از اقدامات عملی این شرکت در راستای توسعه‌ی پایدار به شمار می‌رود.»

اثرات زیست محیطی نیروگاه خورشیدی هایپراستار

بنی‌جمالی در مورد اثرات محیط زیستی این نیروگاه خورشیدی گفت: «نیروگاه مارلیک هایپراستار، بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی انشعابی تهران با توان ٣۶٢ هزار کیلووات ساعت از انتشار بیش از ٣ میلیون و ۴٠٠ هزار کیلوگرم گاز دی‌اکسید کربن در طی عمر ۲۰ ساله‌ی خود جلوگیری می‌کند که ارزش این اقدام برای کاهش گازهای گلخانه‌ای، معادل کاشت جنگلی به وسعت ۱۳۶ هزار درخت در کشور است.»

امید به توسعه‌ی مفهوم مسئولیت اجتماعی شرکتی در بین شرکت‌های ایرانی

انرژی تابش خورشید به صورت سالیانه در کشورمان ایران در بازه‌ی ۱۳۰۰ تا ۲۲۰۰ کیلووات ساعت بر مترمربع است و به همین دلیل ایران جزو مناطق با پتانسیل بالا از نظر تابش انرژی خورشیدی در دنیا است، اما با وجود این ظرفیت بالا و در مقایسه با کشورهای هم‌رده و مشابه، سرمایه‌گذاری بسیار ناچیزی در این زمینه صورت گرفته است. همان‌گونه که در گزارش‌ها مشخص است، بخشی از آلودگی هوای شهرها، ناشی از فعالیت‌های نیروگاه‌های گازی و سوزاندن سوخت‌های فسیلی برای تولید برق است. به همین جهت در صورت الگوبرداری شرکت‌های بخش خصوصی از این اقدام یک شرکت پیشرو، می‌توان امیدوار بود نه تنها بخشی از ظرفیت انرژی خورشیدی در کشور بهره‌برداری شود، بلکه بتوان ناترازی میان تولید و مصرف را با انرژی پاک و تجدیدپذیر جبران و به این واسطه به حفاظت از محیط زیست نیز کمک کرد.

دیگر خبرها

  • نیروگاه تجمیعی خورشیدی در استان یزد احداث می‌شود
  • ثبات در بازار مرغ همدان با قیمت ۲۰ درصد ارزان‌تر از سال قبل
  • افتتاح بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی انشعابی استان تهران به دست هایپراستار
  • استفاده مالکان چاه‌های کشاورزی از نیروگاه خورشیدی
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی استان فارسی‌ها از تولید انرژی خورشیدی
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی مردم فارس از تولید انرژی خورشیدی
  • منطقه آزاد چابهار در مسیر ساخت نیروگاه خورشیدی
  • ۳۰۰ نیروگاه خورشیدی کوچک‌مقیاس در سمنان ایجاد می‌شود
  • ۲۱۳ نیروگاه خورشیدی در روستاهای سمنان افتتاح می‌شود
  • احداث نیروگاه‌های خورشیدی در شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌غربی مشکل کمبود برق را حل می‌کند