Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24- وبسایت بیزنس اینسایدر کشورهایی که در آنها درآمد زنان اختلاف چشمگیری با درآمد مردان دارد را معرفی کرد.

وبسایت بیزنس اینسایدر در مطلبی نوشت: سازمان همکاری و توسعه اقتصادی با بررسی درآمد زنان و مردان کشورهای عضو این سازمان متوجه شد که در برخی از این کشورها شکاف جنسیتی از نظر پرداخت حقوق به شدت چشمگیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
لازم به ذکر است که سازمان همکاری و توسعه اقتصادی دارای 35 عضو است که اعضای آن متعهد به اصول دموکراسی و اقتصاد آزاد هستند.

در زیر به 12 کشور عضو سازمان همکاری و توسعه اقتصادی که در آنها درآمد زنان با مردان اختلاف چشمگیری دارد، اشاره شده است: (کشورهایی که درصد یکسانی دارند با شماره مشابه ذکر شده‌اند.)

1.کره (اختلاف 34.6 درصد)
در کشور کره، شکاف جنسیتی از نظر پرداخت حقوق بسیار زیاد است. در این کشور، یک زن به طور متوسط 65.4 درصد درآمد یک مرد را دارد. این درحالی است که در این کشور بیش از نیمی از جمعیت زنان آن شاغل هستند.

2.استونی (28.3 درصد)

با وجود اینکه زنان در استونی مجاز به استفاده از 20 هفته مرخصی زایمان هستند، این کشور همچنان از نظر شکاف جنسیتی در پرداخت حقوق جایگاه دوم را دارد. زنان در این کشور 71.7 درصد از درآمد یک مرد را دارند. این درحالی است که بیش از نیمی از زنان استونی شاغل هستند و به ازای هر 113 زن، 100 کارمند مرد وجود دارد.

3. ژاپن (اختلاف 24.5 درصد)
با وجود تولید ناخالص داخلی 4.9 تریلیون دلاری ژاپن و درصد بالای ثبت نام در مدارس این کشور، ژاپن فهرست سوم را از آن خود کرده است. زنان ژاپنی 24.5 درصد کمتر از مردان حقوق می گیرند.

4.شیلی (اختلاف 21.1 درصد)

زنان در شیلی در طول یک سال حدود 10000 دلار کمتر از مردان حقوق می گیرند. با وجود اینکه زنان این کشور 18 هفته مرخصی زایمان دارند، شیلی رتبه چهارم را از نظر شکاف جنسیتی پرداخت حقوق مرد و زن دارد.

5. لتونی (اختلاف 21.1 درصد)
در لتونی، اگر یک مرد در یک سال 50000 دلار درآمد داشته باشد، یک زن حدودا 10000 دلار کمتر از او درآمد دارد.

6. رژیم اشغالگر قدس (اختلاف 19.3 درصد)
با وجود اینکه آمارها حاکی از آن است که در سالهای اخیر زنان اسرائیلی بیش از مردان به دانشگاه می روند و مدرک دانشگاهی می گیرند، این زنان 19.3 درصد کمتر از مردان حقوق می گیرند. داده های شاخص جنسیتی سال 2015 هم نشان می دهد احتمال اینکه زنان اسرائیلی بتوانند پست های ارشد مدیریتی داشته باشند، بسیار پایین است!

7. آمریکا (اختلاف 18.2 درصد)
با وجود قانون پرداخت مساوی حقوق سال 1963 آمریکا که در آن تأکید کرده است مردان و زنان با پست مشابه باید درآمد یکسانی داشته باشند، زنان این کشور 18.2 درصد کمتر از مردان حقوق می گیرند.

8. کانادا (اختلاف 18.2)
شاید برای همگان تعجب برانگیز باشد که کشوری مثل کانادا در این فهرست قرار داشته باشد. با وجود تصویب قانون استانداردهای کاری کانادا، زنان در این کشور 18.2 درصد کمتر از مردان حقوق می گیرند.

9. انگلیس (اختلاف 16.8 درصد)

انگلیس یکی دیگر از کشورهایی است که با وجود تولید ناخالص داخلی 2.6 تریلیون دلاری، زنان آن 16.8 درصد کمتر از مردان حقوق می گیرند.

10. فنلاند (اختلاف 16.5 درصد)
با وجود اینکه شاید عجیب به نظر برسد اما کشورهای فنلاند و مکزیک که تفاوت های چشمگیری با یکدیگر دارند، از نظر شکاف جنسیتی پرداخت حقوق یکسان هستند. فنلاند بوسیله بانک جهانی به عنوان کشوری با «حقوق بالا» و مکزیک به عنوان کشوری با «حقوق متوسط رو به بالا» شناخته می شود. سرانه تولید ناخالص داخلی فنلاند حدود 43000 دلار و سرانه تولید ناخالص داخلی مکزیک 8200 دلار است. این درحالی است که در در هر دو کشور زنان 16.5 درصد کمتر از مردان حقوق می گیرند.

11. مکزیک (اختلاف 16.5 درصد)
این کشور جمعیتی بیش از 127 میلیون نفر دارد و 44 درصد زنان آن شاغل هستند. اما درآمد زنان با مردان 16.5 درصد اختلاف دارد.

12. اتریش (اختلاف 15.7 درصد)
زنان اتریشی 15.7 درصد کمتر از مردان درآمد دارند. بر اساس گزارش «برنامه پیشرفت اتحادیه اروپا» علت اصلی این امر قرار دادن مردان و زنان در حیطه های مختلف کاری است.

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۰۵۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین رنکینگ رسمی فوتسال جهان؛ مردان ایران چهارم، زنان هشتم

طرفداری| در اولین رده بندی تیم های ملی فوتسال جهان، تیم ملی فوتسال ایران در رده چهارم قرار دارد.

به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، فیفا برای نخستین بار رده‌بندی جهانی کشورهای فوتسال را راه‌اندازی و اعلام کرد. از این به بعد همراه با رده‌بندی تیم‌های ملی فوتبال، رده‌بندی تیم‌های ملی فوتسال نیز اعلام می‌شود. فیفا رده‌بندی رسمی جهانی فوتسال فیفا را با قدرت‌های برزیل راه‌اندازی کرد که اولین کشور شماره یک در جدول مردان و زنان است، زیرا این ورزش به سرعت در حال رشد یک گام بزرگ دیگر به جلو برداشته است.

برزیل در رده‌بندی برترین تیم‌های ملی مردان در رده نخست قرار دارد. این تیم در 9 دوره جام جهانی فوتسال، پنج بار قهرمان جهان شده است. همچنین تیم ملی فوتسال بانوان کشورمان نیز در رده‌بندی جهان در رده هشتم دنیا و پس از تایلند در رده دوم آسیا قرار دارد.

از دست ندهید ????????????????????????

بایرلورکوزن رکورد 59 ساله را می‌شکند پاس دیدنی سردار آزمون برابر یوونتوس که با بی‌دقتی گل نشد (فیلم) کلوپ: امیدوارم با هوای بارانی اشک‌هایم را کسی نبیند پالما با ایرانی‌ها فاتح لیگ قهرمانان اروپا شد

دیگر خبرها

  • بانکی پور سند روابط جنسی مردان ترکیه با زنان پُرشمار را منتشر کرد | عدد یاد شده به چه معناست؟ +لینک منبع
  • اولین رنکینگ رسمی فوتسال جهان؛ مردان ایران چهارم، زنان هشتم
  • ۸۰ درصد جمعیت اصفهان جزو جامعه کارگری هستند
  • در فوتبال ایران، مردان فحاشی می‌کنند اما زنان‌ محروم می‌شوند!
  • خطا از مردان، تنبیه برای زنان! از تغییر قانون مهریه تا محرومیت از حضور در ورزشگاه
  • توهین در آزادی، فرصتی دوباره برای احیای حقوق زنان در ورزشگاه‌ها
  • فرهنگ سازی به زمان نیاز دارد
  • مقایسه صحنه اعتراضات دانشجویی در ایران و آمریکا
  • مردان بایرن نگاه کنند: اینطوری قهرمان می‌شوند
  • تحقق درآمد ۴۴۰ میلیاردی برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان