Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-20@12:44:53 GMT

یک‌هزار هکتار از اراضی سد گلستان زهکشی شد

تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۲۰۵۱۶۹

یک‌هزار هکتار از اراضی سد گلستان زهکشی شد

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گنبدکاووس گفت: یک‌هزار هکتار از اراضی حوزه سد گلستان زهکشی شد و حدود ۴ هزار و ۷۰۰ هکتار در همین حوالی در حال اجرا است. ۲۷ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۷:۵۵ استانها گلستان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گنبدکاووس, غلامعلی نورا عصر امروز در نشست خبری با خبرنگاران در گنبدکاووس اظهار داشت: پیگیر اجرای شبکه زهکشی 3 هزار و 500  هکتار از تعاونی تولید اینچه‌برون, تنگلی و سارلی‌بخش هستیم, ضمن اینکه در بخش مرکزی یک‌هزار و 300 هکتار از اراضی و در بخش داشلی‌برون در قالب ساماندهی رودخانه‌های مرزی به مساحت یک‌هزار و 50 هکتار اراضی به سیستم آبیاری نوین تجهیز شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مجموع اعتباراتی که در سال گذشته در حوزه فنی, زیربنایی از محل اعتبارات استانی و ملی, یارانه‌ای هزینه شده, 42 میلیارد تومان است که 20 میلیارد تومان آن برای طرح‌های عمرانی و 22 میلیارد تومان برای تجهیز سیستم تحت فشار اراضی کرند و بخش مرکزی است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گنبدکاووس درباره شهرک‌های گلخانه‌ای تصریح کرد: مدرن‌ترین گلخانه به سبک شیشه‌ای در سطح حدود 3 هکتار در دهستان باغلی مرامه در هفته دولت کلنگ‌زنی خواهد شد, ضمن اینکه گلخانه مسقف 33 هکتاری برای تولید بذر هیبرید محصولات سبزی, صیفی جات, خیار, گوجه, فلفل در گنبدکاووس در نظر گرفته شده که با بهره‌برداری از آن 10 درصد بذر هیبرید کشور تامین خواهد شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گنبدکاووس یادآور شد: گلخانه گوزنی‌تپه در سطح 30 هکتار نیز در حال آماده کردن مقدمات کار است.

نورا تاکید کرد: یکی از مهم‌ترین فعالیت‌های جهاد کشاورزی در حوزه گلخانه است و تاکنون در حوزه شهرستان 100 هکتار تقاضا ایجاد گلخانه داشتیم که در حال حاضر حدود 68 هکتار  پروانه تاسیس صادر شده است.

وی گفت: از ابتدای سال 97 تاکنون در حوزه خط اعتباری مرحله ششم, 3 میلیارد و 437 میلیون و 307 هزار تومان برای 35 دستگاه تراکتور, 13 دستگاه ادوات دنباله بند تسهیلات پرداخت شده و پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال 9 میلیارد تومان در این حوزه تسهیلات پرداخت شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گنبدکاووس اظهار داشت: در راستای تامین نقدینگی و سرمایه در گردش به کشاورزان از محل خطوط اعتباری صندوق توسعه ملی  در سال 97 ,مبلغ 86 میلیارد و 545 میلیون تومان تاکنون تسهیلات اخذ شده است.

وی ادامه داد: در حوزه رونق تولید و سامانه بهینه‌یاب صنعت, معدن و تجارت, 45 پرونده با اعتبار 40 میلیارد و 823 میلیون ریال در راستای حمایت از تولید و کارگاه‌های آسیب دیده به بانک معرفی شدند.

انتهای پیام/ش

R41471/P1377/S6,70/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۰۵۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش بهره‌وری با تجمیع و یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مهاباد؛ مدیر امور اراضی آذربایجان‌غربی گفت: اجرای طرح تجمیع و یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی باعث توجیه اقتصادی کشاورزی، بهینه شدن فعالیتها، افزایش بهره‌وری منابع و در نهایت توسعه پایدار بخش کشاورزی می‌شود.

مجتبی روح الامین، با بیان اینکه تجمیع و یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی یکی از اولویتهای مهم سازمان امور اراضی کشور است، افزود: یکی از دلایل افزایش هزینه‌های تولید در کشور، خردشدن اراضی و کشاورزی سنتی است.

روح الامین، با اشاره به اینکه باید به سمت کشاورزی مکانیزه و کلان قدم برداریم و گام اول یکپارچه‌سازی اراضی است،افزود: برای اجرای این طرح نمی‌توان نسخه واحدی برای کل استان درنظر گرفت و با توجه به شرایط باید برای هر منطقه از روشهای جداگانه‌ای بهره برد.

وی اظهار کرد: موفقیت بیشتر دولت در طرح یکپارچه‌سازی زمینهای کشاورزی الزاماتی هم نیاز دارد، از جمله اینکه برای ارث وراث، باید قانونی وضع شود که زمینها را خرد نکنند و مشوق‌های نقدی و تسهیلاتی برای این کار در نظر گرفته شود.

مدیر امور اراضی استان گفت: مدیران جهاد کشاورزی شهرستا‌ها، مسئولان امور اراضی و مدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان باید در رابطه با تجمیع و یکپارچه‌سازی کشاورزی اهتمام بیشتری داشته باشند و از رو‌های ترویجی و تشویقی استفاده کنند تا در نهایت موارد در کارگروه تصمیم‌گیری و نهایی شود.

 روح الامین اضافه کرد: شهرستانهای اشنویه، سلماس، بوکان، پلدشت، چالدران، تکاب، شاهیندژ و مهاباد نسبت به معرفی پایلوت به مساحت ۵۰۷ هکتار اقدام کرده اند که ۴۶ هکتار منجر به تجمیع اسناد و معرفی به اداره ثبت برای صدور سند تجمیعی و ۱۳ هکتار مبنی بر یکپارچه سازی کشت شده است.

دیگر خبرها

  • رفع تداخل ۷۰ درصد از اراضی کشاورزی و منابع ملی شهرستان سامان
  • ۱۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی «رُخ» تربت‌حیدریه زیر کشت کلزا رفت
  • اختصاص بیش از ۶۰۰ هزار هکتار از اراضی کردستان به کشت گندم
  • کشاورزان مازندران به استقبال کشت زراعی جدید رفتند
  • اختصاص 350 میلیارد ریال اعتبار برای توسعه طرحهای آبیاری در شهرستان مهاباد
  • برگزاری دوره های آموزشی صنایع دستی نقش مؤثری در ایجاد اشتغال دارد
  • تجهیز و نوسازی ۱۵۰ هکتار از شالیزار‌های آمل
  • مبارزه با بیماری «زنگ زرد» در ۴۰۰ هکتار از اراضی لرستان
  • رفع تداخل ۷۰ درصد از زمین‌های کشاورزی و منابع ملی شهرستان سامان
  • افزایش بهره‌وری با تجمیع و یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی