Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، عبدالمجید دارهکی ظهر امروز در نشست با رئیس و کارشناسان دانشگاه خلیج فارس بوشهربا بیان اینکه باید از ظرفیت‌های آموزشی و عملی دو دستگاه در راستای ایجاد زمینه‌های اشتغال دانشجویان استفاده بهینه شود، اظهار داشت: ۷۰ رشته آموزشی در دانشگاه خلیج فارس تدریس می‌شود و این ظرفیت خوبی برای پروش نیروی انسانی ماهر برای ورود به بازار کار بر اساس ظرفیت‌های منطقه‌ای است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه آموزش‌های مهارتی باید از خانواده‌ها و از سنین کودکی ببین مردم ترویج شود، افزود: ۱۷ حرفه آموزشی در دانشگاه خلیج فارس بر اساس استاندارد‌های سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای شناسایی شده که زمینه سرمایه گذاری و تربیت نیروی انسانی در آن‌ها برای ایجاد زمینه‌های اشتغال و جذب بازار کار ۱۰۰ درصد است و فنی و حرفه‌ای استان تمام آموزش‌های خود را در این حوزه‌ها برگزار می‌کند.

دراهکی از ایجاد دفتر مهارت و دانشگاه با همکاری دانشجویان در دانشگاه خلیج فارس خبر داد و بیان کرد: در زمان شروع سال تحصیلی جدید دوره‌های گذر مهارت بر اساس ظرفیت‌ها و نیاز دانشگاه برای دانشجویان برگزار می‌شود.

وی از برگزاری همایش دانشگاه و مهارت در بوشهر خبرداد و تصریح کرد: در راستای توسعه فرهنگ مهارت آموزی در جامعه فستیوال مهارت آموزی با همکاری دانشگاه خلیج فارس آبان امسال برگزار می‌شود.

مدیر کل آموزش فنی و حرفه‌ای بوشهر با اشاره به اینکه مشاوره و هدایت شغلی دانشجویان زمینه‌های ورود به بازار کار را برای آن‌ها مهیا می‌کند گفت: انتقال مهارت‌های مورد نیاز جامعه هدف، از رسالت‌های ماست و ما این مسئله را با جدیت دنبال می‌کنیم.

رئیس دانشگاه خلیج فارس بوشهر هم با اشاره به نقش اساسی آموزش‌های مهارتی در توانمندسازی دانشجویان تصریح کرد: از همکاری با آموزش فنی و حرفه‌ای استقبال می‌شود و ایدآل ماست که در اکوسیستمی که در حال شکل گیری است زنجیره‌ای از دانش، فن و مهارت وجود داشته باشد.

عبدالمجید مصلح با اشاره به اینکه برنامه‌های مهارتی با دیدگاه کارآفرینی و اشتغال صورت گیرد، افزود: دانشگاه آمودگی کامل برای برگزاری دوره‌های مهارتی در راستای توانمندسازی دانشجویان را دارد و فضا‌های آموزشی مورد نیاز را در اختیار مجموعه آموزش فنی و حرفه‌ای قرار می‌دهد.

وی با اشاره به اینکه فعالیت این دانشگاه روی موضوع کارآفرینی است و در حوزه‌های مدیا، نرم افزار، حوزه‌های مرتبط با انرژی و ساخت قطعه و مکانیک علاقه‌مند به همکاری هستیم، اظهار داشت: توسعه مهارت آموزی دانشجویان، باید از اولویت‌های دانشگاه‌های استان بوشهر باشد.

انتهای پیام/م

فستیوال مهارت‌آموزی آبان ماه ۹۷ در بوشهر برگزار می‌شود

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اشتغال اخبار دانشجویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۰۵۸۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایش توانمندی بیش از ۲ هزار هنرجوی هنرستان‌های قشم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خلیج فارس، معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد قشم با روز ملی خلیج فارس و در حاشیه حضور در سومین نمایشگاه مهارت‌های من در محل نمایشگاه‌های بین المللی قشم، گفت: دانش آموزان به عنوان سفیران جدید قشم با هدف گسترش آگاهی فرهنگ و تمدن خلیج فارس و معرفی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های جزیره، هنر خود را در قالب ۵۰ غرفه در نمایشگاه بین المللی قشم به نمایش گذاشته اند.

ادریس راموز همزمان افزود: دو هزار و ۲۲۰ هنرجو از ۱۲ هنرستان آموزش و پرورش منطقه آزاد قشم هنر‌هایی همچون نقاشی، طراحی و دوخت پوشاک، طراحی جلد کتاب، صنایع دستی دریایی، چرم دوزی، نجاری، جوشکاری، طراحی نرم افزار رایانه‌ای و الکترونیک آثار خود را در برابر دید علاقمندان به نمایش گذاشته اند.

وی گفت: این نمایشگاه با هدف مهارت آموزی و افزایش توانمندی دانش آموزان جزیره قشم و پیوند آن با صنعت و بازار برگزار شده است که یکی از اولویت‌های سازمان منطقه آزاد قشم است.

بیشتر بخوانید: پایان برگزاری نوبت اول کنکور در هرمزگان

معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد قشم با اشاره به اینکه قشم به عنوان جزیره نوآور و خلاق معرفی شده است افزود: در سومین دوره نمایشگاه مهارت‌های من نیز به دنبال ارائه فرصت‌ها و روایت جزیره جهانی قشم و گسترش مفهوم مکتب فرهنگی و هنری خلیج فارس با استفاده از توان دانش آموزان جزیره هستیم.

سومین نمایشگاه مهارت‌های من به مناسبت هفته ملی خلیج فارس، ۸ تا ۱۲ اردیبهشت ماه از ساعت ۱۷ تا ۲۲ در محل نمایشگاه بین المللی قشم پذیرای هنردوستان و علاقمندان است.

در حاشیه سومین نمایشگاه مهارت‌های من، از ۱۶ دانش آموز حائز رتبه‌های برتر منطقه‌ای در المپیاد شایستگی محور و جمعی از آموزگاران هنرستان‌های شهر قشم تجلیل شد.

دیگر خبرها

  • افتتاح مرکز آموزش وتوسعه ی فناوری های دانشگاه آزاد اسلامی سنندج
  • اولین خوابگاه متاهلی دانشگاه خلیج فارس افتتاح شد
  • خوابگاه‌های متاهلی دانشجویان در سطح استان بوشهر احداث می‌شود
  • مهارت آموزی به یک هزار دانشجو در واحد‌های صنعتی دزفول
  • رسانه‌های استان بوشهر در انتخابات اهتمام ویژه‌ای به امیدآفرینی داشته‌اند
  • آموزش و مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار دانش‌آموز کشور
  • ۲۱۳ هزار نفر به جمعیت دانش آموزان هنرستانی اضافه شد
  • رسانه‌ها نقش خود را در انتخابات به خوبی ایفا کردند
  • همایش علمی تاریخ، فرهنگ و جغرافیای خلیج فارس برگزار شد
  • نمایش توانمندی بیش از ۲ هزار هنرجوی هنرستان‌های قشم