Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@00:27:35 GMT

حل مشکلات اقتصادی به دغدغه اصلی مجلس تبدیل شده است

تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۲۰۶۸۴۴

حل مشکلات اقتصادی به دغدغه اصلی مجلس تبدیل شده است

قزوین - ایرنا - نماینده قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی گفت: حل مسایل و مشکلات اقتصادی در حوزه های مختلف به دغدغه اصلی خانه ملت تبدیل شده است.

به گزارش ایرنا، داوود محمدی شامگاه شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه افزود: در شرایط فعلی همه باید دست به دست یکدیگر دهیم تا مسایل و مشکلات اقتصادی کشور و جامعه کمرنگ شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در ادامه به تاثیر خبرنگاران برای حل مسایل و مشکلات جامعه اشاره کرد و گفت: رسانه ها در این حوزه و همچنین در بخش ارتقای فرهنگ عمومی سهم مهمی دارند.
وی با بیان اینکه مشکلات اقتصادی و معیشتی از دغدغه های مهم امروز در کشور به شمار می رود، اظهار داشت: کمک به حل مسایل مرتبط با این حوزه با نقدها و راهکارهای کارگشا باید مورد توجه رسانه ها قرار بگیرد.
محمدی در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به وجود مشکل کم آبی در استان و کشور، گفت: در این حوزه دغدغه های جدی وجود دارد به گونه ای که هم اکنون 102 روستای استان با تانکر آبرسانی می شود و اگر امسال از چاه های ترکیبی بیدستان بهره برداری نمی شد در تامین آب شرب شهر قزوین مشکلات جدی داشتیم.
وی با بیان اینکه خیلی از مشکلات موجود در حوزه آب ناشی از مصرف نادرست بویژه در بخش کشاورزی است، اظهار داشت: بنابرین ترویج فرهنگ درست مصرف آب باید مورد توجه جدی رسانه ها قرار بگیرد.
نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی، مسایل زیست محیطی را نیز از مشکلات جدی کشور و استان دانست و گفت: گسترش اراضی بیابانی در جنوب شرقی استان که با خود ریزگردها را بدنبال دارد از چالش های مهم این حوزه است که باید نسبت به آن حساس بوده و برای رفع آن یک همت جمعی داشته باشیم.
محمدی اظهار داشت: از دیگر مسایلی که رسانه ها باید به آن توجه داشته باشند لزوم چابک سازی دولت است و این مهم باید به یک مطالبه عمومی تبدیل شود و شاهد این باشیم که پست های تصدی گری و غیرحاکمیتی به بخش خصوصی واگذار شود تا شاهد کاهش هزینه های جاری کشور که قابل توجه نیز هستند باشیم.
وی با بیان اینکه مصرف گرایی در کشور ما بالاست تا جایی که در برخی حوزه ها 22 برابر میانگین جهانی مصرف داریم، اظهار داشت: رسانه ها برای اینکه این فرهنگ نادرست از میان جامعه ما رخت ببندد باید تلاش کنند.
رییس کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: رسیدگی به شکایات مربوط به طرز کار سه قوه از جمله وظایف اصلی این کمیسیون است و تا شکایتی مکتوب به ما واصل شود حق ورود به آنرا نداریم.
ادامه دارد...
3013

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي مجلس نماينده قزوين در مجلس مشكلات اقتصادي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۰۶۸۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبدیل شدن به شریک تجاری جدید نفتی با تکیه بر عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی

در حالی که ما طی سال گذشته میلادی برای فروش نفت و گاز خود با تحریم مواجه بودیم، صندوق بین المللی پول در جدیدترین گزارشش از سلسله گزارش های چشم انداز اقتصادی جهان که هر سه ماه یکبار منتشر می کند، از رشد ۵.۴ درصدی اقتصاد کشورمان خبر داد. ما در حالی این رشد اقتصادی را رقم زدیم که بسیاری از کشورهای دنیا سال خوبی را پشت سر نگذاشتند و رشد اقتصادی بالایی نداشتند. در این سال، اقتصادهای منطقه خاورمیانه به طور متوسط رشد ۲ درصدی داشتند و عربستان با رشد منفی ۱.۱ درصدی مواجه شد.

دولت سیزدهم برای تولید و فروش نفت و گاز کشور به سیاست های خاصی روی آورد. استفاده از تمام ظرفیت ها برای فروش منابع، افزایش تعاملات با کشورهای خریدار و استفاده از توان دانش بنیانی کشور از جمله سیاست هایی بود که به اجرا گذاشته شد. به زعم کارشناسان، این سیاست ها بود که در نهایت نتیجه داد و زمینه ساز رشد اقتصادی کشور شد.  به زعم بسیاری، رشد اقتصادی 5.4 درصدی کشورمان بر اثر سیاست گذاری های صحیح و اتکا به خود به دست آمد.

نظرات ایمان زنگنه، عضو انجمن اقتصاددانان ایران و استاد دانشگاه را در ادامه در خصوص فروش نفت و گاز کشورمان در شرایط تحریمی در ادامه می خوانید. زنگنه در خصوص رشد اقتصادی 5.4 درصدی کشور طی سال گذشته میلادی که صندوق بین المللی پول در آخرین گزارشش به آن اشاره داشت، تصریح کرد: بخش نفت همواره یکی از حوزه های پیشران در اقتصاد کشور ما بوده است. به تبع این بخش رشد اقتصادی را شاهد هستیم. تولید ثروت از حوزه نفت باعث شده است که بخش های دیگر نیز رشد را تجربه کنند.

وی ادامه داد: این که در شرایط تحریم توانسته ایم میزان فروش نفت و گاز خود را به دوران غیرتحریمی نزدیک کنیم، اهمیت بالایی دارد. دیپلماسی فعالی که دولت به اجرا گذاشت، در موفقیت ما برای فروش نفت موثر بود. این دیپلماسی در نهایت طرف مقابل را به این نتیجه رساند که تا حدی از سخت گیری هایش در تحریم ها بکاهد. تمام این مسائل، به افزایش فروش نفت و گاز کشور منجر شد.

این عضو انجمن اقتصاددانان ایران خاطرنشان کرد: باید این موضوع را در نظر داشته باشیم که فروش نفت و دسترسی به منابع مالی آن دو موضوع متفاوت هستند. ما در بخش فروش نفت موفقیت داشته ایم و توانسته ایم به طرق مختلف در شرایط تحریم نفت خود را به فروش برسانیم.

زنگنه در خصوص سیاست گذاری های دولت سیزدهم مبنی بر فروش نفت به مینی ریفاینری ها در شرق آسیا و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی خاطرنشان کرد: من این طور همکاری ها را مثبت ارزیابی می کنم. واقعیت این است که ما در گذشته تجربه موفقی در زمینه فروش نفت از طریق دستگاه ها و افراد نداشتیم. حالا با اعمال روش هایی مانند سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی موفقیت بیشتری در فروش نفت کسب کرده ایم.

این استاد اقتصاد در دانشگاه خاطرنشان کرد: اقداماتی که در زمینه فروش نفت و گاز انجام داده ایم و موفقیت هایی که کسب کرده ایم، شرط لازم برای رشد اقتصادی کشور هستند. باید در بخش های دیگر نیز به همین ترتیب با دیپلماسی موفق به توسعه و رشد اقتصادی بریم. عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی به نحوی بازارسازی برای فروش نفت ماست و باعث می شود به عنوان شریک تجاری برای کشور هدف مطرح شویم که این موضوع رشد اقتصادی و همچنین توسعه تجارت نفت خام را به همراه داشته است.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • رفع مشکلات اقتصادی بدون مشارکت مردم ممکن نیست
  • تبدیل شدن به شریک تجاری جدید نفتی با عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی
  • تبدیل شدن به شریک تجاری جدید نفتی با تکیه بر عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی
  • مجلس پیگیر اجرای سند تحول رئیس‌جمهور در حوزه ارز است
  • جنایات رژیم صهیونیستی به مساله اول رسانه‌های جهانی تبدیل شده است
  • مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصادی کشور تبدیل شوند
  • مناطق آزاد و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصاد تبدیل شوند
  • تحقق توسعه پایدار با همدلی و انسجام مجلس و دولت
  • عزم ایران و پاکستان برای تبدیل «مرز صلح» به «مرز شکوفایی»
  • احتمال تبدیل دریاچه نمک قم به کانون جدید گرد و غبار کشور​