Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار کردستان در جلسه شورای همیاری شهرداری‌ها سؤالی از معاون امور عمرانی پرسید، اما وی هر بار طفره رفت. ۲۷ مرداد ۱۳۹۷ - ۲۲:۴۷ استانها کردستان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، جلسه شورای همیاری شهرداری‌های استان در حالی عصر امروز با حضور استاندار و شهرداران در سالن شهدای دولت استانداری کردستان برگزار شد، که جز سخن از بیان مشکلات و ارائه اظهارات تکراری همچون «برنامه‌ها در دستور کار است؛ آغاز می‌شود؛ اعتبار نداریم» خروجی برای گفتن نداشت، البته مسئولان برگزاری پس از گذشت بخشی از زمان جلسه در اقدامی غیرمتعارف، خبرنگاران را از سالن جلسات بیرون کردند!

در این جلسه معاون امور عمرانی استاندار کردستان مدیر مورد اعتماد دولت‌های «مهرورز» و «تدبیر» هم مثل بسیاری از جلسات چند سال گذشته استان، سخنران بود؛ مثل همیشه اظهارات تکراری بیان کرد، البته در این جلسه با شیوه‌ای جدید در پاسخ به یک سؤال استاندار کردستان طفره رفت، اما چه فایده، مثل همیشه کسی نگفت این روزها برای دوره مدیریت شما زنگ حساب است نه برنامه‌ریزی برای تداوم مدیریت و آینده‌نگری؛ اگر می‌خواهید چیزی بگویید بهتر است خودتان بیان کنید نه اینکه طفره برید و شانه خالی کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون امور عمرانی استاندار کردستان در اظهارات خود گفت: باید شهرداران پیرامون مشکلات موجود حساسیت لازم داشته باشند و برای حل مشکلات پیگیری‌های لازم را انجام بدهند.

امیر قادری با اشاره به اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه برای طرح‌های عمرانی در سازمان شهرداری‌ها و انعقاد تفاهم‌نامه‌هایی در این راستا افزود: در این شرایط بسیار حساس که در شهرداری‌ها با رکود ساخت‌وسازها و کمبود درآمدها مواجه هستیم، می‌توانیم از این تسهیلات بهره بگیریم.

وی گفت: گرچه تاکنون برای بسیاری از شهرداری‌ها تسهیلات قرض‌الحسنه گرفته شده اما باید این روند تداوم داشته باشد و می‌طلبد که شهرداران در این راستا باهماهنگی مسئولان مربوطه پیگیری‌های لازم را انجام بدهند.

معاون امور عمرانی استاندار کردستان با بیان اینکه میزان تسهیلات بستگی به طرح‌ها و اینکه چه مقدار توجیه فنی دارد، تصریح کرد: سازمان شهرداری‌ها سقف تسهیلات در نظر گرفته شده برای شهرداری‌ها را تا دو میلیارد تومان در نظر گرفته و تاکنون برای شهرداری‌های بیجار، سروآباد، شویشه، مریوان و بابارشانی تسهیلات قرض‌الحسنه گرفته شده است.

وی در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به ضرورت ساماندهی بافت‌های فرسوده شهری افزود: ظرفیت‌هایی که در قانون برنامه ششم توسعه برای این طرح‌ها در نظر گرفته شده، از اهمیت زیادی برخوردار است و تاکنون سهم کردستان از محل بافت‌های فرسوده 12 میلیارد تومان است.

قادری: هر استانی که بیشتر به ساماندهی بافت‌های فرسوده توجه کنند و کار انجام بدهند، طبیعتاً از اعتبارات بیشتری بهره‌مند خواهند شد.

پس از بیان این اظهارات از سوی معاون امور عمرانی استاندار کردستان، مرادنیا از وی سؤال کرد: آیا به‌جز سنندج، شهرداری‌های دیگر در سطح استان موفق شده‌اند اعتبار بافت فرسوده بگیرند؟

قادری پاسخ داد: بیشترین برنامه‌هایمان مربوط به شهر سنندج است.

استاندار کردستان سپس در سؤالی دیگر خطاب به قادری گفت: بجز سنندج، در چه شهرستان‌هایی اعتبار بافت فرسوده جذب شده است؟

قادری افزود: کارهایی در قروه، بیجار و سقز در دست اقدام است.

استاندار کردستان برای سومین بار پرسید، آیا شروع کرده‌اند،؛ قادری خطاب به شهرداران گفت: دوستان شروع کرده‌اید!

القصه؛ آنقدر عملکرد معاون عمرانی استاندار کردستان حرفی برای گفتن نداشت که وی از پاسخ یک سؤال استاندار کردستان برنیامد و سؤال "مرادنیا" نیز بی‌پاسخ ماند، البته طفره رفتن‌های وی نشان می‌داد که قادری هر بار در پاسخ به سؤال‌ها می‌خواست سرپوشی بگذارد و "مرادنیا" کوتاه بیاید، اما غافل از اینکه استاندار همچنان به‌دنبال پاسخ سؤال خود بود.

باید منتظر ماند و دید که آیا استاندار کردستان برای مدیران ناکارآمد همچون مدیر مورد اعتماد دولت‌های «مهرورز» و «تدبیر» که عملکرد قابل قبولی در استان نداشته‌اند، برنامه‌ای دارد یا همانند این 10 ماه گذشته خیر!

انتهای پیام/ش

R7848/P1377/S6,66/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۰۸۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پله برقی های تهران نونوار می شوند | جزییات نصب ۶۰ دستگاه پله برقی جدید در معابر تهران

همشهری آنلاین-فرناز محمدزاده؛ معضل پله‌برقی‌های خراب پل‌های عابر پیاده در سطح شهر یکی از یادگاری‌های مدیریت قبلی شهرداری تهران برای مدیران شهری فعلی است؛ پله‌هایی که یکی در میان خراب می‌شدند و گاهی حوادث دلخراشی را برای شهروندان رقم می‌زدند. آمارهای سامانه مردمی ۱۳۷ نیز نشان می‌داد شهروندان از وضعیت این پله‌ها ناراضی هستند، به‌خصوص سالمندانی که راه رفتن در این معابر برایشان سخت بود و آنها را آزار می‌داد.

جالب اینکه این معضل موجبات نقد شهرداری فعلی را هم فراهم آورد و بارها رسانه‌های مخالف تلاش کردند عملکرد شهرداری دوره قبل را در این زمینه نادیده بگیرند و به این بهانه مدیریت زاکانی را زیر سؤال ببرند. یونیت‌هایی که در دوره قبل مانند خرید و نگهداشت مترو و اتوبوس رها شده بود و آنقدر آنها را ترمیم نکرده بودند که تعداد زیادی یونیت باید به‌طور کامل از رده خارج می‌شد. ضمن اینکه در این میان سارقان دست به دزدی تجهیزات این پله‌ها می‌زدند و حاشیه‌های جدیدی به این معضل اضافه می‌کردند.

نصب نخستین پله‌ برقی‌های از اول اردیبهشت

حالا اما با گذشت نزدیک به یک‌سال، این یونیت‌ها تامین شده و روز گذشته شهردار پایتخت در حاشیه جلسه هیأت وزیران در جمع خبرنگاران گفت که از روز شنبه، اول اردیبهشت، نصب پله‌های برقی جدید انجام خواهد شد. آنطور که علیرضا زاکانی می‌گوید، سال گذشته تعداد ۶۰دستگاه پله برقی خریداری شد و طی ۳‌ماه آینده نصب آنها تمام می‌شود. به‌گفته او خرید پله‌برقی از چین در دستور کار مدیریت شهری قرار ندارد و فقط از تولیدکنندگان داخلی خریداری شده‌ است.

نصب ۶۰ یونیت در ۱۳پل عابر پیاده

حالا آنطور که معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران به خبرنگار همشهری می‌گوید، قرار است این ۶۰یونیت در ۱۳پل عابر پیاده با درنظر گرفتن اولویت‌ها و میزان تردد شهروندان نصب شود. هادی حق‌بین گفت: خرید ۶۰یونیت برای پل‌های عابرپیاده پیش‌تر توسط سازمان زیباسازی دنبال شد و اکنون پس از واگذاری پل‌های عابر پیاده به معاونت فنی و عمرانی، موضوع انتقال قراردادهای این یونیت‌ها دنبال می‌شود.

موقعیت نصب نخستین پله‌برقی جدید در تهران

او در ادامه می‌افزاید: همزمان با انتقال قراردادها از سازمان زیباسازی به معاونت فنی و عمرانی، عملیات اجرایی نصب یونیت‌ها را آغاز می‌کنیم، برهمین اساس نخستین یونیت قرار است هفته آینده در بزرگراه چمران، تقاطع جلال، روبه‌روی ایستگاه متروی شهید مدرس نصب شود. معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران با اشاره به اینکه یک شرکت داخلی تامین‌کننده این پله‌های برقی است، گفت: از ۶۰یونیتی که سفارش داده شده، ۴۰مورد تولید و ۳۲مورد آن تست شده است. باتوجه به اینکه نخستین یونیت ظرف هفته آینده نصب خواهد شد، برنامه‌ریزی‌های لازم را در این‌باره انجام دادیم.

نصب پله برقی‌های جدید

حق‌بین درباره مدت نصب این یونیت‌ها گفت: نصب هر یونیت عملیاتی عمرانی خاص خود را دارد، چراکه باید زیرساخت‌ها آماده، چاهک‌ها زده و موضوعات فنی آن دنبال شود، همچنین باید در این زمینه با پلیس راهور هماهنگی‌های لازم را داشته باشیم. علاوه براین ظرف ۲هفته آینده ۵نقطه دیگر را تحویل شرکت مربوطه می‌دهیم که یونیت‌های قبلی را جمع‌آوری و یونیت‌های جدید را نصب کند. او با اشاره به ارزش مالی هر یک از یونیت‌ها گفت: این یونیت‌ها حدود ۲میلیارد تومان خریداری شده است. این هزینه جدا از اعتبار مورد نیاز نصب و جمع‌آوری یونیت‌های قدیمی است که باید آنها را نیز محاسبه کرد.

پل‌های هوایی بتنی می‌شوند

به‌دنبال نوسازی پله‌های برقی پل‌های عابر، یکی از موضوعاتی که در کنار آن دنبال می‌شود، تغییر در سازه پل‌های عابر است. در واقع شهرداری تهران قصد دارد پل‌های آهنی فعلی را به پل‌های بتنی تغییر دهد تا علاوه‌بر نمای زیباتر و کاهش هزینه نگهداشت، معضلات و مشکلاتی که درحال حاضر پل‌های عابر با آن روبه‌رو هستند، برطرف شود. در همین راستا معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران، می‌گوید: طرحی را برای تغییر پل‌های عابر از وضعیت فعلی به بتنی آماده کردیم. طراحی‌ها انجام و مکان‌یابی آن صورت گرفته است. قرار شده این سازه‌ها صرفا در بزرگراه‌ها نصب شود. حق‌بین با اشاره به اینکه فعلا در نزدیکی پارک پلیس واقع در منطقه۴ به‌طور نمونه پروژه را اجرا خواهیم کرد، افزود: پیمانکار این پروژه انتخاب و زمین تحویل داده شده و درحال حاضر موضوع ساخت قالب‌ها دنبال می‌شود. او درباره مزایای پل‌های بتنی در شهر گفت: این نوع پل مثل پل‌های آهنی موضوع زنگ‌زدگی و رنگ‌زدگی ندارد، سرقت از این پل‌ها منتفی است و به لحاظ منظر شهری هر طرحی را می‌توانیم بر جداره آن نصب کنیم، اصلا قصد داریم یک پل با نمای ویژه را رونمایی کنیم. معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران با تأکید براینکه نخستین پل بتنی در ۶ماهه اول امسال رونمایی می‌شود، ادامه داد: بعد از نصب نخستین پل، پروژه سرعت بیشتری خواهد گرفت، چراکه با نصب آن، تجهیز کارگاه انجام شده و اشکالات رفع می‌شوند. برهمین اساس ایجاد پل‌های جدید دیگر دنبال می‌شود.

کد خبر 845351 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها شهردارى تهران پله برقی

دیگر خبرها

  • صرف هزینه ۱۲۵۰ میلیارد تومانی برای بیمارستان بهارستان
  • آمریکا از پاسخ به استفاده از پایگاه نظامی پاکستان طفره رفت
  • بانک تجارت؛پیشتاز در تسهیلات تکلیفی
  • پله برقی های تهران نونوار می شوند | جزییات نصب ۶۰ دستگاه پله برقی جدید در معابر تهران
  • تغییر رویکرد بانک‌های استان بوشهر به توسعه محوری
  • کاهش قیمت گوشت مرغ در بازار یزد
  • بررسی عملکرد تمامی پل‌های مکانیزه مناطق ۲۲ گانه تهران
  • تعویض یونیت پل‌های عابر مکانیزه پایتخت
  • اجرای طرح «کاسبان امین» و «ناظران افتخاری»برای کنترل قیمت‌ها درقم
  • پاسخ کوبنده سپاه به رژیم صهیونیستی، مخالفان نظام را در بهت فرو برد