Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل مجمع نوشت‌افزار ایرانی اسلامی از کشف نوشت‌افزار تولید شده با مواد بازیافتی در بازار لوازم‌التحریر خبر داد. این در حالی است که دانش‌‌آموزان قرار است یک سال تحصیلی از این محصولات استفاده کنند. ۲۸ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۰:۰۹ فرهنگی ادبیات و نشر نظرات

سعید حسینی، مدیرعامل مجمع نوشت‌افزار ایرانی اسلامی، در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا، از شناسایی لوازم‌التحریر تولید شده با مواد بازیافتی در بازار نوشت‌افزار خبر داد و گفت: با بررسی‌هایی که با همکاری اتحادیه لوازم‌التحریر انجام شد به برخی از نوشت‌افزارها برخوردیم که از نظر کیفیت مرغوب نبوده و از مواد بازیافتی تولید شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بخشی از این لوازم‌التحریر از دیگر کشورها وارد شده است، یادآور شد: به دنبال ساز و کاری هستیم که بتوانیم با استفاده از روش‌هایی امکان تشخیص این دست از اقلام را برای خانواده‌ها فراهم کنیم.

مدیرعامل مجمع نوشت‌افزار ایرانی اسلامی با تأکید بر لزوم توجه به مواد اولیه به کار رفته در لوازم‌التحریر اضافه کرد: حفظ سلامت یکی از مهمترین مؤلفه‌ها در لوازم التحریر است؛ چرا که دانش‌آموزان طی یک سال تحصیلی با آن در ارتباط هستند. متأسفانه با بررسی‌های انجام شده به برخی از اقلام نوشت‌افزار برخوردیم که در تولید آن این ویژگی مهم در نظر گرفته نشده و با آزمایش‌های صورت گرفته مشخص شد که از موادبازیافتی تولید شده‌اند و بوی آزاردهنده‌ای دارند.

بیشتر بخوانید:

عرضه 5 هزار محصول نوشت‌افزار ایرانی اسلامی/ استقبال از «فیل‌شاه» در «ایران‌نوشت»+ عکس

موج ناشی از تلاطم بازار کاغذ به بازار نوشت‌افزار هم رسید: لوازم‌التحریر 40 درصد گران شد

اینفوگرافیک/ بازار پرسود نوشت‌افزار ایران در دست چه کسانی است؟

حسینی به نمایشگاه «ایران‌نوشت» که این روزها در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوان در حال برگزاری است، اشاره کرد و ادامه داد: مجمع مطالباتی در زمینه استانداردسازی نوشت‌افزار دارد که مطرح شده است. امیدواریم که رعایت استاندارد در تولید این دست از اقلام نیز قانونی و الزام‌آور شود. از سوی دیگر، امیدواریم با توجه به اهمیت این موضوع، توجه به این مقوله نیز در میان خانواده‌ها فرهنگ‌سازی شود.

وی افزود: با توجه به اهمیت این موضوع مجمع بر روند تولید تمامی تولیدکنندگان زیرمجموعه خود نظارت دارد. همچنین در ششمین نمایشگاه «ایران‌نوشت» نیز کمیته نظارت مشغول ارزیابی و بررسی است.

ششمین دوره نمایشگاه ایران‌نوشت با هدف عرضه محصولات نوشت‌افزار ایرانی اسلامی از روز بیست و دوم مردادماه به مدت 10 روز در حال برگزاری است. در این دوره از نمایشگاه پنج هزار محصول عرضه شده است. علاقه‌مندان برای تهیه این محصولات می‌توانند به کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان واقع در خیابان حجاب مراجعه کنند.

انتهای پیام/

 

R1013197/P1439/S4,35/CT1 واژه های کاربردی مرتبط نوشت افزار ایرانی اسلامی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نوشت افزار ایرانی اسلامی نوشت افزار ایرانی اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۰۸۷۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه فناوری همگام با تحولات آموزشی/ تولید نرم‌افزار داخلی با قابلیت آزمایشگاه فیزیکی شخصی

سید محسن طباطبایی‌فر فارغ‌التحصیل رشته رباتیک و سازنده اکوسیستم یکپارچه آموزشی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، با ذکر هدف ورود به این حوزه گفت: با احساس خلا در آموزش و با هدف مسئولیت اجتماعی وارد حوزه آموزشی-فرهنگی شدیم. تغییر و تحولاتی در ساختار آموزشی ایران و جهان رخ داد که مجموعه این اتفاقات نیاز‌های متفاوتی را ایجاد کرده است.

وی با ذکر تحولات حوزه آموزش افزود: در حال حاضر، کاهش تایم مفید مشاغل، کاهش تعداد دانشجو و دانش‌آموز که باعث افزایش اهمیت کیفت آموزش می‌شود، ابزار‌های جذاب مجازی و فیزیکی که تایم و تمرکز دانش‌آموز را کاهش می‌دهد، تغییر فضای کار و بازار نیز یکی دیگر از تغییرات بود که بسیاری از مشاغلی که قبلا به آن نیاز داشتیم توسط ماشین آلات، ربات‌ها و هوش مصنوعی جایگزین شده اند.

طباطبایی‌فر با اشاره به نقش رباتیک در حوزه تغییرات آموزشی ادامه داد: تحولات آموزشی باعث تغییر سبک آموزشی می‌شود که رباتیک بخشی از تغییر آن است در این زمینه به نرم افزار‌ها و سخت افزار‌هایی که متناسب با فضلی آموزشی جدید است نیاز داشتیم و چون در کشور تجربه و توان فنی را نداشتیم باعث وابستگی به کشور‌های خارجی می‌شد. کشور‌های خارجی نیز از این قضیه سوء استفاده می‌کردند و محتوای دلخواه خود را در آن می‌گنجاندند؛ این امر باعث می‌شد ما از کیفیت آموزش و آسیب فرهنگی یکی را انتخاب کنیم. 

وی از جایگزینی محصول داخلی در جهت خدمت به فضای آموزشی کشور خبر داد و گفت: مجموعه ما پس از نیاز سنجی، یک نرم افزار جایگزین بومی تولید کرد. نرم افزار محیطی مانند سیستم عامل آموزشی است که درس‌های مختلف با استفاده از این محیط در قسمت‌های آزمایشگاه فیزیکی -نه مجازی- شخصی و آزمایشگاه تحلیلی را انجام دهید.

این تولید کننده ایرانی با ذکر مزیت‌های این سیستم عامل گفت: قابلیت‌هایی همچون آموزش تفکر منطقی، بازی سازی، متحرک سازی، آموزش‌های فیزیک، نور، حرکت و موضوعاتی از این قبیل را پوشش می‌دهد؛ همچنین تفاوت آن با نرم افزار‌های آموزشی این است که این سیستم یک ابزار اجرایی است. مثلا در حوزه برنامه نویسی دانش آموزان به گونه‌ای آموزش می‌بینند که در زندگی واقعی نیز به کار بیاد و امکان وصل شدن به کیس‌های فیزیکی بیرونی همچون دما و فشار را می‌دهد. 

طباطبایی‌فر افزود: برنامه‌ایی که آموزش می‌بینند را به شکل گرافیکی در کامپیوتر مشاهده می‌کنند و در محیط بیرونی به شکل روشن شدن لامپ و موتور می‌بینند به گونه‌ای که باعث اصلاح ذهنیت کودکان راجع به کارایی محصولات اطرافشان می‌شود و بر توانایی حل مسئله و تفکر الگوریتیمی تاثیر دارد که به همراه یک کتاب آموزشی ارائه می‌شود وسرعت برنامه نویسی را افزایش می‌دهد. 

وی در توضیح مخاطبان این محصول گفت: این اکوسیستم برای کسانی که حوزه آموزش فعالیت می‌کنند به عنوان یک آزمایشگاه فیزیکی نسخه دانش آموز با تاکید بر هویت فرهنگی بومی کشورمان است؛ برای مثال استفاده از کاراکتر‌های ایرانی در بازی سازی، علاوه بر آن از خروج ارزش نیز جلوگیری می‌شود، زیرا محصولات مشابه با فرض اینکه زبان فارسی را پشتیبانی کنند نیاز به واردات ابزار گران قیمت در قسمت اتصال سخت افزار دارند. 

وی گفت: شروع سن استفاده از این محصول مقطع ابتدایی بوده و با توجه به کارایی و ظرفت آن تا پایان دوران دانشجویی و ارائه پایان‌نامه نیز مورد استفاده است. 

تولید کننده این محصول ایرانی با ذکر رایگان بودن اکوسیستم یکپارچه آموزشی آیکود افزود: این محصول وارد بازار شده و بخش نرم افزاری آن به طور رایگان قابل استفاده بوده و بخش سخت افزاری با مبلغ کمی قابل دسترس است. 

وی گفت: ما این سیستم عامل را با هزینه شخصی و با هدف ورود به سیستم آموزش و پرورش تولید کردیم. پاسکاری‌های متعدد ببین نهاد‌های مربوط و مسیر ناهموار گرفتن مجوز‌ها یکی از چالش‌های اساسی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازار سیاه تایر از بین می‌رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد
  • کشف ۲۵ تن مواد اولیه لوازم آرایشی قاچاق در اشتهارد
  • بازار سیاه تایر از بین می رود!
  • بازار سیاه تایر از بین می رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد
  • روز جهانی لوازم التحریر ۱۴۰۳ + تاریخچه و پوستر World Stationery Day
  • چرا ایرانی‌ها بیشتر در دام بدافزار‌ها می‌افتند؟
  • فناوری پایدار: دروغی بزرگ!
  • تولید نوشت‌افزار ایرانی با کاغذ ایرانی
  • قیمت لوازم خانگی ایرانی در بازار چهارشنبه ۵ اردیبهشت+اینفوگرافیک
  • توسعه فناوری همگام با تحولات آموزشی/ تولید نرم‌افزار داخلی با قابلیت آزمایشگاه فیزیکی شخصی