Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از پایگاه اینترنتی موسسه ران پال، اواخر سال آینده میلادی، احتمالا در ماه سپتامبر، خبرنگاران برای رویدادی منحصر بفرد در افغانستان گرد هم خواهند آمد مصاحبه با یک نظامی مرد یا زن آمریکایی که زمانی که جنگ در افغانستان آغاز شد، به دنیا نیامده بود. او یازدهم سپتامبر ۲۰۰۱ را به یاد نخواهد آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این یادآوری ناخوشایند خواهد بود که آمریکا در ۲۲۵ سال از ۲۴۲ سال موجودیت خود در جنگ بوده است.

در سال ۱۹۶۱ میلادی، دوایت آیزنهاور رئیس جمهور وقت آمریکا که هم از لحاظ سیاسی و هم نظامی به بالاترین مقام رسیده بود، در روز‌های آخر ریاست جمهوری خود درباره قدرت مجموعه‌های صنعتی نظامی هشدار داد و اینکه چگونه جنگ می‌تواند به خودی خود یک پایان باشد.

اما افرادی که پس از آیزنهاور به کاخ سفید راه یافتند مانند جان اف کندی، هشدار او را نشنیدند و میلی به عمل به توصیه‌های وی نداشتند.

در دوره ریاست جمهوری کندی، آمریکا در مقابل کوبا قرار گرفت و پس از آن جنگ ویتنام و جنگ‌هایی حتی پس از مرگ کندی در کامبوج و لائوس آغاز شد.

علاوه بر این، آمریکا در کشور‌های دیگری از جمله لبنان، گرانادا، کوزوو، سومالی و لیبی مداخله نظامی کرد. این‌ها قبل از جنگ‌های مصیبت بار و فاجعه آمیز عراق و افغانستان روی دادند.

در تعدادی از جنگ‌ها آمریکا به صورت نیابتی حضور داشت که از جمله آن‌ها می‌توان به جنگ‌هایی در کشور‌های آنگولا، جمهوری دموکراتیک کنگو، تیمور شرقی، گواتمالا، اندونزی، یوگسلاوی سابق، پاکستان، نیکاراگوئه، السالوادور، سوریه و سودان اشاره کرد.
در این جنگ ها، میلیون‌ها نفر کشته شدند و تریلیون‌ها دلار از بین رفت بدون آنکه نتایج قابل ملاحظه‌ای به همراه داشته باشند.

از حادثه یازدهم سپتامبر، این جنگ‌ها ۶ تریلیون دلار برای آمریکا هزینه داشته است.

خبر خوب این است که این کار‌ها در میان برخی در دولت ترامپ طرفداری ندارد و رئیس جمهور این سوال را مطرح کرده است که چرا آمریکا مردان و زنان خود را در سوریه، عراق و افغانستان، مکان‌هایی که تهدیدی مستقیم برای آمریکا نیستند، در معرض خطر قرار داده است.

انتهای پیام/

آمریکا در طی ۲۴۲ سال موجودیت خود فقط ۱۷ سال در جنگ نبوده

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آمریکا آفریقا آسیا آمریکای لاتین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۰۹۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توهین جدید ترامپ به بایدن؛ او بدترین رئیس‌جمهور تاریخ آمریکا است

ترامپ، بار دیگر بایدن را «بدترین رئیس‌جمهور تاریخ آمریکا» خواند و گفت که جیمی کارتر در مقایسه با بایدن ریاست جمهوری «درخشانی» داشته است.

به گزارش ایسنا به نقل از به نیوزویک، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا به خبرنگاران گفت: بایدن بدترین رئیس‌جمهور تاریخ کشور ما است. از جیمی کارتر هم بدتر است.»

نامزد ۷۷ ساله احتمالی جمهوری‌خواهان برای ریاست جمهوری گفت: بایدن کشور ما را ویران کرد؛ جیمی کارتر اکنون خوشحال است، زیرا دوره ریاست جمهوری او در مقایسه با بایدن فوق‌العاده شده است.

او افزود: جنگ‌ها در سراسر جهان در حال وقوع هستند. در نظرسنجی‌ها خیلی جلوتر از بایدن هستیم.

کارتر ۹۹ ساله دموکرات از سال ۱۹۷۷ تا ۱۹۸۱ یک دوره در کاخ سفید رئیس‌جمهور بود. مانند دوران بایدن، ریاست جمهوری کارتر با افزایش قیمت‌ها، تنش‌های دیپلماتیک با ایران، تهاجم روسیه و ناآرامی در افغانستان همراه بود. متوسط نرخ تورم سالانه در دوران کارتر حدود ۱۰ درصد بود - که ناشی از قیمت‌های بالای انرژی بود - که دولت او با افزایش نرخ بهره به بیش از ۱۷ درصد منجر به رکود اقتصادی شد.

در دوران بایدن، در حالی که تورم در سال ۲۰۲۲ به بالاترین میزان در ۴۱ سال گذشته یعنی ۹.۱ درصد رسید، کمتر از اوج ۱۳.۵ درصدی در آخرین سال ریاست جمهوری کارتر بود.

کارتر پس از تهاجم اتحاد جماهیر شوروی به افغانستان، به المپیکی‌های آمریکا اجازه شرکت در بازی‌های ۱۹۸۰ مسکو را نداد. در پاسخ به تهاجم، دولت کارتر به طور مخفیانه مبارزان را در افغانستان مسلح کرد تا با شوروی مقابله کنند. اسامه بن لادن، بنیانگذار القاعده و خالد شیخ محمد، مغز متفکر ۱۱ سپتامبر، از جمله اعضای رادیکال این مبارزان مورد حمایت کارتر بودند.

دیگر خبرها

  • آمریکا از پاسخ به استفاده از پایگاه نظامی پاکستان طفره رفت
  • محدودیت‌های آمریکا برای حضور مقامات ایرانی در نیویورک
  • خاک افغانستان علیه هیچ کشوری استفاده نخواهد شد
  • توهین جدید ترامپ به بایدن؛ او بدترین رئیس‌جمهور تاریخ آمریکا است
  • ممنوعیت کشت برنج در پارس آباد مغان
  • اسطوره ۵۸ ساله تیم ملی برزیل به مستطیل سبز برگشت! +عکس
  • اسطوره ۵۸ ساله تیم ملی برزیل به مستطیل سبز برگشت!
  • سیاستمدار پاکستانی: اسلام‌آباد ۲ پایگاه به آمریکا داده است
  • رزمایش مشترک روسیه و تاجیکستان در امتداد مرز افغانستان
  • آمریکا: شهادت کودک ۶ ساله فلسطینی در غزه توسط اسرائیل را بررسی می‌کنیم