Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل ورزش و جوانان لرستان گفت: پیش‌بینی می‌شود حدود ۸۰۰ کارمند مجرد در ادارات استان فعالیت داشته باشند.

‌به گزارش ایسنا‌، علی یاور عزیزپور در نشست استاندار لرستان با جوانان منتخب استان در سخنانی با بیان اینکه خوشبختانه طی سال گذشته اتفاقات خوبی در حوزه جوانان استان رخ داد، اظهار کرد: پرداخت تسهیلات ازدواج به زوج‌های جوان یکی از این اقدامات بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه تعداد زوج‌های در نوبت انتظار دریافت این تسهیلات از ۳۲ هزار نفر به 3000 نفر رسیده است، گفت: همچنین طی سال گذشته سه جلسه ستاد ساماندهی استانی جوانان برگزار و امسال نیز سه جلسه برگزار شده است، در سال گذشته ۲۲ جلسه شهرستانی ستاد ساماندهی جوانان و امسال نیز ۲۷ جلسه در شهرستان‌ها برگزار شده است.

مدیرکل ورزش و جوانان لرستان با اشاره به بحث ساخت خانه جوان در شهرستان‌ها، گفت: با اختصاص اعتبارات استانی این امر در استان آغاز شده و درخواست داریم که خانه جوان خرم‌آباد که در یک مکان استیجاری بوده به یک مکان دولتی تا زمانی که ساختمان جدید احداث می‌شود منتقل شود.

عزیزپور در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه حدود ۴۶۴ هزار جوان بین ۱۵ تا ۲۹ سال در لرستان وجود دارد، ادامه داد: ۲۶.۳ درصد جمعیت لرستان جوانان زیر ۳۰ سال هستند و میانگین کشوری در این زمینه ۲۵.۱ درصد بوده و این امر نشان می‌دهد که میانگین جمعیتی لرستان، جوان است و باید از این فرصت و نیروی محرکه به‌درستی استفاده کنیم.

وی با اشاره به بحث ازدواج و تعالی خانواده در استان، گفت: میانگین سن ازدواج در لرستان نسبت به کشور بهتر است و این عدد در بین مردان استان ۲۷.۱ بوده که در کشور ۲۷.۳ است، همچنین این عدد در بین دختران استان ۲۲.۶ بوده و در کشور ۲۳.۲ است.

عزیزپور با اشاره به اینکه رابطه‌های خویشاوندی بیشترین درصد را در تحقق امر ازدواج در لرستان دارد، گفت: ۲۴ درصد ازدواج‌ها در لرستان بدون رابطه خویشاوندی و ۷۶ درصد ازدواج‌ها با رابطه خویشاوندی صورت گرفته است.

وی همچنین محل‌های کار، محیط‌های دانشگاهی یا تصادفی، مهمانی‌ها و محفل‌های دوستانه، فضای مجازی، سفرها و تورهای گردشگری، کلاس‌های آموزشی و ... را از گزینه‌های دیگر تحقق امر ازدواج عنوان کرد و گفت: در این میان معرفی از سوی آشنایان و همچنین آشنایی از طریق محیط کار و محل تحصیل به ترتیب بیشترین فراوانی را در امر تحقق ازدواج دارد و این امر نشان می‌دهد که زوج‌ها تا به آگاهی کامل نرسند ازدواج نمی‌کنند.

مدیرکل ورزش و جوانان لرستان با تأکید بر اینکه فضای مجازی کمترین درصد برای تحقق امر ازدواج بوده است، گفت: حدود ۱.۱ درصد رویدادهای ازدواج از طریق آشنایی در فضای مجازی اتفاق افتاده است.

عزیزپور با بیان اینکه از میان آمار مدنظر بیش از ۶۹ درصد از زوج‌ها تمایل به بچه‌دار شدن داشته‌اند، گفت: همچنین حدود چهار درصد از زوج‌ها در استان تمایل به بچه‌دار شدن نداشته‌اند.

وی در ادامه با اشاره به اینکه مهم‌ترین مشکل جوانان لرستان بحث بیکاری است، افزود: سه پروژه ورزشی استخر دورود، استخر ازنا و کوثر خرم‌آباد از طریق ماده ۲۷ به بخش خصوصی   واگذار شده است.

مدیرکل ورزش و جوانان لرستان با اشاره به واگذاری پایگاه قهرمانی بروجرد، سالن باستانی دورود و سلف‌سرویس بروجرد نیز برای اجرا به بخش خصوصی، گفت: بر اساس بررسی‌های صورت گرفته از ۲۴ دستگاه اجرایی حدود ۵۵۰ کارمند مجرد در این ادارات فعال هستند و این عدد ممکن است با نهایی شدن این بررسی‌ها به ۷۰۰ تا ۸۰۰ نفر نیز برسد.

عزیزپور با اشاره به برگزاری جشنواره و کارگاه توانمندسازی برای این کارمندان مجرد، گفت: اعتماد به جوانان و استفاده از ظرفیت آنها در سطوح مدیریتی نیز در دستور کار قرارگرفته است.

وی همچنین از پیگیری برای برون‌سپاری امور به سازمان‌های مردم‌نهاد در استان خبر داد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام ازدواج منطقه لرستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۰۹۸۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیشترین تغییر کاربری اراضی کشاورز در لرستان مربوط به خرم‌آباد است

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ مسلم مویدی امروز دوشنبه در گفت‌وگو با رسانه‌ها، اظهار داشت: از ۲۱۲ مورد تغییر کاربری غیرمجاز اراضی زراعی و باغی در فروردین‌ماه سال جاری جلوگیری شد.

وی افزود: در این راستا ۲۱۲ مورد تغییر کاربری غیرمجاز اراضی زراعی و باغی توسط گشت‌های یگان حفاظت امور اراضی استان شناسایی شد که خرم‌آباد با ۷۴ مورد بیشترین تغییر کاربری را به خود اختصاص داده است.

فرمانده یگان حفاظت جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به اینکه برخی از افراد سودجو برای خریدوفروش زمین‌های خارج از محدوده شهر یا روستا و ساخت‌وساز ویلا و مسکن در مزارع و باغ‌ها اقدام می‌کنند، تأکید کرد: این در حالی است که بر اساس قانون، هرگونه تغییر کاربری اراضی کشاورزی بدون مجوز سازمان جهاد کشاورزی ممنوع است و علاوه بر قلع‌وقمع بناهای احداثی، با متخلفان طبق قانون برخورد خواهد
شد.

سرهنگ مویدی از مردم درخواست کرد در صورت مشاهده هرگونه تغییر کاربری غیرمجاز موضوع را به سامانه ۱۳۱ گزارش‌های مردمی اطلاع دهند یا با مراجعه با آدرس https://cms laoi.ir تخلف تغییر کاربری را ثبت و پیگیری کنند.

کد خبر 6085621

دیگر خبرها

  • مد جدیدی به نام طالع بینی؛ با متولدین این ماه وارد رابطه نشوید!
  • وام ازدواج ۸۸.۵ درصد متقاضیان قمی پرداخت شده است
  • اهمیت خانواده و ازدواج برای نسل جوان تببین شود
  • ۳۰۰۰ جوان کهگیلویه و بویراحمد در انتظار وام ازدواج
  • ۳۰۰۰جوان کهگیلویه و بویراحمدی در صف پرداخت وام ازدواج هستند
  • توزیع اعتبارات کهگیلویه و بویراحمد مبنای منطقی ندارد
  • وعدۀ افتتاح ورزشگاه خرم‌آباد در سفر دوم رئیس‌جمهور
  • همکاری کمرنگ برخی بانکها برای پرداخت تسهیلات ازدواج در بویراحمد
  • برگزاری میزگرد پوشش دانشجویان در دانشگاه آزاد اسلامی یاسوج
  • بیشترین تغییر کاربری اراضی کشاورز در لرستان مربوط به خرم‌آباد است