Web Analytics Made Easy - Statcounter

شاهین اسکندری طراح لوگوی پایتخت گفت: توجه کارگردان و طراحان تیتراژ به خط و نوع فونت نوشته های تیتراژ زیاد شده است.

شاهین اسکندری متولد1364 در دبی، هنرمند جوانی است که در خانواده ای هنرمند چشم به جهان گشود و دوران کودکی و نوجوانی اش را به آموزش درس های هنری از پدر نقاش خود اختصاص داده است. دنیای رنگی شاهین اسکندری از سن کم آغاز و در نوجوانی با طراحی کاریکاتور برای روزنامه ها حرفه ای تر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

اسکندری در خصوص شکل گیری فعالیت های هنری خود به خبرنگار حوزه تجسمی گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛گفت: به مروز زمان گرایش من از طراحی کاریکاتور به کارتون و انیمیشن سوق پیدا کرد. پس از مدتی با همراهی تعدادی از دوستان، وارد حوزه برنامه های تلویزیونی شده و با برنامه های مختلف همکاری کردم و در تمام سالهای حضورم در عرصه نمایش، نقاشی را به عنوان پایه اصلی فعالیت های هنری خود دنبال کرده ام.  

وی افزود: ساخت تیتراژ برای سریال هایی از جمله پایتخت، در چشم باد، طراحی تیتراژ چند فیلم سینمایی و طراحی لوگوهای سریال های «پایتخت»، «چک برگشتی»، «زن بابا» و فیلم« 50 کیلو آلبالو» از تجربه های خوب من در طول سال های همکاری با ساسان توکلی فارسانی بوده است.

اسکندری در پاسخ به اینکه آیا تاکنون نمایشگاهی از آثار خود برگزار کرده اید یا خیر گفت: پس از تلاش های بسیار برای نمایش آثار، خوشبختانه پاییز سال گذشته به همراه پدرم نمایشگاهی در فرهنگسرای نیاوران برگزار کرده و شباهت ها و تفاوت های دیدگاه هنری من و پدرم در آثار به تصویر کشیده شد.

وی در توضیح بیشتر درباره آثار نمایشگاه خود تشریح کرد: در تمام سالها نگاه خاصی را در نقاشی هایم دنبال کرده و تجربه های نورپردازی، تصویر و انیمیشن به ارتقاء این نگاه کمک کرده است. ممکن است عده ای معتقد باشند که سبک نقاشی های من جدید و قابل فهم برای عموم نیست اما سالها برای ایجاد این فضای شخصی تلاش کرده و در نخستین نمایشگاه چکیده ای از انواع کارهایم را به نمایش گذاشتم.  

طراح لوگو سریال پایتخت ضمن اشاره به افزایش توجه کارگردان ها به طراحی تیتراژ در چند سال اخیر گفت: من از کودکی خطی که ابداع خودم بود بر روی کتاب و... می نوشتم و در واقع خط را نقاشی می کردم، طنز و صمیمت موجود در سریال پایتخت هم من را بر آن داشت که لوگو سریال را بر اساس خط دوران کودکی طراحی کنم از این رو لوگو سریال پایتخت براساس خطی رها و صمیمی طراحی شده است.  

وی افزود: هر فصل از سریال پایتخت یک لوگو مجزا دارد، خوشبختانه توجه کارگردان و طراحان تیتراژ به خط و نوع فونت نوشته های تیتراژ در چند سال اخیر زیاد شده است و آنها می دانند که ویترین یک سریال تیتراژ و راس این ویترین لوگو است، از این رو می توان گفت اگر دست اندرکاران یک پروژه تمام سعی و دقت خود را در مراحل اجرایی به کار بگیرند نتیجه آن تلاش ها موفقیت بزرگ همچون سریال پایتخت خواهد بود.

 اسکندری درخصوص چشم انداز و اهداف خود در مسیر هنر بیان کرد: بسیاری از فعالیت هایی که تاکنون انجام داده ام در حوزه فیلم و امور سمعی و بصری بوده است، از آنجایی که دوست دارم فعالیت هایم چند بعدی باشد عرصه فیلمسازی را هم جدی تر دنبال خواهم کرد و هدفم این است که کار تصویر و هنرهای تجسمی مکمل یکدیگر در دایره فعالیت های هنری من باشد.

انتهای پیام/

علت طراحی متفاوت لوگو سریال پایتخت  چه بود؟

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: هنرهای تجسمی سریال تلویزیونی نقاشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۰۹۹۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت نمونک خودرو آتش نشانی باتلاش دانش آموزان نیشابور

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی،سه دانش آموزان نیشابوری در اقدامی زیبا و ابتکاری ماکت خودرو عملیاتی آتش نشانی را در قالب یک برنامه درسی و علمی طراحی و اجرا کردند.

سرپرست سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری نیشابور در جلسه‌ای که به منظورقدردانی از این دانش آموزان مبتکر برگزار شده بود، گفت: جای بسی خوشحالی است که فعالیت‌ها و اقدامات خدمتگزاران سازمان آتش نشانی مورد توجه و عنایت دانش آموزان و آینده سازان شهر عزیزمان نیشابور بوده و در راستای تکالیف درسی و علمی خودشان به این سازمان هم توجهی ویژه داشته اند.

ابوالفضل اسدی افزود: قطعا برای طرح‌های بعدی و کاملتر این عزیزان و سایر دانش آموزان مدارس نیشابور آماده حمایت و پشتیبانی کامل هستیم و این بهترین مسیر برای استفاده از ظرفیت‌های جوانان و نوجوانان جهت ایده پردازی‌های بزرگتر و توجه به سازمان آتش نشانی در همه ابعاد است.

وی گفت: دانش آموزان آرتین بکاییان و امیر رضا عمارلو از آموزشگاه امام حسین (ع) و آنیتا زرگرانی از آموزشگاه پدران آسمانی، سه دانش آموز خوش ذوق پایه هفتم هستند که ماکت خودرو عملیاتی آتش نشانی را در قالب یک کار گروهی طراحی و ساخته اند.

وی افزود: این دانش آموزان حدود یکماه زمان صرف ساختن این ماکت کرده اند و خودروی ساخته شده با استفاده از کنترل دستی توانایی حرکت به جلو و عقب، پاشیدن آب و دارای جعبه کمک‌های اولیه، آژیر اعلام خطر با چراغ‌های هشدار دهنده و کاملا ابتکاری طراحی شده است.

 

دیگر خبرها

  • آغاز پیش تولید «پایتخت۷» / تصویربرداری قصه‌های خانواده معمولی از مرداد
  • داستان تیتراژ سریال دلیران تنگستان
  • ساخت نمونک خودرو آتش نشانی باتلاش دانش آموزان نیشابور
  • داستان تیتراژ سریال«دلیران تنگستان»/ وقتی موسیقی ایرانی محترم است
  • مست عشق و حواشی یک پوستر
  • (ویدئو) چهره باورنکردنی همسر نقی سریال پایتخت ۲۱ سال پیش در تلویزیون
  • تغییر صدا و چهره رحمان و رحیم سریال پایتخت بعد ۹ سال (فیلم)
  • (تصاویر) چهره واقعی زن داعشی سریال پایتخت | نیلوفر رجایی کیست؟!
  • 10 سریال گانگستری تماشایی که بر اساس داستان واقعی ساخته شدند(+عکس)
  • عکس| این دو بازیگر «پایتخت» چه زمانی به ایران باز می‌گردند؟