Web Analytics Made Easy - Statcounter

همدان - ایرنا - مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان با تاکید بر ملموس ساختن مفاخر و بزرگان کشور برای کودکان گفت: در این راستا جشن زادروز حکیم هزاره ها، ابوعلی سینا در قالب برنامه هایی شاد و مفرح ویژه کودکان و نوجوانان طراحی شده و اجرا می شود.

علیرضا درویش نژاد روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ابن سینا را نباید برای دانشگاهیان، فرهیختگان و بخشی از جامعه انحصاری کرد بلکه کودکان نیز باید در شناخت این فیلسوف جهانی سهیم باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: بوعلی سینا را باید در دل کودکان جای دهیم تا در آینده حافظ و میراث دار خوبی برای داشته های فرهنگی کشورمان باشند.
درویش نژاد با اشاره به در پیش بودن زادروز حکیم هزاره ها تاکید کرد: آیین تولد بوعلی سینا را در قالب برنامه هایی شاد و مفرح برای کودکان و نوجوانان اجرا می شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: روزانه گردشگران بسیاری از سراسر ایران و جهان به آرامگاه بوعلی سینا می آیند و با مفاخر و دانشمندان این خطه آشنا می شوند اما کودکانی که همراشان هستند هیچ درک و تصوری از بوعلی سینا ندارند.
وی خاطرنشان کرد: شخصیت بوعلی سینا، مقبره، موزه، کتابخانه و دیگر بخش های آرامگاه این فیلسوف نامی برای کودکان خشک و ناملموس است و با اجرای برنامه های شعر، تئاترهای عروسکی، تهیه کیک تولد و برش آن توسط کودکان می توان بوعلی سینا را در ذهن کودکان ماندگار کرد.
ابوعلی سینا بزرگ ‌ترین فیلسوف و پزشک نامدار ایران در جهان اسلام بود که در اواخر قرن چهارم و اوایل سده پنجم قمری می زیست.
شیخ‌الرئیس، شرف الملک، حجت الحق و شاهزاده اطباء از القاب وی و کتاب شفا، قانون، دانشنامه علایی و رساله ‌های بسیاری به زبان های عربی و فارسی از آثار شاخص به جای مانده از بوعلی سینا است.
یکم شهریورماه، زادروز بوعلی سینا و روز پزشک نام دارد.
1181/7527

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي بوعلي سينا معرفي مفاخر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۱۰۵۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۷ سال برنامه‌های «راه شب» را اجرا کردم

چند سالی می‌شود که وارد دهه هشتم زندگی‌اش شده. امسال چهارم اردیبهشت شمع تولد ۸۴ سالگی‌اش را با حضور خانواده گرم و صمیمی رادیو فوت می‌کند. هنوز سر زنده است و از تک و تا نیفتاده است. عده‌ای می‌گویند رادیو که سهل است، دوره تلویزیون و سینما هم به سر آمده است. اما هنوز گوش‌ها برای شنیدن موج رادیو تیز می‌شود و رسانه‌های جدید نتوانستند جای پای سنتی‌ها را بگیرند. علی بخشی‌زاده، معاون رسانه گرم رادیو از افزایش مخاطبان رادیو نسبت به سال گذشته می‌گوید. علیرضا جاویدنیا، بازیگر و گوینده رادیویی هم از ابراز محبت شنوندگانی می‌گوید که حتی از امریکا و اروپا موج رادیو را می‌چرخانند، تا حالی از وطنشان بگیرند. عذرا وکیلی، گوینده پیشکسوت رادیو از حال خوب رادیو خبر می‌دهد، که با ورود به ۸۴ سالگی هنوز سر زنده است. 

به گفته جاویدنیا، الان رادیو به همت بچّه‌هایی که عاشقانه برای رادیو کار می‌کنند، سرحال و سرپا ایستاده است. البته حال رادیو می‌تواند بهتر از این باشد. حال عوامل رادیو بستگی به خواسته‌هایشان دارد. البته الان در شرایط فعلی مشکلات کم نیست. ما کمبود‌هایی داریم، ولی این مشکلات باعث نمی‌شود بچّه‌ها از کارشان بزنند. ما مشکلات معیشتی، مالی، دستمزد و ... داریم. بعضی‌ها ممکن است نتوانند اجاره خانه‌شان را تهیه کنند. بعضی‌ها در کنار رادیو به سراغ شغل‌های دیگری می‌روند. باید حال رادیو بهتر باشد. نباید بگذاریم رادیو به سکته بیفتد. 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

مجری با سابقه رادیو ایران ادامه داد: شما نگاه کنید می‌بینید مردم رادیو را دوست دارند و تماس می‌گیرند. من ۲۷ سال برنامه‌های «راه شب» اجرا می‌کردم. در سال ۱۳۹۷ حمله قلبی داشتم و چند صباحی اجرا نمی‌کردم. الان که دوباره اجرا را شروع کردیم، همچنان مردم پای کار هستند. آنها فامیل من یا تهیه‌کننده نیستند، عشقِ ما هستند. بعد از خدا مردم امید ما هستند. مردم قابل احترامند و ما باید حرمت را نگه داریم. 

وی در پاسخ به این سوال که ۸۴ سال برای رادیو سن کمی نیست! علاوه‌بر آن رقیب‌های رادیو زیاد است و بعضی‌ها می‌گویند کسی رادیو گوش نمی‌کند! توضیح داد: بیخود می‌گویند. ما ثابت می‌کنیم مردم رادیو گوش می‌کنند. اگر از خودمان می‌گویند کسی رادیو گوش نمی‌کند، به او می‌گویم تو بیخود می‌کنی پای میکروفن رادیو می‌آیی. 

جاویدنیا در پاسخ به این سوال که مسلماً از همکاران رادیو چنین حرفی نمی‌زنند، گفت: چرا من از همکاران خودم هم شنیدم. فلان شخص می‌گوید کی رادیو گوش می‌کند! من می‌گویم تو برای چی می‌آیی دستمزد رادیو بگیری؟ برو خونت! اصلاً برای چه آمدی؟ ولی ما ایستادیم. من و تو باید کاری کنیم، که شنونده‌مان از دست نرود. نه اینکه به رادیویی که کار می‌کنیم، متلک بگوییم. رادیویی که از تو شخصیت ساخته است. تو باید حرمت رادیو را نگه داری. 

به گفته این گوینده پیشکسوت، شبکه‌های رادیویی زیاد است، رقیب وجود دارد، اما ما باید کار خودمان را بکنیم. ایرانی که از آن سر دنیا تماس می‌گیرد، از پشت‌بام نیفتاده، که مغزش تکان خورده باشد! می‌خواهد صدای وطنش را بشنود. در برنامه‌های خودمان تماس‌هایی از کشور‌های حاشیه خلیج فارس تا تاجیکستان، افغانستان، امریکا و اروپا داشتم. ایرانی‌ها ایرانشان را دوست دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری رادیو تلویزیون

دیگر خبرها

  • تماشاخانه سیار کانون پرورش فکری به کرمان آمد
  • «کودک شو» : تلاش بودجه‌سوز برای استمرار یک تجربه‌ی تمام‌شده
  • پیش بینی سود پتروشیمی بوعلی سینا در سال ۱۴۰۳/ بوعلی در سال ۱۴۰۲ چقدر سود ساخت؟
  •  دختر نوجوان قربانی بازی کودکانه خواهرزاده‌اش شد
  • همه تاریخ خوان باشیم و تاریخ را بدانیم
  • حضور دانشگاه بوعلی سینا در رتبه‌بندی نیچر ایندکس ۲۰۲۴
  • شولتز: پوتین حق ندارد از امانوئل کانت نقل قول کند!
  • ۲۷ سال برنامه‌های «راه شب» را اجرا کردم
  • ۳۱ پروژه تحقیقاتی در مرکز پردیس آموزش و تحقیقات کشاورزی بروجرد در حال اجرا است
  • دبیر کل ناتو: برنامه‌ای برای استقرار سلاح هسته‌ای در لهستان نداریم