Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خرداد و به نقل از ایرنابه نوشته روز یکشنبه روزنامه الشرق الاوسط، پلیس و نهادهای امنیتی آلمان افزایش چشمگیر عناصر افراطی که ممکن است اقدامات تروریستی انجام دهند، رصد کرده است. براساس گزارش جدید مقام های امنیتی آلمان، دو هزار و 220 نفر از اتباع این کشور عضو یا با گروه های تروریستی در ارتباط هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 این گزارش می افزاید: شمار این افراد تا پایان ماه می یک هزار و 900 نفر و در سال 2017 میلادی نیز یک هزار و 700 نفر بود. 'هانس جورج ماسن' رئیس آژانس اطلاعات داخلی آلمان گفت: این آمار عمق تهدید کنونی را نشان می دهد. مقام های امنیتی توجه ویژه ای به کنترل این افراد دارند. بنابر اطلاعات امنیتی، 38 درصد از اتباع تندرو آلمانی بین 26 تا 35 سال سن دارند و 35 درصد نیز 36 یا بیشتر سن دارند. مقام های امنیتی آلمان نگرانند که برخی از افرادی که برای پیوستن به داعش از این کشور خارج و به سوریه یا عراق رفتند، پس از شکست داعش بار دیگر به این کشور بازگردند. 
برچسب ها: آلمان ، تروریسم ، افراطی گری ، ترور ، تروریسم ، داعش ، انتحاری ، انفجار ، تروریست ، جبهه النصره ، احرار الشام

منبع: خرداد

کلیدواژه: آلمان تروریسم افراطی گری ترور تروریسم داعش انتحاری انفجار تروریست جبهه النصره احرار الشام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۱۱۹۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقرار مقام ارشد نظامی انگلیس به ضعف دفاعی این کشور در برابر حملات موشکی

یک مقام ارشد نظامی انگلیس با گوشه‌چشمی به عملیات «وعده صادق» ایران که هیمنه بازدارندگی رژیم صهیونیستی را در هم شکست، اقرار کرد که سامانه دفاعی این کشور نیز در برابر حملات موشکی و پهپادی ضعیف است.

به گزارش مشرق، این مقام ارشد نظامی که خواست نامش فاش نشود به شبکه خبری اسکای گفت: "سووال این است که آیا بریتانیا می تواند از شهرهای خود در مقابل موشک‌باران دفاع کند؟ نه. آیا مردم می دانند در صورت حمله هوایی چه باید بکنند؟ نه... به زبان ساده، آیا از ما دفاع می‌شود؟ نه."

بر اساس گزارش شبکه خبری اسکای، مقام‌های دفاعی انگلیس در حال بررسی گزینه‌ها برای تقویت توانایی این مشور به‌منظور حفاظت از زیرساخت‌های حیاتی ملی، مانند نیروگاه‌ها، پایگاه‌های نظامی و ساختمان‌های دولتی، در برابر حملات احتمالی موشکی روسیه هستند.

این شبکه خبری افزود: اما هر طرح معتبر «دفاع هوایی و موشکی» میلیاردها پوند هزینه در بر خواهد داشت و احتمالاً مستلزم افزایش بیشتر هزینه های دفاعی فراتر بودجه‌ای است که اخیرا توسط نخست وزیر اعلام شد.

نخست وزیر انگلیس هفته پیش به بهانه افزایش تهدیدهای بین‌المللی و ادعای تبدیل شدن جهان به مکانی خطرناک‌تر از پایان جنگ سرد، اعلام کرد که ۷۵ میلیارد پوند به بودجه دفاعی این کشور اضافه خواهد کرد.

وی ادعا کرد: «در دنیایی که از پایان جنگ سرد خطرناک‌تر است، ما نمی‌توانیم از وضع موجود راضی باشیم. در حالی که دشمنان ما صف‌آرایی می کنند، ما هم باید برای دفاع از کشور، منافع و ارزش‌هایمان بیشتر تلاش کنیم و به همین دلیل است که من امروز بزرگترین افزایش بودجه دفاع ملی را اعلام می کنم.»

ریشی سوناک افزود: «ما مخارج دفاعی را تا سال ۲۰۳۰ به ۲.۵ درصد تولید ناخالص داخلی افزایش خواهیم داد. این طرح ۷۵ میلیارد پوند دیگر به بودجه دفاع کشور اضافه خواهد کرد و جایگاه ما را به عنوان بزرگترین قدرت دفاعی در اروپا تضمین می‌کند.»

در همین حال گزارش‌ها از برنامه انگلیس برای راه‌اندازی گنبد آهنین حکایت دارد. تونی رادکین رئیس ستاد مشترک ارتش انگلیس پیشتر در گفت‌ وگو با شبکه رادیویی ال‌بی‌سی عنوان کرد که مذاکرات درباره راه‌اندازی گنبد آهنین در این کشور به طور پویا جریان دارد. او با بیان اینکه وضعیت انگلیس به‌ عنوان عضو پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) با رژیم صهیونیستی متفاوت است، اما تصریح کرد که این کشور در آینده به گنبد آهنین نیاز خواهد داشت.

مارک فرانسوا و جیمز هیپی معاونان سابق وزارت دفاع انگلیس هم گفته‌اند که این کشور به سامانه دفاعی مشابه رژیم صهیونیستی نیاز دارد. البته کارشناسان می‌گویند که راه‌اندازی گنبد آهنین در انگلیس، به دلیل بزرگتر بودن مساحت این کشور نسبت به سرزمین‌های اشغالی، پیچیده‌تر و گران‌تر خواهد بود.

به هر روی واقعیت این است که حمله پهپادی و موشکی ایران علیه رژیم صهیونیستی مقام‌های غربی را شگفت زده و محاسبات آن ها را برهم زده است. پنی موردانت معاون پارلمانی نخست وزیر و وزیر دفاع پیشین انگلیس هفته پیش در یادداشتی برای نشریه دیلی میل نوشت که عملیات نظامی ایران، جهان را تحت تاثیر قرار داده است. وی با بیان اینکه انگلیس مانند سایر کشورهای اروپایی توان نظامی خود را تقویت نکرده است، بر لزوم افزایش بودجه دفاعی این کشور تاکید کرد.

این ادعاها و موضع‌گیری‌ها در حالی مطرح می‌شود که ارتش انگلیس بر اساس گزارش‌ها از ضعف جدی نیروی انسانی و تسلیحاتی رنج می‌برد. یافته‌های شبکه خبری اسکای نشان می‌دهد که اگر جنگ شود مهمات نیروهای مسلح انگلیس در عرض چند روز تمام می‌شود؛ این کشور توانایی دفاع از آسمان خود را در برابر حملات موشکی و پهپادی که اوکراین در حال تحمل آن است، ندارد و پنج تا ۱۰ سال طول می‌کشد تا ارتش بتواند یک لشکر جنگی متشکل از ۲۵ تا ۳۰ هزار سرباز را با پشتیبانی تانک، توپخانه و بالگرد به میدان بیاورد.

دیگر خبرها

  • اقرار مقام ارشد نظامی انگلیس به ضعف دفاعی این کشور در برابر حملات موشکی
  • آلمان: اروپا باید به یک اتحادیه امنیتی تبدیل شود
  • هشدار سازمان هواشناسی نسبت به افزایش سرعت وزش باد و ارتفاع امواج دریای خلیج فارس
  • تسنیم: رامین یکتاپرست هیچ ارتباطی با سپاه ندارد
  • هشدار پلیس فتا نسبت به افزایش فعالیت مجرمان سایبری در تعطیلات
  • زلنسکی یک مقام سرویس امنیتی اوکراین را برکنار کرد
  • ترکیه ۴۱ نفر را به ‌اتهام ارتباط با گروهک داعش بازداشت کرد
  • بازداشت ۴۱ تروریست داعشی در ترکیه
  • هشدار جهانی نسبت به وخامت اوضاع غزه
  • سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی باید در کنار تعاملات امنیتی با کشور هدف پیگیری شود