Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیرجند - ایرنا - مدیر عامل صندوق کارفرینی امید خراسان جنوبی گفت: 135 صندوق خرد محلی بانوان و مردان استان که در سامانه کار ثبت شده است برای حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری، تسهیلات دریافت می کنند.

محمد زنگنه روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: برای این صندوق ها 31 میلیارد ریال از محل منابع صندوق توسعه ملی با نرخ چهار درصد برای مناطق روستایی و عشایری مرزی و با کارمزد 6 درصد برای سایر روستاهای استان در نظر گرفته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: پذیرش، بررسی، تصویب و پرداخت تسهیلات طرح های اشتغالزا و کارآفرین این صنادیق خرد در حال انجام است.
مدیر عامل صندوق کارفرینی امید خراسان جنوبی بیان کرد: این تسهیلات به صندوق های خرد در رشته های اولویت دار کسب و کار، مصوب کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان پرداخت می شود.
وی گفت: تسهیلات مذکور در راستای کمک به تولید، فرآوری و عرضه محصولات کشاورزی، فرآوری محصولات دامی، صنایع دستی و فرش دستباف، خدمات IT و صنفی، بوم گردی و گردشگری و صنایع کوچک روستایی پرداخت می شود.
زنگنه، اشتغال جدید و پیش بینی شده برای طرح های معرفی شده توسط صنادیق خرد محلی استان را یکهزار و 350 نفر اعلام کرد.
وی یادآور شد: با توجه به خشکسالی های چند ساله اخیر در استان، کشاورزی های آب بر و دامپروری های صنعتی بزرگ در برخی از مناطق استان از توجیه فنی و اقتصادی برخوردار نیست.
مدیر عامل صندوق کارفرینی امید خراسان جنوبی اضافه کرد: در این زمینه بایستی برای جلوگیری از مهاجرت روستاییان و عشایر به شهرها که اکثر آنها از طریق کشاورزی و دامداری کوچک سنتی امرار و معاش می کنند نسبت به گسترش و کمک به فعالیت های خرد و کوچک اقدام شود.
وی با تاکید بر اینکه امنیت مرزها و مناطق روستایی توسط روستاییان و عشایر تامین می شود، اظهار داشت: گسترش و کمک به فعالیت های خرد و کوچک در روستاها با همکاری و حمایت سازمان ها و دستگاههای اجرایی متولی باید انجام شود.
زنگنه عنوان کرد: در این زمینه آموزش تخصصی روستاییان و عشایر و تخصیص اعتبارات ارزان قیمت از اولویت های حال حاضر استان است.
وی گفت: اعتبار لازم برای پرداخت تسهیلات روستایی و عشایری وجود دارد اما نبود مجوز های لازم برای شروع فعالیت کسب و کار و زمان بر بودن اخذ این مجوز های برای متقاضیان از جمله مشکلات متقاضیان است.
مدیر عامل صندوق کارآفرینی امید استان ادامه داد: تامین نکردن وثایق و ضمانت نامه برای دریافت تسهیلات توسط متقاضیان با توجه به اینکه اسناد مساکن و زمین های کشاورزی و دامپروری روستاییان استان اغلب فاقد اسناد رسمی ثبتی بوده و یا به دلیل خشکسالی های متوالی چند ساله دارای ارزش ریالی مناسبی برای ترهین تسهیلات بانکی نمی باشد از دیگر مشکلات موجود است.
وی اضافه کرد: از طرفی ضمانت نامه های بانکی بخش تعاون نیز دارای قوانین و بروکراسی های اداری طولانی مدت و هزینه بری بوده که عملا متقاضیان را در تامین به موقع وثایق دریافت تسهیلات دچار مشکل می کند.
زنگنه از افراد خلاق و کارآفرین دارای ایده کسب و کار در روستاها و مناطق عشایری خواست از فرصت ایجاد شده استفاده و با ارایه طرح های خوب و متناسب با وضعیت استان زمینه اشتغال در این مناطق را فراهم آورند.
7557 * 6054

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد اشتغال صندوق خرد صندوق كارآفريني

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۱۲۶۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع مشکلات مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی تکلیف مدیران است

استاندار خراسان جنوبی، گفت: رفع مشکلات مناطق سیل‌زده در اولویت برنامه‌ها و تکلیف مدیران است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی، جواد قناعت در جریان سفر به شهرستان زیرکوه در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: باران رحمت الهی خوبی در خراسان جنوبی بارید که موجب شادی مردم شد، اما در کنار این شادی، ما شاهد صحنه‌های تلخی هم بودیم.

وی با بیان اینکه بارش باران به شکل رگباری موجب خسارت به حاجی‌آباد و روستاهای اطراف آن شد، افزود: از همان ساعات اولیه سیل، شاهد حضور میدانی همه مدیران ستاد مدیریت بحران استان در مناطق بودیم و ارتش و نیروهای نظامی ما هم پای کار بودند و فضای همدلی خوبی بین دستگاه‌ها حاکم بود.

به گفته وی راهداری، آب منطقه‌ای، جهادکشاورزی، هلال احمر و غیره پای کار بودند که سبب تقلیل خسارت‌های سیل شد.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به بازدیدی که از مناطق سیل‌زده زیرکوه، گفت: روستای نوده، محمدآباد، معصوم آباد، شاهرخت و سایر روستاهای بخش شاسکوه از جهت سیل به باغات، قنوات و محصولات کشاورزی دچار خسارت شده بودند.

وی از اقدامات کوتاه مدت و بلند مدت برای جبران خسارات در زیرکوه خبر داد و گفت: بند خاکی روستای نوده شکسته و مطالعات آن در دست تکمیل است و باید بالا دست آن سه تا چهار بند خاکی احداث شود، این مهم برای بلند مدت است و باید منابع مالی آن در سطوح ملی تأمین شود.

قناعت گفت: همه مسیرها بازگشایی شده، اما برخی پل‌ها باید لایرویی شود و به صورت کوتاه مدت مشکلات رفع شوند.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به دغدغه مردم درباره قنوات تخریب شده در این مناطق گفت: باید اقدامات موقت برای تأمین آب روستاها انجام شود تا این دغدغه رفع شود و پیگیری‌های لازم برای این مهم و جاده‌ها به طور کامل انجام شود.

وی با اشاره به جلسه استانداران در تهران طی هفته آینده افزود: حتماً موارد خسارت سیل در این جلسه بیان خواهد شد تا با برنامه‌ریزی خوب دستگاه‌های مدیریت بحران، منابع اعتباری برای جبران خسارت‌ها تأمین شود و اقدامات بلندمدت اجرایی شود.

قناعت ضمن قدردانی از زحمات رسانه‌ها برای انتشار اخبار در اسرع وقت، گفت: اخبار سیل در شهرستان زیرکوه در اسرع وقت و در کوتاه‌ترین زمان اطلاع رسانی شد که اثرگذار بود.

وی با اشاره به بازماندن تعدادی از دانش آموزان شهرستان از کنکور، به قول مساعد رئیس سازمان سنجش درباره برگزاری آزمون ویژه برای این افراد اشاره کرد و متذکر شد: مسئولان شهرستان زیرکوه و مردم درخواست استفاده از سهمیه پنج درصدی مناطق سیل زده را دارند که این مهم به صورت کتبی از وزیر علوم درخواست شده است.

استاندار خراسان جنوبی که برای بازدید از مناطق سیل زده استان به شهرستان زیرکوه سفر کرده بود، در ستاد مدیریت بحران استان که در انتهای برنامه‌های این سفر پیش‌بینی شده بود، 18 مصوبه را برای بهبود شرایط مردم به مدیران تکلیف کرد.

قناعت با اشاره به بازدیدهایی که از مناطق سیل زده شهرستان زیرکوه انجام شده بود، متذکر شد: اقدامات مرتبط در این باره را باید به سه بخش تقسیم کرد؛ اقدامات مورد نیاز در موقع سیل در راستای کمک به مردم در لحظه وقوع حادثه، اقدامات مورد نیاز در میان مدت و رفع نیازهای فعلی و  بخش سوم نیز ارزیابی کامل و جامع از خسارت‌ها و بازسازی‌ ها ست که به عنوان اقدامات مورد نیاز در بلند مدت باید پیگیری و انجام شود.

به گفته وی؛ باید پیش بینی‌های هواشناسی پیرامون بارندگی‌ها را جدی گرفته و در این زمینه آمادگی لازم را داشته باشیم.

استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه مردم مناطق سیل زده باید از حالت اضطرار در بیایند، بیان کرد: اگر جاده در منطقه‌ای بسته است، باید بازگشایی شود و رفع موارد اینچنینی در داخل استان شتاب بگیرد.

قناعت با اشاره به دغدغه دانش آموزان بازمانده از کنکور هم گفت: برای رفع این مشکل از همان دقایق ابتدایی کار را پیگیری کردیم، بنده به عنوان استاندار با رئیس سازمان سنجش در همان روز گفت‌وگو و مکاتبه کردم و رئیس سازمان سنجش هم تأکید کرد که به این جوانان آرامش بدهید و ما تصمیمات بسیار خوبی را برای آنان خواهیم گرفت.

وی ادامه داد: در نهایت هم سازمان سنجش اعلام کرد نوبت اول کنکور سال 1403 برای داوطلبان مناطق سیل زده خراسان جنوبی 21 اردیبهشت ماه تکرار می‌شود.

استاندار خراسان جنوبی، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری و مدیران عامل شرکت‌های آب و فاضلاب و آب منطقه‌ای استان را مکلف کرد؛ با توجه به اعلام بارندگی‌های پیش رو و هشدار سطح نارنجی هواشناسی و نیز به منظور رفع سریع مشکلات و جلوگیری از بروز هر حادثه‌ای، بازدید فوری از بندهای خاکی سطح شهرستان زیرکوه که بر اثر بارندگی‌های اخیر سرریز شده و احتمال شکستگی آنها وجود دارد را در اولویت برنامه‌های خود قرار دهند.

در این جلسه مقرر شد؛ از محل اعتبارات ماده 18 قانون مدیریت بحران دستگاه‌های اجرایی، نسبت به اجاره ماشین آلات و خرید امکانات برای امور اضطراری اقدام شود.

همچنین مصوب شد؛ شرکت آبفای خراسان جنوبی نسبت به رفع مشکلات انسداد خطوط انتقال آب در کوتاه مدت اقدام کند و بحث غرامت بلاعوض بیمه ساختمان‌های مسکونی خسارت دیده بعد از ارزیابی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با کمک اقتصاد و دارایی و مدیریت بحران در دستور کار قرار گیرد.

انتهای پیام/ 252/

دیگر خبرها

  • رتبه اول خراسان رضوی در پرداخت تسهیلات اشتغال در کشور
  • اشتغال ۷۰۰ نفر در کارخانه‌های سیمان خراسان جنوبی
  • تلاش برای مردمی کردن اقتصاد در خراسان جنوبی
  • گام های بسیج سازندگی خراسان جنوبی برای مردمی کردن اقتصاد
  • رفع مشکلات مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی تکلیف مدیران است
  • افتتاح ۶۰ پروژه عمرانی و محرومیت‌زدایی در خراسان جنوبی
  • ۱۷۱ معتاد بهبود یافته شاغل شدند
  • اشتغال ۱۷۱ نفربهبودیافته زیرپوشش بهزیستی در خراسان جنوبی
  • اشتغال 171 نفربهبودیافته زیرپوشش بهزیستی در خراسان جنوبی
  • ۶۴ نفر تسهیلات مشاغل خانگی در مشهد دریافت کردند