Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-04-30@06:21:37 GMT

سود 6 هزارمیلیاردی برای خریداران سکه

تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۲۱۴۴۴۵

سود 6 هزارمیلیاردی برای خریداران سکه

قرار است که از امروز ۲ میلیون و ۵۷۵ هزار قطعه سکه پیش‌فروش قطعی به خریداران تحویل داده شود که اگر سود هر قطعه را ۲ میلیون و ۳۱۱ هزار تومان محاسبه کنیم، ۶ هزار میلیارد تومان سود توزیع می‌شود.

به گزارش صدای ایران از مهر، با اعلام بانک مرکزی قرار بر این است که ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار قطعه سکه که با سر رسید ۶ ماهه پیش‌فروش شده بود، از امروز در شعب بانکی منتخب آغاز شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در راستای اجرای سیاست بانک مرکزی، در مجموع حدود ۷ میلیون و ۶۰۰ هزار قطعه سکه در سررسیدهای یک ماهه، سه ماهه، ۶ ماهه، ۹ ماهه، ۱۸ ماهه و دو ساله پیش فروش شد که از این تعداد سررسیدهای یک ماهه و سه ماهه تحویل شده است و از امروز ۲۸ مرداد ۹۷ فاز تحویل پیش فروش ۶ ماهه است که تا ۱۶ آبان ۹۷ طبق سررسید توزیع و تحویل می‌شود.

بر اساس آمار، از ۲ میلیون و ۵۷۵ هزار قطعه سکه پیش فروش ۶ ماهه، در روزهای آخر مرداد ۲۵ هزار و ۸۰۰ قطعه سکه، در شهریور ماه ۳۳۶ هزار قطعه، در مهرماه یک میلیون و ۲۸۷ هزار قطعه، آبان ماه ۹۰۷ هزار سکه پیش فروش قطعی تحویل متقاضیان می‌شود.

قرار است این سکه‌ها به ترتیب زمان ثبت نام، در همان شعبی که عملیات پیش خرید در آن انجام شده، تحویل خریداران شود.

روایتی آماری از پیش‌فروش و تحویل سکه

طی روزهای گذشته، بازار سکه نیز نوساناتی را تجربه کرده و اگرچه روند قیمتی سکه طرح جدید طی روزهای پایانی هفته گذشته و اولین روز هفته جاری، کاهشی بوده است، اما سکه طرح قدیم در روز گذشته، افزایش نرخ را تجربه کرد که بخشی از آن را شاید بتوان واکنش به اعلام تحویل سکه‌های پیش‌فروشی دانست.

بر اساس آمار، در طرح پیش‌فروش سکه که از ۱۳۹۶.۱۱.۱۷ آغاز شد و تا ۱۳۹۷.۲.۱۶ ادامه داشت، در مجموع تعداد ۷ میلیون و ۶۰۰ هزار قطعه سکه پیش‌فروش شده است که از این تعداد، یک میلیون و ۶۱۰ هزار قطعه سکه در سررسیدهای یک و سه ماهه (معادل بیش از ۹۵ درصد تعهدات این دو سررسید) به متقاضیان تحویل شده است.

آنگونه که بانک مرکزی می‌گوید، تاکنون ۷۹۰ هزار قطعه سکه در سررسید یک ماهه و ۸۲۰ هزار قطعه سکه در سررسید سه ماهه به خریداران تحویل داده که تعداد اندکی از آن تا کنون باقی مانده و توسط خریداران تحویل گرفته نشده است؛ همچنین تحویل سکه های پیش فروش شده در سررسید شش ماهه نیز از امروز آغاز می شود که بر اساس آخرین آمار، در مجموع ۲ میلیون ۵۷۵ هزار قطعه سکه با سررسید شش‌ماهه تا تاریخ ۱۳۹۷.۸.۱۶ تحویل خریداران خواهد شد. البته بانک مرکزی می‌گوید که سکه‌های پیش خرید شده کسانی که تاکنون برای دریافت آنها به بانک مراجعه نکرده‌اند، نزد بانک عامل محفوظ است و خریداران می‌توانند تا سه‌ ماه پس از زمان سررسید به شعب آن بانک و ارائه رسید پیش خرید، سکه‌های خود را دریافت کنند.

بر این اساس، بانک مرکزی امیدوار است که سکه‌های پیش فروش که به تدریج وارد بازار می‌شوند، بازار را در حالت تعادل قرار دهند و نرخ را از این آشفتگی کنونی که به اعتقاد کارشناسان بیش از یک میلیون تومان حباب دارد، نجات دهد. 

سکه‌های پیش‌فروشی با چه نرخی فروخته شده بود؟

آنگونه که اعداد و ارقام بانک مرکزی در پیش‌فروش سکه نشان می‌دهد، خریداران سکه با سررسیدهای یک ماهه، برای هر قطعه سکه یک میلیون و ۵۹۰ هزار تومان هزینه کرده‌اند که این رقم برای خریداران با پیش‌فروش سه ماهه، یک میلیون و ۵۴۰ هزار تومان به ثبت رسیده است.

همچنین بر اساس آمار بانک مرکزی، مردم سکه‌های پیش فروش شده با سررسید شش ماهه را یک میلیون و ۴۷۵ هزار تومان از بانک خریداری کرده اند و برای سکه‌های با سررسید ۹ ماهه نیز یک میلیون و ۴۱۰ هزار تومان به ازای هر قطعه سکه پرداخت نموده‌اند.

بر اساس اعلام همان روزهای بانک مرکزی که قرار بر این بود پیش‌فروش‌های سکه آغاز شود، سکه‌های با سررسید یکساله یک میلیون و ۳۵۰ هزار تومان، ۱۸ ماهه یک میلیون و ۲۴۵ هزار تومان و سررسید ۲۴ ماهه نیز یک میلیون و ۱۱۶ هزار تومان به صورت رقم قطعی بوده است.

خریداران سکه شش ماهه چقدر سود می کنند؟

بر اساس معاملاتی که دیروز(شنبه-۲۷مردادماه) در بازار آزاد بر روی سکه صورت گرفت، قیمت هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید سه میلیون و ۷۸۶ هزار تومان به ثبت رسیده بود که اگر بخواهیم مابه‌التفاوت نرخ پیش‌فروش را که یک میلیون و ۴۷۵ هزار تومان بوده است، از این رقم کم کنیم، خریداران سکه های پیش‌فروش شش ماهه، بر مبنای نرخ دیروز، بر روی هر قطعه سکه دو میلیون و ۳۱۱ هزار تومان سود خواهند کرد.

بر این اساس اگر میزان سود عایدی بابت هر قطعه سکه را در تعداد سکه های پیش فروش شش ماهه ضرب کنیم، می بینم که دولت فقط در پیش فروش شش ماهه که از امروز توزیع می شود، چیزی حدود ۵ هزار و ۹۵۰ میلیارد و ۸۲۵ میلیون تومان سود میان خریداران توزیع خواهد کرد.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: سکه پیش فروش سکه قیمت سکه قیمت دلار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۱۴۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت سفارش ۱۳۰ هزارتن برنج در ۲ ماهه ابتدای سال

مسیح کشاورز در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: اواخر سال ۱۴۰۱ و سال گذشته قیمت هرکیلو برنج ایرانی به ۱۵۰ هزارتومان رسید که براین اساس تفاهم نامه ای میان انجمن  و استانداران گیلان و مازندران منعقدشد که با حذف واسطه ها و دلالان، برنج به طور مستقیم خریداری می شود که براین اساس قیمت هرکیلو برنج هاشمی به ۸۰ هزارتومان و ارقام پرمحصول کمتر از این نرخ رسید که همین امر منجر به رونق بازار شد.

به گفته او، سال گذشته با وجود رونق بازار برنج ایرانی، معاون اول رئیس جمهور بعد از دوره ممنوعیت دستور دادند که ثبت سفارش برنج در راستای حمایت از تولید داخل انجام نشود که براین اساس در ۲ ماهه پایانی سال گذشته ثبت سفارش بسته شد.

کشاورز ادامه داد: رونق تولید داخل منجر به عرضه برنج ایرانی در بازار شد به طوریکه دیگر محصولی در انبارها باقی نماند و از طرفی برای ۲ماهه ابتدای امسال تنها ۱۳۰ هزارتن برنج برای واردات ثبت سفارش شده که در نهایت کمبود عرضه منجر به نوسان قیمت در بازار شده است که استمرار این روند، بازار برنج در سال جدید هم تحت تاثیر خود قرار می دهد. 

دبیر انجمن تولیدکنندگان و تامین کنندگان برنج ایرانی قیمت کنونی هرکیلو برنج هاشمی را ۱۱۰ تا ۱۵۰ هزارتومان، برنج پرمحصول بر پایه ۸۰ هزارتومان و ارقام برنج هندی و پاکستانی در محدوده ارقام پرمحصول اعلام کرد.

او گفت: با توجه به آنکه حداکثر تولید برنج ایرانی ۲ میلیون و ۵۰۰ هزارتن خواهد بود، از این رو برای رسیدن بازار به ثبات انتظار می رود تا قبل از دوره ممنوعیت ۸۰۰ هزارتن تا یک میلیون تن برنج وارد کشور شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • ثبت سفارش ۱۳۰ هزارتن برنج در ۲ ماهه ابتدای سال
  • هزینه‌ها کلانی که هوش مصنوعی روی دست مایکروسافت می‌گذارد
  • ۴ دلیل ریزش قیمت‌ها در بازار ارز و سکه و نقره داغ شدن خریداران
  • عملکرد نه چندان خوب بانک ملت در 9 ماهه
  • ممنوعیت خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی قبل از اخذ پایان‌کار
  • قلک پورشه خالی شد
  • ممنوعیت هرگونه خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی
  • ممنوعیت هرگونه خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی قبل از اخذ پایان کار و اتمام سالن تولید
  • تمدید ۲ ماهه کارت «پی‌.او‌.آر» پناهجویان افغان در پاکستان
  • خریداران مسکن و مستاجران منتظر این تغییر باشند! / ابوالفضل نوروزی مطرح کرد