Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی درباره علل استعفای دسته‌جمعی تعدادی از مدیران مدارس در خمینی‌‌شهر توضیحاتی داد. ۲۸ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۱ استانها اصفهان نظرات

سید محمدجواد ابطحی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم دراصفهان، درباره استعفای دسته جمعی چند مدیر مدرسه در شهرستان خمینی‌شهر، اظهار داشت: این مدیران به چند دلیل استعفا داده‌اند که به این شرح است؛ بحث این است که گفته‌اند مدیران و معاونان مدارس باید 6 ساعت سر کلاس بروند، با گرفتاری‌هایی که یک مدیر دارد پیگیری کار مدرسه وقتی برای او نمی‌گذارد که سر کلاس نیز برود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خیلی از این مدیران 23-24سال است که سر کلاس نرفته‌اند و تدریس این افراد سبب پایین آمدن کیفیت کار می‌شود.

وی افزود: دومین علت هم سختی‌های کار است، سومین مورد افزایش حقوقی است که از طریق پلکانی باید اجرا می‌شد اما اجرا نشده ‌است، چهارم دلیل نیز اینکه حق مدیریت دبستان که 24 ساعت در هفته است با حق مدیریت هنرستان که 40 ساعت در هفته کار می‌کند برابر است.

نماینده مردم خمینی شهر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه استعفای این مدیران هنوز پذیرفته نشده‌ است، گفت: رئیس اداره آموزش و پرورش خمینی‌شهر به من گفت برای اینکه استعفای این افراد محقق شود باید تک تک استعفا دهند. استعفای دسته جمعی را نمی‌توانیم بپذیریم واگر خواهان استعفا هستند باید به طور انفرادی استعفا دهند.

وی در رابطه با استیضاح وزیر آموزش و پرورش گفت: وزرات آموزش و پرورش یک سری مشکلاتی دارد که معتقدم هرکس وزیر شود نمی‌تواند این مشکلات را حل کند. تصور ما این بود که بطحایی به خاطر ارتباطی که با آقای نوبخت دارد بتواند این مشکلات مالی را با رایزنی و لابی‌گری حل کند، بالاخره فعالیت کردند اما آن‌طور که باید و شاید، این اتفاق صورت نگرفت.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی ادامه داد: وزارتخانه آموزش و پرورش از یک ضعف ساختاری رنج می‌برد. اعم از ساماندهی نیروها و بودجه‌های سنواتی که سازمان برنامه و بودجه آن را در ردیف سیزدهم وزارتخانه‌ها می‌چیند، یعنی وزارتخانه های دیگر در لایحه بودجه بر این وزارتخانه اولویت دارند. بحث دیگر اجرای سند تحول آموزش و پرورش، بحث عوض شدن کتب درسی و شیوه‌های آزمون‌های توصیفی است.

وی تأکید کرد: قانون حذف کنکور را در سال97 داشته‌یم ولی به جهت نبودن زیرساخت‌های لازم در آموزش و پرورش هنوز اجرایی نشده است، همچنین اجرای خزنده سند 2030 در بعضی مدارس آموزش و پرورش و بعضی انتصاب‌ها در وزارتخانه آموزش و پرورش از جمله مشکلات دیگر است، اینها مواردی است که به دنبال آن، بعضی از همکاران نماینده ما خواستار توضیح از وزیر آموزش و پرورش شدند.

انتهای پیام/ ع

R41346/P1494/S6,51/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۱۴۵۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویم آموزشی مدارس تغییر می‌کند

به گزارش تابناک - محمود امانی طهرانی در گفت‌وگو با ایرنا درباره تغییر زمان آغاز سال تحصیلی دانش‌آموزان اظهار کرد: یک طرح در مجلس شورای اسلامی برای اصلاح تقویم آموزشی تهیه شده بود که به شورای عالی آموزش و پرورش جهت بررسی ارجاع شد و در شورا اصلاحاتی روی این طرح به عمل آمد و سپس به مجلس بازگردانده شد.

وی افزود: این طرح در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تصویب شد و هم اکنون در نوبت بررسی و تصویب در صحن علنی مجلس است.

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش ادامه داد: در صورتی که این طرح به مصوبه مجلس تبدیل شود، مصوبه قبلی که زمان شروع و پایان سال تحصیلی را دقیقا معین کرده، ملقی می‌شود و اختیارات بیشتری به سطوح اجرایی با توجه شرایط مختلف در جغرافیا کشور داده می‌شود.

آغاز و پایان سال تحصیلی با شرایط آب و هوایی مناطق

امانی طهرانی در پاسخ به این پرسش که آیا این طرح در برگزاری امتحانات نهایی خلل ایجاد می‌کند یا خیر، گفت: امتحانات نهایی امری است که در یک برنامه واحد کشوری قابل ارائه است اما در بسیاری از مناطق می‌توانند طول سال تحصیلی خود را با مقداری برنامه ریزی بهتر با توجه به شرایط آب و هوایی خود تنظیم کنند.

در تشریح دلایل توجیهی این پیش نویس بیان شده که تقویم آموزشی مدارس دارای مولفه های مختلفی از جمله شروع و پایان فعالیت مدارس در روزهای سال، شروع و پایان فعالیت مدارس، ساعات شبانه روز و تعطیلات پیش بینی نشده است که اتخاذ تصمیمات متمرکز یکسان در مورد آن ها، مشکلات و مسائل متعددی را ایجاد می کند.بر همین اساس مرکز پژوهش های مجلس معتقد است که با توجه به گستردگی شرایط اقلیمی و جغرافیایی کشور، تهیه یک چارچوب کلان ملی برای تدوین تقویم آموزشی ملی و واگذاری بسیاری از اختیارات به شوراهای آموزش و پرورش استان، مناطق و مدارس بسیار ضروری است.

همچنین شفافیت در حدود اختیارات هر یک از مراجع سیاست گذار و تصمیم گیر در مورد تقویم آموزشی مدارس و تعیین حیطه اختیارات حوزه های ستادی آموزش و پرورش، شورای عالی آموزش و پرورش، استان و شورای آموزش و پرورش استان، منطقه و شورای آموزش و پرورش شهرستان و نهایتا مدرسه و شورای مدرسه، یکی دیگر از راهکارهای موثر بر ساماندهی و متناسب سازی زمان آموزش است که در دلایل توجیهی این پیش نویس مورد تاکید قرار گرفته است.

در ادامه دلایل توجهی پیش نویس مرکز پژوهش ها، ناهماهنگی تعطیلات مدارس با تعطیلات اولیا شاغل که سبب می شود عملا تعطیلات مدارس چندان مورد استفاده مدارس و اولیا قرار نگیرد هم مورد توجه قرار گرفته است. چرا که تعطیلی مدارس، هم زمان با فعالیت ادارات و مدارس در ایام نوروز تا حد زیادی سبب می شود بخش عمده ای تعطیلات نوروزی مدارس برای استفاده خانواده مفید واقع نشود و دانش آموزان به دلیل اشتغال والدین به خوبی از این تعطیلات استفاده نکنند. تعطیلات مدارس در روز پنجشنبه و فعالیت و سازمان ها در این روز سبب شد عملا هدف اصلی این طرح که ایجاد شرایطی برای حضور فرزندان در کنار خانواده است، محقق نشود.

 

دیگر خبرها

  • (ویدئو) نبش گورهای دسته جمعی در خان‌یونس
  • اجلاسیه مدیران و معاونان آموزش حوزه‌های علمیه گیلان
  • آغاز سال تحصیلی از مهر به شهریور تغییر می‌کند؟!
  • اهدا بیش از ۱۰۰ کولر گازی به مدارس بندر امام خمینی(ره)
  • تحویل ۴۵۰ کلاس درس به آموزش و پرورش استان اصفهان
  • اولویت نخست آموزش و پرورش تامین نیروی انسانی است
  • اهدای بیش از ۱۰۰ کولر گازی به مدارس بندر امام خمینی
  • تهیه کولر برای مدارس شهر بندر امام خمینی (ره)
  • تقویم آموزشی مدارس تغییر می‌کند
  • لزوم نگارش پیوست عملیاتی تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد و مدارس استان قم