Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-03-29@00:36:06 GMT

روش پولدار شدن سلبریتی‌ها

تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۲۱۵۰۴۹

روش پولدار شدن سلبریتی‌ها

در بین این چهره های مختلف پرمخاطب در فضای مجازی می توان چهره هایی را دید که در زمره هنرمندان قرار دارند که ما با واژه سلبریتی نیز آنان را می‌شناسیم که در مواقعی این دسته از هنرمندان تنها هنرشان به نمایش گذاشتن استعدادهایشان نیست بلکه با استفاده از ابزار تبلیغ کردن سعی در جذب مخاطب و درآمدزایی دارند.
به گزارش خرداد و به نقل از قدس آنلاین،با فراگیر شدن شبکه‌های اجتماعی مثل تلگرام و اینستاگرام راه برای  برخی از افراد فرصت طلب برای درآمدزایی در این شبکه‌ها محیا شد، به طوری که با جست وجویی در این شبکه ها به راحتی می‌بنیم که بسیاری از گروه‌ها و پیج‎های تجاری در این شبکه‌های اجتماعی به تبلیغ و فروش محصولات خود می‌پردازند و در تبلیغاتشان با اشتراک گذاشتن عکس از صنایع کوچک نوپا گرفته تا تجارت های نامحدود و گسترده به نمایش و فروش محصولات اشاره می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اما این تبلیغات گاهی از سوی افرادی صورت می‌گیرد که مخاطبان آنها جوانان و نوجوانانی هستند که تلاش می‌کنند با الگو برداری از این افراد کوچکترین تفاوت را از بین برده و خود را به طور کامل شبیه سلبریتی های مورد علاقه خود کنند.
در بین این چهره های مختلف پرمخاطب در فضای مجازی می توان چهره هایی را دید که در زمره هنرمندان قرار دارند که ما با واژه سلبریتی نیز آنان را می‌شناسیم که در مواقعی این دسته از هنرمندان تنها هنرشان به نمایش گذاشتن استعدادهایشان نیست بلکه با استفاده از ابزار تبلیغ کردن سعی در جذب مخاطب و درآمدزایی دارند.
از نظر این دسته از سلبریتی ها کاربران تنها ابزاری هستند که باید در دام این تبلیغات قرار بگیرند و با هر کلیک از سوی آنان، جیب گرداننده صفحه را روز به روز غنی‌تر کنند.


پست‌های تبلیغی میلیونیجالب است بدانید نرخ تبلیغات در اینستاگرام و تلگرام وابسته به هر هنرمندی متفاوت است. هر پست بسته به میزان فالوور شخص هزینه هایی از ۱ تا ۲۰ میلیون تومان  برمی‌دارد. مثلا یکی از این سلبریتی ها برای یک پست اینستاگرامی که ۲۴ ساعت منتشر کند، حدود پنج تا هفت میلیون تومان پول می‌گیرد. اما تبلیغات در میان افرادی که از محبوبیت بیشتری برخوردار هستند، متفاوت‌تر است.
این هنرمندان بیشتر در قالب استوری اینستاگرامی تبلیغات می‌کنند و استوری‌های اینستاگرامی بین سلبریتی‌ها از۵ تا ۲۰ میلیون تومان قیمت دارد که البته می‌شود با کمی چانه زدن یکی دو تومان هم از آنها تخفیف گرفت. به این ترتیب می‌توان گفت که بازار کار در شبکه های اجتماعی برای سلبریتی ها بسیار داغ است. با وجود شبکه‌های اجتماعی موجی جدید از تجارت در ایران به کمک هنرمندان به وجود آمده است که بیشتر، این فضاها تبدیل به فروشگاه‌های بزرگ زنجیره‌ای شده است که نیازی به پرداخت مالیات و هزینه رهن و اجاره برای این هنرمندان دیگر نیست.
سوءاستفاده از اعتماد کاربرانحجت الاسلام محمد کهوند، کارشناس فضای اجتماعی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان اظهار داشت: شبکه‌های اجتماعی ایجاد شده بدون هیچ ضابطه و قوانینی هستند که هر شخصی می‌تواند در آن دیده شود حال بزرگنمایی بیشتر بر روی هنرمندان است. این اقتضا مدیریتی این شبکه‌ها است، به گونه‌ای طراحی شده است که زمینه ظهور برای هرکسی امکان پذیر است.این فضای بی‌قاعده می‌تواند هر خروجی داشته باشد که نتیجه آن سوءاستفاده از اعتماد کاربران است.
حجت الاسلام کهوند درباره مدیریت بر این شبکه‌های اجتماعی گفت: این نرم‌افزارها تحت قاعده و مدیریت کشور ما نیست و تنها راه جلوگیری از اعمال فخرفروشی و تبلیغات ناهنجار نظارت بیشتر بر محتواهای منتشر شده و فعالیت افراد سودجو بر این شبکه‌ها است.
کارشناس فضای مجازی افزود: اگر در کشور یک سری نرم‌افزار با کیفیت تولید شود و برای آن مزیت‌های بهتری قائل شود دیگر از سرویس‌های خارجی و بدون ضابطه استقبال نخواهد شد.
سلبریتی‌هایی که از وزیر بیشتر مخاطب دارندامیر ناظمی عضو هیأت علمی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور معتقد است: سلبریتی‌ها اصلی ترین بازیگران شبکه‌های اجتماعی هستند.
ناظمی افزود: شاهد کسب درآمد سلبریتی‌ها از شبکه‌های اجتماعی و اثرگذاری آنها هستیم و عمده درآمد آنها تحت الشعاع پست‌های اینستاگرامی است.


عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات سیاست علمی ادامه داد: در ایران در حوزه تخصصی فناوری، پستهای وزیر ارتباطات جزو ۵ نفر اول پربازدید است. سلبریتی‌هایی در این حوزه تخصصی داریم که از وزیر پرمخاطب‌ترند.
وی با بیان اینکه سلبریتی‌ها در ایران از ۱۵ تا ۳۵ میلیون تومان می گیرند و در اینستاگرام پست می‌گذارند و این مبلغ برای تلگرام ۱۰ میلیون است اظهار کرد: اکنون جایگزین‌های رسانه‌های متداول، کارکردهای خود را دارند و با افرادی روبرو هستیم که صرفا بلندگو هستند بدون آنکه فکری پشت بیانات همه آنها باشد.


تبلیغ اجناس بی کیفیتوقتی به صفحات این اشخاص سر میزنیم مشاهده می شود که هرکدام از آنها دنیای رنگارنگی را برای خود ساخته‌اند به طوری که یک روز با حضور در یک رستوران مجلل، روز دیگر با حضور در کافه ها و افتتاح آن ها مبالغ چشم گیری را به جیب می زنند.
نکته قابل توجه اینجاست که این افراد بعضا اقدام به تبلیغات اجناسی می‌کنند که از کیفیت خوبی برخوردار نیست و فروشگاه مورد نظر حتی نتوانسته مجوزی برای تبلیغات محصول خود کسب کند. این افراد کوچک‌ترین موارد را نیز تبلیغ می‌کنند و به تمام مخاطبان خود استفاده از این محصولات را پیشنهاد می‌دهند.


سوء استفاده از عواطف مردمموضوع تبلیغات و کسب درآمد برخی از این افراد زمانی رنگ و بویی تلخ تری به خود می‌گیرد که می‌بینیم برخی از آن‌ها با انتشار تصاویر بیماران، عکس گرفتن با معلولان یا حضور در برخی مناطق حاشیه نشین به بهانه جمع آوری کمک‌های مالی برای این افراد اقدام به سودجویی کرده و با سوءاستفاده از احساسات مردم جامعه مبالغ هنگفتی را به جیب می‌زنند اما از نحوه هزینه کرد این مبالغ هیچ گزارش شفافی ارائه نمی‌شود.
حال سوال اساسی اینجاست که چقدر از این دنیای مجازی واقعیت دارد؟ آیا این افراد واقعا فرشته نجات بیماران هستند؟ و چقدر از این مبالغ جمع آوری شده صرف کارهای خیر می‌شود؟ البته نباید تمام فعالان فضای مجازی را به یک چشم دید و برخی از این چهره‌ها نیز وقتی اقدام به جمع آوری مبالغی برای کمک کردن به بیماران یا انجام کارهای خیریه می‌کنند و گزارش عملکرد را به صورت شفاف در اختیار کاربران قرار می‌دهند.
باید توجه داشت که اعتماد به این افراد در فضای مجازی کار آسانی نبوده  و تبلیغ کالاها توسط این دسته از افراد در فضای مجازی نیز به معنای با کیفیت بودن نیست بلکه اصلی‌ترین هدف آن‌ها کسب درآمدهای میلیونی است.
برچسب ها: سلبریتی ، اینستاگرام ، پولدار شدن

منبع: خرداد

کلیدواژه: سلبریتی اینستاگرام پولدار شدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۱۵۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«شاهزاده سرین» کیست و در ایران چه می‌کند؟

به گزارش «تابناک»، سایت فراز نوشت: کسی دقیقا نمی‌داند نامش چیست. مشهور به «سرین کرتیس» است و می‌گویند که نام خانوادگی‌اش سرین بدیعی است. از نزدیک به ۱۰ سال پیش ویدیو‌های او در فضای مجازی دست‌به‌دست می‌شد.
 
در روزگاری که هنوز شبکه‌های اجتماعی سلطه امروز را بر جامعه نداشت. طرز رفتار و حرف‌زدن او، واکنش‌های عجیب‌وغریبش و البته سبک زندگی لوکس و تجملاتی او سبب شد که خیلی زود به چهره‌ای سلبریتی در فضای مجازی تبدیل شود.
 

از همان زمان هم مشخص بود که سرین چندان تعادل روانی ندارد. کسی که خودش را شاهزاده خطاب می‌کند و اعتقاد دارد که باید بر تخت شاهی بنشیند. حالا سوال اینجاست که «شاهزاده سرین» با چنین گذشته‌ای چرا ناگهان به ایران آمده است؟ برای پاسخ به این سوال باید ببینم او کیست و چگونه معروف شد و با دستگیری شهرتش به اوج خود رسید.
 
شاهزاده از کجا آمد؟
 
مشخص نیست که دقیقا پیشینه خانوادگی سرین کرتیس چیست. آنچه در طول این سال‌ها مشخص بوده سبک زندگی تجملاتی اوست که همواره ویدیو‌هایی با ماشین‌های گران‌قیمت منتشر کرده است. البته اینکه او واقعا صاحب ثروت است یا توانسته مقابل دوربین ثروتمند به‌نظر برسد سوالی است که بی‌پاسخ مانده است. هرچند که خود او در جایی گفته که در صنهت جواهر فعالیت می‌کند.
 
از سوی دیگر گفته می‌شود که او فرزند سرهنگ جلال بدیعی از نظامیان بلندپایه رژیم پهلوی است که گویا رییس ساواک قم نیز بوده است. اما بر اساس اطلاعات موجود سرین در تهران و در سال ۱۹۷۱ به دنیا آمده. خودش نیز گفته که حدود ۵۰ سال دارد. سنی که البته با چهره جوان او همخوان نیست.
 
سرین به این دلیل که نسلش به شاهان ایرانی باز می‌گردد از سال‌های قبل خود را شاهزاده خوانده است. او حتی گفته که همسر رضاشاه در خانه آن‌ها کار می‌کرده و برعلیه خاندان پهلوی نیز صحبت‌های بسیاری کرده است. در واقع می‌توان گفت که تنها کسی که مورد تایید سرین بوده خودش است.
 
هتاک به مقدسات یا مجنون؟
 
نخستین ویدیو‌هایی که از شاهزاده سرین دست به دست می‌شد به دلیل لحن منحصر به فرد بیشتر جنبه خنده‌دار داشت. او در برخی از این ویدیو‌ها نیز صحبت‌هایی کرده که بیشتر شبیه بیماران جنسی است. البته او واقعا در فیلم‌های پورنوگرافی نیز حضور داشته و گویا در این صنعت فعال بوده است.
 
بخش دیگر صحبت‌های او درباره مقدمات دین اسلام و و مسلمانان است که بیشتر مورد توجه رسانه‌های داخلی قرار گرفته است. تا جایی که خبرگزاری میزان وابسته به قوه قضاییه در خبر دستگیری، او را فرد «هتاک به مقدسات» معرفی کرده است.
 
شاهزاده سرین البته در طول سال‌ها ویدیو‌های بسیاری از خود منتشر کرده که در آن‌ها به مقدمات و قرآن توهین می‌کند. اما به نظر می‌رسد که او به راستی تعادل روانی و ثبات شخصیت نداشته و جنون او با مروری بر ویدیو‌ها و رفتار‌های او بیشتر مشخص می‌شود.
 
از سوی دیگر بر اساس ماده ۲۶۳ قانون مجازات اسلامی «هرگاه متهم به سب، ادعا نماید که اظهارات وی از روی اکراه، غفلت، سهو یا در حالت مستی یا غضب یا سبق لسان یا بدون توجه به معانی کلمات یا به نقل قول از دیگری بوده است سابّ‌النبی محسوب نمی‌شود». بنابراین به نظر می‌رسد با توجه وضعیت روانی و شخصیتی سرین نمی‌توان به سادگی اتهام سب النبی را متوجه او دانست. 
 
چرا سرین به ایران آمد؟
 
شاهزاده سرین سال‌ها در آمریکا زندگی کرده است. به نظر می‌رسد که او پیش از انقلاب یا کمی بعد از آن ایران را ترک کرده. اینکه او در طول این سال‌ها با صنعت جواهر، پورنوگرافی یا میراث خانوادگی زندگی می‌کرده مشخص نیست. اما کمتر کسی تصور می‌کرد که شاهزاده سرین در فروردین ۱۴۰۳ ناگهان در ایران ظاهر شود و با میدان آزادی فیلمی منتشر کند.
 
اینکه او با چه پاسپورتی وارد ایران شده نیز همچنان مبهم است، اما در آخرین حضور اینستاگرامی خود در پاسخ به این سوال که ایران چه شرایطی دارد، گفته که به شکل فراری زندگی می‌کند. هرچند که در همان برنامه می‌گوید که در شهرک اکباتان حضور دارد و ویدیو دیگری نیز اعلام می‌کند که در گوهردشت کرج است. جایی که در آن دستگیر و تفهیم اتهام شده. سرین کرتیس مدعی بود که از آمریکا خسته شده و به همین دلیل به ایران آمده و می‌خواهد مردم را دعوت به «قیام» کند.
 
این حضور ناگهانی در ایران و انتشار ویدیو‌هایی که در آن مکان خود را افشا می‌کند، گواه دیگری بر جنون سرین است. موضوعی که نشان می‌دهد او به هیچ وجه نسبت به شرایطی که در آن قرار دارد آگاه و هوشیار نیست.
 
ظهور و سقوط سرین‌ها در شبکه‌های اجتماعی
 
پدیده‌های فضای مجازی مثل سرین با ظهور شبکه‌های اجتماعی و گسترش ارتباطات تبدیل به چهره‌های معروفی شده‌اند. چهره‌های که ابتدا شناخته می‌شوند و سپس گاهی می‌توانند در بین عده‌ای از مردم مرجعیت نیز پیدا کنند. آن‌ها عموما با رفتار‌ها یا گفتار‌های خارج از عرف یا ناهنجار پا به میدان می‌گذارند. رفتار‌هایی که گاهی تا مرز دیوانگی نیز می‌رود و شاید اگر بستر شبکه‌های اجتماعی نبود، این چهره‌ها در حد دیوانه‌های محلی باقی می‌ماندند.
 
گسترش ارتباطات، اما فضا را برای جهانی شدن مجنون‌های محلی به وجود آورده تا آگاهانه یا ناآگاهانه تبدیل به چهره‌های مطرح شوند و البته پول و اعتباری هم برای خود دست‌وپا کنند.
 
این پدیده‌ها معمولا به‌یکباره نیز ظهور می‌کنند و پس از چندی ستاره اقبال آن‌ها در شبکه‌های اجتماعی خاموش می‌شود. چهره‌های مثل سهیل سنگرزاده یا «جون دل» یا برخی اراذل و اوباش با تکیه کلام‌های معروف از این دسته هستند.
 
شاهزاده سرین هم که پیش از ظهور شبکه‌های اجتماعی سلبریتی شده بود، دوباره در چنین فضایی به عرصه بازگشت و با ورود ناگهانی به ایران سرنوشت مبهمی در این انتظار اوست. هرچند که به نظر می‌رسد او و بسیاری از این پدیده‌های مجنون مجازی از بیماری و مشکلات روان رنج می‌برند و نیاز به درمان دارند.

دیگر خبرها

  • عضویت ۱۰ هزار همدانی در صندوق بیمه کشاوران، روستائیان و عشایر
  • «شاهزاده سرین» کیست و در ایران چه می‌کند؟
  • ستاره‌های فوتبال در نوروز پولدار شدند!
  • فیلم| هشدار پلیس فتا درمورد شگرد کلاهبرداران اینترنتی
  • (ویدیو) هشدار پلیس فتا درمورد شگرد کلاهبرداران اینترنتی
  • (تصاویر) باشگاه بدنسازی بچه پولدار‌ها؛ وزنه از طلا و یاقوت!
  • یاقوت البرز؛ محور تبلیغات تلویزیونی در ایام نوروز
  • ظرفیت‌های مردمی و دولتی پای کار ترویج طرح «زندگی با آیه‌ها» باشند
  • مبالغ پرداختی عجیب به سلبریتی‌ها برای حضور در صدا وسیما
  • مبالغ پرداختی به سلبریتی‌ها برای حضور در صدا وسیما