Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-30@11:12:52 GMT

ارتباط پول و بی‌قانونی چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۲۱۷۲۷۹

ارتباط پول و بی‌قانونی چیست؟

بر اساس یافته های جدید روانشناسان بسیاری از افراد ثروتمند خود را بالاتر از قانون احساس می‌کنند.

ایران آنلاین / آیا پول می‌تواند ریشه انجام کارهای غیراخلاقی و  غیر قانونی باشد؟ ارتباط پول و بی‌قانونی چیست؟ نتایج مطالعات جدید روانشناسان دانشگاه برکلی نشان داده است افراد ثروتمند بیشتر احتمال دارد رفتارهای غیراخلاقی مانند مشاجره و رانندگی ناایمن، انجام دهند زیرا ثروت منجر به این می‌شود تا به خود حق بدهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارشناسان در این بررسی ارتباط میان ثروت و انجام کارهای غیراخلاقی را مورد بررسی قرار دادند. متاسفانه، نتایج نشان می‌دهد ثروتمندان گاهی خود را برتر از قانون احساس می‌کنند و بیشتر در معرض انجام رفتارهای غیراخلاقی هستند.

حتی دیده شده است این افراد گاهی افراد پایین‌تر را نادیده گرفته و حق آنها را از بین می‌برند.

دچر کلتنر، مدیر این تیم مطالعاتی و روانشناس دانشگاه برکلی که سال هاست روی تاثیرات ثروت و قدرت بررسی می‌کند، در این باره می گوید:  تاثیر منفی قدرت، قانون طبیعت انسان است.

او تفاوت در نحوه برخورد غنی و فقیر با شرایط مختلف اجتماعی را ارزیابی کرده و می افزاید: ثروت اساسا یک مکانیسم قدرت است و این قدرت می‌تواند محدودیت‌های جامعه را از بین ببرد و منجر به این شود که افراد آزادانه عمل کنند و حتی گاه باعث می‌شود تا کمتر نسبت به کاری که انجام می‌دهند، احساس شرم کنند و دیدگاه متفاوتی نسبت به دیگران داشته باشند.

نتایج این مطالعه نشان داد، افرادی که دارای اتومبیل‌های گرانقیمت هستند، چهار برابر بیشتر احتمال انجام بی‌قانونی را نسبت به افراد با اتومبیل‌های ارزان‌تر دارند.

شاید این مثال جالب باشد که اگر فردی از طبقه عادی دزدی کند، بر تعداد انگشت‌شماری از افراد جامعه تاثیر بگذارد، اما اگر فرد ثروتمندی دزدی یا تخلف کند، بر تعداد بیشتری از افراد جامعه تاثیر می‌گذارد./ ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۱۷۲۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه کسی ناظر بر ابتذال جاری در آپارات است؟

فیلم‌هایی با صحنه‌های مشخص جنسی و عدم نظارت بر محتوا، موضوعی است که این روزها به شدت خانواده‌ها را نسبت به محتوای منتشر شده در برخی سامانه اشتراک گذاری ویدئو نگران کرده است.

به گزارش مشرق، شاید شما تجربه کرده باشید که فرزندتان به تماشای یک فیلم خارجی علاقه نشان داده باشد، در این شرایط سایت‌های داخلی را به امید محتوای اخلاقی ترجیح می‌دهید اما به ناگاه در یک فضای خانوادگی با صحنه‌ای غیراخلاقی و مستهجن مواجه می‌شوید.

در حالی که در قوانین و مقررات سایت آپارات عدم درج محتوای حساس به عنوان یکی از شروط استفاده کاربران از این سایت قید شده و در توضیح این عبارت آمده است که «محتوای غیراخلاقی، غیرعرفی یا در تضاد با قوانین کشور»، پیدا کردن یک فیلم دیگر با محتوای مستهجن کار سختی نیست.

شاید برای چندمین بار است که کاربران سایت‌ آپارات از محتوای مستهجن و نامناسب اعلام شکایت می‌کنند. سایتی که پیش از این هم به دلیل انتشار محتوای غیراخلاقی با تذکر جدی مقامات نظارتی مواجه شده بود.

هم‌اکنون فیلمی که تاکنون بیش از ۴۷ هزار بازدید در سایت آپارات داشته، دارای چندین سکانس به شدت غیراخلاقی مخالف با آموزه‌های اخلاقی، امنیت خانواده، موازین شرعی و قوانین امنیت اجتماعی حوزه نشر محتوا است. سایت آپارات اولین و بزرگترین سایت اشتراک ویدیوی ایرانی است که به لطف فیلتر شدن چندساله یوتیوب توانسته موفقیت‌های زیادی را کسب کند.

نظارت بر محتوای فضای مجازی از دیرباز جز موارد مهمی بوده که برای نهادهای تربیتی اهمیت بسیاری داشته است.

برخی معتقدند که «به دلیل گستردگی فضای مجازی و کاربران آن امکان نظارت جدی بر فضای مجازی نیست.»در مقابل کارشناسان می‌گویند که «به دلیل اعتماد خانواده‌ها به فضاها و سایت‌های داخلی این سایت‌ها باید محدوده امن خانواده‌ها باشند.»

در تمامی پلتفرم‌های توزیع محتوا در جهان با استفاده از الگوریتم‌های هوشمند محتوای منتشر شده بررسی می‌شود، ‌ از طرفی در صورت عدم کارایی درست در شیوه‌های نظارتی، سایت‌های متخلف از دسترس خارج می‌شوند.

منبع: فارس

دیگر خبرها

  • بازنشستگان مطمئن باشند که «همسان‌سازی حقوق» آنان انجام می‌شود
  • چه کسی ناظر بر ابتذال جاری در آپارات است؟
  • افزایش ایست بازرسی در تهران / خاطره دهه ۶۰ تکرار می‌شود؟
  • دریا منبع قدرت و ثروت است/ ۸۰ درصد تجارت ما از خلیج فارس است
  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • دستگیری ۲۲ عضو یک شرکت هرمی در نوشهر
  • حذف هوش مصنوعی غیراخلاقی از اپ استور
  • دستگیری ۵ نفر در ارتباط با قتل بازپرس سابق در آمل
  • ارتباط ویتامین B12 با جوش و آکنه صورت
  • کنسرسیوم «توسعه ریلی افغانستان» ترانزیت را از مجاری قانونی پیگیری کند