Web Analytics Made Easy - Statcounter

روزنامه "لوموند" فرانسه در گزارشی نوشت، گروه تروریستی داعش در عراق همان سناریوی ۲۰۱۰ تشکیلات القاعده را تکرار می‌کند.

به گزارش ایسنا، در حالی که ۹ ماه از اعلام پیروزی نظامی عراق بر گروه تروریستی داعش می‌گذرد اما با این وجود هفته‌ای نبوده است که این کشور شاهد حملات آن علیه غیرنظامیان یا نیروهای امنیتی خود نباشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این راستا، روزنامه لوموند فرانسه در گزارشی به بازگشت مجدد داعش به عراق پرداخته و نوشته است، افراد مسلح داعش بار دیگر رعب و وحشت را در دل ساکنان شهرک‌ها و روستاهای نزدیک شهر طارمیه واقع در شمال بغداد می‌اندازند، به غیرنظامیان و نیروهای امنیتی حمله می‌کنند و در باغ‌های انبوه و خانه‌های دور افتاده پنهان می‌شوند که به آنها امکان تشکیل دوباره باندهایشان را می‌دهد.

روزنامه لوموند در ادامه نوشت، افراد مسلح داعش در قالب باندهای کوچک محرمانه بدون نشان دادن چیزی که داعشی بودن آنها را نشان دهد در منطقه رفت و آمد دارند، از برخی شهروندان فدیه می‌گیرند و همان سناریوی جنگ‌های چریکی را تکرار می‌کنند که تشکیلات تروریستی القاعده در سال ۲۰۱۰ در عراق در پیش گرفته بود، به این شکل که شورشیان برای یک دوره‌ای تلاش می‌کنند به مناطق مشخصی نفوذ کنند، بدون اینکه آنها را تحت کنترل خود درآورند و حملاتی را علیه غیرنظامیان اجرایی می‌کنند.

این روزنامه در گزارش خود آورده است، تصمیم دولت عراق مبنی بر ممانعت از بازگشت آوارگان و قبایل به این روستاها و شهرک‌ها با اهداف امنیتی یا قومی به این مشکل دامن می‌زند و دست شورشیان را در این مناطق برای انجام اهدافشان باز می‌گذارد.

به نوشته این روزنامه، داعش از طریق دو شاخه مستقل بار دیگر جان گرفته و پیکره خود را ساخته است، نخست با حضور در شهر طارمیه، کمربندی بغداد، غرب دیالی و تکریت یا بخش غربی موصل و تل تلعفر واقع در شمال عراق حدود ۱۰۰۰ شورشی در این مناطق حضور دارند که اکثرا عضو سازمان‌های امنیتی داعش هستند یا پشت پرده قرار دارند و نیروهای امنیتی و ساکنان آنها را نمی‌شناسند.

اما شاخه دوم همان بقایای داعش هستند که از حدود ۲۰۰۰ نظامی عضو گروه "سربازان سایه" تشکیل شده‌اند، ۹۹ درصد آنها عراقی هستند و نیروهای امنیتی آنها را می‌شناسند و در چهار "مثلث مرگ" یعنی کوه‌های حمرین، - لانه اصلی شورشی‌ها - امتداد استان‌های دیالی، صلاح الدین، کرکوک، منطقه سامرا به سمت جنوب و مناطق صحرایی پیرامون البعاج و الانبار در غرب عراق و در طول مرزها با سوریه فعالیت دارند.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۱۸۲۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش وحدت در خنثی سازی سناریوی شوم دشمنان برای منطقه

انوار احمد، مدرس علوم قرآنی در مدرسه قرآن حمزه(ع) در شهر آدیس آبابا کشور  اتیوپی در گفتگو با خبرگزاری تقریب بروز ملی گرایی را یکی از بزرگ ترین خطرات در جهان اسلام می داند و می گوید: این تلاشی بوده که دشمنان اسلام با هدف القای تبلیغات فتنه انگیز و دشمنی ساز بین ملت های مسلمان به جریان انداخته اند تا با تضعیف همگرایی فرهنگی بتوانند در سطوح دولتها هم به اختلافات سیاسی دامن بزنند.

او با بیان اینکه مخالفین همسویی مسلمین برای اینکه از وحدت اسلامی مفهومی غیرمنطقی و غیرعملی بسازند آن را به نام وحدت مذهبی توجیه می کنند، ادامه داد: هدف آنها این است که مفاهیم اسلامی را دستخوش جعل و انحراف کنند و از طریق عوامل نفوذی خود به تفرقه میان ملت های مسلمان دامن بزنند. این در حالی است که هدف علمای بزرگ اسلامی از وحدت اسلامی محصور کردن مذاهب به یک مذهب یا تمرکز بر مشترکات مذاهب و طرد افتراقات آنها نیست که نه معقول و منطقی است و نه مطلوب و اجرایی اما غربی ها تلاش می کنند که این هدف را به شکست بکشانند و وجوه اختلافی را پررنگ سازند.

انوار احمد، همچنین افزود: در حالی که دشمنان سعی دارند با دامن زدن به مساله شیعه و سنی میان کشورهای مسلمان شکاف ایجاد کنند، خود در پشت پرده به دنبال اجرای طرح هایی هستند که اسرائیل را در تحقق اهداف اشغال گرانه در فلسطین به موفقیت برساند. یعنی نتیجه محتوم تفرقه میان ملت ها و دولتهای مسلمان شکست سیاسی و فرهنگی آنها در برابر دشمنان است. آنها از این طریق هم مانع رشد اسلام شوند و هم از طرفی بتوانند به راحتی بر آنها سلطه پیدا کنند.

او در توضیح بیشتر افزود: در شرایط کنونی که نتیجه تفرقه و دور شدن کشورهای مسلمان از یکدیگر در منطقه اشکار شده است بهترین فرصت است تا این کشورها با به کارگیری سازکارهای وحدت زمینه را برای خارج کردن کشورهای غرب از منطقه و تضعیف نفوذ اسرائیل فراهم کنند. تنها از این طریق هم می توانند به شکوه و قدرت اصلی خود دست یابند و هم جلوی پیشروی سناریوهای سیاسی و جغرافیایی آنها را بگیرند.
 

دیگر خبرها

  • نقش وحدت در خنثی سازی سناریوی شوم دشمنان برای منطقه
  • فرار بزرگ پرسپولیس از بدترین سناریوی ممکن در دقیقه 95
  • یک روزنامه: سختگیری دهه 60 در مدارس در حال تکرار است/ هنوز «آینه» ممنوع است! دانش‌آموزان دوره متوسطه می‌گویند در مدرسه کیف‌هایشان را می‌گردند و مسئولان مدرسه برخوردهای خشن و توهین‌آمیز دارند
  • تأکید عراق بر پایبندی به توافق امنیتی با ایران
  • ترکیه ۴۱ نفر را به ‌اتهام ارتباط با گروهک داعش بازداشت کرد
  • بازداشت ۴۱ تروریست داعشی در ترکیه
  • سرکوب معترضان حامی فلسطین در فرانسه
  • اولین هت تریک توماس مولر برای بایرن مونیخ (1 می، 2010) / فیلم
  • روایت روزنامه جمهوری اسلامی از مدارا با طالبان بدون خط قرمز/ جازدن سیل به جای دادن حقابه!
  • تصمیم فرانسه برای کمک گرفتن از چین