Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، آیت‌الله محسن فقیهی، عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در دیدار جمعی از دانش‌آموزان استان هرمزگان شهرستان بشاگرد با اشاره به کلام امیرالمومنین(ع)، اظهار کرد: «... وَإِنَّمَا قَلْبُ الْحَدَثِ كَالاْرْضِ الْخَالِیةِ مَا أُلْقِی فِیهَا مِنْ شَیء قَبِلَتْهُ...» امام علی(ع) در فرازی از نامه‌شان به امام حسن مجتبی (ع) می‌فرمایند «.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. قلب جوان همچون زمین خالی است و هر بذری در آن پاشیده شود آن را می‌پذیرد...».
وی با بهره‌گیری از این کلام نورانی افزود: آنچه باعث شده شما امروز توفیق زیارت بارگاه منور حضرت فاطمه معصومه(س) و توفیق حضور در مسجد مقدس جمکران را در قم پیدا کنید در راستای همین فراز از نامه حضرت امیر(ع) است.
تفاوت تکامل انسان با دیگر موجودات
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ادامه داد: تکامل معنوی، ویژگی ممتاز مخلوقات خداوند است که نصیب انسان شده، یعنی تمام حیوانات برای زندگی و سپری کردن امور خود حرکت و تکاپو دارند، اما آنچه انسان را نسبت به دیگر مخلوقات ممتاز می‌کند؛ تکامل معنوی و لقای پرورگار است.
فضای مجازی؛ جولانگاه تهاجم فرهنگی
آیت‌الله فقیهی با اشاره به هجمه‌ها و آسیب‌های همه‌جانبه دشمنان اسلام و انقلاب و هدف گرفتن دانش‌آموزان، تصریح کرد: امروز فضای مجازی که می‌تواند هم خوب وهم بد باشد، جولانگاه تهاجم فرهنگی، اسلام‌ستیزی و مبارزه با انسانیت است که از همین تریبون خواستار توجه بیش از پیش مربیان و متربیان و خانواده بزرگ آموزش و پرورش نسبت به این مسئله مهم و حساس هستم.
این استاد برجسته حوزه علمیه قم ضمن قدردانی از تعامل آموزش و پرورش با حوزه و روحانیت، ادامه داد: در مقابل صف‌آرایی‌ها و دشمنی‌های معاندان اسلام و نظام، تعلیم و تربیت، روشنگری و آگاهی‌بخشی خانواده‌ها می‌تواند میزان و درصد آسیب‌های اجتماعی و فضای مجازی را کاهش دهد.
وی با استقبال از تدارک اردوهای زیارتی برای دانش‌آموزان، گفت: تشکیل چنین اردوهای زیارتی می‌تواند علاوه بر تقویت روحیه معنوی فرزندانمان نگاه و بینش آنان را نسبت به خداشناسی و معارف اهل بیت(ع) تقویت کند.
جوانان را دریابیم
عضو جامعه مدرسین در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به حدیثی از امام صادق(ع)، گفت: حضرت می‌فرمایند «عَلَیکَ بِالأَحداثِ فَإِنَّهُم أسرَعُ إلى کُلِّ خَیرٍ؛ جوانان را دریاب، زیرا آنان سریع‌تر به کارهاى خیر روى می ‌آورند»، بر اساس رهنمود امام صادق(ع) مسئولان امر باید برای جذب بیشتر نسل جوان به سمت کارهای خیر، برنامه‌ریزی عملیاتی‌تری داشته باشند تا نسل آتی، که حامی و صاحب این انقلاب است با صحت و سلامت از این گذرگاه‌ها و شبیخون‌های فرهنگی و اجتماعی ساخته دست دشمن عبور کند.
وی افزود: باید برای نسل جوان و جدید که شیفته و تشنه معارف ناب اسلامی است، شخصیت و احترام لازم را قائل شد و به خصوص نسبت به حضور آنان در مساجد نگاه ویژه‌ای داشت.
آیت‌الله محسن فقیهی اظهار کرد: چه در برگزاری مراسم‌های معنوی دعا و قرآن‌خوانی و چه در مراسم‌های مربوط به ولادت‌ها یا شهادت‌های ائمه اطهار(ع) جوان‌ها می‌توانند با تلاش خلاقانه خود، بهترین برنامه‌ها را اجرا کنند و باید به نظرات و دیدگاه‌های آنان به‌طور خاص در امور فرهنگی و مذهبی توجه کرد.
یادآور می‌شود، دیدار و آشنایی دانش‌آموزان با علما و بهره‌گیری از رهنمود‌های آنان و نیز بازدید از حوزه‌های علمیه از برنامه‌های مصوب و ابلاغی سالانه دبیرخانه ستاد همکاری‌های حوزه و آموزش و پرورش است.
اکبر پوست‌چیان
انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۱۸۵۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به حوزه آموزش و پرورش بردسکن

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، علی اکبر چراغیان در جمع نمازگزاران جمعه بردسکن از برگزاری بیش از ۴۰ عنوان برنامه در طول این هفته خبر داد و افزود:  آموزش و پرورش بردسکن در حوزه پرورشی از جمله اقامه نماز در مدارس یکی از شهرستان‌های برتر در استان انتخاب شده است و طرح سه‌شنبه‌های معنوی هر هفته با حضور امام جمعه و تعدادی از روسای ادارات در یکی از مدارس برگزار می‌شود. 

مدیر آموزش و پرورش بردسکن از راه‌اندازی مهد الرضا برای آموزش قرآن در رده سنی زیر۶ سال خبر داد و افزود : در همین راستا نیز توانسته ایم بیش از ۶۰ مربی قرآن  در شهرستان تربیت کنیم.
 وی به طرح قاضی در مدارس اشاره کرد و افزود : با اجرای این طرح که با مشارکت دادگستری و مشاوران اجرا می‌شود باعث شده است بسیاری از آسیب‌های اجتماعی در بین دانش آموزان و والدین کاهش پیدا کند.

مدیر آموزش و پرورش بردسکن وضعیت آموزشی دانش آموزان را مطلوب ارزیابی کرد و افزود :  ۱۵ درصد قبولی دانش آموزان در مقطع‌های  مختلف تحصیلی نسبت به سال تحصیلی گذشته  افزایش پیدا کرده است که از این لحاظ آموزش و پرورش شهرستان بردسکن جز  ۱۰ نواحی آموزش و پرورش در سطح استان می‌باشد. 

دیگر خبرها

  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به حوزه آموزش و پرورش بردسکن
  • یک درصد آسیب های اجتماعی رفتارهای «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • کلاس‌های تخریبی دانش‌آموزان و معلمان را عذاب می‌دهد
  • افزایش ۱.۵ برابری فضای ورزشی در مدارس آذربایجان شرقی
  • توجه به دغدغه‌های فرهنگیان مورد تاکید جدی است
  • یک درصد آسیب‌های اجتماعی رفتار‌های «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • هشدار درباره افت درسی و ترک تحصیل دانش‌آموزان
  • یک درصد آسیبهای اجتماعی رفتارهای «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • نسبت ما با فضای مجازی چگونه است؟ / تلاش «شبکه» برای ایجاد پرسش