Web Analytics Made Easy - Statcounter

​ رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان رودبار گفت: در راستای ثبت جنگلهای هیرکانی شمال کشور به عنوان میراث طبیعی جهان که با قدمت 40 میلیون ساله به عنوان نمادی از فسیلهای زنده است، بخشی از جنگلهای شهرستان های رودبار، فومن و تالش در فهرست میراث طبیعی جهان قرار خواهد گرفت.

به گزارش ایسنا رامین حسین زاده امروز در جلسه محیط زیست روبار گفت: در راستای اجرای طرح ثبت جهانی جنگلهای هیرکانی شمال کشور، یکی از مناطق مورد هدف در این طرح، جنگلهای دامنه‌های اطراف قله درفک که جز بکرترین و با ارزشترین جنگلهای استان گیلان است، به عنوان میراث جهانی در سازمان یونسکو به ثبت خواهد رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این طرح دو زون حفاظتی در نظر گرفته شده است که یک زون آن مرکزی و زون دیگر به عنوان بافر و ضربه گیر عمل خواهد کرد.

حسین زاده ادامه داد: بیشتر زون مرکزی این طرح شامل؛ جنگلهای دامنه‌های جنوبی و جنوب غربی قله درفک است.

رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان رودبار تصریح کرد: بخش زیادی از جنگلهای مورد هدف در عرصه منطقه حفاظت شده سیاهرود واقع شده که به همین سبب گونه های گیاهی و جانوری این محدوده توسط کارشناسان و محیط بانان شهرستان رودبار در حال مطالعه است.

وی گفت: ثبت جهانی این جنگلها علاوه بر اینکه می‌تواند دستاوردها اکولوژیکی خوبی به دنبال داشته باشد، می تواند در بحث رونق گردشگری و جذب توریست و اکوتوریست، در شهرستان رودبار بسیار تاثیر خوبی داشته باشد. 


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام قله درفک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۱۸۷۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد

ایسنا/اردبیل اولین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها با پذیرش ۱۲۵ مقاله در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.

جبرائیل رزمجو معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی و رئیس اولین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها ۵ اردیبهشت در این کنفرانس با اشاره به جایگاه منحصربفرد موزه‌ها در توسعه کشور، گفت: نسل جوان اطلاع چندانی از سیر تحول و پیشینه خود ندارد و در همین راستا وظیفه پیشکسوتان و یکی از مهم‌ترین کارکردهای موزه‌ها افزایش اعتماد به نفس و خودباوری نسل جدید با شناساندن گذشته و سیرتحول تاریخی است.

وی همچنین موزه‌ها را از منظر تفریحی حائز اهمیت دانست و افزود: کشورهای توسعه‌یافته به موزه‌ها بها می‌دهند؛ به گونه‌ای که یکی از اهداف گردشگران بازدید از موزه‌های این کشورهاست.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی ادامه داد: هدف دانشگاه محقق اردبیلی از همکاری با اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان و برگزاری این کنفرانس افزایش معلومات فرهنگی است و امیدواریم این کنفرانس تلنگری برای تفکر و افزایش خودباوری بوده و منتج به پیشرفت و توسعه شود.

حجت الاسلام و المسلمین محمدرضا مصلح‌نیا مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی نیز گفت: انسانی که شان ندارد خدا به او رحم نمی‌کند، خدا به کسی رحم می‌کند که قدر و شان خود را بداند. شان انسان در این است که با یک چشم به گذشته نگاه کند و با چشم دیگر به حال و آینده.

وی افزود: موزه‌داران گذشته را مقابل چشم می‌آورند و شان ما را تقویت می‌کنند.

در این کنفرانس، ارنستو اتوون معاون مدیرکل سازمان یونسکو و لایشون آن رئیس کمیته بین‌المللی موزه‌های آسیا و اقیانوسیه(آسپک) به صورت مجازی به سخنرانی پرداختند و پیام علی اکبر متکان دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو ایران نیز معاون مطالعات کمیسیون ملی یونسکو قرائت شد.

همچنین بازدید از موزه تاریخ علوم اردبیل، مجموعه جهانی شیخ صفی الدین اردبیلی، رونمایی از طرح‌های موزه تاریخ علوم اردبیل، نشست‌های تخصصی و ارائه مقالات توسط پژوهشگران ایرانی و خارجی از دیگر بخش‌های این کنفرانس بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اولین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد
  • دستان قاچاقچی گردو در پوست گردو
  • محوطه تاریخی نوشیجان در فهرست موقت یونسکو ثبت می‌شود
  • کشف ۷۰۰ کیلو گردو قاچاق در بازرسی از یک اتوبوس
  • «نوشیجان» در فهرست موقت یونسکو ثبت می‌شود
  • (تصاویر) ابیانه، روستایی در دامنه کوه کَرکَس
  • هشدار نارنجی؛ رگبار شدید باران در این استان‌ها
  • نشست بین المللی شورای حکام مدیریت جامع حوزه‌های آبخیزداری
  • هشدار مهم سازمان هواشناسی به ۲۸ استان کشور + جزییات
  • کود شیمیایی قاچاق در رودبار توقیف شد