Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، عیسی کلانتری رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور امروز در شورای اداری استان کرمان با اشاره به اینکه تغییر اقلیم و مصرف انرژی تحمل کره زمین را کم کرده و در کشور سرانه تولید ۸۰۰ گرم زباله داریم گفت: امروز در دنیا معادل ۳۲۰ میلیون بشکه نفت مصرف می‌شود که اثرات مخربی بر زمین دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور گفت: متاسفانه شمال کشور در حال غرق شدن در پسماند‌ها است و جایی برای دفن نداریم .

وی با اشاره به اینکه تکلیف طرح‌ها را قانون برنامه ششم مشخص کرده و سازمان محیط زیست تا دو ماه فرصت دارد جوابگوی استعلام طرح‌ها باشد که ما آن را به ۴۵ روز کاهش دادیم افزود: امروز مصرف زیاد انرژی یکی از مشکلات بزرگ محیط زیستی در کشور است.

معاون رئیس جمهور گفت:استان کرمان از گرفتارترین استان‌ها در زمینه کم‌آبی است .

وی با اشاره به اینکه باید تمام استاندارد‌های مصرف آب را از نظر فنی و محیط زیستی رعایت کنیم و حواسمان به مصرف آب باشد افزود: منابع ملی را باید توجه کنیم و متاسفانه به دلیل نفوذ سیاسیون همه صنایع آب‌بر به مراکز کشور و در جا‌هایی رفته که منبع آب نداشته‌اند، به آمایش سرزمینی توجه نشد و به‌صورت بخشی فکر کرده‌ایم.

کلانتری با بیان اینکه به هیچ پروژه تولید فولاد اسفنجی مجوز نخواهیم داد چرا که مصرف آب این پروژه زیاد است بیان کرد: به این فکر می‌کنیم که برای نسل آینده چه چیزی را می‌خواهیم بگذاریم تا بتواند زندگی کند.

وی با اشاره به اینکه با ۳ هزار نفر محیط‌بان قادر به حفظ محیط زیست نیستیم و نیازمند مشارکت مردم هستیم گفت: خیلی پروژه‌های ما اگر مطالعات محیط زیستی داشت امروز شاهد این همه مشکلات محیط زیستی در کشور نبودیم.

وی با اشاره به اینکه در یک ماهه گذشته دو محیط‌بان ما به شهادت رسیده‌اند که بسیار جای تاسف دارد عنوان کرد: در استان کرمان هم از این به بعد مجوز احداث کارخانه فولاد اسفنجی نخواهیم داد و این کارخانه باید در کنار دریا احداث شود که آب از دریا بگیرد و بخار کند نه در استانی که با بحران کم‌آبی روبه‌رو است.

کلانتری با بیان اینکه اولویت‌ها باید بر اساس منابع تعیین شود و امروز از نظر آلودگی شهر‌ها مشکلات زیادی داریم و رعایت نمی‌شود گفت: نیازمند همکاری مردم در حفظ محیط زیست هستیم و باید به تشکل‌های مردمی اعتماد کرد.

وی با اشاره به اینکه خشک شدن تالاب‌ها نیز یک مشکل دیگر محیط زیستی است که در استان کرمان هم تالاب جازموریان دچار خشکیدگی شده است افزود: هورالعظیم در عراق در حال سوختن است و نیزار‌ها می‌سوزد، اما هیچ عکس‌العملی برای خاموش کردن آن‌ها نمی‌بینیم.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور با بیان اینکه ۱۳ روز طول کشید تا اجازه بدهند بالگرد‌های ما وارد عراق شده و بخشی از این آتش را خاموش کنند تصریح کرد: قطعا این مسئله عامل ریزگرد‌ها خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه بودجه سازمان محیط زیست کشور کمتر از سه در هزار بودجه کشور است و امکانات ما بسیار محدود است گفت: کار ما فقط سیاست‌گذاری می‌تواند باشید و وظیفه اجرایی نداریم.

انتهای پیام/ی

تغییر اقلیم تحمل کره زمین را کم کرده است

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محیط زیست حیات وحش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۱۹۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی مشکلات و معضلات رودخانه کن

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا طاهری با اشاره به برگزاری جلسه بررسی مشکلات و معظلات رودخانه کن با حضور معاون این اداره کل، نمایندگان کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر، اداره کل محیط زیست استان تهران، شرکت آب منطقه ای تهران، شهرداری های مناطق ٥، ٩، ١٨، ٢١، ٢٢ گفت: رودخانه کن بزرگترین رودخانه ورودی شهر تهران است و از منظر محیط زیستی و گردشگردی از اهمیت ویژه ای برخوردار است که با گسترش محیط شهری، افزایش نفوس و کاهش نزولات جوی و بهره برداری های غیر اصولی صورت گرفته معضلات فراوارنی را به‌وجود آورد است.

وی به بخشی از معضلات این رودخانه اشاره و تصریح کرد: تخلیه نخاله و پسماند، ورود فاضلاب های بهداشتی و صنعتی، نبود ایمنی مناسب در حریم و بستر رودخانه و … از جمله موضوعات مطرح و بررسی شده در این جلسه بود.

رئیس اداره پایش اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران مطرح کرد: پس از تبادل نظر و تشریح مشکلات و اقدامات صورت گرفته در بخش های مختلف، مقرر شد ماتریس وظایفی برای همه دستگاه های متولی تنظیم شود و همچنین همکاری هایی فی مابین در خصوص رفع معضلات مربوط به رودخانه کن تقویت شود.

کد خبر 6093949

دیگر خبرها

  • بررسی مشکلات و معضلات رودخانه کن
  • زیستگاه های مرجانی خلیج فارس در معرض خطر
  • ​​​​​​​توسعه همکاری محیط زیستی ایران و آفریقای مرکزی
  • همکاری با آفریقای مرکزی در تمامی زمینه های محیط زیستی
  • همکاری با آفریقای مرکزی در حوزه محیط زیست
  • درخشش دانشجوی دانشگاه صنعتی بهبهان در جشنواره محیط زیست کشور+فیلم
  • حقابه هورالعظیم چگونه تامین می‌شود؟
  • یک بزمجه بیابانی در زیستگاه‌ طبیعی نیک‌شهر رهاسازی شد
  • تاثیر ظروف یکبار مصرف بر محیط زیست
  • خلیج فارس اصلی‌ترین نماد تمامیت ارضی کشور است