Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@18:45:47 GMT

همدان معطل تعطیلی کارخانه‌های لبنی نیست

تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۲۱۹۲۵۱

همدان معطل تعطیلی کارخانه‌های لبنی نیست

‌مدیر صنایع تبدیلی کشاورزی سازمان جهادکشاورزی استان همدان با اشاره به اینکه 22 واحد کارخانه لبنی در استان فعال است، گفت: تعطیلی 3 کارخانه لبنیات هیچ تأثیری در فرآوری لبنیات استان ندارد.

‌غلامحسین تقوی در گفت‌وگو با ایسنا، ‌با اشاره به اینکه ظرفیت کارخانه‌های لبنی این استان 450 هزار تن است، افزود: ظرفیت اسمی کارخانه‎‌های لبنیات استان بیش از تولید شیر است و جوابگوی نیاز استان نیست، بنابراین 100 هزار تن شیر از سایر استان‌ها وارد می‎شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: 46 واحد لبنیات از سازمان صنعت، معدن و تجارت استان و سازمان جهادکشاورزی پروانه دریافت کرده‌اند که از این تعداد، 22 واحد خوب و فعال استان به شمار می‌روند و مابقی واحدهای کوچک و روستایی هستند.

تقوی با تأکید بر اینکه مشکل ظرفیت تولید لبنیات در استان نداریم، تصریح کرد: کارخانه‌های استان می‌توانند روزانه 600 هزار تن شیر را فرآوری کنند و مشکلی از نظر ظرفیت ندارند و حتی شیر تولیدی استان برای این کارخانه‌ها کم است.

وی درباره تعطیلی کارخانه نهاوند لبن، حمیل و کام شیر نیز خاطرنشان کرد: کارخانه‌های حمیل و کام شیر زیرنظر سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوده و از 2 سال قبل به علت مشکل بانکی تعطیل شدند و کارخانه نهاوند لبن نیز 6-7 سال قبل به علت بدهی و مشکلات مدیریتی تعطیل شده است.

تقوی ادامه داد: از نظر فرآوری شیر مشکلی نداریم و ظرفیت کارخانه‌های استان 2 برابر شیر تولیدی استان است و تعطیلی این 3 کارخانه نیز هیچ تأثیری در فرآوری لبنیات استان ندارد.

مدیر صنایع تبدیلی کشاورزی سازمان جهادکشاورزی استان همدان خاطرنشان کرد: به اندازه کافی کارخانه لبنیات در همدان داریم که توان جذب شیر تولیدی را دارند و استان معطل نیست در ضمن کارخانه‌های فعال استان با 80 درصد ظرفیت خود کار می‌کنند.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام منطقه همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۱۹۲۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور مجوز خرید و راه‌اندازی خط تولید کشتار مرغ در همدان

مدیر‌عامل سازمان همیاری شهرداری‌های استان همدان، گفت: مجوز خرید و راه‌اندازی خط تولید کشتار مرغ صادر شد. - اخبار استانها -

مهران حاجیان در گفت‌وگو با خبرنگار ‌تسنیم در همدان، افزود: کشتار‌گاه دام همدان 60 درصد گوشت قرمز ناستان را تامین می کند این کشتارگاه صنعتی دام در زمینی به وسعت 17 هکتار و زیر‌بنای 12 هزار‌متر‌مربع راه‌اندازی و روزانه با کشتار 400 دام سبک و سنگین نیاز گوشت قرمز شهر‌های همدان، بهار، لالجین، مریانج، اسد‌آباد، صالح‌آباد و غیره تامین کرده است.

وی بیان کرد: اکنون این واحد صنعتی برای 143نفر مستقیم و 700نفر غیر‌مستقیم شغل ایجاد کرده است و برنامه‌ریزی برای راه‌ا‌ندازی صنایع فر‌آوری پائین‌دستی مانند تولید ژلاتین، پشم، پوست، پت فود، چرم، صنایع سوسیس و کالباس و غیره انجام شده است.

مدیر‌عامل سازمان همیاری شهرداری‌های استان همدان در بخش دیگر سخنان خود با یاد‌آوری دریافت مجوز واردات دام سبک و گوشت‌گرم از کشور‌های آسیای میانه، اظهار داشت: هیئت مدیره سازمان مجوز خرید و راه‌اندازی خط تولید کشتار مرغ را صادر‌ کرده است.

حاجیان درباره این واحد صنعتی فر‌آوری پروتئین سفید در همدان، گفت: پیش‌بینی سرمایه‌گذاری طرح 180‌میلیارد‌تومان است که با پیشرفت‌کاری 30 درصد، ظرفیت کشتار چهار هزار قطعه مرغ دارد و برای 60 نفر مستقیم و 200 نفر غیر‌مستقیم شغل ایجاد خواهد کرد که نقش موثری در کاهش سودا‌گری بازار این محصول پر‌تقاضای پروتئینی خواهد داشت و مازاد تولید صادر خواهد شد.

وی بخش دیگر سرمایه‌گذاری سازمان همیاری شهرداری‌های استان همدان مرتبط با مدیریت فضای گردشگری بی‌نظیر سراب گیان نهاوند عنوان کرد و گفت: نصب دوربین پایش تصویری و پلاک‌خوان در محیط، بهسازی و نوسازی کلبه‌ جنگل‌بانی منطقه، 150 هکتار نهال و بذر‌کاری از برخی اقدام‌های ضروری برای حفاظت و افزایش بهره‌وری روز‌افزون این فضای طبیعی وگردشگری در اختیار سازمان است.

مدیر‌عامل سازمان همیاری شهرداری‌های استان همدان با اشاره بر این که از اهداف اصلی سازمان در این منطقه تسهیل ارائه خدمات است، افزود: بهسازی مسیر دسترسی با لکه‌گیری و آسفالت‌ریزی، جذب و به‌کار‌گیری16 نیرو برای آبیاری و ایجاد آتش‌بر در محدوده مرتبط به منطقه گردشگری سراب‌گیان، استقرار جنگل‌بان برای حفاظت از محیط و غیره از دیگر‌ اقدام‌های این حوزه است.

حاجیان با یاد‌آوری این‌که سازمان‌ همیاری شهرداری‌های استان همدان خدمات حمایتی و تخصصی مرتبط، به 33 سهامدار(شهرداری‌ها) با هدف تامین خود‌کفایی شهرداری‌ها ارائه داده است، گفت: برخی از این خدمات شامل انعقاد قرارداد مکرر با شهرداری‌ها برای تامین ماشین‌های عمرانی(گریدر، کمپرسی، باب‌کت و لودر) انعقاد 30 قرار‌داد برای طراحی فنی و مهندسی شهرداری‌های استان، ایجاد سایت پلن، سازه‌، معماری، المان‌سازی و غیره بیان کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صدور مجوز خرید و راه‌اندازی خط تولید کشتار مرغ در همدان
  • اوجی: معطل خارجی‌ها و برجام نبودیم؛ از توان پیمانکاران و سازندگان داخلی استفاده کردیم
  • سیستم ایمنی بدن خود را با این ماده غذایی تقویت کنید
  • همکاری علمی دانشگاه آزاد همدان با یک شرکت لبنی
  • ۵ طرح صنعتی و معدنی خراسان جنوبی، آماده کلنگ‌زنی است
  • سبد گردشگری دانشگاه آزاد شاهرود تدوین شد
  • چین بهاره برگ سبز چای در باغ‌های شمال
  • ظرفیت کافی برای به‌کارگیری فارغ التحصیلان مامایی وجود ندارد
  • سومین کارخانه سیمان «ویدر»، نگرانی ادامه‌دار اهالی و پاسخ یک مسئول
  • صدور پروانه چرا برای ۶۰۰ هزار واحد دامی در همدان