Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ، محمود محمدی‌نسب درجمع خبرنگاران گفت: در 521 روستای استان سیستان و بلوچستان آب شرب سالم وجود ندارد یا شبکه آبرسانی ندارند.
وی با اشاره به اینکه هلال احمر در حوادث و سوانح برای امدادرسانی به مردم تلاش می کند ، اظهار کرد: همچنین در بعضی از بحران‌ها که سلامت و جان انسانها به خطر می‌افتد نیز هلال‌احمر اجازه ورود دارد که مشابه این در دیگر نقاط دنیا وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بسیاری از جمعیت‌های ملی در کشورهای دیگر پروژه‌های تصفیه آب، شیرین کردن آب، آموزش مردم برای مصرف بهینه آب و... کار می‌کنند یا در موارد شیوع گرسنگی و قحطی نیز وارد کار خدمت رسانی می‌شوند.
وی افزود: ما هم تصمیم گرفتیم در مقابله با بحران خشکسالی که بخش زیادی از کشور را تحت تاثیر قرار داده است ،وارد شویم و در این زمینه سیستان و بلوچستان، نخستین استانی است که در ارزیابی‌ها در اولویت قرار گرفت و امیدواریم در دیگر استان‌ها ادامه یابد.
دبیرکل جمعیت هلال‌احمر با اشاره به اینکه ورود هلال‌احمر به موضوع خشکسالی برای راه اندازی ساز و کار تامین آب شرب مردم است ، گفت : خشکسالی عوارض مختلف طبیعی ، اقتصادی ، اکوسیستم و ... دارد، اما وظیفه هلال‌احمر آن جایی است که به افراد انسانی آسیب وارد می‌شود و مردم نیاز به تامین آب شرب و سالم پیدا می‌کنند.
وی به ارزیابی شرایط استان سیستان و بلوچستان و جدی و چشمگیر بودن شرایط این استان اشاره و اظهار کرد: بسیاری از روستاها در این استان پیش از این در حاشیه رودخانه بوده و اکنون درگیر خشکسالی هستند و خشکسالی مدل زندگی افراد منطقه را تغییر داده است و در 5 ماه از سال که جزو ماه‌های گرم است، آب شرب به این مناطق نمی رسد و دسترسی ندارند.
محمدی نسب گفت: در 521 روستای استان سیستان و بلوچستان ، تانکرها را متناسب با سرانه مصرفی هر نفر نصب کردیم و مثلا یک روستای 100 نفره را بین 15 تا 20 لیتر به ازای هر نفر در شبانه روز در نظر گرفتیم و مخازن آب را توزیع کردیم و در حال نصب است؛ به علاوه با شبکه آب و فاضلاب روستایی هم توافقنامه‌ای داریم تا روند پر کردن مخازن را انجام دهند و بخش بهداشت آب هم از سوی اداره بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی استان ارزیابی می‌شود.
وی افزود : تصمیم هلال‌احمر بر این بود تا طرح «نذر آب» را در قالب کمپین راه‌اندازی کند ،
این کار نیاز به کمک مردمی دارد؛ با این نگاه که هر یک نفر در یک شبانه‌روز به اندازه هزینه یک بطری آب می‌تواند به هموطن خود کمک کند هلال‌احمر نیز هزینه کمکی مردم را صرف نگهداشت و توسعه این شبکه آبرسانی خواهد کرد.
وی درباره اعزام کاروان‌های سلامت برای ارائه خدمات درمانی به مردم 19 شهرستان استان سیستان و بلوچستان، اظهار کرد: سیستم بهداشت و درمان این مناطق نیاز به تقویت جدی دارد و هرچند هلال‌احمر به صورت مستقیم متولی ارائه خدمت درمانی نیست، اما در قالب کاروان های سلامت خدمات درمانی سرپایی لازم را در تخصص های مختلف به مردم محروم این مناطق ارائه می‌کند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: محمدی نسب روستا کشور انسانها خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۱۹۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید چادر‌های امدادی متناسب با فصل و اقلیم از سوی هلال احمر

مدیرعامل شرکت صنایع نساجی هلال ایران از تولید چادر‌های اسکان اضطراری متناسب با شرایط اقلیمی و فصلی خبر داد.

به گزارش ایسنا، امیرالدین روح‌نواز در حاشیه بازدید خبرنگاران از کارخانجات نساجی هلال احمر با حضور در جمع خبرنگاران توضیحاتی را در مورد فعالیت این شرکت ارائه کرد و گفت: امروز شرکت نساجی هلال ایران با سه کارخانه تولیدی در سه نقطه از کشور و بهره‌گیری از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان یکی از شرکت‌های پیشگام و به جرات اولین شرکت تولید اقلام امدادی نظیر پتو، چادر، لباس امدادی و ... در سطح خاورمیانه است که توانسته با استفاده از دانش روز با کیفیت‌ترین اقلام امدادی را تولید کند.

وی با بیان اینکه شرکت نساجی هلال ایران نیاز جمعیت هلال احمر به تولید چادر، پتو و دیگر اقلام امدادی را به‌طور کامل رفع کرده است، گفت: امروز به جرات می‌توانم بگویم که چادر‌های تولیدی جمعیت هلال احمر یکی از با کیفیت‌ترین محصولات تولیدی امدادی در سطح جهان است. ما همچنین محصولاتمان را متناسب با اقلیم هر منطقه و فصل تولید می‌کنیم.

روح‌نواز با بیان اینکه شرکت نساجی هلال آمادگی صادرات محصولات خود به خارج از کشور را هم دارد، گفت: در حال حاضر نیز ملزومات تولید شده در این شرکت به کشور‌هایی نظیر پاکستان، تاجیکستان، چین، ترکیه و... صادر می‌شود.

مدیرعامل شرکت صنایع نساجی هلال ایران درباره جنس این چادر‌های امدادی نیز گفت: هنگام وقوع زلزله بم مواردی را داشتیم که در آن چادر‌ها دچار آتش‌سوزی شده بودند، ما با استفاده از دانش روز شرایطی را در تولید این چادر‌ها رعایت کردیم که امکان آتش‌گرفتن آن‌ها بسیار دشوار است و اصطلاحا از جنس کندسوز هستند.

وی با بیان اینکه در مجموع بیش از ۴۰۰ نفر در کارخانجات نساجی هلال مشغول به کار هستند، گفـت: یک سوم از این افراد را زنان شامل می‌شوند که اکثر این زنان سرپرستان خانوار هستند. ما آمادگی داریم که با استفاده از نیروی کار حرفه‌ای که داریم، اقلام استراتژیک موردنیاز را تولید کنیم. همچنین آمادگی تولید محصولات دیگر ارگان‌ها و سازمان‌ها نیز وجود دارد.

روح‌نواز با بیان اینکه ۱۰۰ درصد مواد اولیه تولید پتو، چادر و ملزومات امدادی در داخل کشور تولید می‌شود، گفت: همچنین در راستای مسئولیت پذیری اجتماعی، کارگاه‌هایی را در زندان‌ها ایجاد کردیم.

دیگر خبرها

  • اجرای طرح ماهر در مدارس استان قزوین
  • «مردم‌محور بودن» اساس و پایه فعالیت در جمعیت هلال‌احمر است
  • تکریم و معارفه روئسای قدیم و جدید هلال احمر شهرستان سلماس 
  • اجرای گام سوم طرح یاس در اردبیل
  • میانگین بارش سال زراعی سیستان وبلوچستان اعلام شد
  • خانه‌های هلال در کشور به ۸۰۰۰ خانه افزایش می‌یابد
  • تولید چادر‌های امدادی متناسب با فصل و اقلیم از سوی هلال احمر
  • اجرای ۲۲ هزار و ۵۰۰ متر شبکه توزیع آب آشامیدنی در شهرستان درمیان
  • اجرای بیش از ۲۲ هزار متر شبکه توزیع آب در شهرستان درمیان
  • مردم‌محور بودن اساس و پایه فعالیت‌های جمعیت هلال‌احمر است