Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-16@15:17:05 GMT

فروش دستگاه درمان وسواس در آمریکا!

تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۲۱۹۸۸۸

فروش دستگاه درمان وسواس در آمریکا!

سازمان غذا و داروی آمریکا(FDA) دستگاهی موسوم به "Brainsway" را برای درمان اختلال وسواس فکری-عملی تایید کرد که از تحریک مغناطیسی عمیق مغز برای بهبود وسواس افراد استفاده می‌کند.

به گزارش ایسنا و به نقل از تک‌تایمز، سازمان غذا و داروی آمریکا به تازگی فروش یک دستگاه غیرتهاجمی را مجاز اعلام کرده است که می‌تواند به افرادی که از اختلال وسواس فکری-عملی(OCD) رنج می‌برند، کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکنون بیمارانی که به درمان‌های رایج پاسخ نداده‌اند، امید تازه‌ای یافته‌اند.

اختلال وسواس فکری یا عملی، یک اختلال اضطرابی مزمن است که با اشتغال ذهنی مفرط درمورد نظم و ترتیب و امور جزئی و همچنین کمال‌طلبی، تا حدی که به از دست دادن انعطاف‌پذیری، صراحت و کارایی می‌انجامد، همراه است.

در اختلال وسواسی فکری-عملی، افکار وسواس‌گونه و اضطراب‌آور و ترس با وسواس‌های عملی همراه می‌شود. این وسواس‌های عملی کارهایی وسواس‌گونه هستند که شخص برای کوشش در راه کاهش وسواس‌های فکری خود انجام می‌دهد. این کردارها تکراری و کلیشه‌ای و تا اندازه‌ای غیرارادی هستند.

طبق راهنمای تشخیصی و آماری اختلال‌های روانی، اختلال وسواسی(جبری و اختلالات مرتبط شامل اختلال وسواسی) اختلال بدریخت انگاری بدن، اختلال ذخیره‌سازی، اختلال کندن مو، اختلال خراشیدن پوست، اختلال وسواسی-جبری و اختلالات ناشی از مواد مخدر یا دارو، اختلالات مرتبط ناشی از بیماری طبی، اختلالات مرتبط معین دیگر و اختلالات مرتبط نامعین می‌باشد.

طبق ملاک‌های راهنمای تشخیصی و آماری، اختلال‌های روانی برای اختلال وسواسی به دو گونه فکری و عملی تعریف می‌شوند.

تحریک مغناطیسی مغز

سامان غذا و داروی آمریکا در تاریخ 17 اوت، تاییدیه خود را برای فروش سیستم تحریک مغناطیسی عمیق مغز(TMS) در قالب دستگاه "Brainsway" به طور ویژه برای درمان افراد مبتلا به OCD صادر کرد.

مطالعات علمی حکایت از توان بالقوه روش TMS در درمان افسردگی و سردرد دارد و اکنون درمان تازه‌ای را برای بیماران مبتلا به OCD که به درمان‌های موجود پاسخ نداده‌اند، به ارمغان آورده است.

این روش با استفاده از میدان مغناطیسی برای تحریک سلول‌های عصبی در مغز کار می‌کند. پیش از این نیز از این روش در سال 2008 به عنوان یک گزینه درمانی برای افسردگی شدید و در سال 2013 برای درمان درد ناشی از میگرن استفاده شده بود.

برای آزمایش این دستگاه، 100 بیمار در یک مطالعه شرکت کردند. 49 نفر از آنها با دستگاه "Brainsway" تحت درمان قرار گرفتند، در حالی که 51 نفر از آنها با استفاده از دستگاهی که کار نمی‌کرد، مورد بررسی قرار گرفتند.

پس از بررسی نمره شرکت کنندگان پس از شش هفته درمان، مشخص شد که 38 درصد از بیماران به دستگاه Brainsway پاسخ دادند و میزان وسواس آنها بیش از 30 درصد کاهش یافته بود.

آنها همچنین هیچ گونه عوارض جانبی جدی ناشی از استفاده از این دستگاه را گزارش نکردند، اما 37.5 درصد از بیماران تحت درمان با دستگاه واقعی و 35.3 درصد از بیمارانی که از دستگاه غیر کارآمد استفاده می‌کردند، ابتلا به سردرد را گزارش کردند.

دیگر عوارض جانبی مانند درد فک و کشش عضلانی خفیف یا متوسط ​​بود که به سرعت پس از قطع درمان رفع شده بودند.

اختلال وسواس فکری یا عملی(OCD) یک اختلال رایج و دراز مدت است که با اجبار به تکرار افکار غیرقابل کنترل به صورت مکرر همراه است. این بیماری بسیار ناهنجار است و حدود 40 تا 60 درصد از بیماران تنها تا حد کمی به درمان‌ها پاسخ می‌دهند و یا به طور کلی پاسخ نمی‌دهند.

به طور معمول، OCD با استفاده از دارو، روان‌درمانی یا ترکیبی از دو مورد تحت درمان قرار می‌گیرد. در بعضی موارد، برخی از بیماران برای درمان به جراحی نواحی خاصی از مغز متوسل می‌شوند.

اما "Brainsway" یک روش درمانی امن ارائه می‌دهد که دارای مزایای فراوانی نسبت به سایر روش‌های درمان متداول است، زیرا این روش غیرتهاجمی است که به طور کلی به خوبی انجام می‌شود و عوارض جانبی کمتری دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام اختلال وسواس فکری عملی تحریک مغناطیسی مغز وسواس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۱۹۸۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۱۰ درصدی فروش آیفون

ایتنا - ​​​​​​​آمار یک شرکت تحقیقاتی نشان داد فروش گوشی‌های اپل در سه ماهه اول سال ۲۰۲۴، با تشدید رقابت سازندگان گوشی‌های اندرویدی، به میزان حدود ۱۰ درصد کاهش یافت و این شرکت، برتری خود را از دست داد.

داده‌های موسسه آی‌دی‌سی نشان داد فروش جهانی تلفن هوشمند در سه ماهه ژانویه تا مارس، ۷.۸ درصد رشد کرد و به ۲۸۹.۴ میلیون دستگاه رسید و سامسونگ با کسب ۲۰.۸ درصد سهم از این بازار، اپل را کنار زد و بزرگترین سازنده تلفن هوشمند شد.

به گزارش ایتنا از ایسنا، فروش سازنده آیفون پس از عملکرد پرقدرتی که در سه ماهه دسامبر داشت و از سامسونگ به عنوان سازنده گوشی شماره یک جهان، جلو زد، کاهش یافت و با سهم ۱۷.۳ درصدی از فروش جهانی گوشی، دوباره به جایگاه شماره دو بازگشت. شرکت چینی شیائومی با سهم بازار ۱۴.۱ درصد در سه ماهه اول، در رتبه سوم ایستاد.

شرکت کره‌ای سامسونگ که مدل پرچمدار گلکسی اس ۲۴ را در ابتدای امسال به بازار عرضه کرد، بیش از ۶۰ میلیون دستگاه گوشی در سه ماهه اول فروخت. شرکت تحقیقاتی کانترپوینت پیش از این گزارش کرده بود فروش جهانی گلکسی اس ۲۴، هشت درصد در مقایسه با فروش سری اس ۲۳ در سه هفته نخست از آغاز عرضه، افزایش یافت.

طبق گزارش آی دی سی، اپل در سه ماهه اول امسال، ۵۰.۱ میلیون دستگاه آیفون فروخت که کمتر از ۵۵.۴ میلیون دستگاه در مدت مشابه سال ۲۰۲۳ بود. فروش گوشی‌های اپل در چین طی همین مدت، ۲.۱ درصد کاهش داشت.

این کاهش، منعکس کننده چالش پیش روی این شرکت آمریکایی در سومین بازار بزرگ خود است زیرا بعضی از شرکت‌ها و سازمان‌های دولتی چین، استفاده از دستگاه‌های اپل در محیط کار را ممنوع کرده اند. این اقدام، منعکس کننده محدودیت‌های دولت آمریکا برای استفاده از اپلیکیشن‌های چینی به دلایل امنیتی است.

اپل، کنفرانس طراحان جهانی خود را در ژوئن برگزار خواهد کرد و در این رویداد، جدیدترین به‌روزرسانی نرم افزارهای آیفون، آی‌پد و دستگاه‌های دیگر این شرکت رونمایی می‌شود.

بر اساس گزارش رویترز، سرمایه گذاران به دقت به نظاره توسعه هوش مصنوعی در اپل نشسته اند که تاکنون حرف زیادی درباره استفاده از این فناوری در دستگاه‌های خود نزده است. این شرکت، امسال عنوان ارزشمندترین شرکت جهان را به مایکروسافت واگذار کرد.

دیگر خبرها

  • درمان افسردگی مقاوم به دارو با ایمپلنتی به اندازه نخود
  • گام‌های عملی درمان چاقی از دیدگاه طب ایرانی و تغذیه نوین
  • اختلال در سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک تا ۲۴ ساعت آینده برطرف خواهد شد
  • اهدای ۳ دستگاه آمبولانس پیشرفته توسط خیر قشمی
  • یک دستگاه آمبولانس پیشرفته به ناوگان امدادی جزیره قشم الحاق شد
  • وسواس؛ بیماری سمج اما درمان‌پذیر
  • کاهش ۱۰ درصدی فروش آیفون
  • اهدای یک دستگاه ماموگرافی به بیمارستان شهدای بندرلنگه
  • اهدای دستگاه الکتروکاردیوگراف به مرکز بهداشت تایباد
  • اختلال پردازش شنوایی کودکان قابل درمان است؟