Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما  به نقل شبکه تلویزیونی العالم، برخی محافل سیاسی معتقدند علت تأخیر سعد الحریری در تشکیل دولت لبنان به اختلافات با برخی طرفهای سیاسی بر سر سهم ها و وزارتخانه ها باز می گردد. این در حالی است که برخی طرفهای سیاسی دیگر می گویند علت تأخیر در تشکیل دولت ، برخی فشارهای منطقه ای به سعد الحریری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حسین عز الدین خبرنگار العالم در بیروت در گزارشی گفت فرآیند تشکیل دولت لبنان متوقف است و هیچ پیشرفتی که نشانه شکل گیری این دولت باشد وجود ندارد و علتش نیز مواضع مختلف طرفهای سیاسی در لبنان است. برخی علل تأخیر دولت لبنان را داخلی می دانند و برخی دیگر میزان فشارهایی را که به سعد الحریری از خارج وارد می شود و نیز نقش منفی وی در این خصوص را علت تأخیر در تشکیل دولت می دانند.
عصام نعمان وزیر سابق لبنان گفت :« هر یک از طرفهای سیاسی تلاش می کنند به بیشترین کرسی های وزارت دست یابند. چند کشور هستند که منافع و نیز گروههای طرفدار در داخل لبنان دارند . این گروهها از خارج در معرض فشار هستند در نتیجه نمی توانند برخی فرمولهای تشکیل دولت را بپذیرند مگر آنکه خواسته هایشان محقق شود.»
خبرنگار گفت محافل سیاسی و رسانه ای که پیگیر این مسئله هستند می گویند فضای اطمینان بخش سیاسی در آینده وجود ندارد که علت آن نیز تأخیر در تشکیل دولت است.
طلال حاطوم عضو دفتر سیاسی جنبش امل گفت :« لبنان نباید از پیچیدگی های فزاینده در عرصه سیاسی منطقه متاثر شود تا مداخلات خارجی به عامل فشاری در تشکیل دولت تبدیل شود. ما فرصت داریم دولت را با اراده لبنانی ها تشکیل دهیم اما ابتدا می باید بر سر مصلحت لبنان و نه مصالح شخصی به توافق برسیم .»
سمیر الحسن نویسنده و تحلیلگر سیاسی گفت :« سابقه نداشته است که دولت لبنان بر اساس عوامل داخلی تشکیل شود. »
خبرنگار گفت به نظر می رسد دولت جدید به این زودی ها تشکیل نخواهد شد و فرصت خوشبینی برای تشکیل دولت رو به کاهش است.
وی در پایان گفت : فرآیند تشکیل دولت لبنان با توجه به موانع داخلی و منطقه ای متوقف است به خصوص اینکه به نظر می رسد سعد الحریری مأمور تشکیل کابینه، تا زمانی که مواضع خارجی تأثیر گذار در تشکیل کابینه روشن نشود برای تشکیل کابینه جدید عجله ای ندارد .

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: لبنان دولت لبنان سعد الحريري کابينه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۲۰۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باکو: اروپا در امور داخلی جمهوری آذربایجان دخالت نکند

وزارت امور خارجه جمهوری آذربایجان اعلام کرد: قصد کسانی که مصوبه پارلمان اروپا علیه آذربایجان را ترویج می‌کنند، منحرف کردن توجه از مشکلات واقعی و فشار اجتماعی-اقتصادی و سیاسی جامعه خود اروپایی است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از رسانه‌های جمهوری آذربایجان، وزارت امور خارجه جمهوری آذربایجان به قطعنامه مورخ 25 آوریل پارلمان اروپا واکنش نشان داد.

آیخان حاجی‌زاده رئیس دفتر مطبوعاتی این وزارتخانه مصوبه پارلمان اروپا را بی‌اساس دانست.

به گفته وی، وضعیت حقوق بشر در جمهوری آذربایجان به وضوح تحریف شده است.

حاجی‌زاده خاطرنشان کرد: تصویب خودکار چنین قطعنامه‌های یک‌جانبه و مغرضانه بدون ارزیابی کافی مدت‌هاست که برای پارلمان اروپا عادی شده است. این اقدام چیزی جز دستور سیاسی روشن تعدادی از نیروها در اروپا با هدف بدتر شدن روابط با آذربایجان نیست. در چنین فضایی، اعضای گروه خاصی از پارلمان اروپا که بر اساس ملاحظات داخلی و منافع شخصی خود هدایت می‌شوند، صرفاً مشغول تبلیغ تصویری تحریف‌شده از وضعیت آذربایجان هستند.

او معتقد است: قصد کسانی که تصویب چنین اسنادی را ترویج می‌کنند، منحرف کردن توجه از مشکلات واقعی و فشار اجتماعی-اقتصادی و سیاسی جامعه اروپایی است. علاوه بر این، درخواست برای تحریم آذربایجان تنها روابط بین آذربایجان و اتحادیه اروپا را پیچیده می‌کند.

این مقام وزارت امور خارجه جمهوری آذربایجان از پارلمان اروپا خواست تا در امور داخلی آذربایجان مداخله نکند و از مداخله در دادگاه‌ها دست بردارد.

در 25 آوریل، پارلمان اروپا قطعنامه‌ای در مورد وضعیت حقوق بشر در جمهوری آذربایجان تصویب کرد.

نمایندگان اروپایی از مقامات باکو خواستند فوراً و بدون قید و شرط الهامیز قلی‌اف مدافع حقوق بشر را که در دسامبر 2023 دستگیر شد و سایر زندانیان سیاسی از جمله شهروندان اتحادیه اروپا و سایر کشورها را آزاد کنند.

پارلمان اروپا همچنین از کمیسیون اروپا دعوت کرد تا موضوع «تعلیق مشارکت استراتژیک با جمهوری آذربایجان در زمینه انرژی» را بررسی کند.

از مجموع 529 نماینده شرکت‌کننده در رأی‌گیری، 474 نماینده به این مصوبه رأی موافق، 4 نفر رأی مخالف و 51 نماینده رأی ممتنع دادند.

اعضای پارلمان اروپا اصرار دارند که هرگونه توافقنامه مشارکتی در آینده با آزادی همه زندانیان سیاسی و بهبود وضعیت حقوق بشر در کشور مرتبط باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سد بزرگ ذوبی‌ها مقابل ستاره خارجی تراکتور!
  • باکو: اروپا در امور داخلی جمهوری آذربایجان دخالت نکند
  • حمله به رفح به یک درگیری داخلی برای اسرائیل تبدیل شده است
  • حماس: حمله به رفح به یک نزاع سیاسی داخلی برای اسرائیل تبدیل شده است
  • اصفهان موفق‌ترین استان در اجرای مأموریت ساماندهی اتباع خارجی است
  • جنگ داخلی؛ فیلمی که آمریکا را به وحشت انداخت!
  • تشکیل یک استان جدید در کمیسیون سیاسی دولت تصویب شد
  • تصویب تشکیل استان تهرانِ شرقی در کمیسیون سیاسی دولت
  • برنامه پرواز‌های فرودگاه شیراز؛ ۵ اردیبهشت
  • هشدار در انتخاب سرمربی خارجی برای بسکتبال/ قلبی که با ایرانی است