Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-28@10:48:50 GMT

44 درصد مصوبات ستاد تسهيل مسايل بانکي است

تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۲۲۰۹۷۵

44 درصد مصوبات ستاد تسهيل مسايل بانکي است

خبرگزاري آريا - سمنان- ايرنا- رئيس سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان سمنان گفت : 44 درصد مصوبات ستاد تسهيل و رفع موانع توليد استان مربوط به مشکلات بانکي توليدکنندگان است.

به گزارش ايرنا، بهروز اسودي روز يکشنبه در يکصد و هجدهمين جلسه کارگروه ستاد تسهيل و رفع موانع توليد استان سمنان در سالن مديريت بحران استانداري، افزود : در بخش رفع موانع توليد تاکنون مشکلات 612 واحد توليدي استان بررسي شده است که بيشتر مشکلاتشان مربوط به مسايل بانکي است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي خاطرنشان کرد : براي رفع موانع توليد نيز يکهزار و 470 مصوبه توسط اعضاي کارگروه تسهيل و رفع موانع توليد استان سمنان تصويب شد که 71 درصد مصوبات اجرايي شد و بقيه در دست اجراست.
رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان با اشاره به فراواني مصوبات کارگروه تسهيل، بيان کرد: 44 درصد مصوبات مربوط به امور بانکي و تسهيلات ، 18 درصد مربوط به امور زيربنايي ، 16 درصد مربوط به امور مالياتي ، 11 درصد مربوط به تامين اجتماعي و بقيه مربوط به ساير مسايل و مشکلات توليدکنندگان است.
اسودي افزود : در قالب تسهيلات رونق توليد سال 96 و به منظور رفع موانع توليد و بهبود فضاي کسب و کار ، 899 واحد توليدي استان تاکنون بيش از پنج هزار و 570 ميليارد ريال تسهيلات بانکي به واحدها ارايه شده است.
وي بيان کرد : در اين نشست نيز با تصميم اعضاي کارگروه پنج طرح صنعتي براي دريافت تسهيلات به ارزش 65 ميليارد ريال با اشتغالزايي 25 نفر به بانک هاي عامل معرفي شدند.
رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان، با مناسب دانستن همراهي بانک هاي استان در پرداخت تسهيلات سال 96 ، تصريح کرد: دستورالعمل اجرايي تامين مالي بنگاه هاي اقتصادي در سال 97 ابلاغ شده است و به زودي سهم پرداختي استان مشخص مي شود.
اسودي با اشاره مشکلات پيش روي واحدهاي توليدي استان سمنان خاطرنشان کرد: در اين نشست مشکلات بانکي و ماليات ، زيربنايي و تامين اجتماعي هشت واحد توليدي استان بررسي و براي رفع موانع پيش رو تصميم گيري شد.
استان سمنان 2 هزار و 10 واحد توليدي داراي پروانه بهره برداري دارد که 51 درصد اشتغال استان را تامين مي کنند.
در دولت تدبير و اميد بهره وري واحداي صنعتي و توليدي به 47 درصد افزايش يافته است.
9891/6103
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۲۰۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت عمده سقط جنین مسایل فرهنگی و اقتصادی است

به گزارش خبرگزاری مهر، انسیه خزعلی، معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده در همایش هم‌اندیشی و راهبردی مدیران بنیاد بین‌المللی یک بنیاد خیریه‌ای، گفت: امیدواریم بنیادهای خیریه‌ای در سال جدید بر دو مطلب بیش از امور دیگر متمرکز شود، اول با اشاره به شعار مقام معظم رهبری مبنی بر مشارکت در جهش تولید فراهم کردن شرایط اشتغال برای همه کسانی که در شرایط نامساعد قرار دارند و به طور خاص برای بانوان سرپرست خانوار لازم است و این امر ضمن کمک به تولید موجب زندگی عزتمندانه این بانوان خواهد شد.

وی افزود: مسأله دوم با توجه به چالش بزرگ جمعیتی تمرکز بر حمایت از خانواده‌ها در جنبه‌های اقتصادی و فرهنگی برای پیشگیری از سقط جنین است، آنچه پژوهش‌ها نشان می‌دهد علت عمده سقط جنین مسائل فرهنگی و بخشی از آن هم اقتصادی است که آبشار عاطفه‌ها می‌تواند با پشتیبانی از گروه‌های حامی جنین این امر را حمایت نماید.

کد خبر 6090559

دیگر خبرها

  • رفع موانع در مسیر تحقق شعار سال در دستور کار دادگستری اصفهان
  • علت عمده سقط جنین مسایل فرهنگی و اقتصادی است
  • ۲۵ درصد زعفران تولیدی در داخل مصرف می‌شود
  • رسیدگی قضایی به مشکلات ۲۶۲ واحد تولیدی خوزستان
  • راهکار‌های هدایت منابع تسهیلات به سمت تولید چیست؟
  • تسهیلات بانکی به سمت رونق تولید هدایت شود
  • رسیدگی به مشکلات حقوقی ۲۶۲ واحد تولیدی خوزستان
  • روند سرمایه‌گذاری در سیستان‌وبلوچستان تسهیل شود
  • سازوکار تحقق مشارکت مردمی در جهش تولید معرفی شود
  • اشتغال ۲۰۰ نفر در کهگیلویه و بویراحمد با بازگشت ۵۰ واحد راکد به چرخه تولید