Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@00:33:56 GMT

کلاهبرداری با ربات «همدم‌یاب»

تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۲۲۳۰۲۹

کلاهبرداری با ربات «همدم‌یاب»

رییس پلیس فتای تهران بزرگ از دستگیری زنی که در پوشش فروش ربات تلگرامی «همدم‌یاب» اقدام به کلاهبرداری از شهروندان کرده بود، خبر داد.

سرهنگ تورج کاظمی در گفت‌وگو با ایسنا، دراین‌باره گفت: چندی پیش یکی از شهروندان به پلیس فتا مراجعه و اعلام کرد که مبالغی از حساب بانکی‌اش به شکل غیرمجاز و مخفیانه برداشت شده است که در همین راستا بررسی موضوع در دستورکار ماموران پلیس فتا قرارگرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در تحقیقات انجام شده مشخص شد که مالباخته عضو یکی از کانال های شبکه های اجتماعی شده است و با خرید نرم افزار ربات "همدم‌یاب" مبلغ 500 هزار ریال از حساب بانکی‌اش افزار کسر شده است، اظهارکرد: با به دست آوردن سرنخ هایی از اقدامات مالباخته در فضای مجازی، ماموران وارد مرحله دیگری از تحقیقات پلیسی شده و متوجه شدند مالباخته نرم‌افزار را از درگاه جعلی فیشینگ خریداری و با ثبت اطلاعات بانکی خود در صفحه جعلی طراحی شده اطلاعات بانکی وی در دسترس افراد کلاهبردار قرار گرفته و آنان در چندین نوبت اقدام به برداشت از حساب وی کرده‌اند.

کاظمی ادامه داد:‌ در تحقیقات بعدی مشخص شد که فرد مجرم پس از طراحی سایت جعلی در فضای مجازی و اخذ مبلغ 500 هزار ریال از افراد متقاضی و عضویت در کانالی نه تنها هزینه واریزی را برگشت نداده است، بلکه با وارد کردن اطلاعات بانکی در این درگاه جعلی که به یکی از درگاه‌های بانکی شبیه سازی شده بود اقدام به خالی کردن حساب افراد کرده است.

رئیس پلیس فتای پایتخت افزود: ماموران پس از شناسایی مخفیگاه این زن کلاهبردار، با هماهنگی مقام قضایی برای دستگیری او وارد عمل شده و در عملیاتی اقدام به دستگیری وی کردند.

کاظمی با بیان اینکه متهم در بازجویی‌های پلیسی به بزه انتسابی اقرار کرد، گفت:‌برای این فرد پرونده‌ای تشکیل شد و متهم برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شد.

وی به شهروندان هشدار داد: هنگام درج اطلاعات حساب و کارت های بانکی خود به آدرس اینترنتی یا url دقت کنید. بهتر است که آدرس اینترنتی درگاه بانکی را از خود بانک دریافت کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام پلیس فتا تلگرام تهران دستگيري فتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۲۳۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هکر حرفه‌ای حساب‌های بانکی در اشنویه دستگیر شد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، سرهنگ علی توکلی گفت: در طرح امنیت فضای سایبر، با اشراف اطلاعاتی ماموران پلیس فتا شهرستان اشنویه در یک عملیاتی ضربتی و مشترک با پلیس فتا استان خوزستان، یک نفر هکر حرفه‌ای حساب‌های بانکی دستگیر شد   وی افزود: در تحقیقات فنی بعمل آمده مشخص شد فرد مورد نظر اقدام به برداشت مبالغ بیش از ۳۰۰ میلیون تومان از حساب‌های بانکی اشخاص کرده است.   وی افزود: متهم پس از تشکیل پرونده تحویل دستگاه محترم قضایی گردیده و روانه زندان شد.   وی ادامه داد: از شهروندان محترم درخواست می‌گردد هرگونه پیام دریافتی حاوی لینک اینترنتی و دارای فایل با پسوند APK در پیام رسان‌های موبایلی و یا پیامکی با سرشماره‌های شخصی با عناوین واریز کالا برگ الکترونیکی مرحله اول و دوم آغاز شد، سهام عدالت، شکایت علیه شما، حکم جلب، یارانه و... جعلی بوده و دامی از سوی افراد کلاهبردار است.   وی بیان کرد:دقت کنید با کلیک بر روی لینک یا نصب این برنامه‌ها و با هدایت برنامه جهت انجام عملیات بانکی برابر هک شدن گوشی و خالی شدن حساب بانکی شماست. به این پیام‌ها اعتماد نکرده و بر روی ادرس و یا لینک اینترنتی کلیک نکنید.

دیگر خبرها

  • پایان کار متهم به کلاهبرداری در بردسکن
  • هکر حرفه ای حساب‌های بانکی اشنویه دستگیر شد
  • هکر حرفه‌ای حساب‌های بانکی در اشنویه دستگیر شد
  • کلاهبرداری با ارسال لینک جعلی ورود به نرم‌افزار کالابرگ
  • فروش سوالات آزمون‌های نهایی و استخدامی ترفندی برای کلاهبرداری
  • ۱۰ مورد از رایج‌ ترین کلاهبرداری‌ های اینستاگرامی
  • کشف کارگاه جعل مدرک تحصیلی در غرب کشور؛ دستگیری ۳ متهم اصلی
  • کشف کارگاه جعل مدرک تحصیلی در غرب کشور
  • مراقب کلاهبرداران اخذ مدارک تحصیلی باشید
  • فروش سوالات آزمون‌های نهایی و استخدامی ترفندی برای کلاهبرداری است