Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان،خداداد اولیایی رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای چابهار اظهار داشت: کارآفرینی و ترویج آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در مناطق اقتصادی نظیر چابهار با ظرفیت‌های تجاری، شیلاتی، گردشگری و خدماتی بسیار ضروری است.

وی افزود: توانمندسازی نیروی ماهر و نیمه ماهر از رسالت‌های اصلی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای بحساب می‌آید و نقش آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در شرایط کنونی کشور بسیار مهم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای چابهار تصریح کرد: یکی از ابزار‌های مهم تربیت نیروی انسانی بخش آموزش‌های فنی و حرفه‌ای است که با ارائه مهارت‌های دسته اول به فراگیران، آنان را برای ورود به دنیای کسب و کار آماده می‌سازد.

اولیایی ادامه داد: در واقع خصیصه این آموزش ها، نوعی پرورش «کارآفرینی» است به این معنی که افراد پس از کسب مهارت و تخصص قادر خواهند بود فرصت‌های شغلی مناسبی را به دست آورند و یا در نهایت فرصت شغلی ایجاد کنند.

وی تاکید کرد: کارآفرینان برتر مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای خواهران و برادران چابهار پس از دریافت گواهینامه مهارتی موفق به ایجاد کسب و کار برای خود و دیگران می‌شوند که این خود به توسعه هر منطقه کمک می‌کند.

رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای چابهار گفت: یکی از اهداف آموزش کارآفرینی در مراکز فنی و حرفه ای، بهبود توانایی‌های فردی و تخصصی مهارت آموزان است.

اولیایی افزود: آموزش فنی و حرفه‌ای می‌تواند از طریق دانش افزایی، سبب افزایش فرصت‌های بازار شده و سطح تقاضای کارآفرینی را ارتقا بخشد.

وی بیان کرد: آموزش‌های فنی و حرفه‌ای باید بر اساس نیازسنجی در منطقه به متقاضیان اعم از دانشجویان، کارجویان شهری و روستایی و صنایع و صنوف با هدف ارتقای مهارت افراد ارایه شود.

به گفته وی، با توجه به پیشرفت روز افزون صنایع در شهرستان چابهار نیاز به آموزش‌های فنی و حرفه‌ای روز به روز بیشتر احساس می‌شود.

رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای چابهار گفت: باید خانواده‌ها به فکر مهارت آموزی جوانان باشند، زیرا یک جوان ماهر راحت‌تر می‌تواند در جامعه کنونی به اشتغال دست یابد و به عنوان یک کارآفرین فعالیت کند.

اولیایی به فعالیت آموزشگاه‌های خصوصی اشاره کرد و افزود: این آموزشگاه‌ها بازوان توانمند سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای هستند.
وی ادامه داد: آموزشگاه‌های خصوصی هم اینک به بهترین نحو در کنار مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای چابهار در حال خدمت رسانی به مردم شهرستان هستند.

رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای چابهار مهارت آموزی را بهترین راه برای اشتغال نیروی انسانی جویای کار عنوان کرد و اظهار داشت: این شهرستان با توجه به ظرفیت گردشگری، اقتصادی و کشاورزی نباید افراد بیکار داشته باشد.

وی تصریح کرد: مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای چابهار از سال ۱۳۷۳ دوره‌های آموزشی و مهارت آموزی را آغاز کرده و سالانه بیش از هزار نفر از پسران و دختران را در رشته‌های مختلف آموزش داده است.

انتهای پیام/ع

باید خانواده‌ها به فکر مهارت آموزی جوانان باشند

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اشتغالزایی فنی و حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۲۳۳۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۲هزار میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی در خوزستان پرداخت شد

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ سید اسلام موسوی عصر امروز پنجشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در سال گذشته ۲۲۰۰ کولر، ۱۷۸ هزار و ۵۴۹؛ بسته معیشتی و ۴۶ هزار و ۵۶۸ بسته لوازم‌التحریر به دانش آموزان نیازمند اهدا شد.

رئیس سازمان بسیج سازندگی خوزستان افزود: همچنین در سال گذشته با پرداخت ۲ هزار و ۵۵۰ فقره تسهیلات قرض‌الحسنه به مبلغ ۲ هزار و ۷۴۵ میلیارد ریال، چهار هزار و پانصد شغل توسط بسیج سازندگی در استان ایجاد شد.

وی تصریح کرد: در سال گذشته ۲۰۵ واحد مسکونی توسط گروه‌های جهادی احداث و ۱۵۲۲ واحد مسکونی تعمیر و ۱۵۰ واحد مسکونی مددجویان کمیته امداد با مشارکت این نهاد احداث شد.

رئیس سازمان بسیج سازندگی خوزستان گفت: در زمینه منابع طبیعی و محیط زیست نیز ۱۱ هزار و ۶۷۲ هکتار بیابان زدایی صورت گرفت و در سطح یک هزار هکتار مدیریت روان‌آب انجام شد.

وی با اشاره به آسفالت ۱۰ کیلومتر معابر و راه روستایی خوزستان و تخصیص یک هزار تن قیر و آبرسانی به ۱۸۹ روستای استان توسط بسیج سازندگی استان بیان کرد: تفاهمنامه‌هایی با اداره کل ورزش و جوانان برای تجهیز ایستگاه‌های نجات غریق خوزستان، تفاهم‌نامه پنج جانبه بین کمیته امداد، بنیاد شهید، فنی و حرفه‌ای و بسیج سازندگی در زمینه آموزش و اشتغال، توانمند سازی و تحول اجتماعی در زمینه کاهش آسیب‌های اجتماعی و اقتصاد مقاومتی امضا شده است.

کد خبر 6095323

دیگر خبرها

  • آغاز جشنواره ملی خلاقیت‌های علمی - پژوهشی لکوکاپ ایران
  • بیش از ۲هزار میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی در خوزستان پرداخت شد
  • مسابقات ورزشی جام شهدای مهارت در البرز پایان یافت
  • مسابقه های قرآن، عترت و نماز در کرمانشاه
  • افتتاح مرکز آموزش وتوسعه ی فناوری های دانشگاه آزاد اسلامی سنندج
  • بهترین دوره آموزشی تعمیرات موبایل برای خانم‌ها 
  • راه‌اندازی آموزش نیروگاه برق خورشیدی در بوشهر
  • هنرآموزی که برای هنرجویانش اشتغالزایی کرد
  • «راهنما نزدن» نشانه حرفه‌ای بودن راننده نیست
  • توسعه مهارت‌های بازار محور در جهت افزایش تولید