Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - پارس‌تودي- «محمود الربيعي»، عضو دفتر سياسي گروه عصائب اهل الحق عراق گفت، اظهارات مقامات آمريکايي درباره نخست وزير آينده عراق، دخالت آشکار در امور داخلي اين کشور است و دولت عراق بايد پاسخ آنان را قاطعانه دهد.
«مايک پمپئو»، وزير خارجه آمريکا اخيرا، در تماس تلفني با «حيدر العبادي» نخست وزير عراق، ضمن دخالت در امور داخلي اين کشور ادعا کرد، مردم عراق منتظر تشکيل يک دولت ميانه‌‌رو درچارچوب قانون اساسي اين کشور هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


انتخابات پارلماني عراق، 12 مه 2018 برگزار شد. چند ماه است که از برگزاري انتخابات پارلماني در عراق گذشته است اما هنوز نخست وزير جديد عراق معرفي نشده است که در ميان دلايل داخلي و خارجي دخيل در اين زمينه نقش مداخله و کارشکني‌هاي آمريکا از همه پررنگ‌تر است.
کارشکني‌هاي آمريکا در روند انتخاب نخست وزير جديد عراق در حالي است که بسياري از گروه‌هاي عراقي ازجمله فهرست «سائرون» و «الفتح» که حايز بيشترين کرسي‌ها در انتخابات اخير شده‌اند، مخالف مداخله بازيگران خارجي بويژه آمريکا در امور داخلي عراق هستند.
آمريکا در مسير تلاش‌هايش جهت ممانعت از برگزاري انتخابات پارلماني عراق و تاثيرگذاري بر نتايج آن ناکام ماند.
آمريکا اين بار درصدد برآمده است که از تشکيل دولتي مقتدر براي غلبه بر برخي مشکلات امروز عراق مانند پاکسازي کامل داعش، توسعه اقتصادي و بازسازي ناشي از سال‌هاي درگيري و جنگ، ايجاد اشتغال، برقراري کامل ثبات و امنيت، حل مشکلات اقتصادي و مبارزه با فساد در اين کشور جلوگيري کند.
آنچه مسلم است مطالبات مذکور جزو مطالبات اساسي مردم عراق درخصوص تشکيل هر کابينه‌اي خواهد بود و آمريکا نيز قادر به سد کردن اين روند نخواهد بود.
در مجموع ادامه واکنش‌ها به مداخلات آمريکا درعراق و انعکاس آن در نتايج انتخابات پارلماني اين کشور بيانگر شکستي ديگر براي آمريکا و هم پيمانش در منطقه محسوب مي‌شود.
در واقع نتيجه واقعي انتخابات عراق راي مردم اين کشور به استقلال، امنيت و حفظ تماميت ارضي و «نه» به اشغالگري آمريکا بود. اين تحولات نشان داد که ديگر صبر مردم عراق از مداخله‌جويي‌ها و تداوم حضور نظامي آمريکا در خاک آن کشور که به بهانه‌هاي مختلف صورت مي‌گيرد به سر آمده است.
«سيد حميد الحسيني»، رئيس اتحاديه راديو و تلويزيون عراق گفت: حدود 200 نماينده جريان مقاومت که به شدت ضد اشغالگري آمريکايي‌ها هستند در انتخابات اخير وارد پارلمان عراق شدند.
رئيس اتحاديه راديو و تلويزيون عراق افزود: در انتخابات سال 2014 نيز 183 کرسي پارلمان عراق را طرفداران محور مقاومت به دست آوردند اما در انتخابات اخير 200 کرسي معادل دو سوم کرسي‌هاي پارلمان به مخالفان محور آمريکايي تعلق گرفت.
اقدامات مغرضانه و مخرب آمريکا بيش از پيش مخاطرات مداخلات اين کشور در عراق را نمايان مي‌سازد. در چنين شرايطي تاکيد بر خروج نيروهاي آمريکايي از عراق و واکنش جدي به مداخلات آن يکي از مطالبات اصلي مردم عراق از دولتمردانشان است. 139/120
بيشتربخوانيد:
مخالفت العبادي با ابطلال نتيجه انتخابات پارلماني عراق
پارلمان عراق بازشماري بخشي از آرا انتخابات پارلماني اخير اين کشور را تصويب کرد
حيدر العبادي: انتخابات عراق، پيروزي بزرگ براي دموکراسي بود

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۲۶۱۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش وزیر دفاع آمریکا به ورود نیروهای روسی به پایگاه نظامی نیامی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، آمریکا به ورود نیروهای روسی به نیجر واکنش نشان داد.

لوید آستین وزیر دفاع آمریکا امروز جمعه پس از اینکه منابع خبری از ورو نیروهای روسی به پایگاه هوایی در نیامی پایتخت نیجر خبر دادند، به این موضوع واکنش نشان داد و گفت که مشکلی وجود ندارد.

وی افزود: روسها در مکانی جدا هستنند و نمی توانند به تجهیزات یا نیروهای ما برسند. همواره بر سلامت نیروهایمان و حمایت از آنها تمرکز داریم. با این حال مشکلی بابت حمایت از نیروهای ما وجود ندارد.

یک مقام آمریکایی روز پنجشنبه اعلام کرد که روسیه تعدادی از نیروهایش را در حالی به یک پایگاه هوایی در کشور آفریقایی نیجر منتقل کرده که هنوز تعداد اندکی از نیروهای آمریکایی در آنجا حضور دارند. بیشتر نیروهای آمریکایی قبلاً از این پایگاه در شهر نیامی، پایتخت نیجر خارج شده بودند.

ورود مستشاران نظامی روسی به این کشور در غرب آفریقا حدود سه هفته پیش و در پی تصمیم نیجر مبنی بر خروج تمام نیروهای آمریکایی صورت گرفت. این فرمان به طور قابل توجهی بر تلاش‌های نظامی ایالات متحده در منطقه موسوم به «منطقه ساحل» تأثیر گذاشت، منطقه‌ای وسیع در پایین بیابان «صحرا» که در آن شاخه‌های مرتبط با القاعده و داعش فعال هستند.

پنتاگون اعلام کرد که نیروهای آمریکایی از این کشور خارج خواهند شد اما جدول زمانی دقیقی برای آن ارائه نکرده است.

زمانی که نیروهای روسی ماه گذشته میلادی وارد نیجر شدند، مشخص نبود که در کجا اقامت دارند. یک مقام آمریکایی گفت که آنها اکنون در طرف دیگر پایگاه نیامی، معروف به (پایگاه هوایی ۱۰۱) قرار دارند و نزدیک نیروهای آمریکایی نیستند. این پایگاه در کنار فرودگاه بین‌المللی دیوری هامانی است، جایی که سایر نیروهای بین‌المللی - مانند آلمانی‌ها و ایتالیایی‌ها - نیز در آن ساکن هستند.

این مقام به شرط ناشناس ماندن درباره تحرکات این نیروها صحبت کرد. دقیقاً مشخص نیست که چه تعداد از نیروهای آمریکایی در پایگاه نیامی باقی مانده‌اند. حضور روسیه در این پایگاه در حالی صورت می‌گیرد که تنش‌ها بین واشنگتن و مسکو بر سر حمایت مستمر ایالات متحده از ارتش اوکراین همچنان بالا است.

حدود ۱۰۰۰ سرباز آمریکایی هنوز در نیجر هستند، اما بخش اعظم آن‌ها به پایگاه هوایی ۲۰۱ در نزدیکی اغادیز در ۹۲۰ کیلومتری پایتخت نقل مکان کردند.

کد خبر 6095680

دیگر خبرها

  • واکنش وزیر دفاع آمریکا به ورود نیرو‌های روسی به پایگاه نظامی نیامی
  • معاون وزیر علوم: دانشجویان تعلیق شده در آمریکا به ایران بیایند هزینه تحصیل‌شان رایگان است
  • واکنش وزیر دفاع آمریکا به ورود نیروهای روسی به پایگاه نظامی نیامی
  • دست رد امارات بر سینه پنتاگون/ چراغ سبز دوحه به استقرار جنگنده‌ها
  • ۴۱ درصد آمریکایی‌ها نگران وقوع جنگ داخلی هستند
  • پشت پرده تصمیم رئیس جمهور چین برای ملاقات با وزیر خارجه آمریکا / توسعه و تقویت اقتصادی، راهکار چین برای مقابله با تحریکات آمریکا / چین بر جذب سرمایه گذاری خصوصی از آمریکا متمرکز است
  • گاف‌های بایدن به روایت آمار | کارکنان کاخ سفید جورکشِ جو!
  • گاف‌های بایدن به روایت آمار/ کارکنان کاخ سفید جورکشِ جو!
  • مرحله دوم انتخابات ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود
  • وحیدی: مرحله دوم انتخابات ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود